|
پلتفرم «کرمان من» با قابلیتهای ویژه برای شهروندان
تعداد بازدید : 0
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان، گفت: پلتفرم «کرمان من» بازوی توانمند شهروندان در بهرهگیری از خدمات شهری است.
وحید خطیبی، از شروع بهکار و ارایه تعداد قابلتوجهی از آیتمهای خدمات شهری در پلتفرم «کرمان من» خبر داد و گفت: «کرمان من»، بازوی توانمند شهروندان در دریافت خدمات شهری است و شهروندان کرمانی با استفاده از این پلتفرم میتوانند به خدماتی نظیر ثبت و پیگیری مکاتبات، ثبت و پیگیری پیام ۱۳۷ و پرداخت قبوض شهرداری، دسترسی پیدا کنند. لازم به ذکر است؛ شهروندان کرمانی برای دسترسی به این پلتفرم باید به نشانی my.kerman.ir مراجعه کنند.
سیدمهدی طبیبزاده رئیس اتاق کرمان در دوره دهم؛
هیاترئیسه اتاق کرمان مشخص شد
تعداد بازدید : 0
اقتصاد کرمان:اولین نشست هیات نمایندگان دوره جدید اتاق بازرگانی کرمان با دستور کار انتخاب هیاترییسه دوره دهم برگزار شد و «سیدمهدی طبیب زاده» مجددا به عنوان رییس اتاق کرمان انتخاب شد. هیات نمایندگان منتخبِ اتاق کرمان در دوره دهم، در اولین نشست خود، «سیدمهدی طبیبزاده» را به عنوان رییس، «حمید عزتآبادیپور» را به عنوان نایبرئیس اول، «محمدرضا بهرامی» را به عنوان نایب رییس دوم اتاق،«عباس جبالبارزی» را به عنوان خزانهدار و «آرش علوی» را به عنوان دبیر هیاترئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان برگزیدند. بر اساس این گزارش، سیدمهدی طبیبزاده در دوره نهم و نیمی از دوره هشتم نیز ریاست اتاق کرمان را عهدهدار بوده است.
همچنین در این نشست، نمایندگان اتاق کرمان در هیات نمایندگان اتاق ایران انتخاب شدند. حامد بدرآبادی، مجید حجت نوقی، سیدآرش علوی، محمدرضا بهرامی، محمدعلی محمدمیرزائیان، محمدافشاری پور، حمید عزت آبادی پور، علی نقوی، عباس جبالبارزی، جلیل کاربخش راوری، سیدمحمدرضا ترابی موسوی، سیدمهدی طبیب زاده و محسن ضرابی نمایندگان اتاق کرمان در هیات نمایندگان اتاق ایران شدند.
انتخابات دهمین دوره هیات نمایندگان اتاق کرمان همزمان با اتاق های سراسر کشور شنبه 20 اسفندماه 1401 برگزار شد. در انتخابات اتاق کرمان 48.21 درصد از اعضا مشارکت داشتند.
در همایش «تامین مالی صنایع از طریق بازار سرمایه» چه گذشت؟
مسیر گرهگشایی از «تامین مالی» در کرمان
تعداد بازدید : 0
اقتصاد کرمان:همایش «شیوههای تامین مالی صنایع از طریق بازار سرمایه» فرصت مناسبی برای هم اندیشی پیرامون بهره گیری بازار سرمایه از ظرفیت های اقتصادی استان کرمان و تامین مالی بنگاه های اقتصادی استان از طریق بازار سرمایه بود.گذر زمان اما مشخص خواهد کرد چه بخشی از اهداف این همایش به بار خواهد نشست؟.
مبدا نهضت تامین مالی از طریق بازار سرمایه
رئیس اتاق کرمان درهمایش بررسی «شیوههای تامین مالی صنایع از طریق بازار سرمایه» که با حضور محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران عامل فرابورس ایران و بورس کالا در کرمان برگزار شد، با بیان اینکه پاشنه آشیل بسیاری از پروژه های کرمان، تامین مالی است، گفت: با حضور مدیران بورس کشور در نشستی با راه اندازی 5 شرکت سهامی عام پروژه موافقت شد و همچنین به تصمیمی برای ایجاد شرکت تامین سرمایه از نهادهای مالی مورد نیاز، روش های تامین مالی و همه روش هایی که بتوانند به این حجم از سرمایه گذاری های استان کمک کند، رسیدیم. سیدمهدی طبیب زاده ادامه داد: نهضت تامین مالی از طریق بازار سرمایه در کشور ایجاد و مدل های موفق در کشور به استان ها معرفی شوند تا بتوان از آنها در این مسیر الگو گرفت.
