|
خبر وزیر اقتصاد برای سهامداران عدالت
تعداد بازدید : 0
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه ممکن است مانند سال گذشته پرداخت سود برخی شرکتها با تاخیر مواجه شود، گفت: در این صورت پرداخت سود سهام عدالت مانند سال گذشته دو مرحلهای خواهد شد.
سید احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت گفت: صورت های مالی سال ۱۴۰۱ شرکتهای سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش مییابد.
وی افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکتها مانند پتروشیمی خلیج فارس با تاخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحلهای خواهد شد.
گزارش بازوی پژوهشی مجلس؛
چهار اشکال بودجه عمرانی
تعداد بازدید : 0
بازوی پژوهشی مجلس در گزارش جدیدی کوشیده تصویری از وضعیت بودجه عمرانی کشور دهد و سپس پیشنهادهای اصلاحی کوتاهمدتی ارائه کند. گاهی به طنز گفته میشود که در تدوین بودجه دولتها در ایران ردیفهای جدید فقط اضافه میشوند و به سختی ردیفی حذف میشود. ظاهراً این موضوع به ویژه در زمینه بودجههای عمرانی برقرار است. متوسط قدمت طرحهای عمرانی بودجه به ۱۶ سال رسیده است. در این باره هم پیرامون شایستگی انتخاب طرحها تردیدهای زیادی وجود دارد و هم به طور کلی تنگنای بودجهای، هزینههای جاری بالا و در نتیجه سهم پایین بودجه عمرانی مؤثر بوده است.
بازوی پژوهشی مجلس در گزارش جدیدی کوشیده تصویری از وضعیت بودجه عمرانی کشور بدهد و سپس پیشنهادهای اصلاحی کوتاهمدتی ارائه کند. از نکات جالب این گزارش این مورد است که براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱، تعداد طرحهای عمرانی که باید در انتهای این سال به پایان میرسیدند برابر ۱۱۷ طرح بوده است که از این تعداد ۱۰۵ طرح همچنان در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور نیز درج شدهاند.
اصلیترین مشکلات بودجه عمرانی کشور
گزارش یادشده چهار یافته کلیدی راجع به بودجه عمرانی دارد. اولین نکته به سهم بودجه عمرانی از کل بودجه برمیگردد. بر اساس برنامه ششم توسعه قرار بوده سهم اعتبارات عمرانی از بودجه عمومی افزایش یابد و به ۲۳ درصد برسد. با این حال، بالاترین سهمی که در سالهای گذشته به بخش طرحهای عمرانی اختصاص یافته، ۱۷ درصد بوده است. با توجه به این که دولتها به ویژه به خاطر تحریم تحت تنگنای مالی بودهاند و ارادهای برای کاهش هزینههای جاری هم در کار نبوده، چنین اتفاقی قابل پیشبینی بود. هزینههای عمرانی معمولاً اولین قربانی کمبود بودجه دولت هستند. این اتفاق در طی زمان باعث میشود به تدریج زیرساختهای کشور و سرمایهگذاریهای دولتی با چالش مواجه شوند. حتی در سال گذشته که تحقق بودجه عمرانی مقداری بیشتر از مصوب بود، نهایتاً سهم آن از بودجه عمومی کمتر از مصوب و برابر با ۱۷ درصد شد. به بیان دیگر، دولت در زمینه هزینههای جاری بسیار بیشتر از مقدار مصوب عمل کرده که عملاً به معنی کسری بودجه و نهایتاً تورم است.
سهم پایین اعتبارات استانی از بودجه عمرانی
یافته دوم پژوهش به تمرکززدایی از بودجههای عمرانی برمیگردد. طبق هدفگذاری برنامه ششم توسعه ظاهراً قرار بوده بخش بیشتری از بودجه تحت تصمیمگیری استانها در زمینههای عمرانی صرف شود. به طوری که هدفگذاری کمّی این بوده که ۳۰ درصد از بودجه تملک داراییهای سرمایهای به صورت اعتبارات عمرانی استانی در بودجه عمومی قرار گیرد. اما این عدد برای بودجه ۱۴۰۲ حدود ۱۷ درصد برآورد میشود.
شفافیت پایین طرحهای عمرانی
نکته سوم به شفافیت پایین هزینهکردهای عمرانی برمیگردد. بنا بر گزارش یادشده، در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نیمی از اعتبارات عمرانی در قالب ردیفهای متفرقه توزیع شده که کاهش شفافیت، نظارتپذیری و انضباط بودجهای را به همراه دارد.
