|
تحویل آب حجمی به کشاورزان
تعداد بازدید : 0
معاون امور آب و خاک وزارت جهادکشاورزی گفـت: منابع آبی بسیاری داریم که بررسی تکتک آنها امکان پذیر نیست و منابع و هزینه بسیاری میطلبد تا میزان آب مصرفی در بخش کشاورزی از این طریق مشخص شود. اما وزارت نیرو میتواند با تحویل آب حجمی به کشاورزان مصرف دقیق آب را مشخص کند. صفدر نیازی در پاسخ به اینکه چه میزان از منابع آبی کشور در بخش کشاورزی مصرف میشود، گفت: وزارت نیرو معتقد است ۸۷ میلیارد متر مکعب از منابع آبی کشور در اختیار بخش کشاورزی قرار گرفته اما محققان و کارشناسان موسسه تحقیقات فنی مهندسی این عدد را ۷۱ میلیارد متر مکعب اعلام کردهاند که وزارت جهادکشاورزی نیز این عدد را قبول دارد. شاخص محیط کسبوکار استان کرمان در پاییز ۱۴۰۱ روی رقم ۶.۲۴ ایستاد؛
ورق محیط کسب و کار نامساعد کرمان بر میگردد؟
تعداد بازدید : 0
نتایج پایش محیط کسبوکار در پاییز ۱۴۰۱ می گوید استان کرمان پس از چندین فصل متوالی قعرنشینی در این رده بندی، با بهبود حداقلی از جمع استانهای قعرنشین فاصله کمی گرفته و همزمان نسبت به تابستان ۱۴۰۱ و فصل مشابه در سال ۱۴۰۰ نیز اندکی بهبود را تجربه کرده است.این گزارش اما استان کرمان را همچنان در وضعیت هشدار نشان می دهد.
بررسی نتایج پایش ملی محیط کسبوکار در فصل پاییز 1401 نشان میدهد: این شاخص بعد از بهبود نسبی در فصل تابستان، بار دیگر تحت تأثیر موانع و عوامل تکراری نامساعدتر شده و به 6.05 رسیده است.
بر اساس نتایجی که مرکز پژوهشهای اتاق ایران از پایش ملی محیط کسبوکار ایران در پاییز 1401 منتشر کرده است، این شاخص نسبت به فصل تابستان 2.89 درصد و نسبت به پاییز سال قبل 1.78 درصد نامساعدتر شده است. رقم شاخص ملی در این فصل 6.05 (نمره بدترین ارزیابی 10 است) محاسبه شده که تقریبا در محدوده فصل بهار امسال قرار دارد.
نتایج پایش ملی محیط کسبوکار ایران حاکی از این است که در پاییز 1401، فعالان اقتصادی مشارکتکننده در این پایش، به ترتیب سه مؤلفه «غیرقابل پیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «دشواری تأمین مالی از بانکها»، «بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار» را نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور نسبت به سایر مؤلفهها ارزیابی کردهاند.
شاخص ملی محیط کسبوکار به تفکیک استان
بر اساس یافتههای این طرح در پاییز 1401 استانهای قزوین، آذربایجان غربی و خراسان جنوبی به ترتیب دارای مساعدترین وضعیت محیط کسبوکار نسبت به سایر استانها ارزیابی شدهاند. نکته قابلتوجه این است که در پایش پاییز، عدد شاخص برای 61 درصد استانهای کشور از شاخص ملی محیط کسبوکار کمتر بوده که از بهتر بودن وضعیت آنها نسبت به میانگین کشوری حکایت دارد.
همچنین اختلاف عدد شاخص محیط کسبوکار در بهترین و بدترین استان حداکثر معادل 0.85 واحد بوده که نشانگر نبود تفاوت قابلتوجه در وضعیت عدد شاخص استانها نسبت به یکدیگر است.
