|
تعیین تکلیف 24 هزار محدوده معدنی تا پایان سال
تعداد بازدید : 0
وزارت صمت از تعیین تکلیف همه معادن راکد تا پایان سال 1402 خبر داد. برهمین اساس وضعیت 24 هزار محدوده معدنی تا پایان سال مشخص میشود. البته این تعیین تکلیف به معنای واگذاری نیست. در یک دهه اخیر براساس دادههای وزارت صمت در بخش معدن کل صادرات ایران در حدود کمتر از 1.5 درصد تولیدات است، یعنی قریب به 98.5 درصد از آن چه که تولید میشود برای تأمین نیاز واحدهای موجود استفاده میشود. این مسأله باعث شده که ما امروز خصوصاً در فلزات پایه، تأمین کننده مهمی باشیم. داده های وزارت صمت نشان میدهد، ایران حدود ۶۲۰ میلیون تن تولید انواع مواد معدنی دارد که ممنوعیتی برای صادرات آن و همچنین واردات مواد اولیه و مواد معدنی وجود ندارد.
عوامل موثر بر نرخ خروج بنگاههای اقتصادی؛
چرا بنگاهها میمیرند؟
تعداد بازدید : 0
ارزیابیها حاکی از این است که شناسایی عواملی که بر مرگ بنگاه تاثیر دارند، میتواند به سیاستگذاریهای حوزه اقتصاد صنعتی کمک کرده و اثرات نامطلوب ناشی از مرگ بنگاه (بیکاری و کاهش تولید) را تحت تاثیر قرار دهد. بنگاهها مانند موجودات زنده متولد میشوند، زندگی میکنند و در صورتیکه شرایط برای ادامه فعالیت آنها مناسب نباشد، از گردونه رقابت خارج شده و میمیرند؛ به همین دلیل شناسایی عواملی که بر مرگ بنگاه تاثیر دارند، میتواند به سیاستگذاریهای حوزه اقتصاد صنعتی کمک کرده و اثرات نامطلوب ناشی از مرگ بنگاه (بیکاری و کاهش تولید) را تحت تاثیر قرار دهد. ورود و خروج بنگاه به بازار یا آنچه که تحت عنوان پویاییهای بنگاه به بازار تلقی میشود از عوامل اساسی فرآیند انتخاب بازار بوده که منجر به بازسازی و تحول در صنعت میشود. از این رو، فرآیند ورود و خروج بنگاهها نقش اساسی در تحول و تغییر در صنعت بازی میکند. از جنبه دیگر، ورود و خروج دو وجه اجتنابناپذیر فرآیند رقابت پویای بازار است که منجر به رشد بنگاههای کارآمد و حذف بنگاههای ناکارآمد میشد.
بر اساس گزارشی که از سوی مجله اقتصادی وزارت اقتصاد منتشر شده، ورود و خروج بنگاهها از سه طریق بر عملکرد بازارهای صنعتی تاثیر میگذارد. اول اینکه؛ ورود و خروج بنگاهها از طریق افزایش رقابت در بازار موجب کاهش قیمتها و سودآوری بنگاههای موجود در صنعت میشود. دوم؛ طی فرآیند ورود و خروج، بنگاههای با بهرهوری پایین از صنعت خارج و بنگاههای با بهرهوری بالا جایگزین آنها میشود. سوم؛ ورود بنگاههای جدید به صنعت عمدتا موجب ورود تکنولوژی برتر به صنعت شده و بنگاههای فاقد نوآوری از صنعت را خارج میکنند. عوامل موثر بر خروج بنگاهها را در «متغیرهای سطح بنگاه»، «متغیرهای سطح صنعت»، «متغیرهای محیطی»، و «سایر عوامل» میتوان طبقهبندی کرد.
بررسیها نشان میدهد از میان متغیرهای سطح بنگاه، بنگاههای بزرگ به دلیل در اختیار داشتن حجم عظیمی از منابع مالی، فیزیکی، انسانی و دیگر منابع که منجر به بهبودی مقیاس اقتصادی و مقابله با شوکهای بیرونی بوده، در برابر خروج از بازار در امان خواهند بود. در عین حال، هرچه سن بنگاه بیشتر باشد، احتمال خروج آن کاهش مییابد؛ چراکه با افزایش سن، تجربه بنگاه در انجام مخارج و تخصیص بهینه منابع افزایش مییابد. بنگاههای با بهرهوری بالاتر نیز به دلیل استفاده بهتر از منابع، کمتر از بازار رقابت خارج میشوند. ساختار مالکیت نیز یکی دیگر از عوامل ماندگاری یا عدم ماندگاری بنگاهها است. بنگاههای دولتی نسبت به بنگاههای خصوصی ماندگاری بیشتری دارد؛ چراکه صرفنظر از سودآوری یا عدم سودآوری، آنها مورد حمایت دولت قرار دارند. بررسیها نشان میدهد که یکی از فاکتورهای ماندگاری بنگاههای کوچک و افزایش بقای آنها بالا رفتن نرخ نوآوری در آنهاست.
