|
برنامه توسعه ۵ عنصر حیاتی و راهبردی
تعداد بازدید : 0
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در راستای توسعه ۱۶ عنصر حیاتی و راهبردی، برنامهریزی برای توسعه پنج عنصر لیتیوم، بیتومین، نیکل، تیتانیوم و کبالت را در سال جاری هدفگذاری کرده است. در ایمیدرو سند مرتبط با عناصر حیاتی و راهبردی تهیه شده و در این زمینه ۱۶ عنصر مورد توجه است. برنامههای این حوزه شامل شناسایی ذخایر موجود، شناسایی دقیق، چگونگی فرآوری آنها، دستیابی به دانش فنی مورد نیاز و تولید این عناصر است.
تعیین تکلیف عناصر با ارزش در باطله های بزرگ معادن نیز برنامه ای است که در سال جاری آغاز و عملیاتی میشود.
پیشبینی دبیر انجمن ملی خرمای ایران؛
ارزش صادراتی خرما به ۴۰۰ میلیون دلار میرسد
تعداد بازدید : 0
برداشت نوبرانه خرما از نخلستانهای کشور آغاز شده است. کارشناسان سالی پر تولید با بازاری پر رونق برای خرمای کشور پیشبینی میکنند. پیشبینی آنها، تولید یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن انواع خرما و رسیدن ارزش صادراتی این محصول به ۴۰۰ میلون دلار است.
هر ساله برداشت خرما در کشور با ارقام زودرس شامل کتومی، نگال و آشوبه شروع و با ارقام دیررس مایکلی و هلیله در آبان به پایان میرسد.
امسال برخلاف سال گذشته و سالهای پیش از آن، نخلستانداران از کمیت و کیفیت محصولات راضی هستند. تجار خرما نیز روزهای خوبی برای بازار داخلی و خارجی این محصول پیشبینی میکنند.
با این شرایط به نظر میرسد، بر خلاف بسیاری از محصولات کشاورزی سالی پر رنق پیش روی خرما کشور در بخش تولید تجارت باشد.
دبیر انجمن ملی خرمای ایران، گفت: امسال شرایط آب و هوایی کشور برای تولید خرما مناسب بوده و خسارات مربوط به آن حداقل است.
مقداد تکلوزاده، یادآور شد: سال گذشته شاهد آسیب بارندگیهای شدید به نخلستانها بودیم و سالهای قبل از آن گرمازدگی و خشکیدگی را تجربه کردیم.
تکلوزاده با بیان اینکه در حال حاضر برداشت نوبرانه خرما در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: این خرماها معمولاً شامل ارقام کتومی، نگال و آشوبه هستند که از ارقام تجاری محسوب نمیشوند.
به گفته وی؛ برداشت ارقام تجاری خرما که ارقام مضافتی، کباب، ربی و پیارم هستند، از تیرماه آغاز میشود.
تکلوزاده با تأکید بر اینکه انتظار سالی پر تولید در حوزه خرما را داریم، گفت: میزان تولید خرما در سالجاری در کشور دست کم به یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن خواهد رسید.
وی تصریح کرد: بر اساس گزارش مرکز آمار مقدار تولید خرما در سال ۱۴۰۱ در حدود ۱ میلیون تن برآورد شد که ۲۱ درصد کاهش نسبت به سال مبنا یعنی سال ۱۳۹۸ را نشان میداد.
تکلوزاده پیشبینی کرد که، با توجه به کمیت و کیفیت مناسب تولید خرما در سالجاری، شرایط مطلوبی در حوزه تجارت این محصول نیز رقم بخورد.
وی یادآور شد: معمولاً ۷۵ درصد خرمای تولیدی کشور در داخل مصرف و ۲۵ درصد صادر میشود.
تکلوزاده معتقد است؛ امسال در صادرات خرما به بازارهای جهانی به رقم ۴۰۰ میلیون دلار برسیم.
