|
سرمایهگذاری جدید در معادن جنوب کرمان
تعداد بازدید : 0
مدیر اجرایی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس از انعقاد قرارداد اکتشافات تکمیلی حین استخراج سرمایهگذار در معادن جنوب استان کرمان خبر داد. عباس جرجانی مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس گفت: در ادامه فعالیتهای طرح احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نسبت به فعالیت معادن جنوب استان کرمان به ویژه معادن کرومیت اقدام شد. وی افزود: با پیگیری طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در راستای فعال سازی معادن در مناطق کمتر توسعه یافته کشور با شرکتهای زیرمجموعه صدرآرین جهت راه اندازی معادن کرومیت جنوب استان کرمان اقدام شد.
در پنل تخصصی سرمایهگذاری و تامین مالی کیش اینوکس چه گذشت؟
پیشنیازهای جذب سرمایه خارجی
تعداد بازدید : 0
در پنل تخصصی سرمایهگذاری و تامین مالی در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۳ که به میزبانی اتاق کرمان برگزار شد، بر لزوم تغییر رویکرد دولت نسبت به سرمایهگذاری تاکید شد. به باور صاحبنظران وفعالان اقتصادی حاضر در این نشست، تا زمانی که بسترهای قانونی و اجرایی مهیا نشود، با فرض لغو تحریمها هم امکان حذب سرمایه وجود ندارد.
بازنگری نقش اتاقها در توسعه سرمایهگذاری
رئیس اتاق کرمان در پنل تخصصی سرمایهگذاری و تامین مالی در کیش اینوکس ۲۰۲۳ بر نقش اتاقها در توسعه سرمایهگذاری تاکید کرد و گفت: در این رابطه به بازتعریف و بازنگری نیاز داریم.
سید مهدی طبیب زاده اظهار داشت: باید تلاش کرد تا اتاق ایران به واقعیتی غیرقابل انکار در صحنه اقتصادی و سرمایهگذاری تبدیل شود. طبیبزاده، ادامه داد: اتاق ایران به عنوان مجموعهای از متخصصان و کارشناسان حوزه اقتصاد، ابزاری موثر در وادی سرمایهگذاری است و باید استراتژی لازم درباره تعریف جایگاه اتاق ایران در اقتصاد، تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه پاشنه آشیل امروز سرمایهگذاری در ایران، تامین مالی است و باید به دنبال روش مناسبی برای این بخش باشیم؛ تصریح کرد: در حال حاضر بانکها، سرمایه خارجی، بخش خصوصی و فاینانس، راههای قابل استفاده نیستند و تنها راه برای تامین مالی، بازار سرمایه است. عضو هیات نمایندگان اتاق ایران افزود: اتاق ایران روی بازار سرمایه متمرکز شود و زمینهای را مهیا کند تا استفاده از این حوزه در تامین سرمایه، تسهیل شود.
«نقایص زیرساختی» سد راه جذب سرمایه
علی نقوی، رئیس کمیسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران در پنل تخصصی سرمایهگذاری در کیش اینوکس ۲۰۲۳ تصریح کرد: با فرض اینکه همه محدودیتهای تحریمی از بین رود و امکان جذب سرمایههای خارجی فراهم شود، کشور توان و ظرفیت جذب سرمایه را به دلیل نقایص زیرساختی ندارد.
نقوی تصریح کرد:در جذب سرمایه خارجی ناتوانیم چون برنامه منسجمی در این رابطه تنظیم نکرده ایم. از طرف دیگر شبکه حملونقل برای این منظور آماده نیست و در تامین انرژی با مشکلات و ناترازی مواجه هستیم.
این فعال اقتصادی از لزوم فراهم شدن زیرساختها برای امکان حضور بخش خصوصی در پروژههای جدید سرمایهگذاری صحبت کرد وافزود: در اتاق کرمان مطالعاتی را انجام دادیم و به طرحهای قابل اجرایی رسیدیم که آمادگی جذب سرمایه را دارند.
