|
رونمایی از پوستر هفتمین جشن ملی پسته
تعداد بازدید : 0
پوستر هفتمین سال ثبت ملی پسته به نام "رفسنجان" با حضور جمعی مسئولان در محل فرمانداری این شهرستان رونمایی شد.
هفتمین جشن ملی پسته در رفسنجان طی روزهای ۲۶ تا ۳۰ شهریور در پنج منطقه از این شهرستان برگزار می شود.
حسین رضایی فرماندار رفسنجان در این آیین گفت: پسته محصولی استراتژیک و ارزآور و مهد تولید جهانی آن در رفسنجان است که با وجود ۸۰ هزار باغ پسته در این شهرستان و البته وجود درخت هزار و ۵۰۰ ساله پسته و درختان چندصد ساله موجب شد ثبت ملی پسته به نام رفسنجان رقم بخورد.
سقوط آزاد سفارشهای خارجی مرداد 1402
رکود صنعت چهار ماهه شد
تعداد بازدید : 0
جدیدترین دادههای نظرسنجی مدیران خرید به تعبیر دیگر شامخ، خبر از خواب چهار ماهه صنعت می دهد. خوابی که در کنارش میتوان سقوط آزاد سفارشهای خارجی را هم دید.
بر اساس دادههای بهدستآمده از پژوهش مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ایران درباره بنگاههای بخش صنعت، شاخص مدیران خرید صنعت (تعدیل فصلی نشده) در مردادماه با ثبت عدد 47.72 برای چهارمین ماه پیاپی و با شدت بیشتری در مقایسه با ماه گذشته کاهش یافته است و کمترین میزان هفتماهه اخیر را از دیماه (بهغیراز فروردینماه) به ثبت رسانده است. در این ماه، مؤلفههای اصلی بهجز میزان استخدام و بهکارگیری نیروی انسانی و سرعت انجام و تحویل سفارش، کمتر از ۵۰ گزارش شدهاند. کاهش در شاخص صنعت و ایجاد شرایط رکودی عمدتا به دلیل کاهش رشد میزان سفارشات است.
صعود قیمت مواد اولیه
افزایش قیمت خرید مواد اولیه طی ماههای گذشته و کمبود نقدینگی در بازار، کاهش شدید در تقاضای مشتریان و در پی آن رکود را به همراه داشته است بهطوریکه شاخص میزان سفارشات جدید مشتریان 43.65 برای چهارمین ماه پیاپی کاهش داشته است و پایینترین مقدار خود را طی 12 ماه گذشته از مردادماه سال 1401 (بهجز فروردینماه) ثبت کرده است.
افت تقاضای خارجی
در بخش تقاضای خارجی نیز، شاخص میزان صادرات (46.21) برای چهارمین ماه پیاپی کاهش داشته است و بهغیراز فروردینماه، کمترین مقدار 7 ماهه خود را ثبت کرده است. بر اساس نظرات فعالان اقتصادی در برخی موارد بسته بودن مرز ایران و عراق در آستانه اربعین بر کاهش صادرات اثرگذار بوده است و از سوی دیگر نحوه رفع تعهدات ارزی باعث شده تا در مواردی که صادرات به کشورهای همسایه بهصورت ریالی انجام میشود، صرفه اقتصادی نداشته باشد.
شاخص مقدار تولید 43.87 برای چهارمین ماه پیاپی کاهش داشته است و در مردادماه کمترین مقدار خود را طی هفتماهه اخیر (بهجز فروردین) ثبت کرده است. علاوه بر کاهش شدید تقاضای مشتریان که بر افت تولید اثرگذار بوده است، قطعی مکرر برق، تعطیلات تابستانی کارخانهها و کمبود مواد اولیه، کاهش تولید مردادماه را تشدید کردهاند. درعینحال بسیاری از شرکتها با تأخیر در دریافت مطالبات از سوی مشتریان روبرو هستند که با توجه به مشکلات عدم تأمین مالی از سوی بانکها، نقدینگی و سرمایه در گردش بهشدت کاهش یافته است.
