|
در دانشکده چمران کرمان؛
کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی راهاندازی شد
تعداد بازدید : 0
آیین راهاندازی نخستین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشگاه فنی و حرفهای کشور در دانشکده چمران کرمان برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با گلایه از بیکاران استان گفت: دوره جوش آرگون در دانشگاه فنی و حرفهای برگزار شده و فقط دو نفر ثبت نام کردند و افراد بیکار استقبال نکردند.
امیر حسن زاده در اولین کنسرسیوم اشتغال ایران در دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان اظهار کرد: نرخ بیکاری استان به ۷.۴ درصد رسیده که از متوسط نرخ کشور پایینتر است و رتبه فضای کسب و کار از ۳۱ به ۱۲ بهبود یافته که نتیجه همدلی تیم استان در بخش خصوصی، دولتی و دانشگاههاست و امیدواریم این کنسرسیوم این شاخص را تقویت کند.
وی بیان کرد: اکتشاف، صنایع پایین دستی و مهارت سه راهبرد ما در استان کرمان است که دو مورد اول نیز به مهارت برمیگردد و تقویت دانشگاه فنی و حرفهای در اولویت استان قرار دارد تا رشتههای موردنیاز صنایع را پوشش دهیم و نیازمند توجه مرکز کشور نیز به این دانشگاه هستیم.
حسن زاده تصریح کرد: کرمان استان معدنی بوده و دارد به صنعتی معدنی تبدیل میشود و اکنون به تولید شمش فولادی رسیدیم و تکمیل زنجیره ارزش در سرب و روی، کرمیت و ... آغاز شده و نیازمند نیروی ماهر و با تجربه هستیم.
معاون استاندار کرمان گفت: صنایع کوچک و آراندیها میتوانند به صنایع بزرگ کمک کنند و این نیازمند نیروی ماهر است و باید با کمک همه دانشگاهها کار را جلو ببریم.
وی تصریح کرد: میزان ذخایر معدنی قطعی در شمال استان کرمان هشت میلیارد تن و در جنوب ۳۰۰ میلیون تن است که ظرفیت جنوب بیش از این عدد است و باید اکتشاف و حفاری انجام شود و در این راستا آموزش حفاری آغاز شده و هنور دوره تمام نشده، شرکتها به دنبال جذب هستند.
حسن زاده اظهار کرد: با آیندهپژوهی و نیازسنجی صنایع استان، آموزشهای فنی و حرفهای باید ارائه شود و در صورتی که فردی در حوزه نیاز صنایع استان کرمان مهارت داشته باشد، بیکار نمیماند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با گلایه از بیکاران استان گفت: دوره جوش آرگون در دانشگاه فنی و حرفهای برگزار شده و فقط دو نفر ثبت نام کردند و افراد بیکار استقبال نکردند در حالی که وقتی استاندار و ما را میبینند تقاضای کار دارند.
وی تصریح کرد: فرهنگ کار باید در استان کرمان تقویت شود و جوانان وارد این حوزهها (فنی) شوند.
گزارش بلومبرگ؛
بازار رمزارزها یک کلانتر جدید دارد!
تعداد بازدید : 0
رمزارز شرکت ریپل موسوم به ایکسآرپی توانسته در ماه جاری میلادی با رشد ۱۴ درصدی همراه شود و در این زمینه از بیتکوین پیشی بگیرد.
معیارهایی که به سنجش عملکرد ۱۰۰ ارز دیجیتال بزرگ در «شاخص مارکت وکتور» (MarketVector’s index ) میپردازند، نشان میدهند رمزارزهایی که در رتبه ۵۱ تا ۱۰۰ این شاخص قرار دارند به همراه ۳۰ ارز دیجیتال میانرده در این شاخص، به ترتیب با افزایش قیمت ۱۶ و ۱۴ درصدی در ماه نوامبر همراه شدهاند. این در حالیست که رشد قیمت کلی شاخص مارکت وکتور ۴ درصد بوده و بیتکوین نیز در ماه نوامبر تنها توانسته ۱ درصد به ارزش خود اضافه کند.