وی کشورهای اصلی هدف صادراتی خرمای کشور را هندوستان، روسیه، بلژیک، فرانسه، آلمان و کشورهای حوزه خلیج فارس و CIS و همچنین برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا برشمرد.
تکلوزاده خواستار توجه مسئولان به رفع مشکلات حوزه تجارت خارجی خرما با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در تولید این محصول در کشور شد و گفت: برخی قوانین و سیاستگذاریها در تجارت خارجی برای توسعه بازار صادراتی خرما مشکلساز شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین،وی تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات میتواند با همکاری و تعامل وزرات صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد مرتفع شود.
تکلوزاده با اشاره به اینکه وزاری جدید متصدی وزارتهای صمت و جهادکشاورزی خواهند بود، اظهار کرد: امید ما این است وزاری جدید بیش از گذشته نسبت به رفع مشکلات مربوط به توسعه تجارت کشور تعامل داشته باشند و کمتر شاهد سیاستگذاریهای موازی و متناقض باشیم.
دبیر انجمن ملی خرمای ایران همچنین خواستار تسهیل حضور تجار و شرکت های کشور در نمایشگاههای بینالمللی مواد غذایی شد، چراکه این نمایشگاهها سکوی برای معرفی و شناساندن محصولات کشور به مشتریان جدید و چانه زنی تجار است.
ماموریت های مهم اتاق؛
اتاق ایران و چالشهای پیشرو
تعداد بازدید : 0
محسن جلالپور
دولت سیزدهم زمانی روی کار آمد که اقتصاد کشور با مجموعهای از ابرچالشها مواجه بود. سه سال قبل از روی کار آمدن این دولت، معادلات اقتصاد ایران به واسطه خروج یکجانبه آمریکا از برجام بههم ریخت و دستاوردهایی که به واسطه دیپلماسی بهدست آمده بود، به یکباره از دست رفت. در نتیجه زمانی که دولت سیزدهم عهدهدار کشور شد، مشکلات زیادی برای اداره اقتصاد کشور پیشروی خود دید که در کمتر کشوری بهصورت همزمان رخ داده است.
دولت سیزدهم که پشتیبانی و اعتماد کانونهای اصلی قدرت را با خود داشت، درحالیکه میتوانست از طریق دیپلماسی و احیای مذاکرات، به اقتصاد کشور جانی تازه بخشد، بر اساس باورهایی که داشت مسیری متفاوت را در پیش گرفت. مقامات دولت بارها اعلام کردند که مسیر اقتصاد را از دیپلماسی جدا نگه میدارند و نمیگذارند فرآیند مذاکره با غرب روی اقتصاد کشور اثرگذار باشد. متاسفانه این راهبرد تا امروز نتیجه چندانی نداشته ولی اوضاع اقتصادی کشور پیچیدهتر و بحرانیتر شده است. در این مدت اقتصاددانان به کرات گفتهاند که دهها تصمیم بانک مرکزی برای جلوگیری از شوکهای اقتصادی نمیتواند به اندازه یک تصمیم وزارت امورخارجه برای بهبود اقتصاد مفید باشد و امروز که دولت سیزدهم مذاکرات مفیدی با کشورهای منطقه و بهویژه عربستان سعودی داشته است، میتوانیم صحت این ادعا را تایید کنیم.
اکنون دو سال از انتخاب سیدابراهیم رئیسی بهعنوان هشتمین رئیسجمهوری اسلامی میگذرد و دولت به اندازه کافی، آمال و آرزوهای سیاسی و اقتصادی خود را به آزمون و خطا گذاشته است. همه آنها که دستی بر آتش سیاست و اقتصاد دارند، میدانند که سیاستگذاری اقتصادی برای عبور از وضع موجود، شرط لازم است؛ اما شرط کافی نیست. شرط کافی برای پایان دادن به این وضعیت، «اراده سیاسی» است. حال که رابطه با کشورهای عربی همسایه با وجود همه تنشهایی که در سالهای گذشته شاهد بودهایم با اراده سیاسی حل شده، این انتظار در فعالان اقتصادی جان گرفته است که با همان اراده سیاسی، گره از دیگر مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی گشوده شود.
