|
صادرات «فرش دستباف» رونق میگیرد؟
تعداد بازدید : 0
بعد از ۱۳۷ روز انتظار صادرکنندگان فرش، بالاخره وزیر صنعت، معدن و تجارت، مصوبه لغو رفع تعهدات ارزی مواد اولیه فرش دستباف را ابلاغ کرد.
۲۷ خرداد ماه در آخرین نشست مشترک دولت و بخش خصوصی در اتاق ایران برمبنای تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۲، اعضا در مورد حذف پیمان سپاری ارزی برای فرش دستباف به توافق رسیدند. مصوبهای که وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) بالاخره بعد از بیش از ۵ ماه ابلاغ کرد.
برمبنای این مصوبه، میزان تعهد ارزی فرش دستباف به میزان ارزش مواد اولیه حداکثر ۲۰ درصد ارزش صادراتی تعیین شد.
شاخص ملی محیط کسبوکار در فصل تابستان 1402 به ۶.۱۱ رسید
محیط کسبوکار نامساعدتر شد
تعداد بازدید : 0
نتایج پایش ملی محیط کسبوکار کشور در فصل تابستان امسال از نامساعدتر شدن محیط کسبوکار که به دنبال آن سختتر شدن شرایط برای فعالیتهای اقتصادی را نسبت فصل قبل و فصل مشابه در سال قبل به همراه داشته حکایت دارد.
بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسبوکار ایران در تابستان امسال، 6.11 (نمره بدترین ارزیابی 10 است) محاسبه شده که از وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار 1402 با میانگین 6.05) نامساعدتر است.
این ارزیابی بیانگر آن است که از نظر فعاالن اقتصادی مشارکت کننده در این پایش، وضعیت برخی مؤلفه های مؤثر بر محیط کسب و کار ایران در تابستان 1402 نامساعدتر شده است. عدد شاخص در تابستان 1402 نسبت به فصل مشابه سال قبل ( 3.90درصد) نامساعدتر شده است.
مولفههای اثرگذار
با توجه به بدتر شدن محیط کسب و کار در بازه زمانی مورد بررسی این سوال مطرح میشود کدام مولفهها بیشترین تاثیر را نامساعد شدن محیط کسب و کار به همراه داشته است.
براساس این گزارش فعالان اقتصادی مشارکتکننده، سه مولفه «غیرقابل پیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «دشواری تامین مالی از بانکها»، «بیثباتی سیاستها»، «قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار» را نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور معرفی کردهاند.
شاخص بخشی محیط کسب وکار
با توجه به تقسیم رشته فعالیت ها در سه بخش عمده کشاورزی، صنعت و خدمات، فعالان اقتصادی سراسر کشور در تابستان 1402 وضعیت محیط کسب وکار بخش صنعت و بخش خدمات را به ترتیب، مساعدترین و نامساعدترین محیط کسب وکار ارزیابی کردهاند.
با بررسی اطلاعات به دست آمده، در بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی غیرقابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات نامساعدترین و نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار در ارائه خدمات و محصول مساعدترین مولفه (مانع) در 28مؤلفه پیمایشی پرسش شده از فعالان اقتصادی مشارکت کننده در طرح ارزیابی شدهاند.
نمره بخش خدمات در تابستان سال جاری 6.14 بوده که نسبت به فصل قبل بدتر شده است، عدد به دست آمده برای فصل بهار 6.06 بوده است. اما نمره بخش صنعت در فصل تابستان نسبت به بهار کمی بهبود داشته، عدد به دست آمده برای فصل تابستان 5.92 بوده این در حالی که در فصل بهار عدد محیط کسب و کار 5.95 حاصل شده بود. اما بخش کشاورزی هم در این مدت بدتر شده و به 6.02 رسیده است.نتایج ارزیابی طرح پایش در تابستان 1402نشان می دهد که از منظر وضعیت مولفه های محیط کسب و کار، استان های «قم»، «سمنان» و «زنجان» دارای محیط کسب وکار مساعدتری نسبت به سایر استان ها بوده اند. از سوی دیگر که عدد شاخص برای حدود 45 درصد استان های کشور از عدد شاخص ملی فضای کسب و کار کمتر بوده است. همچنین اختلاف عدد شاخص وضعیت محیط کسب وکار در بهترین و بدترین استان حداکثر معادل 1/20 واحد است که نشانگر عدم وجود تفاوت قابل توجه در وضعیت عدد شاخص استان ها نسبت به یکدیگر است.