در عین حال، انتظار میرود در صنایعی که سهم هزینههای حاشیهای از کل داراییهای ثابت بالا باشد، نرخهای خروج پایینتری داشته باشند؛ چراکه دوام و اختصاصی بودن این داراییها، خروج را پرهزینه میکند. در حوزه متغیرهای سطح صنعت، رشد صنعت یکی از فاکتورهای اساسی است. صنایع که دارای نرخ رشد بالا هستند، برای بنگاههای موجود در صنعت فرصتهای مناسبی را برای فعالیت فراهم میآورند، در حقیقت رشد صنعت، فضا را برای فعالیت بنگاهها فراهم میسازد. در کنار این عوامل، جمعیت نیز یکی از متغیرهای محیطی است که در مرگ یا ماندگاری بنگاهها اثر دارد. از آنجاییکه بنگاهها خدمات و کالاها را برای ساکنین مناطق فراهم میسازند، بنابراین اندازه و تغییرات جمعیت میتواند حائز اهمیت باشد. اگر بنگاه ترجیح دهد در یک ناحیه پرجمعیت مستقر شود، این ممکن است یک نیروی خود تقویتی ایجاد کند. بیکاری نیز یکی دیگر از عوامل محیطی است. نرخهای بالای بیکاری نشانگر وضع عمومی اقتصاد بوده و بنابراین بالا بودن و افزایش سطح بیکاری تقاضا را کاهش داده و سبب ورود کم و خروج بیشتر خواهد شد.
به گزارش فردای اقتصاد،اگر بیان کنیم که بیکاری یک وضعیت نامطلوب اقتصادی است، انتظار میرود که افزایش بیکاری سطوح خروج را افزایش میدهد. در کنار این عوامل آموزش نیز در ماندگاری یا مرگ بنگاه موثر است. افرادی که سطح آموزشی مناسبی دارند و بنگاه جدیدی را راهاندازی کردهاند، بهتر میتوانند فرصت بقا داشته باشند؛ چراکه میتوانند ایدههای قابل انجام و موفقیتآمیزی داشته باشند. در مرگ بنگاهها عوامل دیگری نیز دخیل هستند؛ از جمله اهرم مالی، به گونهای که سطح بالای بدهیها نیازمند به پرداخت بهره بالاست، بنابراین ریسک شرکت را افزایش داده و احتمال بقا را کاهش میدهد. مداخلات دولت نیز میتواند نرخهای خروج را تحت تاثیر قرار دهد.
استاندار: با میدکو رایزنی کرده ایم
امکانسنجی توسعه صنعت زغالسنگ کرمان
تعداد بازدید : 0
چشم انداز توسعه معادن زغال سنگ در کرمان درحالی مبهم است که استاندار معتقد است مشکل اصلی این بخش سرمایه گذاری است و برای این کار یک شرکت خارجی پای کار آمده که نیاز به پیگیری های بیشتر وجود دارد.
محمدمهدی فداکار در چهارمین نشست شورای معادن استان کرمان افزود: اخیرا با شرکت میدکو(شرکت مادرتخصصی توسعه معادن و صنایع خاورمیانه) رایزنی کردیم و این شرکت پذیرفته است که برای تامین نیاز خود در حوزه زغال سنگ نیز سرمایه گذاری کند.
وی اظهار داشت: میدکو می گوید تولید داخل پاسخگو نیست و هر ۲ سه هفته یک کشتی زغال وارد می کند که این کشتی هربار به هر دلیلی در پهلوگیری گیر می کند و آنان معترض هستند که زغال سنگ ندارند، در حالی که مشکل زغال سنگ سرمایه گذاری است.
استاندار کرمان بیان کرد: مشکل دیگر این حوزه این است که صندوق بازنشستگی فولاد (برای مدیریت و توسعه این معادن) این کاره(موفق) نیست، بلکه حقوق و مستمری میدهد لذا باید سرمایه گذار آن تغییر کند.