اگر چنین شرایطی مهیا شود، بهطور قطع اتاق بازرگانی تازهنفس میتواند کمک بزرگی برای تنشزدایی و تحکیم روابط اقتصادی با کشورهایی باشد که تا دیروز در زمره دشمنان ما بهحساب میآمدند. خوشبختانه انتخاب رئیس و هیأترئیسه جدید برای اتاق ایران با گشایشهای مثبت در دیپلماسی همزمان شده و ظرفیت جدیدی ایجاد کرده است که اگر به درستی بهکار گرفته شود، میتواند برای کشور منشأ خیر فراوان باشد. برای اینکه از چنین ظرفیتی به درستی استفاده شود، بخش خصوصی و دولت باید همگرایی بیشتری داشته باشند. بهطور مشخص این همگرایی میتواند زمینهساز بهبود فضای کسبوکارها، هموار کردن مسیر صادرات و گشودن بند و بستهای رشد اقتصادی کشور باشد. با این شرایط به گمانم در حال حاضر هیچ ماموریتی برای اتاق ایران مهمتر از احیای دیپلماسی اقتصادی برای دستیافتن به رشد اقتصادی نیست.
تورم فزاینده باعث شده است تقاضای داخلی به میزان زیادی کاهش پیدا کند، تنها راه تحریک تقاضا- بهگونهایکه چرخ کارخانهها دوباره به کار افتد- تسهیل تجارت خارجی و تکیه بر تقاضای خارجی یعنی روآوردن به صادرات است. اگر میخواهیم در صادرات موفق شویم و میخواهیم اقتصادی درونزا و بروننگر داشته باشیم باید روابط خود را با کشورهای منطقه بازسازی کنیم. متاسفانه تورم، اقتصاد ایران را به کارخانه تولید نابرابری تبدیل کرده و هر روز سفره مردم را کوچکتر میکند. بهطور قطع دولت سیزدهم علاقه ندارد نام خود را با شکستن رکوردهای بیسابقه در رکود و تورم در تاریخ اقتصاد کشور ثبت کند. تردیدی نیست که دولت باید تلاش کند تا در دو سال آینده، روابط تخریبشده ایران را با جامعه جهانی بهبود بخشد که در این صورت میشود از ظرفیتهای عظیم بخش خصوصی برای مذاکره و رایزنی بهره برد.
موضوع دیگری که اتاق باید جدیتر از گذشته در دستور کار قرار دهد، تقویت نوآوری و کمک به تسهیل فعالیت استارتآپها و بنگاههای نوظهور است. در ماههای گذشته فیلترینگ و محدودیتهای بیسابقه اینترنت، شوک بزرگی به بنگاههای فعال در این حوزه وارد آورد اما تشکلهای بخش خصوصی آنطور که شایسته بود، به دفاع از این بخش برنخاستند. اتاق ایران تنها نماینده بخش سنتی اقتصاد کشور نیست و باید مدافع بخشهای نوآور و تازهتاسیس هم باشد. در انتها ضمن آرزوی موفقیت برای هیاترئیسه جدید، توصیه جدی به دوستانم این است که در مسیر پیشرو وارد مناسبات ناسالم نشوند و هرگز بر اصول علم اقتصاد چشم نبندند و مدافع سیاستهایی باشند که تضمینکننده فعالیت سالم و رشد اقتصاد کشور است.