او تدوین سند تقویت سهم واحدهای کوچک و متوسط در اقتصاد با تکیه بر مزیتهای نسبی و رقابتی را پیشنهاد داد و از پایداری و اثرگذاری بالای این بنگاهها در اقتصاد سخن گفت.
اهمیت نگاه به بیرون حتی در شرایط تحریمی
فرشید گلزاده کرمانی عضو هیات رییسه کمیسیون سرمایه گذاری اتاق کرمان و مدیرعامل صنایع مادیران در پنل تخصصی سرمایهگذاری و تامین مالی در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۳ یادآور شد:با نگاه مدیریت کسبوکار به حوزه سرمایهگذاری، میتوان به رشد آن امید داشت.
گلزاده کرمانی تصریح کرد: امروز خروج ایران از شبکه جهانی به عنوان یک خطر در برابر صنعت و تولید قدبرافراشته و این احتمال وجود دارد که بعداز رفع تحریمها و باز شدن مرزهای کشور، شاهد سیل واردات انواع محصولات باشیم. بنابراین باید در راستای حفظ بازارها تلاش کرده و روابط خود را با جامعه جهانی ادامه دهیم.
او تاکید کرد: حرکت با رویکرد نگاه به بیرون در بخش اقتصاد بسیار اهمیت دارد و باید رعایت شود. اگر این الگو در شرکتهای خصوصی حفظ شود، هم در دوره تحریم و هم بعد از آن به نفع اقتصاد ایران خواهد بود.
چالشهای رشد تشکیل سرمایه
در بخشی از این نشست علی چاغروند، معاون کمیسیونها، مجامع و شوراهای اتاق ایران از اهمیت بررسی وضعیت سرمایهگذاری صحبت کرد و با بیان این نکته که چالشهای رشد تشکیل سرمایه در ایران شرایط را پیچیده کرده است، گفت: امروز نسبت تشکیل سرمایه نسبت به استهلاک سرمایه جا مانده است. او افزود: باید علل عدم دسترسی به بازارهای تامین سرمایه در راستای تسهیل محیط کسبوکار و امکان حضور فعالان اقتصادی در اقتصاد را در دستور قرار دهیم.
به باور چاغروند، امروز ناکارآمدی نظام مقرراتی و نابسامانی فضای حاکم و بیثباتی در اقتصاد را شاهد هستیم و باید برای برون رفت از این شرایط برنامهریزی کنیم.
غفلت از حاکمیت قانون در ایران
محمود تولایی، رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران با بیان این مطلب که لازم است علل نبود جذابیتهای لازم برای سرمایهگذاری در ایران را بررسی کنیم، تاکید کرد: برای اینکه با وضعیت سرمایهگذاری خارجی در ایران آشنا شویم باید تجربه سرمایهگذارانی که در گذشته در ایران بودند را مورد بررسی قرار دهیم. متاسفانه قانون سرمایهگذاری در ایران توسط دولت رعایت نمیشود. این فعال اقتصادی ادامه داد: نگاهها در ایران نسبت به سرمایهگذاری خارجی مناسب و درست نیست و تحریمها آمدند تا از خروج ایران از چرخه اقتصاد جهانی غافل شویم.
او از دسترس نبودن ابزار لازم برای سرمایهگذاری در کشور سخن گفت و افزود: نه تنها ابزار جذب سرمایه را در اختیار نداریم، تمایلی هم برای این بخش نیست چون حاکمیت قانون در ایران وجود ندارد. تولایی خاطرنشان کرد: لازم است مشکلات و چالشهایی که در محیط کسبوکار وجود دارند را برای حمایت از کشور بیان کنیم تا از چرخه اولویتهای منطقهای خارج نشویم. امروز کشورهای منطقه در حال عبور از ایران هستند و ایران نسبت به این تحولات، بیتوجه است.