وی همچنین گفت: در بحث سرمایه گذاری معادن نیز، وزیر صمت موافقت کرد که سرمایه گذار معادن اسفندقه زیرمجموعه این صندوق نیز عوض شود اما این موضوع هنوز اجرایی نشده است.
فداکار عنوان کرد: مشتری های فولادی کنار زغال سنگ قرار گرفته اند و مشکل سرمایه گذاری زغال سنگ به علت ظرفیت ها و وجود نیروی انسانی در این معادن پیگیری می شود.
استاندار کرمان در ادامه گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال سقف برای ۴۸ همت حقوق دولتی معادن، تعیین شده که سهم استان کرمان از این محل هشت هزار میلیارد ریال می شود که این اعتبار باید به استان برگردد.
وی ادامه داد: تاکنون یک سوم سهم استان کرمان از سقف حقوق دولتی معادن پرداخت شده است و اگر این اعتبار به استان برنمی گردد دلیلی ندارد که ما هم به شرکت ها فشار بیاوریم و آن را وصول کنیم.
استاندار کرمان افزود: استان کرمان بیش از یک سوم حقوق دولتی کشور را جمع آوری کرده و پرداخت سهم استان نیز باید به همین تناسب باشد.
وی تصریح کرد: تا پایان هفته وضعیت حسابداری بررسی و این اعتبار در حساب استان بنشیند ضمن آنکه سازمان برنامه بایستی سهم هر استان به نسبت پرداخت آن استان را برگرداند و اگر این اعتبارات پرداخت نشود مساعدتی در وصول حقوق دولتی معادن نخواهیم کرد.
فداکار ادامه داد: اگر قرار باشد در درآمدها کمک کنیم اما حقوق قانونی ما را پرداخت نکنند، ضرورتی ندارد ماهم به شرکت فشار بیاوریم که این اعتبارات را به خزانه واریز کنند.
وی در خصوص مشکل واگذاری امتیاز ۶۶ واحدی که سرمایه گذاری هایی در معادن کردند نیز گفت: مرجع تصمیم گیری برای این رای دیوان عدالت ما نیستیم و باید ابتدا ببینیم نظر وزارت صمت چه می شود؛ ما موافق آیین نامه سال ۹۷ دیوان هستیم اما معتقدیم که باید این اختیار به شورای معادن استان تفویض یابد و شورای معادن استان نیز پیشنهاد دهد که چه معادنی توان فنی و مالی دارند یا ندارند.
محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: یکی از ظرفیت های مهم ما در استان که مغفول مانده معادن زغال سنگ استان است که ظرفیت ما به نسبت برداشت در حداقل ممکن قرار دارد.
وی افزود: بعد از نرخ ارز و افزایش قیمت زغال سنگ هیچ تحرکی را دراین حوزه نمی بینیم که باید کارشناسی شود.
پور ابراهیمی افزود: شورای معادن استان کرمان گزارشی کارشناسی از اصل بهره برداری از معادن زغال را در دستور کار قرار دهد.
وی ادامه داد: هفته جاری با حضور وزیر نفت در کمیسیون اقتصادی وضعیت سهمیه گاز واحدهای فولادی را بررسی می کنیم ضمن آنکه ما تاکنون نیز ۳۰ درصد سهمیه گاز کشور را دریافت کرده ایم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ظرفیت توسعه معادن زغال سنگ به راحتی در استان کرمان وجود دارد، شرکت های فولادی ما به علت نداشتن زغال زیر ظرفیت کار می کنند اما نیروی ماهر، توان و دانش فنی استخراج و قیمت قابل توجهی در این حوزه داریم که واحدهای تولیدی فولاد به علت کسری وجود زغال زیر ظرفیت کار می کنند و باید آن را آسیب شناسی کنیم.
به گزارش ایرنا،وی گفت: اشتغال هزاران جوان در شهرستان های راور، کوهبنان و زرند دچار چالش شده و شرکت زغال سنگ یکی از شرکت های ماست که صندوق بازنشستگی به عنوان مالک آن باید پاسخگو باشد چرا شرکت زغال سنگ را به امان خدا رها کرده و رفته اند؛ این شرکت کمترین میزان تولیدی را دارد در حالی که می تواند رکورد ثبت کند، در این زمینه با شرکت زغال سنگ همکاری میکنیم.
پورابراهیمی تصریح کرد: استان کرمان تا حد زیادی در مالیات و بیمه به معادن زغال سنگ کمک کرده و شورای معادن استان باید برای تبدیل به قطب تولید زغال سنگ و ایجاد ظرفیت جدید در این حوزه بررسی کارشناسی کند.