عربستان با جذب سرمایه تولیدکننده منابع معدنی منطقه میشود
معادن ایران در سایه تصدیگری دولتی
تعداد بازدید : 0
عربستان در حال تسریع گامها برای تنوعبخشی به اقتصاد خود و یافتن جایگزینهای واقعی برای درآمدهای نفتی است. محقق کردن چشمانداز ۲۰۳۰ با سرمایهگذاری ۱۷۰ میلیارد دلار برای توسعه معادن با حدود ۶۰درصد شرکتهای خصوصی و ۴۰درصد دولتی، از دیگر اهداف عربستان است.
محسن فتحالهی، کارشناس انرژی با انتشار رشته توییتی نوشته است: شرکت معادن عربستان سعودی در سال ۱۹۹۷ توسط دولت عربستان سعودی راهاندازی شد. در حال حاضر این شرکت، بزرگترین شرکت استخراج معادن عربستان میباشد.(50%سهام)
عربستان در حال تسریع گامها برای تنوعبخشی به اقتصاد خود و یافتن جایگزینهای واقعی برای درآمدهای نفتی است. محقق کردن چشمانداز 2030 با سرمایهگذاری 170 میلیارد دلار برای توسعه معادن با حدود 60درصد شرکتهای خصوصی و 40درصد دولتی، از دیگر اهداف عربستان است. در همین چارچوب این کشور طی سالهای گذشته بیش از 50 میلیارد دلار در بخش معادن به خصوص طلا، مس و دیگر فلزات مدفون در زیر خاک سرمایهگذاری کرده ست. وزیر صنعت و منابع معدنی«بندر الخریف»، گفته هدف امسال تامین مالی 9 پروژه معدنی و فلزی است. همچنین درحال بررسی 145 درخواست شرکت خارجی برای اکتشاف معادن جدید هستیم.
با جذب سرمایه و تامین مالی، عربستان به مرکز تولید منابع معدنی و لجستیکی در منطقه آسیا و آفریقا تبدیل خواهد شد.
به اذعان معاون وزیر صنعت در امور معادن، عربستان ذخایر عظیم معدنی به ارزش بیش از 1.3 تریلیون دلار داراست. مجموع درآمدهای بخش آهن و فولاد عربستان در سال 2020 میلادی 17.6 میلیارد ریال سعودی (4.7 میلیارد دلار) به نسبت 75.3 درصد از مجموع تولید صنایع معدنی این کشور بوده است.
پس از آن بخش آلومینیوم درآمد 4.55 میلیارد ریالی (1.2 میلیارد دلاری) داشته است. ریاض همچنین قصد دارد تا درآمد معدنی را که اکنون 17 میلیارد دلار است را تا سال 2030 به بیش از 60 میلیارد دلار افزایش دهد.
در همین رابطه آرش رییسی نژاد، استاد دانشگاه و کارشناس مسایل بینالمللی نیز با انتشار رشته توییتی به بررسی این موضوع پرداخته است: عربستان سعودی با جذب سرمایه و تامین مالی میتواند مرکز تولید منابع معدنی در منطقه شود. ثروت معدنی سعودی اما در برابر معادن ایران شوخی بیش نیست.
ایران در کمربند متالوژنی آلپ-هیمالیا جایگرفته و برخوردار از ده معدن بزرگ و فعال جهانی است. ایران ۶۸ نوع ماده معدنی، ۳۷ میلیارد تن ذخایر کشفشده، ۵۷ میلیارد تن ذخایر بالقوه دارد و در میان ۱۵ قدرت معدنی جهان جای گرفته است.
اما علیرغم این ثروت افسانهای، تولیدات معدنی کشور کمتر از ۱درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل میدهد. کشور در مس رتبه ۵ و در سنگ آهن رتبه ۸ جهانی دارد. ایران در بخش فولاد هم که زمانی دست بالا را در صادرات منطقهای داشت،با روند نزولی روبرو شده است.
