|
معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کرمان در کیش اینوکس
تعداد بازدید : 0
فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان در پاویون اتاق کرمان در نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصیسازی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کشور(کیش اینوکس) از ۱۵ تا ۱۸ آبان در جزیره کیش، معرفی می شوند. در این پاویون ۲۱ طرح و فرصت سرمایه گذاری استان در قالب های مختلف از جمله معرفی زیرساخت های نرمافزاری و خدماتی دولتی و خصوصی فعال در حوزه سرمایه گذاری شامل مرکز خدمات سرمایه گذاری داخلی و خارجی، سامانه مجوزهای ماهان، اطلس طرح ها و فرصت های سرمایه گذاری ارائه شده است.
اتاق کرمان در تلاش است با استفاده از ظرفیت این نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری استان را برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی تشریح کند.
در خوشبینانهترین و بدبینانهترین حالت؛
تورم ۱۴۰۲ به کجا میرسد؟
تعداد بازدید : 5
به گفته کارشناسان اقتصادی تورم به یکی از مشکلات مزمن اقتصاد ایران تبدیل شده است. افزایش مکرر نرخ تورم در سالهای اخیر باعث شده تا پیشبینی آینده اقتصاد برای مردم سختتر از گذشته باشد. بررسی تغییرات این نرخ به دلیل ارتباط مستقیمی که روی تولید و معاش خانوارها دارد، حائز اهمیت است.
این مسئله باعث شده تا سوالی همیشگی در ذهن مردم ایران تکرار شود: نرخ تورم در آینده چند میشود؟
در این گزارش سعی شده است تا در ۵ سناریو تورم نقطهای و سالانه را تا پایان سال ۱۴۰۲ پیشبینی کند.
برای تحقق این هدف، نرخ تورم ماهانه تا پایان امسال در ۵ سطح متفاوت در نظر گرفته شده و تورم نقطهای و سالانه بر اساس آن محاسبه شده است.
بررسیها نشان میدهد که در پایان سال ۱۴۰۲، نرخ تورم سالانه در خوشبینانهترین حالت ۳۸.۳ درصد و در بدبینانهترین حالت ۴۲ درصد خواهد بود.
سناریو اول؛
تداوم تورم ماهانه ۲.۳۶ درصدی
در این سناریو تورم ماهانه مهرماه ۱۴۰۲ را ملاک قرار داده و فرض بر این است که قیمت کالاها و خدمات در مابقی ماههای سال نیز با همین نرخ افزایش یابد.
به گزارش مرکز آمار تورم ماهانه مهر سال جاری ۲.۳۶ درصد بوده که مبنا قرار گرفته است.
بر این اساس تورم نقطهای معادل ۳۳.۳ درصد و تورم سالانه معادل ۴۰.۸ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ خواهد بود.
سناریو دوم؛
تداوم تورم میانگین هفت ماهه امسال
در این سناریو تورم میانگین ماهانه از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه مبنای برآوردها قرار گرفته است. بر اساس محاسبات انجام شده میانگین تورم ماهانه در این مدت ۲.۴۷ درصد بوده است.
اگر قیمتها با این نرخ تا پایان سال جاری افزایش یابد؛ تورم سالانه در انتهای امسال به ۴۱ درصد خواهد رسید. همچنین بر این اساس تورم نقطهای پایان سال جاری ۳۴ درصد خواهد بود.
سناریو سوم؛
تداوم تورم میانگین ۱۲ ماهه منتهی به مهر امسال
طبق محاسبات، میانگین تورم ۱۲ ماهه منتهی به مهر امسال معادل ۲.۸ درصد بوده که اساس برآوردهای این سناریو قرار گرفته است.
با فرض تداوم این نرخ تورم تا انتهای سال جاری، تورم نقطهای و تورم سالانه تا پایان اسفند امسال به ترتیب ۳۶.۲ درصد و ۴۱.۶ درصد خواهد بود.
سناریو چهارم؛
تورم ماهانه یک درصد تا پایان سال
اگر فرض کنیم از آبان امسال تا انتهای سال جاری، نرخ تورم ماهانه یک درصد باشد. نرخ تورم نقطهای در پایان امسال به ۲۴.۷ درصد و نرخ تورم سالانه به ۳۸.۳ درصد خواهد رسید.