ورود روزانه یک همت سرمایه خرد به بازار
مجید عشقی رئیس سازمان بورس نیز در این نشست بیان کرد: عمده مردم با سرمایهگذاری در بورس به واسطه سهام عدالت آشنا هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر از مردم در بورس به این واسطه حضور دارند.
وی اضافه کرد: یکی از موانع حضور شرکتها در بورس این است که ارتباط درست با فعالان اقتصادی برقرار نشده است. شرکتهای اقتصادی بویژه بنگاههای کوچک و متوسط اطلاعات ضعیفی در خصوص بورس و موضوعاتی همچون انواع روشهای تامین مالی از بورس دارند.
رئیس سازمان بورس ادامه داد: در برنامهریزی که انجام شده، قرار بر این است، سالی یک بار مجموعه بازار سرمایه را به استانها ببریم و ارتباطات با شرکتهای نیازمند سرمایه ایجاد شود و این حضور در استانها برای مقرراتگذاری و ایجاد ابزارهای مالی به سازمان بورس کمک کننده است.
مجید عشقی در ادامه گفت: با توجه به نشاط بازار سرمایه و ورود روزانه تقریبا یک هزار میلیارد تومان سرمایه خرد به بازار، باید این سرمایهها را به بخش تولید هدایت کنیم. هنر ما این است که منابع را به سمت سرمایهگذاری مولد سوق دهیم. مهمترین مسئله جلب اطمینان است.
رئیس سازمان بورس همچنین گفت: ابزارهای متنوعی مثل صندوقها، تاسیس شرکتهای سهام پروژه و افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم، همگی ابزارهای جدید و متنوعی است که باید به فعالان اقتصادی در همه استانهای کشور معرفی شود. ما با این سفرها قصد داریم ساختار کل بورس را به استانها بیاوریم تا از نزدیک نیازها را دریافت کنیم، بسنجیم و ضمن ارائه راهکار تا حصول نتیجه موضوعات را پیگیری کنیم.
مجید عشقی اظهار کرد: در اتاق بازرگانی کرمان مذاکراتی انجام شد که هلدینگی در قالب چند شرکت پروژه آماده و پذیرهنویسی عمومی شود.
مشکل اصلی شرکتهای تعطیل، تامین مالی است
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هم در این همایش گفت: نیاز است با وجود ظرفیت اقتصادی استان کرمان از توانمندی های همه جانبه بازار سرمایه استفاده کنیم، کارهای خوبی در این حوزه انجام شده اما نیازمند توسعه است.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از ابزار های جدید تامین مالی تصریح کرد: در این خصوص نیازمند توسعه فعالیت های بورس کالا، انرژی، فرابورس و بورس تهران در استان کرمان هستیم و در حوزه پذیرش شرکت ها نیز نیازمند فعال شدن فرابورس در کرمان هستیم و باید این اتفاق بصورت ویژه در کرمان رقم بخورد و تمامی این موارد ضرورتی است که اکنون در فضای اقتصادی استان ها می بینیم.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ۵۰ میلیون نفر در ایران مالک سهام عدالت و متاثر از بازار سرمایه هستند و بیشترین جمعیت این حوزه مربوط به ایران است.
وی ادامه داد: متاسفانه ارتباط بنگاه ها و شرکت های کوچک و متوسط با بازار سرمایه قطع شده و در این خصوص اگر به شهرک صنعتی خضرا کرمان برویم ۴۰ تا ۵۰ درصد واحدهای تولیدی یا تعطیل یا زیر ظرفیت فعالیت می کنند و ۸۰ درصد از این واحدها مشکل تامین منابع مالی دارند.