برنامه های کمیسیون احداث اتاق ایران تشریح شد؛
توسعه بازار و متنوعسازی خدمات فنی و مهندسی
تعداد بازدید : 0
علی نقوی رئیس کمیسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران درباره برنامههای این کمیسیون گفت: توسعه بازار و متنوعسازی خدمات فنی و مهندسی و بررسی چالشها و موانع موجود در حوزه صنعت احداث و خدمات فنی و مهندسی ازجمله اولویتهای این دوره از کمیسیون است.
علی نقوی افزود: بررسی توسعه صنعتی صنعت احداث و صنعتیسازی مسکن، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی و تقویت مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساختهای کشور، از دیگر اولویتهای این دوره از کمیسیون است.
نقوی در نشست کمیسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران،اظهار داشت: پروژههای پیشران توسعه تعریفشده و بازارسازی داخلی و خارجی برای شرکتهای مشاور و پیمانکار در دستور کار کمیسیون قرار گیرد. همچنین، کمیسیون با بررسی رکود حاکم بر بازار کاری شرکتها و موانع استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود در تعریف پروژههای جدید و تکمیل پروژههای نیمهتمام، مشکلات تأمین مالی، بیمه، مالیات، گمرک و پیگیریهای لازم در خصوص طرحها و لوایح پیشنهادی به دولت و مجلس، چالشهای صنعت احداث و خدمات فنی و مهندسی را بررسی و راهکارهای مؤثر را ارائه خواهد کرد.
از دیگر ارکان برنامههای کمیسیون، تدوین برنامه توسعه صنعتی صنعت احداث کشور و برنامه رقابتپذیر کردن این صنعت بهمنظور حضور مؤثر در بازارهای منطقه و جهان خواهد بود.
در این نشست، تاکید شد که بخش خصوصی، مشارکت حداکثری خود را در نهضت ملی مسکن از طریق کمیسیون و تشکلهای تخصصی عضو پیگیری میکند.
در این نشست عنوان شد که بررسی موانع توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی و توانمندسازی و ارتقاء سطح دانش و مهارتهای فنی فعالان و اعضا کمیسیون در دستور کار جدی کمیسیون باشد. کمیسیون با کمک به تقویت مشارکت بخش خصوصی در تهیه و تدوین اسناد و برنامههای توسعه زیرساختهای کشور، و با بهرهگیری از الگوهای موفق منطقهای، به تدوین طرح توسعه زیرساختهای کشور خواهد پرداخت. در این راستا، انواع روشهای تأمین مالی در ایجاد یا تکمیل پروژههای زیرساختی نیمهتمام در حوزههای مختلف آب، برق، گاز، حملونقل و ارتباطات با تأکید بر بازار سرمایه بررسی خواهد شد.
برنامه سیمان کرمان برای تولید سیمان با آلایندگی کمتر و سودآوری بیشتر
تشریح دستاوردهای دانش بنیان سیمان کرمان
تعداد بازدید : 0
مدیرعامل سیمان کرمان گفت: این شرکت هم اکنون موفق به تولید نمونه آزمایشگاهی سیمان و بتن LC3 شده است.
مهدی باشتی، مدیرعامل سیمان کرمان گفت: صنعت سیمان ایران نزدیک به ۹۰ سال قدمت دارد و همواره انتقال تکنولوژی در آن انجام شده است؛ به نحوی که در این روند، بحث تولید همواره الویت اول بوده و شرکت های سیمانی، کمتر به سمت تنوع حرکت کرده اند؛ اما واقعیت آن است که ظرفیت تولید ما، بیشتر از مصرف است و صادرات می تواند در این مسیر، راهگشا باشد.
وی با بیان اینکه ایران از لحاظ ظرفیت تولید سیمان، در جایگاه پنجم جهان ایستاده است، افزود: ایران به لحاظ تولید سیمان، در جایگاه هشتم قرار گرفته؛ این در حالی است که با توجه به افزایش تنوع در سلیقه مشتریان در بازارهای جهانی، مصارف ویژه ای ایجاد شده و بحث تنوع در تولید نیز جایگاه مهمی پیدا کرده است.