در آیین افتتاح دفتر جدید اتاق کرمان در رفسنجان مطرح شد؛
سند توسعه پایدار رفسنجان تدوین میشود
تعداد بازدید : 0
دفتر جدید اتاق کرمان در رفسنجان در آئینی با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان، فرماندار رفسنجان و پیشکسوتان و فعالان اقتصادی این شهرستان افتتاح شد.
رئیس اتاق کرمان در این آئین گفت: با توجه به اینکه رفسنجان همه عوامل توسعه را در خود جای داده، می تواند پیشران اقتصادی استان باشد و افقی که برای این شهرستان ترسیم شده نشان دهنده بالندگی در رفسنجان است. سیدمهدی طبیب زاده افزود: با استفاده از پژوهش ها، مطالعات قوی و ظرفیت های بی نظیر اتاق کرمان در کنار تجربیات و دانش فعالان اقتصادی رفسنجان، سند توسعه پایدار رفسنجان با نگاه به آینده و ظرفیت های موجود تدوین شود.
وی ادامه داد: امیدواریم افتتاح دفتر رفسنجان آغاز کار جدی برای فعالیت های بیشتر اقتصادی در رفسنجان باشد و بتواند برخی عقب ماندگی های مقطعی را جبران کند و این شهرستان الگوی موفقی از اتاق شهرستانی در کشور شود. طبیب زاده، تصریح کرد: اتاق کرمان وظیفه دارد از شهرستان هایی با ظرفیت فراوان در توسعه کشاورزی، صنعت، معدن، بازرگانی، خدمات و.. مانند رفسنجان حمایت کند که امیدواریم دورهمی امروز فعالان اقتصادی این شهرستان بتواند تحول جدید و نقطه عطف برای توسعه پایدار رفسنجان باشد.
رئیس اتاق کرمان ضمن قدردانی از فرماندار رفسنجان گفت: آقای رضایی بیشتر اقتصادی هستند تا سیاسی و با حسن خلق، تسلط بر امور و پیش گرفتن شیوه مردم داری، باعث شده افراد سیاسی شهرستان را نیز جلب خود کند. وی اظهار کرد: اتاق کرمان به اعتراف همه مسئولان اتاق فکر استان شده و با نگاه توسعه پایدار به استان، در نقش مشاور سه قوه، موضوعات مهمی را در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مطرح و کارشناسی کردیم.
طبیب زاده، تصریح کرد: از یک سال گذشته با همدلی و کار تیمی در استان و همچنین تمرکز ویژه بر بهبود فضای کسب و کار، رتبه فضای کسب و کار استان از ۳۱ به رتبه ۱۲ ارتقا یافت و دو چالش مهم در فضای کسب و کار، نبود شبکه ارتباطات و کمبود نیروی ماهر است که با دستور استاندار کرمان، فعالیت های بسیار جهادی در مهارت آموزی و توسعه شبکه های ارتباطی در حال انجام است. وی به برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری استان در اردیبهشت ماه سال آینده اشاره کرد و گفت: در این همایش فرصت ها و ظرفیت های رفسنجان را با نگاه به آینده در پنل های خاص رفسنجان معرفی کنید.
تلاش برای تسهیل فعالیت بخش خصوصی
مجید حجت رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان در آیین راه اندازی دفتر جدید اتاق رفسنجان، گفت: امیدواریم در برگزاری دوره های آموزشی برای فعالان اقتصادی شهرستان و همچنین ارائه مشاور به آنها در حوزه های مالیاتی، تامین اجتماعی، بانک و ... با استفاده از مشاوران مجرب و حرفه ای، بتوانیم بخشی از دغدغه های آنها را برطرف کنیم
مجید حجت بیان کرد: حضور و طرح مسائل فعالان اقتصادی در کارگروه های رفع موانع تولید، کارگروه حمایت قضایی و اقتصادی ثاثیرگذار بوده و اقدامات ارزشمند و ارزنده ای در سطح استان در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، وی ادامه داد: در دفتر رفسنجان کارگروه گردشگری و کارگروه صنعت و معدن تشکیل شده و تشکیل کارگروه های کشاورزی، صادرات و واردات نیز در برنامه قرار دارد که از فعالان اقتصادی رفسنجان درخواست می شود در این کارگروه ها مشارکت نمایند. گفتنی است در دوره نهم با حکم رئیس اتاق کرمان "مجید حجت" عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان به عنوان رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان برای یک دوره چهار ساله معرفی شد.