وی گفت: بیشتر واحدهای تولیدی استان کرمان می توانند در فرایند آشنایی با بازار سرمایه فعال شوند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: بازار سرمایه استان ها قبلا ذیل تهران فعالیت می کرده اما اکنون بورس کالا در استان ها تعطیل است لذا باید تکلیف شود که فرا بورس اولویت کشور باشد.
وی با بیان اینکه با همکاری مشترک فرابورس باید تقسیم کاری انجام شود و در این زمینه باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنیم گفت: در حوزه فرهنگ سازی به مردم اطلاع ندادیم و امروز مردم به علت نداشتن اطلاعات دچار مشکل شده اند.
پورابراهیمی تصریح کرد: انتظار ما از بازار سرمایه شفافیت اطلاعات است که بر بورس اثر دارد، امروز باید در فرهنگ سازی به مردم بگوییم نباید با قیمت سهام کوچک بازی شود و مردم می توانند تعیین کننده نرخ باشند، باید ادبیات جدید را در بازار سرمایه به مردم آموزش بدهیم.
وی اظهار داشت: ۴۰ درصد معادن حوزه صنعت کشور در استان کرمان قرار دارند و هر فعالیت معدنی نیازمند تجهیز منابع است که این کار توسط بازار سرمایه باید انجام شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورت فعال شدن این ظرفیت، در بازه زمانی کوتاه مدت قول می دهیم که کرمان را به رتبه نخست بازار سرمایه تبدیل کنیم.
وی گفت: نکته دیگر موضوعات مرتبط با شرایط کشور است که خود را در حوزه سرمایه نشان می دهد و بازار سرمایه به علت مشکلات سال های گذشته دچار شرایطی بوده و زمینه انتفاع مردم و بنگاهها به حداقل رسیده است.
پورابراهیمی افزود: تاثیرات ناشی از مولفه های اقتصادی از جمله نرخ ارز امروز در دارایی های شرکت های بورسی و شرکت هایی با فروش صادراتی، خود را نشان می دهد و این روند متناسب با مولفه اقتصادی است اما باید مراقبتی نیز از آن شکل گیرد.
وی با اشاره به نرخ واقعی در محاسبات بورس تصریح کرد: نباید فضایی ایجاد شود که شرکت های کوچک از این ظرفیت مطلوب بازار سرمایه استفاده نکنند.
وی ادامه داد: مردم یک بار چوب ناکارآمدی نظارت بازار را خوردند و به واسطه آن هنوز تلخی در کامشان است و نباید دوباره دچار تلخی شوند لذا باید اطلاع رسانی حتما انجام شود و هرجا لازم باشد نماد را ببندید و با این کار از منافع ملی صیانت کنید.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اتفاقات خوبی از جمله قانون موضوع بازار سرمایه در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رقم خورد که این قانون را سال قبل نهایی کردیم و امسال سامانه آن بارگذاری شده و امیدوارم هفته آینده متن قانونی کمیسیون اقتصادی در خصوص بازار سرمایه در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد تا بتوانیم بخشی از این بازار را با فعالان خصوصی، نهادها مالی و سایر دست اندرکاران جمع بندی کردیم در قانون جدید عملیاتی شود و بسیار ظرفیت سازی است.
به دنبال راه اندازی اوراق سلف موازی استاندارد ارزی هستیم
مدیرعامل بورس کالای ایران در نشست بررسی «شیوههای تامین مالی صنایع از طریق بازار سرمایه» با بیان اینکه قیمت گذاری دستوری در تضاد با شعار سال است و مانع رشد تولید می شود، گفت: مخالفت با قیمت گذاری دستوری به هیچ عنوان موافقت با رهایی و ولنگاری قیمت نیست بلکه بهره مندی شرکت ها از سود منصفانه و ادامه فعالیت اقتصادی تولیدکنندگان، موضوع موردنظر بازار سرمایه است که در این صورت، رشد تولید محقق می شود.
سید جواد جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران با بیان اینکه در بازار فیزیکی بورس کالا معاملات در قالب سلف، نقد و نسیه انجام می شود گفت: معاملات سلف که فرآیند آن از دو هفته تا سه ماه است طی سال گذشته ارزشی بالغ بر ۳۸۰ هزار میلیارد تومان داشته و سهم استان کرمان در این بین تقریبا ۴ همت بوده است.