به گفته باشتی، نباید فراموش کنیم که سیمان به لحاظ محیط زیستی؛ صنعت آلوده ای به شمار می رود و به همین جهت، در حال حاضر سختگیری های محیط زیستی در کشورهای مختلف دنیا، در حال افزایش است؛ با این حال در کشور ما اولویت تولید بوده و اکنون ۸۰ کارخانه سیمان در حال تولید و بهره برداری هستند که موضوعات زیست محیطی، در الویت ثانویه آنها قرار دارد.
این مدیر صنعت سیمان که سابقه چندین ساله در این صنعت دارد، بیان کرد: بر این اساس، ایده جهانی تولید مبتنی بر این است که آلایندگی کمتر شود؛ چرا که حدود ۸ درصد از گاز CO۲ تولید شده در جهان، متعلق به صنعت سیمان و بتن است و به همین دلیل، بحث تولید سیمان جدید LC3 مطرح شده است که یک سیمان سبز و دوستدار محیط زیست است.
باشتی در توضیح این مطلب خاطرنشان کرد: سیمان LC3 (Limestone Calcined Clay Cement) که به تازگی از سوی «پروفسور کارن اسکریونر» از دانشگاه EPFL سوئیس به دنیا معرفی شده است، از ترکیب ۵۰ درصد کلینکر خاکستری، ۳۰ درصد رس کلسینه شده، ۱۵ درصد سنگ آهک و ۵ درصد سنگ گچ تولید می شود و با کلینکر فاکتور ۵۰، ضمن کاهش ۴۰ درصدی میزان CO2، کاهش ۲۵ درصدی قیمت تمام شده و کاهش ۱۱ درصدی مصرف انرژی رقم خورده و در نهایت، منجر به افزایش دوام بتن های ساخته شده از این سیمان نیز خواهد شد؛ به نحوی که عمر سازه های بتنی را به طور چشمگیری، افزایش خواهد داد.
وی افزود: خوشبختانه در سیمان کرمان به واسطه توان فنی بالای کارشناسان و مدیران و همچنین وجود تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در مرکز تحقیقات سیمان و بتن در این مجموعه، در چند سال اخیر فعالیت های علمی و پژوهشی بسیار خوبی در زمینه تولید سیمان های خاص شده است، به طوری که برخی از مدیران این واحد تولیدی از جمله مدیر واحد آزمایشگاه و کنترل کیفی سیمان کرمان در دوره های تخصصی تولید سیمان LC3 که در سال ۲۰۲۱ در دانشگاه EPFL سوئیس برگزار شده است، شرکت نموده و دوره های آموزش های لازم را جهت تولید این سیمان گذرانده است.
به گفته باشتی، در حال حاضر نیز تیم واحد کنترل کیفی سیمان کرمان ضمن حفظ ارتباط فنی با مخترعین این سیمان جدید در دانشگاه EPFL سوئیس و دانشگاه دهلی نو هندوستان، فاز یک تولید نمونه آزمایشگاهی سیمان و بتن LC3 را برای اولین بار در کشور انجام داده و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی نیز حاصل شده است.
وی اظهار داشت: اکنون در حال تبدیل اشل آزمایشگاه به اشل صنعتی هستیم و در این رابطه معادن کائولن اطراف شهر کرمان را (به عنوان تامین بخشی از ماده رسی) بررسی نموده ایم و درحال نهایی کردن قرارداد خرید و حمل هستیم؛ ضمن اینکه خوشبختانه با توجه به وجود سه خط تولید در سیمان کرمان، قرار است با تکیه بر توان فنی کارشناسان داخلی و با استفاده از مشاوران خارجی یکی از خطوط موجود را با انجام حداقل تغییرات برای تولید این سیمان جدید، بهینه سازی کنیم.
باشتی گفت: پیش بینی ما این است که با تولید روزانه ۶۰۰ تن خاک رس کلسینه، بتوانیم تا ۲۰۰۰ تن سیمان LC3 تولید نماییم.