شاخص ملی محیط کسبوکار به تفکیک بخشهای اقتصادی
بر اساس یافتههای طرح پایش ملی محیط کسبوکار، میانگین ظرفیت فعالیت (واقعی) بنگاههای اقتصادی شرکتکننده در فصل پاییز 1401 معادل 43.51 درصد بوده است که نسبت به همین میزان در تابستان 1401 با رقم 41.15 درصد 2.36 واحد افزایش یافته است.
همچنین بر اساس نتایج این پایش در پاییز 1401، وضعیت محیط کسبوکار در بخش خدمات (6.07) در مقایسه با بخشهای کشاورزی (5.83) و صنعت (5.96) نامناسبتر ارزیابی شده است.
در بین رشته فعالیتهای اقتصادی برحسب طبقهبندی استاندارد ISIC.rev4، رشته فعالیتهای «ساختمان»، «املاک و مستغلات» و «فعالیت حرفهای، علمی و فنی» دارای بدترین وضعیت محیط کسبوکار و رشته فعالیتهای «مالی و بیمه»، «استخراج معدن» و 3«سلامت انسان و مددکاری اجتماعی» بهترین وضعیت محیط کسبوکار را در مقایسه با سایر رشته فعالیتهای اقتصادی در کشور داشتهاند.
شاخص ملی محیط کسبوکار بر اساس نظریه شین
بر اساس نظریه عمومی کارآفرینی شین، شاخص ملی محیط کسبوکار ایران در پاییز 1401، عدد 6.12 (عدد 10 بدترین ارزیابی است) به دست آمده است که مانند وضعیت این شاخص در ارزیابی فصل گذشته (تابستان 1401 با میانگین 6.12) است.
میانگین ارزیابی محیط اقتصادی عدد 6.50 است که در ارزیابی فصل گذشته عدد 6.35 حاصل شده بود و میانگین ارزیابی محیط نهادی عدد 5.81 است که در فصل گذشته عدد 5.93 ارزیابی شده بود. بر این اساس، محیط قانونی و حقوقی با عدد 5.35 و محیط مالی با عدد 8.20 به ترتیب مساعدترین و نامساعدترین محیطها بر اساس نظریه عمومی کارآفرینی شین بودهاند. شاخص شین به دلیل در نظر گرفتن وزن عوامل مختلف در محاسبه، از دقت بیشتری نسبت به شاخص کل کشور برخوردار است.
مشتریان پسته ایران کجا رفتند؟
ریزش مشتریان طلای سبز
تعداد بازدید : 0
طبق آمار رسمی گمرک، صادرات پسته در ۱۰ ماهه گذشته با کاهش ۶۱ درصدی نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته مواجه شده است و مشتریان طلای سبز ایرانی در این بازه زمانی نسبت به سال گذشته ریزش داشته اند.
در ۱۰ ماهه امسال بالغ بر ۴۶ هزار و ۳۴۶ تن و ۴۷۲ کیلوگرم انواع پسته و مغز پسته به ۵۲ کشور مختلف به ارزش ۳۲۷ میلیون و ۶۲۳ هزار و ۶۴۳ دلار صادر شده که بیش از ۸۹۳۵ میلیارد و ۵۵۷ میلیون تومان ارزش ریالی آن است.
اردون، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، اسلواکی، افغانستان، آلبانی، آلمان، امارات متحده عربی، انگلستان، اوکراین، ایتالیا، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، پاکستان، تاجیکستان، تایلند، تایوان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری مقدونیه (یوگسلاوی)، جمهوری آذربایجان، چین، ژاپن، سنگاپور، سوریه، سوئیس، صربستان و منتهنگرو، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فیلیپین، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کانادا، کویت، گرجستان، لبنان، لهستان، لیبی، مالزی، مکزیک، موریس، نیوزلند، هلند، هند و هنگ کنگ ۵۲ مشتری پسته ایرانی در ۱۰ ماهه گذشته بوده است.
این میزان صادرات کاهش ۶۱ درصدی نسبت به صادرات پسته در ۱۰ ماهه سال گذشته داشته است، چراکه بیش از ۱۱۹ هزار تن پسته در آن بازه زمانی به ارزشی حدود ۷۹۷ میلیون دلار صادر شده است.