رئیس کمیسیون مالیات ادامه داد: رویکرد و نگاه نسبت به فعالیت تجاری و کسب سود مخالف واقعیتهاست، برای همین نمیتوانیم در عرصه تجارت، سرمایهگذاری و ... موفق باشیم. سرمایهگذار زمانی به کشور ورود میکند که بالاترین سود و منفعت را ببرد و چیزی غیراز این نیست، اگر رویکردها را اصلاح نکنیم، حتی اگر بالاترین قدرت نظامی و امنیتی را هم داشته باشیم از مشکلات اقتصادی عبور نخواهیم کرد.
نگران دولتی شدن تجارت جهانی هستیم
محمد قاسمی، رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران با تاکید بر اینکه اگر ایران ظرف سه تا چهار سال آینده مسیر اقتصادی و سیاسی را تغییر ندهد برای دهههای متعددی از چرخههای باارزش تولید جهانی حذف میشود، گفت: حتی با فرض اینکه تحریمی هم نباشد، کشور در تامین رفاه مردم چندان موفق نخواهد بود. در این بین مرکز پژوهشهای اتاق ایران مطالعهای درباره سرمایهگذاری انجام داده و به اینجا رسیده است که نهادسازی مناسبی در این بخش انجام ندادهایم.
او تاکید کرد: اقتصاد ایران تنها روی نفتمحوری و دولتمحوری جلو میرود و آنچه انجام میشود در چارچوبی است که دشمن تعریف کرده است. در این رابطه باید منطق جدیدی ملاک عمل قرار گیرد تا شاهد حل مشکلات باشیم. در این راستا باید از ظرفیت اتاقها و بخش خصوصی استفاده کرد.
قاسمی از مکمل بودن بخش خصوصی و دولت صحبت کرد و افزود: بر عکس آنچه باید اتفاق بیفتد، حرکت به سمت دولتی کردن تجارت خارجی است و به شدت وضعیت نگرانکنندهای را شاهد هستیم.
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران یادآور شد: برای مذاکره با بنگاههای تجاری سایر کشورها و حتی مقامات سیاسی آنها، فردی بهتر از فعال اقتصادی نیست؛ اما نگاههای امنیتی در ایران، مانع این مسئله شده است.
بر اساس اظهارات او اتاقهای استانی در ارتباط موثر با دولت توان اقدامات قابل توجهی در صحنه اقتصادی دارند و میتوانند در چارچوب نهادسازی جدیدی، نسبت با ۵۰ سال گذشته متفاوت عمل کنند. در همین رابطه مدلی در مرکز پژوهشهای اتاق ایران طراحی شده که به زودی از آن رونمایی میشود.
ثبات را به اقتصاد برگردانیم
امین شاکری، نایبرئیس کمیسیون اقتصاد کلان اتاق ایران از لزوم حفظ ثبات در اقتصاد و تنظیم راهبردی منسجم در این وادی صحبت کرد و گفت: امروز شاهد بحرانهای نوظهوری هستیم که در گزارش مجمع جهانی اقتصاد شاهد هستیم. پس به تغییر رویکرد و نگاه اصلاحی نیاز داریم تا روند سرمایهگذاری را صعودی کرده و جبران استهلاک سرمایه را در پیش بگیریم.
او نگاه توسعهای کشورهای منطقه و شکافی که بین ایران و این کشورها درحال به وجود آمدن است را مورد توجه قرار داد و افزود: برای محترم شمردن و تقویت جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد باید اقدام جدی صورت گیرد و در عین حال لازم است فضای ایمن در اقتصاد را شکل داده و با مفاسد اداری و اقتصادی مقابله کنیم. اجرای سیاستهای آزادسازی و خصوصیسازی و اعمال شفافیت در نظام بودجهریزی در کنار سیاستهای هماهنگ پولی و مالی و تثبیت بازار ارز و پیشبینیپذیر کردن این حوزه از نیازهای امروز اقتصاداست.