عدم تخصیص ارز و کمبود نقدینگی
تأمین مواد اولیه به دلیل شدت گرفتن مشکلات ناشی از عدم تخصیص ارز و عدم تأمین مالی از سوی بانکها در شرایطی که شرکتها با کمبود نقدینگی شدید روبرو هستند و اعمال سلیقهای قوانین غیر کارشناسانه گمرک در رابطه با واردات تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز شرکتها، بهشدت با مشکل روبرو شده است، شاخص موجودی مواد اولیه 47.70 برای دومین ماه پیاپی کمبود مواد اولیه را نشان میدهد.
شاخص میزان فروش محصولات (39.16) با شتاب بیشتری نسبت به ماه گذشته و برای چهارمین ماه پیاپی کاهشی است و کمترین مقدار 7 ماهه اخیر را به ثبت رسانده است. این میزان کاهش در فروش به دلیل کاهش شدید تقاضای داخل و کاهش در صادرات است. همچنین ادامه تضعیف تقاضا طی مردادماه نیز باعث شده است تا باوجود عواملی مانند تعطیلی تابستانی کارخانهها، قطعی مکرر برق و کمبود مواد اولیه، شاخص موجودی محصول نهایی در انبار (53.75) برای چهارمین ماه پیاپی افزایشی باشد هرچند نسبت به ماه گذشته (54.98) کاهش داشته است.
خوشبینی نسبت به شهریور
به گزارش اکوایران،با نگاهی به آینده، انتظارات شرکتها نسبت به فعالیتهای آتی در شهریورماه مثبت گزارش شده است و میزان خوشبینی نسبت به ماه گذشته افزایشی است. با داشتن چشمانداز بهتر برای ماه آینده و با توجه به کمبود نیروی کار ماهر طی ماههای اخیر که در گزارشات قبلی به آن اشاره شده بود، برخی از شرکتها برای جبران این کمبود و همچنین امید بهبود در تولید شهریورماه، تعداد کارکنان خود را افزایش دادهاند.
در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان مطرح شد؛
ناکامی معادن کرمان در استفاده از تکنولوژی
تعداد بازدید : 0
در هشتاد و نهمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان یک بار دیگر گره های کور بخش معدن استان، مورد واکاوی قرار گرفت، از کوتاهی دست کرمان از حقوق دولتی معادن تا عقب ماندن استان از فناوری های روز معدنکاری و ...
رئیس اتاق کرمان در این نشست اظهار داشت: کرمان نه بهشت معادن بلکه بهشت زمینشناسی است اما باوجود این ثروت خدادادی و در حالی که بیش از ۵۰ سال از شکل گرفتن معادن در این استان می گذرد، هیچ وقت نتوانستیم از این مزیت نسبی استفاده و تکنولوژی، دانش فنی و بیزینس بزرگی را در سطح استان کرمان فراهم کنیم.
سیدمهدی طبیب زاده با اشاره به اینکه با وجود این همه ظرفیت معدنی و تنوع استخراج مواد معدنی، اما در شاخص توسعه پایدار وضعیت اسفباری داریم، افزود: سالانه ۱۲۰ هزار میلیارد تومان شامل مالیات، سود سهام شرکتها و حقوق دولتی از استان کرمان خارج میشود. وی ادامه داد: حالا تصور کنید روزی که معدن نباشد و ذخایر معدنی تمام شود چه باید کرد؟ بنابراین باید به این موضوع توجه داشت و راهکاری اندیشید که منابع حاصل از استخراج معادن صرف تولید دانش، توسعه صنایع و تکنولوژی در استان شود.
طبیب زاده افزود: درصد کمی از صنایع کوچک کرمان به سمت صنایع نسل چهار پیش رفتهاند و در حالی که بیش از ۹۰ درصد معادن سطح استان کوچک و متوسط هستند اما معدنکاری نوین در آنها دیده نمیشود. رئیس اتاق کرمان، ابراز داشت: نروژ دیرتر از ایران وارد صنعت نفت شده است اما اکنون در صدور تجهیزات و تکنولوژی نفت بیش از فروش نفت درآمد دارد. به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان،طبیبزاده یادآور شد: در همین حال، فنلاند نیز که سابقه و مجموعه معدنی آنچنانی ندارد اما شرکتی دارد که در دنیا در زمینه تکنولوژی در معدن سرب، روی و فولاد مطرح است. وی تصریح کرد: ما بر خلاف کشورهایی که ماده معدنی چندانی ندارند اما به تکنولوژی زیادی دست یافتهاند، نتوانستهایم به تکنولوژی دست پیدا کنیم و برای کوچکترین دانش به خارج کشور نیازمندیم.