از سوی دیگر تعداد مشتریان طلای سبز ایرانی هم ریزش قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته است و از ۷۲ کشور در سال گذشته به ۵۲ کشور در ۱۰ ماهه امسال رسیده است.
به گزارش ایسنا، نکته جالب توجه اینکه قیمت هر کیلوگرم پسته و مغز پسته به صورت متوسط در ۱۰ ماهه امسال با رشد نسبی نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته مواجه شده است، چرا که یک کیلوگرم پسته و مغز پسته بطور متوسط در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته ۶.۶۸ دلار معامله شده که بر اساس آمارهای ثبت شده در گمرک در ۱۰ ماهه گذشته امسال به بیش از هفت دلار رسیده است.
در همایش رتبهبندی ۱۰۰ شرکت برتر ایران؛
گلگهر به عنوان شرکت «پیشرو» انتخاب شد
تعداد بازدید : 0
شرکت معدنی و صنعتی گلگهر برای دومین سال پیاپی به عنوان شرکت «پیشرو»، موفق به دریافت تندیس از همایش رتبهبندی ۱۰۰ شرکت برتر ایران شد.
در این همایش که با حضور سیدمهدی نیازی، قائم مقام وزارت صمت، وجیهالله جعفری، رییس هیئت عامل ایدرو و جمعی از مدیران عامل و مدیران مطرح کشوری در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر برای دومین سال پیاپی در رتبه بندی سال ۱۴۰۱ از بین ۱۰۰ شرکت برتر ایران (IMI-۱۰۰)، به عنوان شرکت پیشرو انتخاب شد.
گفتنی است شرکت سرمایهگذاری و توسعه گلگهر نیز به عنوان یکی از زیر مجموعههای شرکت گلگهر، موفق شد برای پنجمین سال متوالی، رتبه برتر از نظر رشد سریع در میان ۵۰۰ شرکت برتر بر اساس آخرین رتبهبندی سازمان مدیریت صنعتی را کسب کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، لازم به ذکر است در این رتبهبندی شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر از نظر میزان فروش در رتبه ۳۹ و شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان در رتبه ۷۳ از بین ۱۰۰ شرکت برتر ایران قرار گرفتند.
ارسال کمک های گلگهر به زلزلهزدگان خوی
به دنبال وقوع زلزله در شهرستان خوی، شرکت گل گهر به همراه جمعی از شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گلگهر با ارسال اقلام ضروری مورد نیاز، به کمک هموطنان زلزلهزده شتافتند.
شرکت گلگهر و شرکت های گهرعمران، نظم آوران ، گهرروش، گهرهمکار، گهرخدمات، کاویانگهر و فولاد تنبور با ارسال تعداد زیادی اقلام ضروری از جمله پتو، بخاری برقی، کنسروجات و... به کمکرسانی هموطنان عزیز آسیبدیده از زلزله شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی پرداختند.
حضور پررنگ گلگهر در نمایشگاه متالورژی و فولاد کرمان
نمایشگاه تخصصی فولاد، ریختهگری و ماشینآلات و صنایع وابسته به مدت چهار روز، با حضور پررنگ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر و شرکت جهان فولاد سیرجان در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق کرمان برگزار شد..
در این نمایشگاه که با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کرمان و برخی مسئولین استانی افتتاح شد، محورهایی همچون محصولات و دستاوردها در زمینههای متالورژی، فولاد، صنایع فولادی، صنایع زنجیره تولید فولاد، ریخته گری، ماشینآلات و صنایع وابسته دنبال شد.
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در غرفه ای مشترک به همراه شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور فعال مدیران و کارشناسان این شرکت ها، آخرین دستاوردهای و توانمندی های منطقه بزرگ گل گهر را ارائه دادند.