در آلومینیوم نیز ایران نتوانسته در زنجیره ارزش جهانی حضوری موثر داشته باشد. در مقابل امارات که بوکسیت (ماده اولیه آلومینیوم) را ندارد، رتبه ۵ جهانی در تولید آن را دارد! ابوظبی با قراردادی ۴۰ ساله بوکسیت را از هند وارد کرده و با استراتژی مناسب، جایگاهی مهم در زنجیره ارزش بدست آورده است.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در ایران اما استراتژی معدنی وجود ندارد و تصدیگر اصلی معادن دولت است؛ گو اینکه تعداد معادن در اختیار دولت تنها نزدیک به ۵درصد با سهم اشتغالزایی ۵درصد است. ولی از جهت ارزش افزوده و عیار موادمعدنی، سهم معادنِ در اختیار دولت ۷۰درصد است. باقیمانده نیز گرفتار رقابت رانتی اعطا مجوزها میشود.
گذشته از این، متاسفانه در ایران معدنکاری هوشمند، تولید مواد فرآوریشده، ایمنسازی معدن و دیجیتالیکردن بستر معدنکاری دنبال نمیشود. در مقابل، کشور هنوز درگیر خامفروشی صرف و تولید بدوی مواد معدنی است. جای شگفتی نیست که ایران معدنِ تجارِ خامفروشِ معدنی است.
با مصوبه هیات رئیسه اتاق بازرگانی کرمان انجام شد؛
معرفی روسای دفاتر نمایندگی اتاق در شهرستانها
تعداد بازدید : 0
با مصوبه هیات رئیسه اتاق بازرگانی کرمان انجام شد؛
معرفی روسای دفاتر نمایندگی اتاق در شهرستانها
بر اساس مصوبه هیات رئیسه اتاق کرمان، روسای ۴ دفتر اتاق کرمان در شهرستان های استان برای دوره دهم فعالیت هیات نمایندگان معرفی شدند.
بنا به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان، «محمد افشاری پور» رئیس دفتر جنوب استان (به مرکزیت جیرفت)، «محمد صالحی» رئیس دفتر سیرجان، «مجید حجت نوقی» رئیس دفتر رفسنجان و «حامد بدرآبادی» رئیس دفتر شرق استان (به مرکزیت بم) شدند.
انتخابات اتاق کرمان هر ۴ سال یک بار برگزار می شود و روسای دفاتر شهرستان نیز از بین اعضای هیات نمایندگان انتخاب شده، معرفی می شوند. دهمین دوره انتخابات اتاق کرمان همزمان با سراسر کشور ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار و ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری "سیدمهدی طبیب زاده" به عنوان رئیس اتاق انتخاب شد.
همزمان با بازدیداز صنایع مس شهید باهنر،انجام شد؛
امضای تفاهمنامه همکاری راهبردی مپنا و مس باهنر
به منظور توسعه فعالیتهای مشترک علمی پژوهشی و فن آوری؛ شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان و شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس) تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
بنا به گزارش روابط عمومی مس شهید باهنر، از آنجا که مس نقشی محوری در تولیدات شرکت مپنا ایفا میکند این همکاری موجب خواهد شد، کشور از واردات قطعات مسی و آلیاژهای مرتبط با آن بی نیاز شده و زمینه رشد تولید در دو مجموعه عظیم صنعتی کشور بیش از پیش فراهم گردد.
از جمله اهداف دیگر این تفاهمنامه که به امضای مدیران عامل شرکتهای مذکور و مقصودی عضو هیاتمدیره مس باهنر رسید میتوان به ایجاد و تقویت کارگروه مشترک تحقیق و توسعه بمنظور رفع مشکلات کمی و کیفی فرایند تولید و همچنین توسعه و پیشرفت در زمینه های مختلف از جمله تولید محصولات جدید و دانش بنیان اشاره کرد.
برنامه ریزی برای تعریف و اجرای طرحهای پژوهشی و کاربردی مشترک و فراهم آوردن امکان بهرهمندی از تواناییها و پتانسیلهای انسانی و تجهیزاتی طرفین؛ از جمله مفاد دیگر این تفاهم نامه شش بندی است.