سناریو پنجم؛
تداوم میانگین تورم ماهانه از ابتدای دولت سیزدهم تا مهر امسال
آخرین سناریو قصد دارد میانگین تورم ماهانه از ابتدای دولت سیزدهم را معیار ادامه مسیر تورم نقطهای و سالانه در کشور قرار دهد. محاسبات نشان میدهد تورم ماهانه در این مدت معادل ۳ درصد بوده است.
در نتیجه با فرض این نرخ، تورم نقطهای در پایان سال جاری معادل ۳۷.۵ درصد خواهد بود. همچنین تورم سالانه در پایان امسال نیز به ۴۲ درصد خواهد رسید.
بررسی سناریوهای تورمی امسال در یک قاب
نتیجه این سناریوها نشان میدهد تورم نقطهای در پایان امسال در خوشبینانهترین حالت ۲۴.۷ درصد و در بدبینانهترین حالت ۳۷.۵ درصد خواهد بود. به این معنا که قیمتها در اسفند سال ۱۴۰۲ نسبت به اسفند ۱۴۰۱، در حدود ۳۷.۵ درصد رشد خواهد داشت. به گزارش اکوایران،در سمت دیگر تورم سالانه قرار دارد که براساس پیشبینیهای اکوایران، در کمترین حالت و بهترین برآورد معادل ۳۸.۳ درصد بوده و در بدبینانهترین وضعیت به ۴۲ درصد خواهد رسید.
رئیس پارک علم و فناوری هایتک کرمان مطرح کرد:
صنایع بزرگ استانی باید از ظرفیتهای بومی استفاده کنند
تعداد بازدید : 5
جلسه کارگروه هوشمندسازی صنایع با حضور مدیران تحقیق و توسعه صنایع گلگهر، مس سرچشمه، توسعه آهن و فولاد گلگهر و جهان فولاد سیرجان در پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر «فرشید کینیا» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان و «سید مصطفی حسینی روحالامینی» رئیس تحقیقات معدنی، «محمدرضا یارمحمدی» رئیس تحقیقات ، نوآوری، «احسان موحدی» رئیس تحقیقات پترو متالورژی مس سرچشمه و «احسان بیجامی» رئیس واحد هوشمندسازی شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر و « رضا خاکسار پور» رئیس تحقیقات توسعه و فناوری گلگهر و «مجتبی صادقی» رئیس D&R جهان فولاد سیرجان و مدیران عامل یا نمایندگان شرکتهای زیر مجموعه پارک علم و فناوری هایتک برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر«کینیا» با اشاره به این نکته که شرکتهای زیادی در پارک علم و فناوری هایتک کرمان در حوزه هوشمندسازی فعال هستند، گفت: «هدف از برگزاری جلسات کارگروه با حضور مدیران صنایع، زمینهسازی برای ایجاد همکاری است تا برای رفع نیازهای صنایع استان از ظرفیتهای موجود در استان استفاده شود و یک انتفاع دوطرفه صورت بگیرد.» وی ادامه داد: «وقتی ظرفیتی در استان وجود داشته باشد، صنایع بزرگ، بهتر است جهت توسعه همهجانبه از شرکتهای کوچکتر بومی بهعنوان بازوی خود استفاده کنند و این همکاری منجر به توسعه و پیشرفت صنایع کوچکتر خواهد شد.»
رئیس پارک علم و فناوری هایتک کرمان تأکید کرد: «این جلسات باید ادامهدار باشند؛ یعنی بعد از اینکه شرکتها تواناییهای خود را مطرح کردند و نیازسنجی هم از سمت صنایع صورت گرفت،در صورت هماهنگی دو طرف، جلسه زمینه ساز همکاری شود.»