به گفته مدیرعامل سیمان کرمان، مزایای سیمان LC3 را می توان به صورت خلاصه در کاهش ۵۰ درصدی کلینکر فاکتور سیمان و امکان افزایش ظرفیت خطوط تولید تا دو برابر ظرفیت موجود دید، ضمن اینکه امکان جایگزینی ۳۰ درصد خاک رس کلسینه شده و استفاده از ذخایر غنی خاک رس در کشور در کنار کلسیناسیون خاک رس در دمای ۷۰۰ تا ۸۵۰ درجه سانتیگرادی نیز وجود دارد که منجر به افزایش طول عمر نسوز کوره و کاهش هزینه های تعمیرات می گردد.
وی اظهار داشت: جایگزینی۱۵ درصد پودر سنگ آهک و استفاده از ذخایر غنی سنگ آهک در کشور، سایش بهتر خاک کلسینه شده و سنگ آهک نسبت به کلینکر و نیز کاهش هزینه الکتریکی سایش در کنار افزایش طول عمر لاینر ها و گلوله های آسیاب های سیمان از دیگر مزایایی است که می توان در مورد تولید این سیمان برشمرد، ضمن اینکه کاهش ۲۵ درصدی قیمت تمام شده سیمان به دلیل کاهش مصرف انرژی حرارتی و الکتریکی، کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تولید CO۲ در مقایسه با سیمان معمولی و نهایتا عملکرد بهتر محصولات سیمان تولید شده از LC3در برابر کربوناسیون از دیگر ویژگی های این محصول جدید است.
باشتی در ادامه به سایر فعالیت های نوآورانه در شرکت سیمان کرمان پرداخت و گفت: دیگر موضوع فعالیت آتی این واحد تولیدی، تولید سیمان دندان پزشکی است که سیمانی بر پایه سیلیکات کلسیم است؛ به نحوی که همکاران واحد آزمایشگاه و کنترل کیفی ما با توجه به توان فنی بالا و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته موجود در سیمان کرمان به لحاظ علمی روی آن کار کردند و برای اولین بار در صنعت سیمان کشور موفق به تولید آزمایشی آن شده اند.
وی اظهار داشت: در رابطه با توجه به تفاهم نامه ای که در با دانشگاه علوم پزشکی کرمان داریم، در حال بررسی های علمی هستیم؛ به نحوی که محصولات دهان و دندان از جمله انواع کامپوزیت ها، پایه آهک و سیلیسم دارند؛ بنابراین فرمولاسیون آن تهیه و نمونه های آزمایشگاهی آن تولید شده است.
باشتی ادامه داد: از آنجا که محل مصرف این سیمان بدن انسان می باشد، لازم است عملکرد آن بر روی بافت های زنده مورد بررسی قرار گیرد و تستهای بالینی از جمله تعیین سمیت سلولی و نیز تعیین سمیت ژنتیکی روی آن انجام شوند.
وی خاطرنشان کرد: این نوع از سیمان به صورت گرمی در بسته های نیم و یک گرمی فروش می رود و قیمت هر یک گرم از آن، برابر با یک تن سیمان ساختمانی است. برای راه اندازی تولید انبوه این محصول، مشاوران خطوط دارویی در حال ارائه مشاوره به همکاران خط تولید هستند.
مدیرعامل سیمان کرمان همچنین خاطرنشان کرد: سیمان پزشکی بر پایه فسفات کلسیم هم دیگر محصول جدید سیمان کرمان به شمار می رود که موفقیت آزمایشگاهی را کسب کرده است؛ ضمن اینکه این کالا نیاز به افزودنی خاصی دارد تا بتوانیم برای آزمایش بالینی به دانشگاه علوم پزشکی ارائه کنیم.
رییس تحقیق و توسعه آهنوفولاد گلگهر در زمره ۲درصد دانشمندان جهان؛
دستاورد بزرگ برای توسعه آهن و فولاد گل گهر
تعداد بازدید : 0
رییس تحقیق و توسعه آهنوفولاد گلگهر در زمره ۲درصد دانشمندان جهان؛
دستاورد بزرگ برای توسعه آهن و فولاد گل گهر
رضا بهاالدینی رئیس واحد تحقیق و توسعه شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، در لیست ۲ درصد دانشمند برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر،این فهرست که ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر شد، بر اساس ارزیابی مؤسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس توسط دانشگاه استنفورد تهیه می شود. تعداد استنادات به تولیدات علمی محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادی، شاخص اچ پژوهشگران و استفاده از یک شاخص استنادی ترکیبی (که مجموعهای از ۶ شاخص استنادی مجزاست)، ملاک های ارزیابی این مؤسسه جهت تعیین دانشمندان دو درصد برتر دنیا است. رضا بهاالدینی یک بار دیگر در سال ۲۰۱۹ نیز به این افتخار نائل شده بود.
در سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۲ صورت گرفت؛
درخشش پژوهشگران
شرکت نظم آوران
مهندس حسین شریفیان و دکتر امیر حسین پور مهدی آبادی از پژوهشگران شرکت نظم آوران صنعت و معدن گل گهر در سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۲به عنوان پژوهشگران منتخب این رویداد معرفی شدند.
بیست و پنجمین همایش پژوهشگران صنعت فولاد کشور تحت عنوان سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۲ توسط انجمن آهن و فولاد ایران در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت نظم آوران، در این همایش مهندس حسین شریفیان و دکتر امیر حسین پور مهدی آبادی از پژوهشگران شرکت نظم آوران صنعت و معدن گل گهر با ارائه مقاله ای با عنوان جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی در این همایش شرکت کردند.
شایان ذکر است این مقاله به عنوان مقاله برتر قرار گرفته و همچنین گواهی ISSI این سمپوزیوم را کسب نموده است.
رئیس اداره منابع آب شهرستان رفسنجان
خبر داد
خاموشی ۱۰۲۴ حلقه چاه آب کشاورزی رفسنجان
رئیس اداره منابع آب شهرستان رفسنجان از خاموشی ۱۰۲۴ حلقه چاه آب کشاورزی شهرستان خبر داد و گفت: این خاموشی تا چهارم آذرماه ادامه خواهد یافت.
وحید حسیبی یکی از راههای تقویت منابع آبهای زیرزمینی را خاموشی چاههای کشاورزی در فصل زمستان و مدیریت منابع آبی دانست و افزود: امسال مرحله نخست طرح خاموشی موتورپمپها از امروز(۱۵ آبان) با اقدام به موقع و مناسب کشاورزان در شهرستان رفسنجان اجرا میشود و مرحله بعدی هم در دی ماه یا بهمن ماه اجرا خواهد شد.
وی بیان کرد: اجرای این طرح در صرفهجویی حاملهای انرژی مؤثر است و کمک خوبی به بخش کشاورزی خواهد بود.
بهگفته حسیبی، خاموشی موتورپمپ چاههای کشاورزی رفسنجان از امروز آغاز و تا چهارم آذرماه به مدت ۱۹ روز ادامه دارد.
رئیس اداره منابع آب رفسنجان تصریح کرد: البته این خاموشیها برای مسائل محیط زیست مخاطرهآمیز نخواهد بود زیرا روزهای جمعه در این طرح ساعات هشت تا ۱۱ صبح موتورپمپ چاههای کشاورزی روشن میشوند تا حیوانات در محیط زیست و حیات وحش بتوانند بهرهمند شوند.
به گزارش ایسنا،حسیبی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت پسته و زراعی رفسنجان بالای ۸۰ هزار هکتار است که با ۱۰۲۴ حلقه چاه کشاورزی آبیاری میشوند.
با حضور مدیرعامل گل گهر انجام شد؛
معرفی برگزیدگان پنجمین جشنواره نظام پیشنهادها
تعداد بازدید : 0
با حضور مدیرعامل گل گهر انجام شد؛
معرفی برگزیدگان پنجمین جشنواره نظام پیشنهادها
آیین اختتامیه پنجمین جشنواره نظام پیشنهادها و تجلیل از کارگران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر با مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و کارگران شرکت و برخی مدیران ارشد شرکتهای منطقه گلگهر برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام عباس مسلمیزاده، امام جمعه سیرجان، ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر و سیدمحسن نبوی، معاون سرمایهگذاری و امور شرکتهای گلگهر سخنرانی کردند.