طرحهای عمرانی پرقدمت و پایانناپذیر
میانگین قدمت طرحهای عمرانی دولت در حال حاضر ۱۶ سال است. نمودار بالا وضعیت طرحهای ملی را نشان میدهد (درمورد طرحهای استانی و متفرقه شفافیت کمتری وجود دارد). همانطور که گزارش مرکز پژوهشها اشاره میکند، این اطلاعات عمر بالای طرحها که همزمان شده با ناکافی بودن اعتبارات مصوب در برابر اعتبارات مورد نیاز برای اتمام طرحها را به وضوح نمایش میدهد. براساس اطلاعات مندرج در پیوست یک قوانین بودجه سنواتی و با توجه به سال خاتمه درج شده برای هر طرح، باید هرساله تعدادی از طرحها به اتمام برسند. تعداد طرحهایی که براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱ باید در انتهای این سال به پایان میرسیدند برابر ۱۱۷ طرح بوده است که از این تعداد ۱۰۵ طرح همچنان در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور نیز درج شدهاند که نشاندهنده عدم تکمیل بهموقع طرحها مطابق با برنامه زمانی و در نتیجه افزایش هزینه آنهاست. به گزارش فردای اقتصاد، به نظر میرسد با توجه به محدودیتهای منابع مالی دولت و به منظور جلوگیری از هدررفت این منابع، مرکز پژوهشها توصیه کرده تا در راستای غربالگری طرحهای عمرانی، تعیین تکلیف طرحهای با قدمت بسیار زیاد، و قاعدهمندشدن تعریف طرحهای عمرانی جدید احکامی در برنامه هفتم توسعه پیشبینی شود.
گزارش پایش محیط کسبوکار در فصل بهار ۱۴۰۲منتشر شد
محیط کسب و کار کرمان؛ همچنان نامساعد
تعداد بازدید : 0
نتایج پایش ملی محیط کسبوکار کشوردر فصل بهار منتشر شد. بر اساس این پیمایش با وجود اینکه شرایط استان کرمان اندکی رو به بهبود گذاشته اما همچنان در شمار استان های دارای محیط نامساعد کسب و کار است.
گزارش «اقتصاد کرمان» می افزاید:در این پیمایش ۴۷۶۸ واحد از کل کشور که ۱۷۶ واحد ان از استان کرمان بوده اند به عنوان نمونه مشارکت داشته اند. نرخ پاسخگویی یا میزان مشارکت در این پیمایش در بهار سال جاری در استان کرمان ۵۹ درصد بوده است.
بر اساس این گزارش، شاخص استانی محیط کسب و کار در استان کرمان از ۸۰/۵ در سال ۹۶ در یک روند پر فراز و نشیب و رو به بهبود به ۳۳/۶ در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در ادامه این مسیر شاخص استانی در کرمان در بهار ۱۴۰۲ به ۰۳/۶ رسیده است.
نتایج ارزیابی طرح پایش در بهار ۱۴۰۲نشان میدهد که از منظر وضعیت مؤلفههای محیط کسب وکار، استانهای مرکزی، زنجان و آذربایجان غربی دارای محیط کسب وکار مساعدتری نسبت به سایر استانها بودهاند.
نتایج پایش ملی محیط کسبوکار
نتایج پایش ملی محیط کسبوکار کشور در فصل بهار از اندکی بهبود در این شاخص حکایت دارد؛ اما باوجود این اتفاق، ظرفیت فعالیت واقعی بنگاههای اقتصادی حاضر در این پایش نسبت به فصل قبل ۳.۱ واحد درصد کاهش نشان میدهد.
گزارش مرکز پژوهشهای اتاق ایران از پایش ملی محیط کسبوکار کشور در بهار ۱۴۰۲، از اندک بهبود این شاخص و رسیدن آن از ۶.۱۱ در زمستان به ۶.۰۵ در بهار حکایت دارد (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است).
بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسبوکار ایران در بهار ۱۴۰۲، فعالان اقتصادی مشارکتکننده در این پایش، به ترتیب سه مؤلفه «غیرقابل پیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «دشواری تأمین مالی از بانکها» و «بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار» را نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور نسبت به سایر مؤلفهها ارزیابی کردهاند. بررسی یافتههای پایش ملی محیط کسبوکار کشور در بهار ۱۴۰۲ نشان میدهد که در این فصل استانهای مرکزی، زنجان و آذربایجان غربی به ترتیب دارای مساعدترین وضعیت محیط کسبوکار نسبت به سایر استانها ارزیابی شدهاند. نکته قابل توجه اینکه بر اساس یافتههای طرح، میانگین ظرفیت فعالیت (واقعی) بنگاههای اقتصادی شرکتکننده در فصل بهار ۱۴۰۲ معادل ۴۱.۱۲ درصد بوده که نسبت به زمستان سال گذشته (۴۴.۲۲ درصد) کاهش ۳.۱ واحد درصدی داشته است. همچنین بررسی وضعیت محیط کسبوکار به تفکیک بخشهای اقتصادی حاکی از این است که در بهار ۱۴۰۲، وضعیت محیط کسبوکار در بخش خدمات (۶.۰۶) در مقایسه با بخشهای صنعت (۵.۹۵) و کشاورزی (۵.۹۸) نامناسبتر ارزیابی شده است. در بین رشته فعالیتهای اقتصادی برحسب طبقهبندی استاندارد ISIC.rev۴، رشته فعالیتهای «املاک و مستغلات»، «آموزش» و «استخراج معدن» دارای بهترین وضعیت محیط کسبوکار را داشتهاند و رشته فعالیتهای «اطلاعات و ارتباطات»، «فعالیت حرفهای، علمی و فنی» و «آبرسانی، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیتهای تصفیه» بدترین وضعیت محیط کسبوکار را در مقایسه با سایر رشته فعالیتهای اقتصادی در کشور تجربه کردهاند.
در نشست کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان بررسی شد
پارامترهای توسعه صادرات پسته به اروپا
تعداد بازدید : 0
نشست هم اندیشی بررسی مسائل صادرات پسته به اتحادیه اروپا در نشستی با حضور روسای کمیسیون های توسعه صادرات، واردات و تجارت داخلی و کشاورزی، مدیران کل جهادکشاورزی و گمرکات استان و جمعی از صادرکنندگان برگزار شد.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان در این نشست با اشاره به اینکه میزان تولید محصول پسته امسال بیشتر از سال گذشته است، گفت: باید برای صادرات این محصول به بازارهای هدف به ویژه اتحادیه اروپا با توجه به وجود رقیب اصلی ما آمریکا، برنامه ریزی صحیحی صورت گیرد. محمدعلی محمدمیرزائیان افزود: با توجه به اینکه مبحث باقی مانده سموم در محصول پسته به صورت جدی از سوی اتحادیه اروپا بررسی می شود که پیشنهاد داریم در فروردین ماه هر سال همزمان با سم پاشی محصولات اطلاع رسانی کامل در خصوص نوع و میزان سم مورد استفاده انجام شود. رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان نیز در این نشست با اشاره به صادرات پسته به اتحادیه اروپا گفت: یکسری درخواست های جدی و سختگیرانه مبنی بر دریافت گواهینامه هایی از معاونت غذا و دارو، اداره استاندارد و سازمان جهاد کشاورزی وجود دارد که درخواست داریم این موارد توسط مجموعه های ارزیاب به خوبی مورد توجه قرار گیرد تا برای محموله صادراتی اتفاقی پیش نیاید. سیدمحمدرضا ترابی موسوی تصریح کرد: اما برخی موارد مورد درخواست اتحادیه اروپا نیست اما از سوی برخی مجموعه های داخلی مانند اداره استاندارد و جهاد کشاورزی درخواست می شود که این موضوعات مسائلی را برای صادرکنندگان ایجاد کرده است. وی به نمونه ای از این درخواست اشاره و بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده اگر صادرکننده ای محموله برگشتی داشته باشد تا سه ماه پس از آن نمی تواند صادرات دیگری را داشته باشد که این موضوع در قوانین اتحادیه اروپا وجود ندارد. ترابی موسوی، از برگزاری نشست ستاد عالی پسته کشور در کرمان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: صادرکنندگان همه مسائل صادرات پسته را به اتاق اعلام کنند تا بتوان موارد در سطح ملی را در این نشست مطرح کرد.