وی افزود: در حوزه معاملات اعتباری تامین مالی به سمت خریدار است و اعتبار برای خریداران در نظر گرفته می شود. ارزش این معاملات نیز ۴۳۸ همت بوده که سهم استان کرمان ۷۱ همت است. در حوزه اوراق سلف موازی استاندارد نیز شرکت های استان کرمان شامل ماهان سیرجان و گل گهر از این ابزار استفاده کرده اند و شاهد تامین مالی از سوی این دو شرکت در بورس کالا بودیم.
جهرمی با تاکید بر این نکته که یکی از پیشنهادات ما با توجه به نیازهای ارزی شرکت ها برای اجرای پروژه ها، بحث اوراق سلف موازی استاندارد ارزی است اظهار کرد: در تلاش هستیم با بانک مرکزی تفاهم نامه ای در این زمینه منعقد کنیم تا معاملات اوراق سلف موازی استاندارد ارزی را راه اندازی کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به بحث سودآوری شرکت ها نیز اشاره کرد و افزود: عمده ترین مشکل صنایع که با شعار سال نیز در تضاد است و جلوی رشد تولید را می گیرد، مساله قیمت گذاری دستوری است. اگر بخواهیم به سمت تامین مالی شرکت ها پیش رفته و مشکل تامین مالی شرکت ها را حل کنیم، ناگزیر هستیم که بحث قیمت گذاری را در کلیه بخش های مرتبط با بازار سرمایه مرتفع کنیم.
مدیرعامل بورس کالای ایران تصریح کرد: زمانی که بحث از قیمت گذاری دستوری به میان می آید منظور ولنگاری قیمت ها نیست بلکه بحث بر سر این است که شرکت ها باید به یک سود معقول و عادلانه ای برسند تا بتوانند به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.
وی ادامه داد: در برهه ای که طی سال ۹۷ موضوع ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح شد و با قیمت گذاری دستوری مواجه شدیم، تقاضای کاذب به شدت افزایش یافت و در نتیجه به صنایع بالادست به دلیل تامین نیاز داخلی اجازه صادرات داده نشد.
لذا در حوزه تامین مالی مناسب شرکت ها، محور برنامه ها این است که قیمت گذاری از شرکت ها خارج و بنگاه ها سودده شوند.
جهرمی تاکید کرد: تجربه قیمت گذاری دستوری در سال ۹۷ نشان می دهد نمودارهای تقاضا به شدت افزایشی بوده اند و چون جلوی صادرات شرکت های بالادست گرفته شده کاهش عرضه ارز در کشور نیز رقم خورد.
در مقابل برخی صنایع پایین دست به جای تامین نیاز داخل و تولید محصول نهایی که منفعت آن به مصرف کننده نهایی می رسد به دلیل سیاست قیمت گذاری دستوری بعضا اقدام به قاچاق کالا کردند که برای تولید و مردم منفعتی نداشت.
جهرمی یکی از رسالت های کنونی بورس کالا و سایر ارکان بازار سرمایه را تبیین اتفاقات گذشته دانست و اظهار کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین، بورس کالا و ارکان بازار سرمایه این رسالت را دارند که رویدادهای گذشته را برای اتخاذ تصمیم صحیح در کشور، تبیین کنند.
به گفته مدیرعامل بورس کالای ایران اگر اکنون به صنعت فولاد می بالیم و ۳۰ میلیون تن تولید فولاد داریم به دلیل آن است که صنعت فولاد از سال ۸۲ از قیمت گذاری دستوری خارج شد و کم کم ضرایب بین زنجیره اصلاح و زنجیره ها یکی پس از دیگری سودده شدند و اکنون با صنعت پابرجایی روبرو هستیم.
وی اشاره ای به عرضه خودرو در بورس کالا داشت و گفت: در سال گذشته ایران خودرو به واسطه عرضه محصولاتش در بورس کالا ۱۲ همت سود به دست آورد که این مبلغ از دلالان اخذ و به شرکت رسید.