سرپرست شرکت صنایع مس افق کرمان خبر داد
افزایش سرمایه جذاب «فافق» از محل سود انباشته
تعداد بازدید : 0
سرپرست شرکت صنایع مس افق کرمان
خبر داد
افزایش سرمایه جذاب «فافق» از محل سود انباشته
سرپرست شرکت صنایع مس افق کرمان با اشاره به روند افزایش سرمایه اظهار داشت: شرکت صنایع مس افق کرمان با نماد «فافق» در بازار سرمایه، افزایش سرمایه جذابی از محل سود انباشته در دست اقدام دارد.
عباس پورافغان، با اشاره به عملکرد این شرکت طی ۹ ماه سپری شده سال جاری و رشد ۲۲درصدی سودآوری شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته اظهار داشت: سرمایه شرکت با افزایش ۳۴.۳درصدی از ۳۵۰۰ میلیارد ریال به ۴۷۰۰ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت و پس از طیشدن مراحل نهایی و قانونی، بهزودی سهامداران سهام جایزه خود را دریافت خواهند نمود.
وی افزود: این افزایش سرمایه در جهت اصلاح ساختار مالی و سرمایهگذاری در طرحهای توسعه و تأمین ماشینآلات و تجهیزات در شرکتهای زیرمجموعه استفاده خواهد شد.
پورافغان، همچنین اظهار داشت: باتوجهبه برنامهریزیهای انجام شده در مسیر حرکت شرکتها، شاهد ادامه روند سودآوری و رشد شرکت خواهیم بود و چشمانداز روشنی در پیش روی خواهیم داشت.
وی همچنین یادآور شد: شرکتهای زیرمجموعه شرکت صنایع مس افق کرمان با تمام توان و با داشتن نیروی انسانی متخصص درحالرشد و توسعه هستند و بهزودی اخبار و اطلاعات جدیدی از طرحهای توسعه، پروژهها و قراردادهای جدید آن شرکتها به اطلاع عموم و سهامداران خواهد رسید.
عزم گهرزمین در افزایش تولید کنسانتره؛
دو رکورد پیاپی تولید
توسط فرآوری گهرزمین
مدیر فرآوری شرکت سنگ آهن گهرزمین از کسب رکورد تولید کنسانتره و سنگ آهن دانه بندی در آذرماه و دیماه سال جاری خبر داد.
حسین کامجو مدیر فرآوری این شرکت با اشاره به کسب رکورد در تولید کنسانتره و سنگ آهن دانه بندی گفت: به حول و قوه الهی و با تلاش شبانه روزی پرسنل واحد فرآوری شرکت سنگ آهن گهرزمین و شرکت نظم آوران، در پایان سال مالی منتهی به آذر ۱۴۰۱، واحد فرآوری گهرزمین موفق شد رکورد تولید کنسانتره و سنگ آهن دانه بندی شده را طی سال مالی ۱۴۰۱ نسبت به کل دوره های مشابه کسب نماید و با تولید ۶،۴۱۲،۸۰۹ تن کنسانتره و ۹،۶۶۴،۷۶۷ تن سنگ آهن دانه بندی شده، جهشی ۳۱ درصدی در تولید کنسانتره و ۲۵ درصدی در تولید سنگ آهن دانه بندی نسبت به سال مالی گذشته را به ثبت برساند.
وی در ادامه افزود: در دی ماه ۱۴۰۱ نیز رکورد ماهانه تولید کنسانتره برای سومین بار در سال جاری شکسته شد و این واحد توانست به رکوردی دیگر در تولید ۶۰۷،۴۵۴ تن کنسانتره دست یابد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سنگ آهن گهرزمین؛کامجو در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه تولید، واحد فرآوری قصد دارد در سال مالی منتهی به آذرماه ۱۴۰۲ با انجام اصلاحاتی روی خطوط تولید و اجرای برنامه نگهداری و تعمیرات مبتنی بر قابلیت اطمینان (RCM)، تولید کنسانتره خود را به ۷ میلیون تن رسانده و در بخش سنگ شکنی نیز ۱۰ میلیون تن تولید داشته باشد.