در ادامه این نشست رئیس سابق اتاق کرمان و ایران گفت: اگر اروپا محصولی را ممنوع کند، همه دنیا تحت تاثیر این تحریم قرار می گیرند و براحتی نمی توان محصول را به سایر نقاط جهان نیز صادر کرد. محسن جلال پور، تصریح کرد: برای اینکه بتوان پسته را بدون مشکل به اتحادیه اروپا صادر کرد باید موضوع افلاتوکسین و باقی مانده سموم را به خوبی بررسی کرد زیرا اگر باقی مانده سموم در محصول صادرشده به اثبات برسد امکان برگشت پسته وجود ندارد و محموله معدوم خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان،وی ادامه داد: آگاهی بخشی به باغداران و تولیدکنندگان پسته از طریق فضای مجازی، رسانه های مختلف و صدا و سیما در زمان مناسب برای استفاده از سموم و سایر موارد مربوط به بحث باقی مانده سموم به صورت جدی تری انجام شود. صادرکننده نمونه پسته و مغز پسته در بخش دیگری، توجه صادرکنندگان را به وجود رقابت ناسالم در بازار به ویژه در سال جاری به دلیل تولید زیاد محصول جلب و خاطرنشان کرد: اروپا، چین و ... به دنبال پسته ارزان هستند و از سوی دیگر محصول پسته ما زیاد است که باید برنامه ریزی لازم برای حضور موثر در بازارها و صادرات موفق انجام شود.
گفتنی است در این نشست جمعی از صادرکنندگان به مواردی مانند ناشناخته بودن برخی سموم استفاده شده در باغات پسته، شناخت نوع فعالیت آزمایشگاه های اروپا برای صادرات پسته، اطلاع رسانی گسترده مسائل مختلف این حوزه اشاره کردند.
عملکرد بانک مسکن استان در چهارماهه ۱۴۰۲؛
پرداخت ۷۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به کرمانی ها
تعداد بازدید : 0
عملکرد بانک مسکن استان در چهارماهه ۱۴۰۲؛
پرداخت ۷۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به کرمانی ها
مدیر شعب بانک مسکن استان کرمان گفت: در چهار ماهه ابتدای امسال ۴۰۹۸ فقره تسهیلات به میزان ۷۶۰۰ میلیارد ریال در استان پرداخت کردهایم که ۷۷.۳ درصد معادل ببیش از ۵۸۰۰ میلیارد ریال در بخش مسکن بوده و از این عدد نیز ۱۳۸۰ میلیارد ریال مربوط به مسکن روستایی است.
عقیل زینلی با اشاره به عملکرد مدیریت شعب بانک مسکن در استان کرمان بیان کرد: ما بانک تخصصی حوزه مسکن هستیم و یکی از برنامههای اصلی دولت تعهد ساخت یک میلیون مسکن در سال است که پای کار است و بانک مسکن براساس تخصص و تجربه به تعهدات خود در طرح نهضت ملی عمل کرده است.
مدیر شعب بانک مسکن استان کرمان گفت: در چهار ماهه ابتدای امسال ۴۰۹۸ فقره تسهیلات به میزان ۷۶۰۰ میلیارد ریال در استان پرداخت کردهایم که ۷۷.۳ درصد معادل ببیش از ۵۸۰۰ میلیارد ریال در بخش مسکن بوده و از این عدد نیز ۱۳۸۰ میلیارد ریال مربوط به مسکن روستایی است.
وی اظهار کرد: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون ۷۷۸۰ واحد به مبلغ ۲۵ هزار و ۱۱۸ میلیارد ریال انعقاد قرارداد شده است.
زینلی تصریح کرد: یکی از اولویتهای دولت و همچنین از تاکیدات مقام معظم رهبری، موضوع جوانی جمعیت است که در این راستا ۲۲۲ فقره پرداخت تسهیلات داشتهایم، ۴۸۰ فقره تسهیلات ازدواج و مابقی در ودیعه مسکن بهزیستی، کمیته امداد و فرزند سوم پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا،وی با اشاره به افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق بیان کرد: در مرکز استان و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر تسهیلات انفرادی ۳۲۰ میلیون و زوجین ۶۴۰ میلیون تومان و در سایر مناطق شهری انفرادی ۲۴۰ و زوجین ۴۸۰ میلیون تومان است.
مدیر شعب بانک مسکن استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: مشکلی که بانکها با آن مواجه هستند، ناترازی منابع و مصارف است که این اعداد همخوانی ندارد.