تقریبا هزار میلیارد تومان نیز دولت از محل مالیات بر ارزش افزوده کسب کرد لذا بازگشت به روال سابق در بحث قیمت گذاری خودرو، زیان شرکت ها را مجددا بر می گرداند. از این رو رشد اساسی در بحث تامین مالی شرکت ها به موضوع قیمت گذاری دستوری شرکت ها وابسته است.
جهرمی در خاتمه گفت: بازار سرمایه در حوزه همکاری و تفاهم با بانک مرکزی در زمینه راه اندازی معاملات اوراق سلف موازی استاندارد ارزی در بورس کالا، نیازمند همراهی مجلس به خصوص کمیسیون اقتصادی است که خوشبختانه این همراهی همواره وجود داشته است.
بازگشت اعتماد با توسعه ریزساختارها در بورس
محمد علی شیرازی مدیرعامل فرابورس ایران نیز در نشست بررسی «شیوههای تامین مالی صنایع از طریق بازار سرمایه» استان کرمان توسعه ریزساختارها توسط سازمان بورس را عامل بازگشت اعتماد به بازار دانست و گفت: این شرایط فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای بنگاههاست.
محمد علی شیرازی گفت: در شرایط امروز و در پی ریزساختارهایی که سازمان بورس فراهم کرده، بازگشت اعتماد به بازار سرمایه رقم خورده است و این شرایط فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای بنگاههاست.
وی افزود: فرابورس ۷ بازار با کارکرد و مقررات جداگانه دارد. سرمایهگذاران میتوانند از ۱۰۰ هزار تومان تا چند میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده و شرکتها نیز با چند میلیون تا چند میلیارد تومان فعالیت کنند.
شیرازی اظهار کرد: بازار توافقی نیز به زودی راهاندازی خواهد شد که فرصت خوبی برای شرکتهای کوچک و متوسط است.
به گفته مدیرعامل فرابورس ایران در بخش اوراق بیش از ۸۶ درصد اوراق بدهی کل بازار مالی کشور در فرابورس معامله میشود و جمع تامین مالی سال گذشته در فرابورس ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
به علت آسیب به منابع آبی کرمان انجام می شود
جلوگیری از گسترش معادن شن در گلومک
تعداد بازدید : 0
به علت آسیب به منابع آبی کرمان انجام می شود
جلوگیری از گسترش معادن شن در گلومک
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان با تایید آسیب منابع آبی شهر کرمان از توسعه معادن شن و ماسه در منطقه گلومک گفت: گسترش این معادن در این محل ممنوع و از این اقدام جلوگیری شده است.
علی رشیدی نژاد افزود: براساس توافق بین دستگاهی و صورتجلسه دفتر فنی وقت استانداری کرمان و نظر به تخریب وسیع عرصه های طبیعی توسط معادن شن و ماسه مقرر شد مجوز احداث معادن شن و ماسه جدید در داخل محدوده های آب شرب داده نشود.
وی اظهار داشت: فهرست معادن مجاز در شهرستانهای استان کرمان اعلام و به تمامی دستگاههای این استان ابلاغ شده، از جمله این مناطق محدوده گلومک است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان تصریح کرد: با توجه به وقوع مخازن و تصفیهخانه آب کرمان در فاصله نزدیک به منطقه گلومک و همچنین ظرفیت آبدهی مناسب این مکان برای تامین آب شرب، چنانچه صدور مجوز ادامه پیدا میکرد، عملا جایی برای حفر چاههای آب شرب باقی نمیماند.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: معادنی که در این مناطق بر اساس تصمیم کارگروه حفاظت آب شرب مجوز داده شده و اکنون مشغول فعالیت هستند نیز موظف به رعایت کامل الزامات زیست محیطی و سایر مقررات مربوطه شدند. منطقه گلومک محل استقرار معادن شن و ماسه در نزدیکی شهر جوپار شهرستان کرمان واقع شده است. شهر جوپار با مرکز استان کرمان ۵۰ کیلومتر فاصله دارد.
با محوریت بهرهوری آب در محصولات زراعی رقم خورد؛
رتبه برتر برای اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان
اولین مزرعه نوآوری با محوریت بهرهوری آب در محصولات زراعی راهبردی در حوزه مرکز جهاد کشاورزی جهادآباد از توابع شهرستان عنبرآباد در جنوب کرمان موفق به کسب رتبه اول کشور شد.