صادرات نخستین محموله آهن اسفنجی؛
پیشرفت فیزیکی ۸۳ درصدی فاز ۲ فولاد بافت
میزان پیشرفت فیزیکی کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ مجتمع فولاد بافت به ۸۳.۱ درصد رسید و طبق برنامه، تست سرد آن تا پایان بهمن ماه سال جاری آغاز میشود.
عطارد گودرزی، مدیرعامل شرکت احیا استیل فولاد بافت با بیان این مطلب، عنوان کرد: مطابق برنامه زمانبندی، با تکیه بر دانش و تخصص مهندسان، مشاوران و توانمندیهای داخلی، خط تولید شماره ۲ کارخانه در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: با شروع عملیات بهرهبرداری از فاز دوم کارخانه، برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود که اولویت جذب با جوانان بومی منطقه خواهد بود.
به گفته مدیرعامل شرکت احیا استیل فولاد بافت، با توجه به شرایط تحریم، استراتژی شرکت در زمینه تامین تجهیزات و قطعات، تکیه بر دانش بومی و در حد امکان تامین از داخل کشور بوده است؛ به گونهای که بیش از ۸۵ درصد تجهیزات و قطعات مورد نیاز از تامینکنندگان داخلی انجام شده است.
گودرزی با اشاره به تولید آهن اسفنجی فولاد بافت از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۰ تا دوم آذر ماه امسال به میزان ۸۰۰ هزار تن معادل ظرفیت اسمی کارخانه احیاء، تحقق ظرفیت اسمی کارخانه در مدت زمان مذکور با وجود محدودیتهای پیش آمده در حوزه تامین برق و گاز، این دستاورد را حاصل تلاش کارکنان مجتمع فولاد بافت عنوان کرد.
با حضور وزیر نیرو انجام شد
بهرهبرداری از بخش گاز نیروگاه زرند
تعداد بازدید : 0
با حضور وزیر نیرو انجام شد
بهرهبرداری
از بخش گاز نیروگاه زرند
با حضور وزیر نیرو بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی زرند با اعتبار ۵۰ هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.این نیروگاه با ظرفیت کل اسمی ۴۸۴ مگاوات و در زمینی به وسعت ۵۲ هکتار احداث شده است.
برپایه این گزارش، سوخت اصلی این نیروگاه گاز طبیعی و سوخت دوم آن گازوئیل است و میزان مصرف گاز برای یک واحد در ساعت ۵۰ هزار مترمکعب و میزان مصرف گازوئیل برای یک واحد در ساعت ۴۵ هزار لیتر است. همچنین میزان پاسخگویی دو مخزن این نیروگاه در حالت قطع گاز ۴۵ روز است.
وزیر نیرو در این مراسم گفت: ظرفیت ساخت نیروگاه در کشور هر سال بیش از ۷۰۰۰ مگاوات است. وی بیان کرد: ۹۹.۷ درصد روستاها و ۱۰۰ درصد شهرهای کشور از نعمت برق برخوردار هستند و مقایسه این رقم با کشورهای توسعه یافته نشان میدهد مسیر خدمترسانی نظام با سرعت و شدت در طول این سالها پیشرفت داشته است.
وزیر نیرو همچنین راهاندازی این نیروگاه را ایجاد برق پایدار برای مردم دانست و عنوان کرد: ظرفیتهای خوبی از سال گذشته تاکنون به بهرهبرداری رسیده است.
محرابیان به مسئولین توصیه کرد در کنار کار نیروگاه به مسائل اطراف نیروگاه هم توجه داشته باشند و گفت: خواسته های مردم برای مدیران بار مالی زیادی ندارد اما بار مسئولیت سنگینی دارد.