لزوم اجرای ماده ۲۰ قانون معادن
استاندار کرمان هم در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با ابراز تاسف از اجرا نشدن ماده ۲۰ قانون معادن، گفت: تقریبا تمام این استان به عنوان محدوده معدنی ثبت شده است، اما بعضا هیچ اقدامی روی آنها صورت نمیگیرد که دستگاههای نظارتی به این مساله ورود کنند.
محمدمهدی فداکار با موضوع بررسی موانع معدنکاری مدرن، با ابراز تاسف از عدم اجرای ماده ۲۰ قانون معادن، از سازمان بازرسی خواست تا به این مسئله ورود کند و اظهار داشت: ایمیدرو، بیشترین پهنههای معدنی استان کرمان را دارد اما هیچ کاری روی آنها انجام نمیدهد و این پهنه ها سالها راکد ماندهاند.
وی با بیان اینکه قانون معادن به صراحت میگوید که این معادن باید باز پس گرفته شوند تصریح کرد: این موضوع باید از سطح ملی پیگیری شود و دستگاههای نظارتی، سازمان بازرسی و غیره ورود به مساله داشته باشند.
استاندار کرمان گفت: ماده ۲۰ قانون معادن در سطح ملی باید پیگیری شود و پهنههای معدنی که راکد مانده، آزاد شده و در اختیار افراد ذیصلاح قرار گیرد.
وی به رشد بهرهوری نیز اشاره داشت و گفت: در حوزه معادن اگر تنها به رشد بهرهوری هم بپردازیم، کاهش انرژی، کاهش باطله و خیلی از مسائل را در بر میگیرد و بخش زیادی از مسائل حل میشود.
فداکار ابراز داشت: عمده درآمد بسیاری از شرکتها، ناشی از رانت انرژی ارزانی است که در بخش آب، برق و گاز دریافت میکنند. چرا باید این رانت انرژی را به شرکت بدهیم و از طرف دیگر برق کشاورز قطع شود.
استاندار کرمان به اهمیت روشهای نوین و فناوری در معادن و صنایع نیز اشاره کرد و گفت: ما اکنون کاتد را با قیمتهای مختلف و نوساناتی در بورس صادر میکنیم که این نوسان هم به دلیل عرضه است نه مصرف.
به گزارش ایرنا ،فداکار افزود: اما هیچ کاری روی کاتد در استان کرمان انجام نمیشود و تنها یک مفتول تولید میکنیم. چند برابر مصرف فعلی مس شهید باهنر کاتد در استان وجود دارد.
استاندار کرمان عنوان کرد: ضرورتی بر افزایش تولید کاتد در استان کرمان نیست و میتوانیم روی صنایع پایین دستی متمرکز شویم و اشتغال و ارزش افزوده را بالا ببریم.
وی گفت: عمده معادن از ظرفیت تبصره پنج ماده ۱۴ قانون معادن استفاده نمیکنند، در حالی که با سرمایهگذاری در حوزه تکنولوژی در انواع بهرهوری، زیست محیطی و کارهایی از این دست، مزیت قانونی معافیت حقوق معادن تا سقف ۲۰ درصد برای آنها فراهم میشود.
استاندار کرمان در خصوص آزمایشگاه معدن گفت: فهرستی از هر آنچه در این زمینه نیاز است، تهیه شود که عمدتا در دانشگاههای آزاد سراسر کشور وجود دارد و میتوانیم در استان مستقر کنیم.
فداکار بر توجه به تجهیزات و دانش فنی در حوزه اکتشاف معادن نیز تاکید کرد.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی کرمان مطرح کرد
تبعات تعلیق کارتهای بازرگانی
تعداد بازدید : 0
آرش علوی عضو هیئت رئیسه اتاق کرمان در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان، گفت: با تعلیق کارت بازرگانی داریم صادرکننده را جریمه و کشور را از افراد فعال محروم میکنیم.