این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: با برنامهریزی دقیق و اصلاح فرآیندها امکان بهبود شرایط وجود دارد مشروط بر اینکه رویکرد خود را تغییر داده و به موقع عمل کنیم.
دولت تسهیلگر حرکت بخش خصوصی در اقتصاد باشد
امیر حسنزاده، معاون اجرایی استاندار کرمان با تاکید بر لزوم همکاری با بخش خصوصی و ایجاد زیرساختها از سوی دولت و بسترسازی برای فعالان اقتصادی، گفت: واحدهای دولتی که درحال فعالیت هستند، مهم این است که در چارچوب دولت روی ایجاد بسترها و تسهیل مسیر حرکت بخش خصوصی متمرکز شویم.
تسهیلات بانکها به وامهای تکلیفی محدود شده است
حسین عبدهتبریری، اقتصاددان نیز با حضور در این نشست، تصریح کرد: امروز بخشی از سرمایه در گردش از سوی بانکها به وامهای تکلیفی تعلق گرفته و دولت نسبت به توسعه و اعطای تسهیلات در این راستا، بیتوجه است. البته تورم، موجب شده تا با شرایط خاصی مواجه شویم و شرکتهای ایرانی امروز سه برابر شرکتها در سایر کشورها، موجودی نگه دارند چون این به نفع آنهاست. او افزود: موضوع نگرانکننده دیگر، مهاجرت از ایران است. شاید طبق آمار موجود، نرخ مهاجرت ایران مانند ترکیه باشد؛ اما نکته ایناست که ایران بازگشت از مهاجرت ندارد.
عبدهتبریزی درباره زنجیره ارزش جهانی نیز گفت: نه تنها ارتباط ایران با کشورهای دیگر رو به کاهش است، سطح روابط داخلی بین استانها نیز با چالش مواجه است و گستردگی لازم را ندارد.
نایبرئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران پیشنهاد داد؛
کارگروه بازاریابی بینالمللی تشکیل شود
تعداد بازدید : 0
عباس جبالبارزی نایبرئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران در نشست این کمیسیون،گفت: اگر اتاق با استفاده از منابع خود، بتواند در کشورهای هدف، دفتر تجاری ایجاد کرده و تجارت در این کشورها را برای تجار ایرانی تسهیل کند، اقدام بسیار مؤثری است.
او با بیان اینکه سفارتخانههای ما بیشتر سیاسی هستند تا اقتصادی، پیشنهاد کرد: یک کارگروه تخصصی در حوزه بازاریابی بینالمللی در کمیسیون تشکیل شود تا با استفاده از ظرفیتهای قانونی اتاق به صورت متمرکز فعالسازی دفاتر تجاری در کشورهای هدف مثل روسیه و عراق را دنبال کند و علاوه بر نمایندگانی از کمیسیون صنایع و اتاق ایران، نمایندگانی از وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت نیز در آن حضور داشته باشند. جبالبارزی همچنین با اشاره به برنامه چهارساله این کمیسیون، بیان کرد: در این برنامه تقسیمکاری انجام شده و قرار است کمیتهها و کارگروهها بازوی مشورتی کمیسیون باشند.
هدف این است که با تقسیمکار و خرد جمعی بتوانیم خروجی کمیسیون را در این چهار سال ارتقا دهیم.
کارگروههای ۱۴گانه کمیسیون صنعت تشکیل میشوند
در پایان جبالبارزی با جمعبندی این نشست، گفت: کارگروههای مبلمان، بازاریابی و توسعه بازار صادراتی، مواد بهداشتی و شوینده، کانی غیرفلزی، بهداشت و دارو به کارگروههای این کمیسیون افزوده خواهد شد.