شاکری مدیرعامل شرکت مهندسی مپنا نیز در این نشست با اشاره به سابقه حضور خود در صنایع مس شهید باهنر ، پویایی و رونق فعالیتها در این مجموعه را مطلوب توصیف کرد و گفت : هم اکنون ۸۸ درصد از قطعات ژنراتورهای مپنا تولید داخل اند که تلاش میکنیم باهمافزایی، ضریب داخلی سازی این قطعات را تا۱۰۰ درصد ارتقا دهیم
ضیائی مدیرعامل مس باهنر در حاشیه نشستی که به امضای این تفاهمنامه انجامید؛ اظهار داشت: شرکت مپنا از جمله مجموعههای بزرگ ملی با رویکرد بینالمللی است که هماکنون نقشی موثر در بازسازی کشورهایی همچون سوریه و عراق ایفا میکند.
وی ضرورت تولید هرچه بیشتر برق در شرایط کنونی کشورمان را نیز خاطرنشان کرد و افزود: در این موقعیت تولید قطعات مورد نیاز ژنراتورهای شرکت مپنا که زیرساخت آن در صنایع مس شهیدباهنر وجود دارد میتواند ضمن ایجاد ارزش افزوده بیشتر، زمینه صادرات قطعات جدید را بصورت مستقیم یا درقالب تجهیزات عظیم صنعتی فراهم کند.
بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد بمنظور تشخیص و اولویت بندی نیازهای دانش بنیان و برطرف کردن مشکلات ، جلسات منظم بحث و تبادل نظر و همچنین بازدید متقابل از کارخانه و محلهای مورد نظر صورت پذیرد و طرفین بتوانند از امکانات عمومی و تخصصی نظیر تجهیزات تولیدی آزمایشگاهی و منابع علمی در راستای تحقق مفاد تفاهم نامه استفاده کنند
از جمله توافقات دیگری که در این سند همکاری به آن اشاره شده؛ مشارکت در برگزاری بازدیدها و دورههای آموزشی و فعالیتهای تحقیقاتی بمنظور تشخیص و اولویت بندی مشکلات و نیازهای توسعه ای و همچنین حمایت مالی از طرحهای مورد توافق طرفین بود که مقرر شد با نظارت معاونت نوآوری توسعه و اقتصاد دانش بنیان مس باهنر زمینه تحقق آنها فراهم شود.
با حضور معاون وزیر صمت صورت گرفت؛
کلنگزنی پروژه زیرسازی شهرک صنعتی ۴ کرمان
تعداد بازدید : 0
با حضور معاون وزیر صمت صورت گرفت؛
کلنگزنی پروژه زیرسازی شهرک صنعتی ۴ کرمان
پروژه زیرسازی شهرک صنعتی شماره ۴ کرمان با حضور علی رسولیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، کلنگزنی شد. "حسین میجانی" مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کرمان، "حسینی نژاد" مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان و جمعی از فعالان اقتصادی در آخرین برنامه "علی رسولیان" معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را همراهی کردند. از اقدامات انجام شده در این شهرک صنعتی، شروع عملیات اجرایی آسفالت و افتتاح پروژه آبرسانی این شهرک بوده است.
کلنگ زنی شهرک تخصصی انرژی پاک در بافت
عملیات اجرایی اولین شهرک تخصصی انرژی پاک کشور در بافت با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس آغاز شد. "صمدالله محمدی" نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی،" در سخنان کوتاهی پیش از کلنگزنی این شهرک صنعتی با بیان ظرفیتهای موجود در شهرستان بافت، اظهار کرد: برای داشتن انرژی پاک به همکاری و توجه ویژه به این منطقه باید مورد تأکید قرار بگیرد.