به گزارش روابطعمومی پارک علم و فناوری،در این کارگروه که با حضور مدیران دعوت شده از سوی صنایع برگزار شد، مدیران بخشهای مختلف صنایع با بیان اینکه واحدهای اقتصادی مرتبط آنها، هوشمندسازی را در دستور کار خود قرار دادند، در خصوص نیازهای زیر مجموعههای خود در خصوص هوشمندسازی سخنانی ایراد نمودند. همچنین با بیان راههای ارتباطی از شرکتها خواستند که در راستای نیازهای صنایع و باتوجهبه طرحهای موجود، پروپوزالهای خود را برای واحدهای مربوطه در صنایع مختلف ارسال نمایند.
گفتنی است در این جلسه کارگروه مدیرعاملان یا نمایندگان شرکتهای «کنترل اعداد»، «پرتو نسیم هزار»، «پرتو همراه هیام»، «پنگان الکترونیک»، «پیشتازان عرصه دماوند»، «ارتباطات گسسته کریمان»، «آزا»، «مهندسی فناوری سورنا» و «بردهای هوشمند»، تواناییها و فعالیتهای شرکت خود را در حوزه هوشمندسازی ارائه دادند.
از ۱۵ آبانماه پیاز جنوب کرمان برداشت میشود؛
بحران تولید مازاد در انتظار پیاز و سیب زمینی
تعداد بازدید : 0
نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: با توجه به بررسی انجام شده از سوی کمیسیون کشاورزی میزان برداشت پیاز و سیب زمینی بیش از نیاز بازار است و اگر زمینه صادرات به کشورهای هدف از سوی دولت فراهم نشود با بحران در این بخش مواجه میشویم.
ذبیح الله اعظمی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت بازار پیاز و سیب زمینی، گفت: یکی از مباحث نظارت میدانی است بر همین اساس ماموریتی داشتم برای بررسی میزان تولید پیاز در استانهای چهارمحال بختیاری و اصفهان، گزارشهایی دریافتی حاکی از این بود که کاهش قیمت پیاز به نحوی بود که برای کشاورزان برداشت و عرضه این محصول صرفه اقتصادی ندارد و برخی از انها مزارع خود را شخم زده و یا به خوراک دام تبدیل کردهاند. نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس با اشاره به اینکه سال گذشته نرخ خرید سیب زمینی مناسب بود اما بعد از مدتی نرخ آن در بازار کاهش پیدا کرد و همین موضوع باعث شد تا سیب زمینیهای انبار شده به عنوان بذر کشت شوند، ادامه داد: درحال حاضر میزان برداشت سیب زمینی بسیار بالا بوده و این درحالی است که برداشت این محصول در چهارمحال بختیاری و اصفهان به تازگی آغاز شده است.
وی با تاکید بر اینکه عدم صرفه اقتصادی باعث شده تا برخی از کشاورزان سیب زمینی کار محصول خود را به خوراک دام تبدیل کنند، عنوان کرد: نشستی را با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار کردیم و در آن تمهیداتی اندیشیده شد و با ورود شرکت تعاون روستای قیمت پیاز تا مرز ۵ هزار تومان افزایش پیدا کرد تا حداقل هزینه تولید تامین شود.
اعظمی با بیان اینکه نگرانی هایی در خصوص قیمت پایین پیاز وجود دارد و کشور هندوستان که از مشتریان اصلی خرید پیاز ایران بود در سال جاری با افزایش سطح زیر کشت این محصول ضمن تامین نیاز داخلی به صادر کننده تبدیل شده است، تصریح کرد: در جنوب استان کرمان طرح استمرار کشت پیاز و سیب زمینی اجرا میشود به این معنا که چرخه تولید این محصول در مناطق سردسیر و گرمسیر با برنامهریزی وزارت جهاد کشاورزی به صورت مداوم اجرا میشود تا بازار با کمبود مواجه نشود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بر اساس منحنیهای تار عنکبوتی وقتی قیمت محصولی افزایش پیدا میکند کشاورزان برای کشت بیشتر آن انگیزه دارند و همین موضوع درخصوص پیاز رخ داده است، افزود: کشاورزان پیازکار به هشدارهای کمیسیون کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی و کارشناسان امر در خصوص افزایش سطح زیرکشت پیار توجهی نکردند.