با حکم مدیرعامل صورت گرفت؛
معرفی مدیر روابط عمومی توسعه آهن و فولاد گلگهر
تعداد بازدید : 0
با حکم مدیرعامل صورت گرفت؛
معرفی مدیر روابط عمومی توسعه آهن و فولاد گلگهر
در حکمی از سوی مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر، سید علی آتشی پور به عنوان مدیر حوزه مدیرعامل و مدیر روابط عمومی این شرکت منصوب شد.
آتشی پور دانشآموخته رشته روابط عمومی است که پیش از این به عنوان رئیس ارتباطات و رسانه و جانشین مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شرکت گل گهر مشغول به کار بوده است.
او که از فعالین خوشنام عرصه فرهنگ و رسانه استان کرمان است، مسئولیت روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری و توسعه گلگهر، مدیریت حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت روابط عمومی فرمانداری و مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان را در کارنامه خود دارد.
گروه رسانه ای«اقتصاد کرمان» این انتصاب شایسته را تبریک می گوید.
کسب رتبه اول فرابورس ایران توسط «کگهر»
گهرزمین بر قله فرابورس
شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در بازگشت از مجمع افزایش سرمایه با استقبال فعالان بازار سرمایه مواجه شد و موفق به کسب نخست فرابورس شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت گهرزمین،"در پایان معاملات روز یکشنبه، ارزش بازار سهام "کگهر" به عدد ۱۳۷۰ میلیارد ریال رسید که این نماد را در جایگاه ۱۱ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار قرار می دهد.
همچنین در پایان معاملات روزجاری بازار فرابورس ایران، شرکت گهرزمین همچون روز گذشته با کسب جایگاه نخست خود در این بازار نزدیک به ۴ میلیون سهم کگهر با قیمت ۱۸۷۳۰ ریال و به ارزش ۷۴ میلیارد ریال در بین فعالان این حوزه مبادله شد.
۳۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل؛
«سکرما» را برای بلند مدت بخریم؟
گزارش فعالیت ماهانه دوره یک ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ «سکرما» منتشر شد. شرکت گروه صنایع سیمان کرمان طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ معادل ۹۵۴,۲۹۰ میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده است.
بر اساس بررسی گزارش فعالیت ماهانه دوره یک ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ شرکت گروه صنایع سیمان کرمان که با نماد سکرما در بورس فعالیت دارد؛ شرکت گروه صنایع سیمان کرمان طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ معادل ۹۵۴,۲۹۰ میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد رشد داشته است.
سکرما با سرمایه ثبت شده ۱,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۱۱ ماهه سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ مبلغ ۸,۹۶۳,۹۰۰ میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد رشد داشته است.
پس از ثبت افزایش سرمایه ۳۴ درصدی؛
فافق چقدر سود محقق کرد؟
گزارش اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ (حسابرسی شده) شرکت فافق منتشر شد. شرکت صنایع مس افق کرمان در دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ ضمن ثبت افزایش سرمایه ۳۴ درصدی، در این دوره به ازای هر سهم ۱۰۲ ریال سود محقق کرده است.
بر اساس بررسی گزارش اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ (حسابرسی شده) شرکت صنایع مس افق کرمان که با نماد فافق در بورس فعالیت دارد،
شرکت صنایع مس افق کرمان در دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ ضمن ثبت افزایش سرمایه ۳۴ درصد، در این دوره به ازای هر سهم ۱۰۲ ریال سود محقق کرده است.
«فافق» با سرمایه ثبت شده ۴,۷۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ مبلغ ۴۷۷,۸۰۲ میلیون ریال سود خالص شناسایی کرده که نسبت به سال گذشته ۶۹ درصد رشد داشته است.
️نکته مهم؛ در مواردی که شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر سرمایه داشته باشد آهنگ رشد و یا افت سود خالص دارای اهمیت خواهد بود و نرخ رشد سود هر سهم کم اهمیت تلقی می شود.
اولین کنسانتره تولیدی مس درآلو به سرچشمه فرستاده شد؛
مجتمع مس درآلو در مدار تولید
تعداد بازدید : 0
اولین کنسانتره تولیدی مس درآلو
به سرچشمه فرستاده شد؛
مجتمع مس درآلو
در مدار تولید
مدیر مجتمع مس درآلو گفت: نخستین کنسانتره تولیدی در این مجتمع، به مجتمع مس سرچشمه ارسال شد.مهندس محمدرضا سرحدی افزود:برای احداث و راهاندازی مجتمع مس درآلو ۱۳هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و از حدود چهارماه قبل آماده تولید است.