به نوشته بلومبرگ، در نتیجه این اتفاق، سهم بیتکوین از بازار ۱/۳۸ تریلیون دلاری رمزارزها که در ماه اکتبر به اوج خود یعنی ۵۱/۵ درصد رسید، در ماه جاری میلادی به ۴۹ درصد کاهش پیدا کرده است.
سرمایهگذاران داراییهای دیجیتال اینگونه کاهشها در سهم رمزارزها را به عنوان نشانهای از افزایش ریسکپذیری در میان سرمایهگذاران در نظر میگیرند.
رشد ۲۸ درصدی قیمت بیتکوین در ماه نوامبر، بهترین عملکرد این ارز دیجیتال از ژانویه محسوب میشود.
این افزایش ارزش به دلیل انتظارات از تأیید نخستین صندوقهای قابل معامله با قیمت لحظهای در آمریکا بود که امکان سرمایهگذاری مستقیم در بیتکوین را فراهم میکرد.
همچنین پیشبینیها از پایان چرخه افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا بر خوشبینی کنونی در بازار کریپتو تأثیر قابل توجهی داشته است.
افزایش ارزش بازار رمزارزها به بخشهای دیگری مانند «امور مالی غیرمتمرکز» یا همان «دیفای» نیز گسترش پیدا کرده است؛ اصطلاحی در پروژههای بلاکچین که معاملات همتا به همتا را میسر میکند.
همچنین میزان نرخ بهره برای قرض گرفتن استِیبلکوینها (Stablecoin) در سیستم غیرمتمرکز «آوی» (Aave) که یک سیستم مهم وامدهی در حوزه دیفای محسوب میشود به بیش از ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است؛ نشانهای که حاکی از اشتیاق سرمایهگذاران برای نهایی کردن معاملات است.
به گزارش اکوایران، در میان ارزهای دیجیتال کوچکتر، «ایکسآرپی» (XRP) که توسط شرکت آمریکایی «ریپل» (Ripple Labs, Inc.) ارائه شده، یکی از بهترین عملکردها را در ماه نوابر داشته است و ارزش آن در این ماه ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است.
این ارز دیجیتال بخشی از افزایش ارزش خود را به دنبال پیروزی قانونی شرکت ریپل در برابر کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به دست آورده است.
گزارش اکونومیست؛
سربازان ناشناخته
تعداد بازدید : 0
اکونومیست در گزارش ویژهای با عنوان «سربازان ناشناخته» به دیدگاههای آمریکا درباره توانایی نیروهای مسلح چین پرداخته است.
نویسنده معتقد است که باید درباره توانایی نظامی چین یک توازن وجود داشته باشد؛ در غیراینصورت این اتفاق میتواند رویاروییهای غیرضروری دوران جنگ سرد میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی را این بار میان ایالات متحده و چین تکرار کند.
کارآفرین، نویسنده، مترجم و ناشر کرمانی
یادنامه همایون صنعتی زاده
تعداد بازدید : 0
نویسنده:علی دهباشی
کتاب « یادنامه ی همایون صنعتی زاده» نوشته « علی دهباشی» توسط انتشارات کتاب آمه منتشر شده است.
همایون صنعتی زاده کارآفرین، نویسنده، مترجم و ناشر کرمانی بود. کتاب حاضر در هفت بخش: مقاله ها، مصاحبه ها، دل نوشته های همایون صنعتی زاده، شب همایون صنعتی زاده (از شب های بخارا)، نامه های همایون صنعتی زاده به ایرج افشار، کتاب شناسی همایون صنعتی زاده و عکس ها تنظیم و نگاشته شده و آنچه باید دربارۀ وجوه گوناگون ایشان گفته شود در مقالات خود جای داده است.
تعداد بازدید : 0
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی راهاندازی شد
-
بازار رمزارزها یک کلانتر جدید دارد!
-
سربازان ناشناخته
-
یادنامه همایون صنعتی زاده
انتخاب هفته نامه :