وی با بیان اینکه از ۱۵ آبانماه پیاز جنوب کرمان برداشت میشود و در این خصوص نگرانی داریم و وزارت جهادکشاورزی باید مراقب کند تا شاهد ورشکستگی کشاورزان نباشیم، تصریح کرد: پیش بینی میشود که در انتهای پاییز و زمستان با کاهش قیمت پیاز و سیب زمینی مواجه شویم. با توجه به بررسی انجام شده از سوی کمیسیون کشاورزی میزان برداشت این محصولها بیش از نیاز بازار است و اگر زمینه صادرات به کشورهای هدف از سوی دولت فراهم نشود با بحران مواجه میشویم.
کدام فرودگاهها بیشترین رشد پرواز دارند؟
رشد 30 درصدی پروازهای فرودگاه کرمان
تعداد بازدید : 0
کدام فرودگاهها بیشترین رشد پرواز دارند؟
رشد 30 درصدی
پروازهای فرودگاه کرمان
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از رشد پروازهای سه فرودگاه بینالمللی ایران خبر داد. طبق گفته نخجوانی فرودگاههای بینالمللی زاهدان، کرمان و تبریز رشدی بین 9 تا 31 درصدی داشتند. او در مورد وضعیت پروازهای فرودگاه امام سخنی نگفت.
طبق دادههای شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، در 6 ماهه نخست سال 1402 بیش از 17 میلیون و 160 هزار مسافر داخلی با حدود 151 هزار پرواز داخلی از فرودگاه های کشور اعزام و پذیرش شدهاند.
به گفته رضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، فرودگاه بینالمللی مهرآباد با اعزام و پذیرش حدود 6 میلیون نفر مسافر و 53 هزار پرواز، فرودگاه بینالمللی مشهد با بیش از 3 میلیون و 800 هزار مسافر و 29 هزار و 255 پرواز و فرودگاه بینالمللی شیراز با حدود یک میلیون و 330 هزار مسافر و بیش از 12 هزار پرواز رتبههای اول تا سوم را در میان فرودگاههای کشور به لحاظ تعداد مسافر و پرواز به خود اختصاص دادهاند.
به نقل از فارس نخجوانی گفت: در میان فرودگاههای کشور که به طور هفتگی پرواز دارند، فرودگاه زنجان، پارس آباد، بم و طبس بیشترین رشد را در تعداد مسافر و پرواز در 6 ماهه اول سال رقم زده اند.
به گفته مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در میان فرودگاههای بینالمللی نیز، فرودگاه زاهدان (31 درصد)، فرودگاه کرمان (30 درصد) و فرودگاه تبریز (9 درصد) بیشترین رشد را در نشست و برخاست پروازها داشتهاند.
در کرمان آغاز شد؛
آمارگیری «مبدأ و مقصد» سفرهای درونشهری
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، از آغاز آمارگیری «مبدأ و مقصد» سفرهای درونشهری شهروندان در «طرح جامع حملونقل و ترافیک شهری» از ۱۴ آبانماه، خبرداد.
وحید خلیفه، طرح جامع حملونقل و ترافیک شهر کرمان را اقدامی بزرگ و تأثیرگذار دانست و نتیجه آن را تا دورههای بعدی مدیریت شهری ماندگار توصیف کرد و جلوگیری از تصمیمگیریهای سلیقهای و جایگزینکردن تصمیات کارشناسی و مهندسی را ازجمله رویکردهای اصلی این طرح برشمرد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر، با تبیین مطالعات در حوزه شهرداری، زیرساختها برای ایجاد تحولی بزرگ آماده شده است، موفقیت مطالعات طرح جامع حملونقل و ترافیک را مستلزم جمعآوری اطلاعات صحیح ذکر کرد و گفت: از فردا، ۱۴ آبانماه با هماهنگیهای انجامشده، قرار است ۱۰ هزار نفر از دانشآموزان مدرسههای شهر، پرسشنامه تدوینشده برای طرح آمارگیری را تکمیل و تحویل مدرسه دهند. خلیفه، با اشاره به اینکه این طرح تا ۱۸ آبانماه ادامه دارد، افزود: همچنین در ۹ ورودی مختلف شهر کرمان، با کمک پلیس راهور، از از هر پنج خودرو، با سرنشینان یک خودرو مصاحبه و از آنها آمارگیری میشود. وی گفت: در سطح شهر نیز، بیش از ۴۵ نقطه برای آماربرداری ترافیکی انتخاب شده که در چهار روز متوالی، اجرا خواهد شد. مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، پایانههای مسافربری را از دیگر نقاط مهم آمارگیری ترافیکی برشمرد و خاطرنشان کرد: درخوابگاههای دانشجویی نیز، مصاحبه و آمارگیری انجام میشود. وی، با بیان اینکه طرح جامع حملونقل و ترافیک شهر کرمان، پس از مطالعات گسترده هماکنون، به مرحله جمعآوری آمارها با کمک شهروندان، رسیده است، گفت: طرح جامع ترافیک ازجمله طرحهای مهم در شهر و نقشۀ راهی برای مشخصشدن مدیریت رفتوآمدهاست.