۹ کارگروه دیگر این کمیسیون شامل لوازم خانگی و اداری، صنعت ۴، عارضهیابی صنعت، پلیمر و پتروشیمی، برق و صنایع وابسته، صنایع فلزی و ماشینآلات، نساجی و پوشاک، شهرکهای صنعتی، خودرو و قطعات وابسته، خواهد بود.
در دیدار معاون استاندار کرمان و سرکنسول چین بررسی شد؛
چینی ها متقاضی توسعه فعالیت در معادن کرمان
تعداد بازدید : 0
در دیدار معاون استاندار کرمان
و سرکنسول چین بررسی شد؛
چینی ها متقاضی توسعه فعالیت در معادن کرمان
راههای توسعه همکاری با شرکتهای چینی در بخش معدن استان کرمان مورد بررسی قرار گرفت.
همکاری شرکت های چینی از سال های گذشته به ویژه در بخش خودروسازی واقع در شرق استان کرمان سابقه دارد و طرف چینی اعلام می کند که خواهان توسعه فعالیت ها در سایر بخش ها مثل معدن نیز است.
آنطور که گزارش می شود برخی شرکت های چینی در بخش معادن نیز در کرمان فعالیت هایی شروع کرده اند که با توجه به ظرفیت های موجود، این همکاری ها می تواند افزایش یابد.
به همین منظور جلسه ای بین سرکنسول چین در بندرعباس با معاون اقتصادی استاندار کرمان برگزار و راه های توسعه مناسبات بررسی شد.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به فعالیت بخش خصوصی چین در استان گفت: شرکت های چینی در حوزه معادن کوچک در استان فعال نیز هستند و می توان فعالیت های دوجانبه را با توجه به مناسبات ۲ کشور، ذیل قرار داد ۲۵ ساله گسترش داد.
امیر حسن زاده در این نشست در محل استانداری کرمان اظهار داشت: استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های زیادی کرده است، به طوری که چند سال قبل فقط سنگ خام از معادن استان به خارج صادر می شد اما امروز تولید شمش فولاد را در کرمان داریم.
وی با اشاره به ظرفیتهای متنوع در استان کرمان اظهار داشت: کرمان استانی غنی از نظر اقتصادی است که بسته مناسبی برای سرمایهگذاری داخلی و خارجی محسوب می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: ارتباط بین کشورهای ایران و چین در بهترین سطح قرار دارد و زمینه سرمایهگذاری در صنایع پاییندستی استان کرمان برای سرمایهگذاران خارجی از جمله شرکت های چینی فراهم است.
وی تصریح کرد: در روزهای گذشته نخستین کنسرسیوم اشتغال کشور نیز در استان کرمان با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای راه اندازی شد که یکی از شرکت های چین هم وارد این کنسرسیوم شده است.
حسن زاده ادامه داد: رویکرد استان کرمان در زمینه سرمایهگذاری به سمت صنایع جانبی و پایین دستی رفته و زمینههای فعالیت و سرمایه گذاری در این بخش نیز مشخص شده است که امیدواریم بتوانیم در زمینههای متنوع با طرف چینی به مرحله انعقاد تفاهمنامه برسیم.
زمینه توسعه روابط بین کرمان و چین فراهم شده است
سرکنسول چین در بندرعباس نیز گفت: سرکنسولگری ما در بندرعباس از حدود یک سال قبل دایر شده است و در راستای گسترش روابط استانی بین دو کشور، هشت استان ایران را زیرپوشش دارد.
شو وی افزود: ارتباط بین دو کشور از دولت مرکزی آغاز شده است و در سطح عالی قرار دارد، هماکنون چینیها برای همکاری با دوستان ایرانی بهویژه در استانها نیز تمایل زیادی دارند.
تاکید کرد: معتقد هستیم ایران و چین ۲ کشور بزرگ از نظر جغرافیایی هستند و باید به غیر از دولت مرکزی در سطح استانی هم در ارتباط باشیم؛ به همین دلیل سرکنسولگری چین در جنوب ایران و در شهر بندرعباس تاسیس شده است.
