امضای تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری کرمان و فرش الماس کویر
توانمندسازی محیط کسب و کار کرمان با آموزش
امضای تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری کرمان و فرش الماس کویر
توانمندسازی محیط 
کسب و کار کرمان با آموزش
تفاهم‌نامه همکاری فی ما بین پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شرکت فرش الماس کویر کرمان به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه از یک سو توسط دکتر «فرشید کی‌نیا» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان و از سوی دیگر توسط «اسماء انتظاری» عضو هیئت‌مدیره شرکت فرش الماس کویر کرمان به امضا رسید. این تفاهم‌نامه به‌منظور استعدادیابی، جذب و استخدام نیروهای توانمند در سطح استان جهت اشتغال در شرکت الماس کویر و معرفی نیروهای متخصص جهت ورود به بازار کار استان منعقد شده و در راستای رسیدن به این اهداف طرفین این تفاهم‌نامه، توافق کردند که در برگزاری رویدادها و آموزش‌های مرتبط با کسب‌وکار در حوزه‌های مختلف از هیچ همکاری‌ای مضایقه نکنند.
به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری،در خصوص این تفاهم‌نامه، دکتر «فرشید کی‌نیا» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: «همکاری‌های مختلف آموزشی، باتوجه ‌به ظرفیت استان، منجر به توانمندسازی اکوسیستم کسب‌وکار استان شده و توجه ویژه به بحث آموزش در دستور کار پارک علم و فناوری قرار دارد و افزایش دانش و توانمندی شرکت‌ها در بازه‌های زمانی مختلف، باعث افزایش ارزش‌افزوده‌ی دارایی‌های شرکت خواهد شد.»
گفتنی است که همکاری‌های آموزشی،علمی، پژوهشی و فعالیت در حوزه‌های دانش‌بنیان و اقتصاد مبنی بر فناوری در این تفاهم‌نامه موردتوجه قرار گرفته است.
 
 
همزمان با پرداخت وام ۲۰میلیونی؛
۲۲ فروشگاه پذیرای خریداران صنایع‌دستی کرمان
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با اشاره به اعطای تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی به متقاضیان خرید صنایع‌دستی در این استان گفت: در راستای این طرح ۲۲ فروشگاه صنایع‌دستی در سطح استان آماده ارائه خدمات است.
کاظم حسین‌زاده اظهار کرد: ۱۶ فروشگاه در شهر کرمان، دو فروشگاه در سیرجان و یک فروشگاه در راین، ماهان، شهربابک و قلعه‌گنج آماده ارائه خدمات به علاقمندان به خرید صنایع‌دستی است.
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان افزود: بیشتر فروشگاه‌های صنایع‌دستی کرمان در کاروانسرای گنجعلیخان و مابقی در خیابان‌های خواجو، بهمنیار، قدمگاه، شهرک خواجو و همچنین فروشگاه معلم، بلوار صدوقی و حمزه در نظر گرفته شده‌اند.
او ادامه داد: فروشگاه‌های آستانه شاه نعمت‌الله ولی ماهان، ارگ تاریخی راین، بلوار حمزه سیرجان هم آماده ارائه خدمات هستند.
حسین‌زاده بیان کرد: اجرای این‌گونه طرح‌های حمایتی در ایجاد انگیزه برای خرید کالاهای صنایع‌دستی بسیار مؤثر است و در تلاش هستیم که این طرح به‌صورت دائمی ادامه یابد.
به گزارش ایسنا، معاون میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به اینکه این طرح همچنین به‌منظور تحرک بخشی و رونق خرید صنایع‌دستی در حال اجراست، خاطرنشان کرد:  از آن جایی که اکثراً بانوان در ابتدا و انتهای زنجیره تولید و مصرف صنایع‌دستی قرار می‌گیرند، ما می‌توانیم برنامه‌های خوبی برای حمایت و ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این حوزه داشته باشیم.
 
 
جشنواره زعفران دشتخاک برگزار می شود؛
زرند بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران استان کرمان
فرماندار زرند گفت: زرند بزرگترین تولیدکننده زعفران در استان کرمان است و محصول تولیدی این شهرستان، کیفیتی بسیار بالاتر از انواع مشابه در سطح کشور دارد لذا باید با هدف برندسازی و صادرات این محصول به نام شهرستان زرند، برنامه‌ریزی شود.
سیدرضا حسینی نژاد در نشست با اعضای ستاد برگزاری جشنواره زعفران دشتخاک اظهار کرد: زعفران یک محصول استراتژیک است که کشت و برداشت آن طی  سال‌های اخیر در شهرستان زرند رونق یافته و تقاضای خوبی برای این ادویه گرانقیمت در بازارهای جهانی وجود دارد.
وی افزود: زرند بزرگترین تولیدکننده زعفران در استان کرمان است و محصول تولیدی این شهرستان، کیفیتی بسیار بالاتر از انواع مشابه در سطح کشور دارد لذا باید با هدف برندسازی و صادرات این محصول به نام شهرستان زرند، برنامه‌ریزی شود.
فرماندار زرند به تقویت بخش خصوصی برای ورود به برندسازی زعفران شهرستان و معرفی این محصول با روش‌های مختلف، افزایش سطح کیفی و کمی و تصاحب بازار  اشاره کرد و افزود: جشنواره زعفران می‌تواند در رسیدن به این اهداف، نقش مهمی ایفا کند.