وزیر نیرو میزان سرمایهگذاری نیروگاه سیکل ترکیبی زرند را بیش از ۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: امروز در کنار این طرح عظیم، تعداد زیادی طرح و پروژه در شرکتهای توزیع شمال و جنوب کرمان افتتاح شد. وی گفت: در برق منطقهای کرمان دو خط ۴۰۰ کیلوولت به مرحله بهرهبرداری رسید و چندین پست ۲۳۲ و ۱۳۲ کیلوولت و تعداد زیادی طرحهای اصلاح شبکه و توسعه شبکه داشتیم. همچنین طرحهای برق رسانی به نقاط فاقد برق و برخی روستاها و نقاط حاشیهای شهر کرمان برای اولین بار تامین برق شد. محرابیان بیان کرد: امروز حوزه برق کشور در بخشهای مختلف تبدیل به یک کارگاه سازندگی شده است و تامین آب پایدار مهمترین موضوعی است که برای شهرستان زرند دنبال میکنیم و مقدمات ایجاد انشعابی از خط انتقال آب خلیج فارس برای شهرستان زرند را دنبال میکنیم.
مدیر مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند خبر داد
افزایش ۷۳ درصدی
فروش کک سازی زرند
مدیر مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند از افزایش ۷۳ درصدی فروش این مجتمع در بازه زمانی ۹ ماهه از ابتدای فروردین تا پایان آذر ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ خبر داد.
حامد مسعودپور مدیر مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند عنوان کرد: در ۹ ماهه ۱۴۰۱ تولید مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند به ۱۰۱ هزار تن رسید که بیشترین میزان تولید در فروردین ماه با حجم تولید ۱۹ هزار و ۱۵۶ تن به ثبت رسید. وی ادامه داد: در سه ماهه نخست سال میزان تولید به شکل قابل توجهی نسبت به سه ماهه نخست ۱۴۰۰ افزایشی بود و در مجموع موفق به تولید ۱۰۱ هزار و ۳۵۶ تن کک شدیم. مسعودپور با بیان اینکه تمام محصول تولیدی در بورس کالا عرضه میشود، توضیح داد: مبحث فروش در بورس کالا مربوط به آن بخشی است که به عنوان حق السهم در اختیار مجتمع قرار میگیرد و محصولی که در اختیار راهبر قرار دارد به مصرف فولادسازی داخلی میرسد.
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه در یک سال گذشته و با اقبال جهانی نسبت به فروش زغالسنگ و کک قیمت جهانی افزایش یافته، از این لحاظ افزایش قیمت در داخل کشور نیز تاثیرگذار بود و مجتمع کک سازی زرند هم با توجه به این افزایش قیمتها افزایش درآمد ریالی طی ۹ ماهه سال جاری داشته است.
ایرج محمدزاده جایگزین علی شیاری شد؛
معرفی سرپرست شرکت سرمایهگذاری راهیان سهام
با تصویب هیئتمدیره شرکت سرمایهگذاری راهیان سهام،دکتر ایرج محمدزاده بهعنوان سرپرست این شرکت منصوب و از تلاشهای علی شیاری مدیرعامل سابق تقدیر شد. تحقق اهداف شرکت سرمایهگذاری راهیان سهام، از جمله: تسریع در تعیین تکلیف و راهاندازی پروژههای در دست اجرا و ایجاد طرحهای توسعه بهمنظور سودآوری برای سهامداران بهویژه در بخش استخراج و بهرهبرداری از معادن، در دستور کار سرپرست این شرکت قرار دارد. به گزارش روابطعمومی موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران، ایرج محمدزاده دارای دکترای مدیریت؛ پیشازاین مسئولیتهایی همچون نایبرئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت کارخانجات لوازمخانگی پارس، عضو موظف هیئتمدیره هلدینگ کشت و صنعت توسعه ملی، عضو موظف هیئتمدیره شرکت بازرگانی بینالمللی تأمین اجتماعی را در سابقه کاری خود دارد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
تحویل آب حجمی به کشاورزان
-
ورق محیط کسب و کار نامساعد کرمان بر میگردد؟
-
ریزش مشتریان طلای سبز
-
گلگهر به عنوان شرکت «پیشرو» انتخاب شد
-
افزایش سرمایه جذاب «فافق» از محل سود انباشته
-
بهرهبرداری از بخش گاز نیروگاه زرند


انتخاب هفته نامه :