در جمع برترین دانشگاههای کشورهای گروه D۸-۲۰۲۲؛
صعود سه پلهای هایتک کرمان
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸-۲۰۲۲ از سوی موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) با سه پله صعود نسبت به سال قبل در جمع بهترین دانشگاهها قرار گرفت.
دکتر سیداحمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: نتایج رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸-۲۰۲۲ توسط گروه رتبهبندی مؤسسه ISC منتشر شد که کشورهای ترکیه، جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و اندونزی بیشترین تعداد دانشگاههای حاضر در رتبهبندی را دارند. وی افزود: به منظور رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸، اطلاعات پژوهشی ۱۶۲۲ سازمان از کشورهای عضو گروه D۸ در پایگاه اطلاعاتی InCites در فاصله سالهای ۲۰۲۰-۲۰۱۸ بررسی شده است. از بین این سازمانها، دانشگاههایی که بیش از ۱۵۰ مدرک را در این بازه زمانی منتشر کرده بودند جامعه هدف رتبهبندی را تشکیل دادند. تعداد دانشگاههایی که این شرایط را داشتند ۴۹۶ دانشگاه بود که در رتبه بندی D۸-۲۰۲۲ حضور یافتند.
محصولات استارتآپی به بنگاههای اقتصادی معرفی شوند؛
سند اقتصاد دیجیتال کرمان تدوین می شود
تعداد بازدید : 0
محصولات استارتآپی به بنگاههای اقتصادی معرفی شوند؛
سند اقتصاد دیجیتال کرمان تدوین می شود
استاندار کرمان در نشست با جمعی از فعالان حوزه استارتآپی استان گفت: کالاها و محصولات با کیفیتی در استان تولید میشود، اما شرکتها و بنگاههای اقتصادی اطلاعی از آنها ندارند، محصولات استارتآپی باید به بنگاههای اقتصادی معرفی شوند.
محمدمهدی فداکار عنوان کرد: در حمایت از تولیدات دانشبنیان، قطعات کوچک و تجهیزات، مصوبه شورای تامین استان را گرفتهایم که بنگاههای بزرگ صنعتی و معدنی، باید کالاها و خدمات مورد نیاز خود را از داخل استان تامین کنند.
وی عنوان کرد: بخش بزرگی از سیستم اداری کشور به دلیل پیشرفت سریع حوزه دیجیتال عقب مانده و این اتفاق یک واقعیت است.
استاندار کرمان گفت: همکاری شرکتهای فناورانه و استارتآپ با بنگاههای اقتصادی در قالب تعریف پروژه برای آنها براساس نیازهایی که دارند میتواند ادامه یابد تا ظرفیت استارتآپ را هم بالا ببرد.
فداکار ابراز داشت: ظرفیتهای خوبی در استارتآپ به ویژه حوزه نرمافزارها وجود دارد که مسائل محیط زیستی، آب و برق ندارند و نیروی انسانی نخبه را به کار گرفته است.
وی به ظرفیتهای قانون جهش دانشبنیان اشاره داشت و گفت: تفاهمنامهای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است که کمکی به شرکتهای نرمافزای خواهد بود.