جنوب کرمان یکی از قطبهای کشاورزی کشور بشمار میآید که در بیشتر کشتهای زراعی و باغی رتبههای برتر را به خود اختصاص داده و این موفقیتها مرهون تلاش کشاورزان زحمتکش جنوب کرمانی است که در چهار فصل سال مشغول کار و فعالیت هستند و بر این اساس معمولا موفق به کسب رتبههای برتر کشوری در حوزه فعالیت خود میشوند.
کسب رتبه اول مزرعه نوآوری موفقیت دیگری در بخش کشاورزی جنوب کرمان است که ناصر افشار کشاورز جوان جیرفتی موفق به کسب اینمقام در بین ۳۰ کشاورز نمونه کشور شد.
اولین مزرعه نوآوری با محوریت بهرهوری آب در محصولات زراعی راهبردی در حوزه مرکز جهاد کشاورزی جهادآباد از توابع شهرستان عنبرآباد در جنوب کرمان ایجاد شده که از آن میتوان به عنوان یک الگوی فناورانه با بهره گیری از دانش روز نام برد اما این شروع کار است که توسعه این موفقیتهای اقتصادی آن هم توسط جوانان تحصیلکرده مستلزم عزم مسئولان بخش کشاورزی در اعطای تسهیلات ارزان قیمت است.
اگر چه این مهم تا کنون در پیچ و خم بروکراسیهای اداری معطل مانده و بانکهای عامل در کسب وثیقه های لازم چنان تبصره دست چندم به رُخ مراجعه کنندگان میکشند که کمتر کسی توان تهیه آنها را دارد.
بر اساس آنچه بیان شد ایجاد مزرعه نوآوری نمونه ای از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و جوان در بخش کشاورزی است که میتواند یک هشدار به متولیان تامین زیرساختهای جانبی بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال و پویایی اقتصاد منطقه باشد.
مهندس مهدی میجانی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جنوب کرمان با ابراز خرسندی از کسب این موفقیت گفت: براساس برنامههای عملیاتی موسسه آموزش کشاورزی، موضوع ایجاد مزارع نوآوری و شناسایی کشاورزان نوآور، با اعلام و تعیین سهمیه استانها از سوی موسسه، گام اول شناسایی کشاورزان نوآور در شهرستانهای تابعه انجام و اسامی کشاورزان نوآور جنوب کرمان به موسسه ارسال شد.
وی افزود: پس از بررسی و بازدید کارشناسان خبره موسسه آموزش کشاورزی از طرح های معرفی شده، در نهایت مزرعه آقای ناصر افشار واقع در روستای تل شیراز از شهرستان عنبرآباد در سطح ۴۴ هکتار تایید و انتخاب شد.
به گزارش ایسنا،میجانی با برشمردن مزیتهای مزرعه نوآور افزود: این مزرعه با کشت سیب زمینی و پیاز که در تغییر آرایش کشت و رعایت نکات فنی و اقدامات نوآورانه موفق به کاهش مصرف آب و آبیاری توام با افزایش عملکرد شده بود، مورد تایید کارشناسان اعزامی قرار گرفت و در کمیته نهایی دبیرخانه انتخاب مزارع نوآوری و کشاورزان نوآور کشور تایید شد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به اینموفقیت در حوزه جنوب کرمان، گفت: ۱۱ اردیبهشت ماه جاری در اولین نشست تخصصی مزارع نوآوری در استان البرز مرکز تحقیقات نهال و بذر کشور ضمن اعطای گواهی ایجاد مزرعه نوآوری به آقای افشار، از وی تجلیل شد.
در قالب پویش کرمان دانا؛
مدارس کرمان دانا 3 و 43 در بافت افتتاح شد
تعداد بازدید : 0
در قالب پویش کرمان دانا؛
مدارس کرمان دانا 3 و 43
در بافت افتتاح شد
در آئینی با حضور دبیرکل اتاق کرمان، مدیران کل آموزش و پرورش و تجهیز و نوسازی مدارس استان مدارس کرمان دانا 3 و 43 در شهرستان بافت افتتاح و مدرسه کرمان دانا 45 کلنگ زنی شد.