وی افزود: یکی از راهکارهای رفع مشکل، پرداخت مطالبات است که بانک مسکن در استان کرمان نزدیک به ۷۰۰۰ میلیارد ریال مطالبات دارد و عمده آن مربوط به تسهیلات تکلیفی است و البته بانک بخشودگی جرائم را در این زمینه در نظر گرفته است.
معاون اقتصادی استاندار کرمان خبر داد
پرداخت ۹۷ درصدی
طلب گندمکاران استان کرمان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: بیش از ۹۷ درصد طلب گندمکاران استان کرمان پرداخت شده است.
امیر حسنزاده در کارگروه ساماندهی آرد، گندم و نان استان از پیگیریهای استاندار کرمان برای پرداخت مطالبات گندمکاران استان خبر داد و افزود: کرمان یکی از ۱۰ استان برتر در زمینه سامانه نانینو است، بیش از ۹۷ درصد طلب گندمکاران استان کرمان پرداخت شده است در حالی که میانگین کشوری در پرداخت مطالبات ۴۵ درصد است.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت نان در استان کرمان نداریم، عنوان کرد: کشور در افزایش قیمت نان به جمعبندی نرسیده و نظر دولت این است که همچنان افزایش یارانه دولتی را برای جبران هزینه نانوایان دنبال کند و قیمت نان افزایش پیدا نکند و در استان کرمان هم اصلا افزایش قیمت نان نداریم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان،حسنزاده همچنین اختصاص سهمیه آرد مورد نیاز در زمان برداشت پسته و خرما در شهرستانهای مختلف استان کرمان با توجه به افزایش مصرف نان توسط کارگران مهاجر در این مناطق را مطرح کرد.
شهردار منطقه سه کرمان خبر داد:
تعریض راستگرد پل «باغملی» و معابر اطراف
شهردار منطقه سه شهر کرمان، از تعریض راستگرد پل «باغملی» و خیابانهای «وحشی بافقی»، «شهید قرنی» و «سپه» خبر داد.
سید مرتضی حسینی، گفت: تعریض مسیر معابر در ضلع شمال خیابان وحشی بافقی، در شرق خیابان شهید قرنی و از ضلع جنوب در خیابان سپه با میزان ۲۲۰۳ مترمربع درحال اجراست.
وی هزینه تعریض معابر مذکور را ۱۷۲ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: پروژه تخریب، بارگیری وحمل خاکونخالههای ساختمان بیمارستان «شهید باهنر» که در مسیر تعریض خیابان سپه قرار دارد، از اول مردادماه سال جاری در دستور کار است.
به گزارش کرنا، حسینی، افزود: هماکنون با تلاش حوزه معاونت خدماتشهری، بهجهت فراهمکردن ماشینآلات مورد نیاز، مانند بیلمکانیکی، لودر، کامیون، کفی تریلر و جرثقیل، اجرای این پروژه با بارگیری و حمل حدود ۱۷۰ تن خاکونخاله در هر روز، آغاز شده است.
فرمانده انتظامی کرمان خبر داد
باند سرقت طلا و ارز در کرمان منهدم شد
تعداد بازدید : 0
فرمانده انتظامی کرمان خبر داد
باند سرقت طلا و ارز
در کرمان منهدم شد
فرمانده انتظامی کرمان از انهدام باند سرقت طلا، ارز و دلار در این استان خبر داد و گفت: اعضای این باند طی سه روز تعطیلی ماه گذشته اقدام به سرقت از منازل خالی از سکنه کرمان میکردند که با هوشیاری پلیس دستگیر شدند.
سردار ناصر فرشید در جمع خبرنگاران افزود: در پی رخداد چند فقره سرقت طلا، ارز و دلار از منازل کرمان، ماموران پلیس آگاهی با سرنخی که از سارقان این پرونده به دست آوردند اقدامات خود را به صورت شبانه روزی آغاز کردند.
وی اظهار داشت: بعد از پیگیری و تجسس ماموران پلیس آگاهی، سارقان و خودرو آنها ظرف ۲۴ ساعت شناسایی شد به طوری که سارقان در یک عملیات هماهنگ، هنگام خروج از استان دستگیر و به مرکز استان کرمان انتقال داده شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: در پیگیری های به عمل آمده مشخص شد این افراد طلا و اموال مسروقه را به یکی از استان های دیگر کشور انتقال داده اند که در این راستا تیمی به استان مذکور اعزام شد و با اقدامات هماهنگ، اموال مسروقه کشف و به مرکز استان کرمان انتقال پیدا کرد.