سرکنسول چین در بندرعباس خاطرنشان کرد: کرمان استانی صنعتی و معدنی است که نیروی انسانی خوبی دارد لذا زمینه توسعه روابط در این استان فراهم شده و گسترش روابط دوجانبه بین چین و استان کرمان از مهمترین اهداف سفرم به این خطه است.
وی ادامه داد: استان کرمان از نظر همکاری استانی با چین رتبه مطلوبی دارد و فعالیت خودروسازی در بم نمونه همکاری خوب بین چین و کرمان و برای سرمایه گذاران چینی سبب انگیزه و تشویق است.
سرکنسول چین در بندرعباس ادامه داد: افزایش ارتباط استانی بین ایران و چین موجب توسعه اشتغال میشود و چینیها علاقه دارند در استان کرمان سرمایهگذاری بیشتری داشته باشند.
وی اظهار داشت: شرکتهای خصوصی چین به دنبال همکاری در زمینه معدن در استان کرمان هستند و امیدواریم با تبادل نظر بین استانداری کرمان و سرکنسولگری چین در بندرعباس بتوانیم فرصتی برای سرمایهگذاران چینی در کرمان فراهم کنیم و در این زمینه جلساتی هم داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، سرکنسول چین در بندرعباس تصریح کرد: چهار تا پنج پرواز مستقیم بین ایران و چین برقرار است و این پروازها به همکاری های مشترک بین دو طرف کمک می کند.
معاون اکتشافات و توسعه ذخایر معدنی شرکت مس خبر داد
ذخایر مس ایران به ۱۹ و نیم میلیارد تن رسید
تعداد بازدید : 0
معاون اکتشافات و توسعه ذخایر معدنی
شرکت مس خبر داد
ذخایر مس ایران
به ۱۹ و نیم میلیارد تن رسید
عضو هیئت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه ذخایر معدنی شرکت ملی صنایع مس ایران گفت:اکتشافات اولین حلقه فراوری معدنی در همه جای جهان است و سرمایهگذاری برای ایجاد ارزش افزوده بهشمار میرود، به همین خاطر در همه جای دنیا اکتشافات را در سرفصل هزینه سرمایهگذاری قرار میدهند.
شهریار متوکل با بیان این مطلب گفت: از سال ۹۷ بر اساس استراتژی جدیدی که در اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران پایهگذاری شد، از محدودیتهای اکتشافات رها شدیم و سرمایهگذاری خوبی انجام شد.
وی افزود: مجموعهای از جوانان نخبه کشور دعوت به کار شده و در این حوزه مشغول به کار شدند و با خرد جمعی و دانش بومی کشور، بزرگترین ذخیره معدن مس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که کانسار دو سرچشمه و سریدون است با ذخیرهای بالغ بر سه و نیم میلیارد تن در سال ۱۳۹۸ اکتشاف شد.
متوکل اظهار داشت: تعداد زیادی محدوده اکتشافی خوب را به دست آوردیم و ۲۴ پروانه اکتشاف هم اضافه شده و امیدواریم با معرفی ذخایر جدید، ارزش افزوده کشور و صنعت مس را بیشتر کنیم.
عضو هیات مدیره و معاون اکتشافات و توسعه ذخایر معدنی شرکت ملی صنایع مس ایران در پایان خاطرنشان کرد: مجموع ذخایر مس به ۱۹ و نیم میلیارد تن رسیده و نویدبخش آن است که حداقل در یکصد سال آینده تولید پایدار را خواهیم داشت و این یعنی سهام شرکت مس از ارزشمندترین سهمهای کشور به شمار میرود.