جشنواره بزرگ نظام پیشنهادهای گلگهر با هدف ایجاد فضای مناسب برای مشارکت فکری کارکنان و بهرهوری و ارتقای در تمامی زمینههای موثر در شرکت در قالب نظامی مشارکتی، پنج دوره متوالی با موفقیت در منطقه گلگهر برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر،تجلیل از کارکنان و کارگران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در دوره ارزیابی سال ۱۴۰۱، تقدیر از پیشنهاددهندگان برتر و پیشنهادهای برتر پنجمین جشنواره نظام پیشنهادهای گلگهر، دبیران برتر کمیتهای تخصصی این جشنواره و تقدیر از شرکت گهر روش به عنوان شرکت همکار پیشرو جشنواره مذکور، از جمله برنامههای این آیین باشکوه بود.
مدیرعامل شرکت صنایع مس افق کرمان
اعلام کرد؛
زمان آزمون استخدامی صنایع مس افق
مدیرعامل شرکت صنایع مس افق کرمان گفت:آزمون استخدامی جذب نیروی انسانی شرکت صنایع مس افق کرمان برای ارائه خدمات به مجتمع های مس سرچشمه رفسنجان و شهربابک در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۸الی۱۹ آبان ماه برگزار می شود.
مهندس پورافغان افزود: آزمون استخدامی مذکور در سه مقطع دیپلم ، فوق دیپلم و لیسانس به شرح ذیل برگزار می گردد. مقطع دیپلم صبح پنجشنبه مورخ ۱۸ آبان ماه در دو شهرستان رفسنجان و شهربابک ، مقطع فوق دیپلم عصر پنجشنبه مورخ ۱۸ آبان ماه در دو شهرستان رفسنجان و شهربابک ، مقطع لیسانس صبح جمعه مورخ ۱۹ آبان ماه در سه شهرستان رفسنجان ، شهربابک و کرمان برگزار می شود.
ضمناً کارت ورود به جلسه از روز یکشنبه مورخ ۱۴ آبان ماه در سایت مرکز تخصصی دانشگاه صنعتی شریف به آدرس اینترنتی www.karazmoon.com قابل مشاهده است.
به مقصد کشورهای مشترکالمنافع،
شبه قاره هند و شرق دور؛
۱۲ هزار تن پسته
در مهر امسال صادر شد
طبق آمار گمرک ایران ۱۲ هزار تن پسته در اولین ماه از سال تجاری ۱۴۰۳-۱۴۰۲ صادر شدهاست. ۲۱ درصد از وزن صادرات پسته مهرماه امسال متعلق به مغز و مغز سبز میباشد.این در حالی است که میانگین وزن مغز و مغز سبز صادراتی چهار سال اخیر در ماه مشابه ۱۷ درصد از کل وزن صادرات بودهاست...
کشورهای مشترکالمنافع، شبه قاره هند و شرق دور به ترتیب بیشترین سهم از واردات پسته ایران را تجربه کردند. بنا به گزارش کمیته بازرگانی انجمن پسته ایران، پیشبینی بهاره میزان محصول پسته امسال ۲۱۰ هزار تن برآورد شد که در حال حاضر در مرحله بازبینی میباشد. تخمین بعدازبرداشت انجمن پسته ایران از میزان محصول امسال بعد از کسب اطلاعات تکمیلی از باغداران و ترمینالهای ضبط سرتاسر ایران اعلام خواهدشد.
۳,۲۲۳ ریال سود به ازای هر سهم
در ششماهه؛
این سهم سیمانی را
برای بلند مدت بخریم؟
گزارش اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ (حسابرسی نشده) شرکت سمتاز منتشر شد. شرکت سیمان ممتازان کرمان با نماد سمتاز در بورس فعالیت دارد.
شرکت سیمان ممتازان کرمان در دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ به ازای هر سهم ۳,۲۲۳ ریال سود شناسایی کرده است، که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد افزایش داشته است.
«سمتاز» با سرمایه ثبت شده ۱,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ مبلغ ۳,۲۲۳,۱۸۱ میلیون ریال سود شناسایی کرده که نسبت به سال گذشته سود شناسایی کرده است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
صادرات «فرش دستباف» رونق میگیرد؟
-
محیط کسبوکار نامساعدتر شد
-
توسعه بازار و متنوعسازی خدمات فنی و مهندسی
-
تشریح دستاوردهای دانش بنیان سیمان کرمان
-
دستاورد بزرگ برای توسعه آهن و فولاد گل گهر
-
معرفی برگزیدگان پنجمین جشنواره نظام پیشنهادها
انتخاب هفته نامه :