مدارس کرمان دانا ۳ که "فرهنگ یک" و کرمان دانا ۴۳ "فرهنگ 2" نامگذاری شده اند هر کدام 6 کلاسه با زیر بنای ۸۱۸ متر مربع در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع احداث شده اند که برای ساخت و تکمیل این مدارس 130 میلیارد ریال هزینه شده است. همچنین کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه کرمان دانا 45 با زیر بنای یک هزار و ۳۰۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۱۴میلیارد تومان در شهر بزنجان به زمین زده شد.
دبیرکل اتاق کرمان در آئین افتتاح این مدارس گفت:در تفاهم نامه منعقد شده پویش کرمان دانا بین اتاق کرمان، موسسه مهر گیتی و ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان، قرار است 120 مدرسه در قالب 720 کلاس درس به بهره برداری برسد.
صرفهجویی ۴۷ میلیون لیتری سوخت مایع
در استان کرمان؛
گازرسانی به ۹۹ درصد شهرهای کرمان
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان گفت: با توجه به تلاشهای گسترده در راستای توسعه گازرسانی به استان به ویژه حوزه صنایع، در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون لیتر در مصرف سوخت مایع صرفهجویی شده است.
منوچهر فلاح در تشریح این خبر اظهار کرد: میزان سوخت مایع صرفهجویی شده بطور میانگین در هر فصل از سال ۱۴۰۱ برابر با ۸/۷ میلیون لیتر بوده است.
وی با بیان اینکه اکنون در استان کرمان بیش از ۷۶۹ هزار مشترک در بخشهای مختلف خانگی، عمومی، تجاری و صنعتی از گاز طبیعی بهرهمند هستند، افزود: بدون شک هدف ما در سال ۱۴۰۲ همچون سنوات گذشته تداوم گازرسانی به بخشهای مزبور مخصوصا بخش صنعتی و به دنبال آن صرفهجویی بیشتر در مصرف سوخت مایع است.
فلاح با اشاره به همسایگی کرمان با استانهای مرزی کشور ادامه داد: با توجه به این موضوع بحث صرفه جویی در مصرف سوخت مایع در راستای پیشگیری از قاچاق سوخت در این استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ضمن اینکه ۹۶ درصد از حجم کل سوخت مایع صرفهجویی شده استان تنها در بازه زمانی پنج سال اخیر صورت گرفته است.
فلاح تصریح کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد جمعیت شهری و ۶۰ درصد جمعیت روستایی در استان کرمان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
وزارت علوم موافقت کرد
پذیرش دانشجوی خارجی
در دانشگاه هایتک کرمان
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با پذیرش دانشجویان خارجی در این دانشگاه موافقت کرد.
حسین محبی با اعلام این خبر اظهار کرد: براساس نامه معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، با پذیرش دانشجوی خارجی در رشتهها و مقاطع تحصیلی مصوب دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان موافقت شده است.
به گفته وی در مرحله اول مجوز پذیرش ۹۴ دانشجوی خارجی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته صادر شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به بازدیدهای مسئولان و کارشناسان وزارت علوم در دو سال اخیر از امکانات و ظرفیتهای علمی، پژوهش، فناورانه و زیرساختهای رفاهی دانشگاه تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و گفت: شرایط لازم برای پذیرش دانشجوی خارجی فراهم شده و بهزودی شرایط و ضوابط و شیوه جذب دانشجو اطلاعرسانی خواهد شد.
براساس این گزارش، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان رتبه ششم را در بین دانشگاههای صنعتی و رتبه ۱۹ را در بین تمامی دانشگاههای کشور دارد و پارک علم و فناوری و پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی نیز از زیرمجموعههای این دانشگاه است.
گفتنی است دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش در ۵۷ رشته و گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشجو میپذیرد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
پلتفرم «کرمان من» با قابلیتهای ویژه برای شهروندان
-
هیاترئیسه اتاق کرمان مشخص شد
-
مسیر گرهگشایی از «تامین مالی» در کرمان
-
جلوگیری از گسترش معادن شن در گلومک
-
مدارس کرمان دانا 3 و 43 در بافت افتتاح شد


انتخاب هفته نامه :