وی تاکید کرد: اطلاع رسانی به مالباختگان در راستای شناسایی اموال سرقت شده انجام شده و این افراد نیز با مراجعه به پلیس آگاهی، اموال خود را شناسایی کرده که طی فرایندی به این افراد تحویل خواهد شد.
سردار فرشید اظهار داشت: تاکنون ۲ نفر از سارقان این پرونده شناسایی و دستگیر شده اند اما دستگیری افراد دخیل در پرونده و سایر اعضای این باند سرقت همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه سارقان طلا، جواهرات، ارز و دلار در کرمان از استان های دیگر کشور وارد استان کرمان شده و در دیگر استان ها نیز مرتکب سرقت شده بودند که البته بسیار قابل توجه است گفت: ارزش ریالی اموال مسروقه کشف شده ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین به افراد توصیه کرد: مراقب از اموال خود را در دستور کار قرار داده و طلا، اشیا قیمتی و پول خود را در منزل نگهداری نکنند و از صندوق امانات و بانک ها برای این کار استفاده کنند.
وی تصریح کرد: افراد تقویت حفاظت فیزیکی منازل خود را در دستور کار قرار دهند و رفتارهایی نامتعارف افراد و خودروهای مشکوک را در محله و منطقه سکونت خود رصد کنند و نسبت به این مهم بی تفاوت نباشند تا به محض رویت موارد مشکوک، موضوع را با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.
به گزارش ایرنا،سردار فرشید از توسعه پایش تصویری در کل شهرستان ها و مناطق کرمان و مرکزیت این استان به عنوان اقدامی پیشگیرانه نام برد و افزود: پایش تصویری در استان و شهر کرمان ضعیف است و باید توسعه پیدا کند که البته این سیستم همچنان در حال تکمیل است.
وی نیز همچون مالباختگان از ماموران پلیس آگاهی کرمان تشکر کرد و گفت: همه ماموران پلیس در هر رنگ لباسی، سرباز این ملت و برای خدمت به مردم پای کار هستند.
سازمان سرمایهگذاری شهرداری کرمان
دست به کار شد؛
گرهگشایی از معضل پارکینگ محدوده طهماسبآباد
معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان، از ورود سازمان سرمایهگذاری شهرداری برای تامین پارکینگ در محدوده چهارراه «سمیه»(طهماسبآباد)، خبر داد.
رامین امیرمداح، تامین پارکینگ برای محدوده چهارراه سمیه را از ضروریترین اقداماتی دانست که باید در اولویت فرار گیرد و گفت: تراکم ساختمانهای پزشکان شهر در محدوده این چهارراه و ابتدای بلوار «جهاد»، که از نقاط مرکزی شهر بهشمار میروند، موجب افزایش شدید ترافیک در این محدوده شهری شده است.
وی با اشاره به جمعیت بالای بیمارانی که علاوه بر شهروندان کرمانی، از شهرهای دیگر برای درمان به کرمان و به ساختمانهای پزشکان محدوده چهارراه سمیه مراجعه میکنند، تصریح کرد: پارکینگهای فعلی در این محدوده پاسخگوی نیاز موجود نیست.
معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان اظهار داشت: در همین راستا سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری کرمان، با اعلام فراخوان عمومی در نظر دارد املاکی را در محدوده کوچههای شماره یک تا شش، در ابتدای بلوار «جهاد» خریداری کرده و به پارکینگ تبدیل کند.
امیرمداح افزود: شهروندانی که به فروش ملک خود در این محدوده به قیمت کارشناسی به شهرداری کرمان تمایل دارند، میتوانند به سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری کرمان مراجعه کنند.
به گزارش کرنا،وی همچنین با اشاره به انتشار فراخوانهای متعدد برای جذب سرمایهگذار بهصورت مشارکت با شهرداری کرمان در سالجاری، یادآور شد: یکی از اولویتهای شهرداری کرمان در تامین بودجه و توسعه شهر، جذب سرمایهگذار است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
خبر وزیر اقتصاد برای سهامداران عدالت
-
چهار اشکال بودجه عمرانی
-
محیط کسب و کار کرمان؛ همچنان نامساعد
-
پارامترهای توسعه صادرات پسته به اروپا
-
پرداخت ۷۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به کرمانی ها
-
باند سرقت طلا و ارز در کرمان منهدم شد
انتخاب هفته نامه :