آرش علوی با اشاره به مصوبه وزارت صمت و بانک مرکزی درباره تعلیق کارتهای بازرگانی صادرکنندگان دارای تعهد ارزی کمتر از ۶۰ درصد اظهار کرد: مشکل اصلی که در بحث کارتهای بازرگانی و تعهد ارزی داریم، قیمت ارز است و تعهدات ایفا نشده و عصاره مشکلات این حوزه به علت نرخ ارز است.
وی افزود: اگر صادرکنندگان نمیتوانند ارزی را برگردانند، به این دلیل است و باید برای نرخ چارهشاندیی شود و در غیر این صورت سال آینده هم همین مشکلات وجود خواهد داشت.
علوی بیان کرد: در صورتی که مصوبه وزارت صمت و بانک مرکزی درباره تعلیق کارتهای بازرگانی صادرکنندگان دارای تعهد ارزی کمتر از ۶۰ درصد بخواهد عملی شود، بیش از ۵۰ درصد کارتهای بازرگانی استان کرمان باید تعلیق شود و اگر در این زمینه فکر اساسی نشود، مشکل جدی پیش میآید.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی کرمان با مطرح کردن این سئوال که با تعلیق کارت بازرگانی چه کسی را جریمه میکنیم؟ افزود: داریم صادرکننده را جریمه و کشور را از افراد فعال و کارکن محروم میکنیم.
وی اظهار کرد: نتیجه تعلیقها این خواهد بود صادرات از استان خارج و روی کارتهای متفرقه خواهد رفت و ریسک زیادی برای صادرکننده خواهد داشت در حالی که در استان کرمان امسال سال استثنایی در کشاورزی داریم.
به گزارش ایسنا،علوی بیان کرد: پیگیری برای عدم اجرای بخشنامه اخیر، رایزنی برای گشایش در روشهای رفع تعهد با نرخ بازار، تلاش برای حذف تعهد ارزی بخش کشاورزی و تشکیل ستاد عالی پسته با حضور مسئولان بانک مرکزی از جمله پیشنهادات ما برای حل مسائل مربوط به تعهدات ارزی و کارتهای بازرگانی است.
سند «سلسلهرویداد توسعه صنایع پاییندستی مس» امضا شد؛
برگزاری رویداد نوآوری در ۷ حوزه کاربردی مس
تعداد بازدید : 0
سند «سلسلهرویداد توسعه
صنایع پاییندستی مس» امضا شد؛
برگزاری رویداد نوآوری
در ۷ حوزه کاربردی مس
روحالله ابوالهادی مدیر امور نوآوری و کسبوکار مجتمع مس سرچشمه با اشاره به امضای سند «سلسلهرویداد توسعه صنایع پاییندستی مس» از برگزاری رویداد در ۷ حوزه کاربردی مس خبر داد.
سند «سلسلهرویداد توسعه صنایع پاییندستی مس» برای همکاری مشترک بین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان امضا شد. مدیر امور نوآوری و کسبوکار مجتمع در این رابطه گفت: جایگاه صنایع تبدیلی و تولید محصولات مسی در کشور وضعیت مطلوبی ندارد چراکه بررسیهای اقتصادی و صنعتی، عقبماندگی کشور را نسبت به کشورهای همسایهای همچون ترکیه که معدن مس ندارد، بهوضوح نشان میدهد.
روحالله ابوالهادی با بیان اینکه راهحل این مشکل ایجاد زنجیره پاییندستی مس است، افزود: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، عاملیت و تولیت توسعه صنایع پاییندستی مس و سیاستگذاری در این حوزه را به امور نوآوری و کسبوکار واگذار کرده است.
وی بیان کرد: همکاری استراتژیک امور نوآوری و کسبوکار با دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان، در قالب طراحی سلسلهرویدادهایی برای جذب طرح با هدف شتابدهی و ارائه خدمات تحقیقاتی در راستای دستیابی به فناوری و تولید محصولات در مقیاس آزمایشگاهی و همچنین با هدف جذب سرمایه و تکمیل اسناد فنی مرتبط با طرحهای آماده سرمایهگذاری برای صنعتیسازی، آغاز شده است.