آغاز احداث ناحیه صنعتی شهرستان رابر
علی رسولیان معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سفر به استان کرمان در آیین تملک و کلنگ زنی ناحیه صنعتی شهید سلیمانی رابر حضور یافت و کلنگ احداث این ناحیه صنعتی را به زمین زد. وسعت این مجموعه ۲۸ هکتار است، تملک زمین صورت گرفته و کار احداث این ناحیه صنعتی که با نام "شهید سلیمانی" مزین شده است، آغاز می شود.
افتتاح مجتمع ۲۰۶ واحدی کارگاهی در سیرجان
مجتمع ۲۰۶ واحدی کارگاهی واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ سیرجان، با حضور معاون وزیر صمت، نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس و مدیران محلی افتتاح شد. این مجتمع کارگاهی با نام رسول غفاری فعالیت میکند.
با حکم مدیرعامل سرمایهگذاری صدرتامین؛
عضو جدید هیئتمدیره
مس باهنر معرفی شد
طی حکمی از سوی امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدرتامین، «اردشیر فاضلی» به عنوان عضو جدید هیئتمدیره شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان منصوب شد. به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صدرتامین،اردشیر فاضلی، دارای مدرک تحصیلی دکتری مهندسی صنایع لجستیک و زنجیره تامین از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و سوابق مدیر عاملی شرکت کشتیرانی توکا مارین، شرکت بازرگانی آتیه تجارت نقش جهان، شرکت تعاونی کارکنان ملی فولاد و شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران را در کارنامه کاری خود دارد.
مجمع عمومی شرکت جهان فولاد برگزار شد؛
تقسیم سود ۱۴۰ ریالی
توسط جهان فولاد سیرجان
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت «مجتمع جهان فولاد سیرجان» با حضور اعضای هیئت مدیره، حسابرس، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و ۸۵ درصد سهامداران در سالن همایش های هتل ارم تهران برگزار شد. در ابتدای این مراسم مهندس علی پورمعصومی، مدیر عامل شرکت مجتمع «جهان فولاد سیرجان» گزارشی از سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۱ بر پایه اطلاعات موجود به سهامداران ارائه کرد و گفت: مجموع تولیدات شرکت (بر اساس وزن) در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته با رشد ۲.۳۹ درصدی همراه بوده است و در بخش فروش هم افزایش ۱۸ درصدی را نسبت به سال گذشته رقم زدیم. وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ شاهد افزایش ۳۱ درصدی کل مبلغ فروش شرکت نسبت به سال گذشته بودیم، افزود: در بخش فروش شمش رشد ۱۶ درصدی و در بخش فروش میلگرد رشد ۵۸ درصدی را در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال مالی پیش از آن شاهد بودیم. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل جهان فولاد،پورمعصومی همچنین به عملکرد مالی شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: رشد ۵۵ درصدی سود ناخالص، رشد ۵۰ درصدی سود خالص و رشد ۵۶ درصدی سود عملیاتی از مهم ترین دستاوردهای مالی شرکت در سال مالی ۱۴۰۱ بوده است. مدیر عامل شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان در ادامه به مهم ترین طرح های توسعه ای در دست اجرای شرکت اشاره کرد و گفت: پروژه احیا ۲ با ظرفیت تولید ۱ میلیون و ۵۰ هزار تن آهن اسفنجی و طرح احداث مگامدول با ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن آهن اسفنجی به منظور افزایش خوراک فولاد سازی و بی نیازی شرکت از خرید آهن اسفنجی از مهم ترین طرح های توسعه ای شرکت به شمار می رود که امیدواریم تا پایان امسال به بهره برداری برسند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
برنامه توسعه ۵ عنصر حیاتی و راهبردی
-
ارزش صادراتی خرما به ۴۰۰ میلیون دلار میرسد
-
اتاق ایران و چالشهای پیشرو
-
معادن ایران در سایه تصدیگری دولتی
-
معرفی روسای دفاتر نمایندگی اتاق در شهرستانها
-
کلنگزنی پروژه زیرسازی شهرک صنعتی ۴ کرمان


انتخاب هفته نامه :