مهندس محمدرضا سرحدی اظهار کرد: تمام مراحل عملیات اجرایی مجتمع مس درآلو مشتمل بر معدن و کارخانه تغلیظ به پایان رسیده و تنها تأمین آب این مجتمع ازسوی رابر باقی مانده است که امیدواریم پیرو مذاکرات شرکت ملی صنایع مس ایران با شرکت آب منطقهای استان کرمان، این مسئله نیز رفع شود و مجتمع در مدار تولید قرار گیرد.
وی بیان کرد: ورودی کارخانه تغلیظ این مجتمع ۷میلیون تن خاک با عیار ۳۷صدم درصد است و توان تولید ۱۰۰هزار تن کنسانتره با عیار ۲۵درصد را دارد.
مدیر مجتمع مس درآلو با بیان اینکه کنسانتره تولیدی این مجتمع به دیگر مجتمعهای مس استان کرمان ارسال خواهد شد، تصریح کرد: برای احداث و راهاندازی مجتمع مس درآلو ۱۳هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و از حدود چهارماه قبل آماده تولید است.
سرحدی حل مسئله تأمین آب را برای تولید دائم و راهاندازی پایدار این مجتمع ضروری دانست و گفت: برای تولید دائمی در محتمع مس درآلو به آب به میزان ۱۲۰ لیتر در ثانیه نیاز داریم درحالیکه از دوماه پیش، تنها ۲۰ لیتر در ثانیه تأمین شده که با ذخیرهسازی به میزان ۴۵هزار مترمکعب توانستیم ۸روز مداوم در سه شیفت تولید داشته باشیم.
مدیر مجتمع مس درآلو عنوان کرد: در طی تولید این مدت، علاوه بر پایش وضعیت تولید، بررسی روند عملکرد تجهیزات نیز توسط همه ارکان پروژه و حمایت مجتمع مس سرچشمه انجام شده و در حال حاضر نیز مشکلات مشاهدهشده در حال رفع شدن هستند.
به گزارش روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه، وی توضیح داد: با توجه به این موضوع که بخشی از کنسانتره باید در تیکنر مس باقی بماند، از ۳۰۰تن کنسانتره تولیدی، ۱۸۷.۵ تن با عیار ۲۱درصد با حضور حراست و همکاران شرکت افق به مجتمع مس سرچشمه رفسنجان فرستاده شد.
وی با تبریک آغاز تولید مجتمع مس درآلو به مدیرعامل و همه همکاران شرکت ملی صنایع مس ایران، ابراز امیدواری کرد با تأمین آب پایدار، این مجتمع تولید دائمی خود را رسماً آغاز کند.
انتخاب اعضای هیات مدیره انجمن؛
انجمن ماشینآلات و قطعات صنعتی کرمان تشکیل شد
انجمن ماشینآلات و قطعات صنعتی استان کرمان با هدف همافزایی بیشتر و پیگیری منسجمتر درخواستهای فعالان این حوزه تشکیل شد و ارسلان شجاعی به عنوان رئیس، محمدرضا نعمت الهی به عنوان نایبرئیس، اسماعیل عباس زاده به عنوان خزانهدار، جواد شارعی حداد زاده و حمیدرضا عباس زاده به عنوان عضو هیات مدیره انجمن انتخاب شدند.
پس از صدور موافقت اصولی اتاق ایران مبنی بر تأسیس این انجمن، مجمع عمومی مؤسسین انجمن ماشینآلات و قطعات صنعتی استان کرمان برگزار و اعضای هیاتمدیره به مدت سه سال انتخاب شدند. بر این اساس امین رضا شجاعی نیز به عنوان بازرس اصلی به مدت یک سال انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، با تأسیس انجمن ماشینآلات و قطعات صنعتی استان کرمان، تاکنون ۲۰ انجمن تخصصی در حوزههای مختلف و تحت حمایت اتاق تشکیل شده است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
تعیین تکلیف 24 هزار محدوده معدنی تا پایان سال
-
چرا بنگاهها میمیرند؟
-
امکانسنجی توسعه صنعت زغالسنگ کرمان
-
سند توسعه پایدار رفسنجان تدوین میشود
-
معرفی مدیر روابط عمومی توسعه آهن و فولاد گلگهر
-
مجتمع مس درآلو در مدار تولید
انتخاب هفته نامه :