ابوالهادی با اشاره به اینکه برای دستیابی به بهترین طرحها، منتوری و مطالعات فنی از منظر فناوری در این رویداد در ۷محور طراحی و اجرا میشود، ادامه داد: برای مدون کردن و ایجاد مسیر برای رویداد، سند فنی تهیه و امضا شده است.
به گزارش روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه، مدیر امور نوآوری و کسبوکار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان توضیح داد: باید توجه کرد هدف رویداد، دستیابی به فناوری محصولات میاندستی و پاییندستی است یعنی هدفگذاری بر روی بیشترین ارزشافزوده که در حوزههای رویداد شامل کاربرد مس در حوزۀ ساختمان، زیرساخت، مخابرات و الکترونیک، حملونقل، شیمیایی، انرژیهای نو و صنایع غیر الکتریکی مدنظر است.
ابوالهادی ادامه داد: همچنین این سلسلهرویداد، پشتوانههای اجرایی از نظر سرمایهگذاری و امکانات و ملزومات تاسیس سایتهای صنعتی، همچون صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر ویرامس رفسنجان(CVC) و منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را دارد.
وی افزود: مشارکت صندوق CVC ویرامس رفسنجان و منطقه ویژه اقتصادی، عاملی است که میتواند منطقه را به هاب سرمایهگذاری حوزه صنایع پاییندستی مس و ایجاد شغل در حوزه فناوری تبدیل کند.
بهرهبرداری از معدن مس آبتلخون؛
«سرچشمه» و انعقاد قراردادی جدید
شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه از امضای قرارداد اکتشاف و بهره برداری معدن مس آبتلخون خبر داد.
شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه از امضای قرارداد اکتشاف و بهره برداری معدن مس آبتلخون خبر داد. این معدن با وجود ذخیره بالقوه بالا به دلیل عدم سرمایه گذاری کافی تا کنون فعالیت نداشته است و با توجه به شواهد انجام شده توسط کارشناسان امید به افزایش ذخیره تا چند میلیون تن وجود دارد.
مبلغ کل قرارداد جهت انجام کامل و صحیح کلیه عملیات مهندسی و اجرایی و تعهدات مندرج در موضوع و مفاد قرارداد بر اساس شرایط در پیوست های قرارداد معادل ۷۰ درصد از سنگ کلوخ های استخراج شده از ذخیره قطعی فعلی به میزان یکصد هزار تن بعنوان حق السهم پیمانکار ( شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه ) از سنگ معدن است.
شرکت صنایع مس افق کرمان اعلام کرد
پرداخت پیش از موعد سود در «فافق»
شرکت صنایع مس افق کرمان در خصوص زمانبندی پرداخت سود سهام اعلام داشت به جهت تکریم سهامداران و هماهنگی صورت گرفته با شرکت سپرده گذاری مرکزی، پرداخت سود سهامدارانی که در سامانه سجام ثبت نام نموده اند در تاریخ ۲۲ شهریور ماه سال جاری صورت خواهد پذیرفت.
لازم به ذکر است این شرکت برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۱ به ازای هر سهم ۱۰۰۹ ریال سود محقق کرد که بر اساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه مقرر گردید ۷۰۰ ریال آن در بین سهامداران تقسیم گردد.
تندیس شرکت حامی و پیشرو در کیفیت به گلگهر رسید؛
«گل گهر» برگزیده همایش ملی کیفیت
تعداد بازدید : 0
تندیس شرکت حامی و پیشرو در کیفیت
به گلگهر رسید؛
«گل گهر» برگزیده
همایش ملی کیفیت
در هفتمین همایش ملی کیفیت، شرکت صنعتی و معدنی گلگهر موفق شد تندیس عنوان شرکت حامی و پیشرو در کیفیت را کسب کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنعتی و معدنی گلگهر، همایش ملی کیفیت با هدف بهبود و توسعه مستمر کیفیت در فرایندهای سازمانی و شناسایی واحدهای پیشرو و متعهد به کیفیت در صنایع داخلی و استراتژیک با همکاری وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان غذا و دارو و سازمان مدیریت صنعتی ایران، با حضور مدیران ارشد کشوری و صنعت ایران در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این رویداد که بیش از ۳۰۰ شرکت از صنایع مختلف در سطح بالا بر اساس مدل ارزیابی (TQM) مورد ارزیابی قرار گرفتند، ضمن تقدیر، تندیس شرکت حامی و پیشرو در کیفیت به شرکت معدنی و صنعتی گلگهر اعطا شد.