اتاق کرمان خبر داد؛
مشکل استاندارد پسته
برای صادرات رفع شد
پس از پیگیری های متعدد و تلاش های بسیار زیاد اتاق کرمان و انجمن پسته ایران و نیز همکاری اداره کل استاندارد استان و سازمان ملی استاندارد، پس از هفت ماه مشکل استاندارد پسته برای صادرات رفع شد. موارد اضافه شده در تجدیدنظر ششم استاندارد ملی پسته، مشکلات زیادی در حوزه صادرات ایجاد کرده بود که در نهایت منجر به تغییر بند یادآوری در متن استاندارد شماره ۱۵ ملی ایران شد و الزام انجام آزمونهای افلاتوکسین، باقیمانده سموم و میکروبی از استاندارد ملی پسته ایران لغو شد. این تغییر اعمال شده بدین شرح است: "در خصوص ارزیابی انطباق محمولههای صادراتی، آزمونهای افلاتوکسین، باقیمانده آفتکشها و میکروبی، براساس قوانین و مقررات کشور مقصد یا درخواست خریدار یا صادرکننده مطابق با استاندارد ملی، بینالمللی مورد قبول طرفین یا مشخصات فنی اظهارشده توسط مراجع قانونی و یا ذیصلاح کشور هدف انجام میشود. در صورت عدم ارائه درخواست از سوی خریدار یا صادرکننده یا عدم انجام آزمونهای کامل مطابق با این استاندارد، با توجه به شرایط کشور هدف، صادرکننده ملزم به ارائه تعهدنامه مبنی بر پذیرش مسئولیت این موضوع است." گفتنی است پیش از این سازمان استاندارد، آزمون هایی را شرط صادرات پسته اعلام کرده بود که مورد درخواست بسیاری از کشورهای هدف صادراتی نبوده اند و همین موضوع موجب کاهش صادرات این محصول شده و موانعی را برای صادرکنندگان ایجاد کرده بود. حجم پسته تولیدی استان کرمان زیاد است و اکنون با این مصوبه امکان صادرات محصول بیشتری به بازارهای جهانی وجود دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان خبر داد
معادن کوچکمقیاس
جنوب کرمان ۲ برابر میشوند
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: ۵۵ معدن کوچک مقیاس در این منطقه فعال شده است که با کمک ایمیدرو در حوزه زیرساختی، برنامهریزی شده به ۱۰۰ معدن کوچک مقیاس برسد.
مسلم مروجی در نشست با مدیران مجتمع معدنی تیتانیوم کهنوج با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: به غیر از معادن تیتانیوم و مس همه معادن جنوب کرمان کوچک مقیاس است و این نوع از معادن در کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته بود.
وی ادامه داد: پهنههای خوبی برای اکتشاف در جازموریان، جبالبارز(جیرفت) و رَمِشک(قلعه گنج) تعریف کردیم که از طریق شرکتهای مختلف در حال انجام است. مروجی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی حوزه معدن بیان کرد: ۹۰ درصد مراجعان برای اشتغال تقاضای رانندگی و نگهبانی می کنند که در شان جوانان تحصیل کرده منطقه نیست و ما نیاز به نیروی ماهر داریم. وی اضافه کرد: در این راستا ۲ مرکز آموزش در جیرفت و کهنوج راهاندازی شد و دوره اولیه حفاری را برگزار کردیم که ۳۰ نفر آموزش تئوری را دیدند و آموزش عملی شروع و قرار شده در یکی از معادن مشغول به کار شوند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان افزود: به زودی دوره بعدی آموزش شروع میشود و معادن منطقه بعد از آموزش بهجد خواهان استخدام این نیروها هستند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
سرمایهگذاری جدید در معادن جنوب کرمان
-
پیشنیازهای جذب سرمایه خارجی
-
کارگروه بازاریابی بینالمللی تشکیل شود
-
چینی ها متقاضی توسعه فعالیت در معادن کرمان
-
ذخایر مس ایران به ۱۹ و نیم میلیارد تن رسید
انتخاب هفته نامه :