استاندار کرمان اظهار داشت: شرکتهای تولید کننده قطعات را به بنگاههای اقتصادی استان مرتبط کردهایم و همین اقدام را میتوان در نشستی با حضور شرکتهای استارتآپی داشت تا به معرفی محصول خود بپردازند.
فداکار تصریح کرد: کالاها و محصولات متعدد و متنوعی با کیفیت بالا در استان تولید میشود، اما شرکتها و بنگاههای اقتصادی اطلاعی از آنها ندارند در صورتی که مورد نیاز هستند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان،حسین ساجدیفر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان از در حال تدوین بودن سند اقتصاد دیجیتال استان خبر داد و افزود: هدف نهایی این سند برای ۵ سال اول، رسیدن به سهم ۱۰ درصدی استان کرمان از اقتصاد دیجیتال کشور است.
بنا بر این گزارش، شرکتهای استارتآپی ضمن معرفی طرحها و خدمات خود در حوزههای بهداشت و سلامت، هوش مصنوعی، نرمافزار، خدمات و غیره، دغدغهها و مسائل پیش روی فعالیت در حوزههای کاری و عملیاتی خود از جمله تامین مالی، حمایت صنایع و مالیات را مطرح کردند.
طی سه روز انجام شد؛
کشف ۱۶۶ میلیارد ریال
کالای قاچاق در کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۱۶۶ میلیارد و ۴۳۶ میلیون ریال در طرح اخیر پلیس امنیت اقتصادی این استان خبر داد.
سردار ناصر فرشید گفت: به دنبال بررسی های میدانی و واکاوی میزان تردد وسایل نقلیه حامل کالای قاچاق در محورهای اصلی و حتی فرعی، طرحی به منظور مقابله با عاملان این تخلفات اقتصادی با محوریت پلیس امنیت اقتصادی کرمان به اجرا در آمد.
وی اظهار داشت: در این طرح سه روزه با استقرار شبانه روزی همکاران انتظامی در مبادی ورودی و خروجی استان کرمان در مجموع ۸۰ خودرو سبک و سنگین توقیف و در بازرسی از آنها انواع کالای قاچاق شامل فرآورده های نفتی، لوازم آرایشی و بهداشتی، دام، سیگار، تجهیزات رایانه ای و دیگر کالاهای اساسی کشف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس کرمان،فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از ۱۶۶ میلیارد و ۴۳۶ میلیون ریال برآورد و میزان زیان ناشی از ورود این اقلام به تولیدات داخلی را چندین برابر این مبلغ عنوان کردند، بیان داشت: در این خصوص ۸۵ پرونده برای ۹۲ متهم که قصد سودجویی با قاچاق این اقلام و کالاها را داشتند تشکیل که تحویل مراجع قضایی شدند.
معاون فرماندار رفسنجان خبر داد
روستابازار در رفسنجان راهاندازی میشود
معاون توسعه و برنامهریزی فرمانداری رفسنجان با اشاره به تاکید وزارت کشور مبنی بر اینکه در هر شهرستانی باید جایگاهی برای عرضه محصولات مشاغل خانگی ایجاد شود، گفت: شهرداریها و دهیاریها باید در این موضوع کمک کنند. در این راستا مکانی برای ایجاد روستابازار در رفسنجان در نظر گرفته خواهد شد.
به گزارش ایسنا،محمدرضا رحمانی در جلسه مقدماتی ایجاد روستابازار در محل فرمانداری رفسنجان اظهار کرد: ایده مکانی برای عرضه محصولات تولیدی مشاغل خانگی روستایی، ایجاد شود تا محصولات به فروش برسد و زمینه کسب درآمد پایدار برای آنها فراهم شود.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کرمان در کیش اینوکس
-
تورم ۱۴۰۲ به کجا میرسد؟
-
صنایع بزرگ استانی باید از ظرفیتهای بومی استفاده کنند
-
بحران تولید مازاد در انتظار پیاز و سیب زمینی
-
رشد 30 درصدی پروازهای فرودگاه کرمان
-
سند اقتصاد دیجیتال کرمان تدوین می شود
انتخاب هفته نامه :