فراخوان میدکو؛
سرمایهگذاری در طرحهای معدن و صنایع معدنی
«میدکو» به عنوان یک پیشگام در صنعت معدن، بر اهمیت بهینهسازی فرآیندهای تولید و بهرهگیری از تکنولوژیهای پیشرفته تأکید دارد و در این راستا به ایجاد ارزش افزوده برای سرمایهگذاران و جامعه از طریق مدیریت موثر و پایدار منابع معدنی میپردازد.
شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، با بیش از چهار دهه تجربه فعالیت در این حوزه، افتخار دارد در طرحهای معدن و صنایع معدنی به عنوان یکی از سرمایهگذاران اصلی نقش مؤثری را ایفا نماید. تحقق هدفهای بلندمدت این شرکت، با تکیه بر تخصصهای مهندسی و تکنولوژیکی برجسته، به ارتقاء کیفیت و بهرهوری در پروژههای معدنی میانجامد. میدکو به عنوان یک پیشگام در صنعت معدن، بر اهمیت بهینهسازی فرآیندهای تولید و بهرهگیری از تکنولوژیهای پیشرفته تأکید دارد و در این راستا به ایجاد ارزش افزوده برای سرمایهگذاران و جامعه از طریق مدیریت موثر و پایدار منابع معدنی میپردازد. فراخوان حاضر، برای علاقهمندان حوزه معدن، که تمایل دارند با یک شرکت برتر در این صنعت همکاری کنند، امکان ارائه طرحهای خود جهت ارزیابی و بررسی را فراهم میکند.
بر اساس این فراخوان مهلت ارسال طرح ها تا پایان شهریور ۱۴۰۲ است.محورهای این فراخوان: تحول دیجیتال، احیای هیدروژنی،انرژی تجدیدپذیر،پودرهای فلزی و فناوری های مرتبط با ccus می باشد.ثبت نام از طریق شتابدهنده تریگ آپ به آدرس
https://trigup.com/midhco امکان پذیر است.
با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس انجام شد؛
معارفه معاونان «بازرگانی»
و «طرح و برنامه» مس
در مراسمی با حضور دکتر امیر خرمیشاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، معاونان و مدیران شرکت و مدیران مجتمعها، معاونان "بازرگانی" و "طرح و برنامه" این شرکت منصوب شدند.
با حکم دکتر امیر خرمی شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، ایوب باباسالاری از کارکنان رسمی شرکت ملی مس که پیش از این نیز مدیر امور فروش و بازاریابی شرکت ملی صنایع مس ایران بود به سمت سرپرستی معاونت بازرگانی منصوب شد و از زحمات فرزین کریمی تقدیر بعمل آمد. همچنین در حکم دیگری از سوی دکتر خرمی شاد، غلامرضا ملاطاهری به عنوان معاون طرح و برنامه و بودجه منصوب شد و از تلاشهای مهدی شایسته قدردانی به عمل آمد.
از سوابق کاری غلامرضا ملاطاهری میتوان به مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو، مدیر کانهآرایی و فراوری سازمان زمین شناسی، مدیر فنی صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، هیات اجرایی سرب و روی مهدی آباد، مجری طرح عناصر نادر خاکی و مدیر مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی اشاره کرد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
رونمایی از پوستر هفتمین جشن ملی پسته
-
رکود صنعت چهار ماهه شد
-
ناکامی معادن کرمان در استفاده از تکنولوژی
-
تبعات تعلیق کارتهای بازرگانی
-
برگزاری رویداد نوآوری در ۷ حوزه کاربردی مس
-
«گل گهر» برگزیده همایش ملی کیفیت
انتخاب هفته نامه :