|
بیش از دو ماه گذشت؛
تداوم بلاتکلیفی رجیستری آیفون ۱۴
تعداد بازدید : 1
همچنان تصمیمی برای رجیستر شدن آیفون ۱۴ گرفته نشده، اما این مدل تلفن همراه در بازار بسته به ویژگیهای آن، از نزدیک به ۵۲ تا ۹۹ میلیون تومان فرخته میشود.
تقریبا از مهر ماه آیفون ۱۴ وارد ایران شد. اما پیگیری ایسنا نشان میدهد که بعد از گذشت بیش از دو ماه هنوز خبری از رجیستر شدن این کالا نیست.
طبق اظهارات قبلی عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، موبایلهای آیفون ۱۴ که در حال حاضر در بازار هستند به صورت قاچاق یا از طریق رویه مسافری به کشور وارد شده و رجیستر نشده است.
گفتنی است هر کالایی که از طریق رویه مسافری وارد شود، اگر در گمرکات اظهار شده باشد، میتواند رجیستر شود، اما اگر اظهار نشده باشد، غیر قانونی است و رجیستر هم نمیشود. اما در حال حاضر مسئله این است که اصلاً رجیستر شدن یا نشدن آیفون ۱۴، تعیین تکلیف نشده است. البته اگر کالایی به صورت قانونی از رویه مسافری وارد شده باشد، اجازه استفاده تجاری ندارد و نباید خرید و فروش شود. اما در این زمینه خلاء قانونی وجود دارد و این کالاها در بازار فروخته میشوند.
او همچنین هشدار داده بود که فروشندگان و مردم از خرید و فروش کالایی که از رجیستر شدن آن اطمینان ندارند و کد رجیستری ندارد، اجتناب کنند. چرا که اگر این موبایلها رجیستر نشود، به عنوان دستگاه ثانویهای که در شبکه ارتباطی کشور فعال نخواهد شد، قابل استفاده است.
به گزارش ایسنا،این شرایط در حالی است که موبایلهای آیفون ۱۴ در بازار و فضای مجازی به فروش میرسد. بررسی قیمتها در فضای مجازی نشان میدهد که آیفون ۱۴ بسته به ویژگیهای آن، از حدود ۵۲ تا ۹۹ میلیون تومان قیمت دارد.
پیشتر گمانهزنیهایی از تصمیم گیری درباره رجیستر شدن آیفون ۱۴ در آذر ماه منتشر شده بود، اما تا لحظه نوشته شدن این گزارش تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است.
«اعداد و روایات»
تعداد بازدید : 1
کتاب پیش رو نوشتهی اسوات داموداران (Aswath Damodaran) نویسندهی هندی است که آثار دیگری هم در حوزهی بازارهای مالی تالیف کرده است.
او در این کتاب به تقابل اعداد و ارقام و روایات توجه کرده است. همهمان اختلاف میان تحلیلگران بنیادی و تکنیکال را میدانیم. هر کدامشان معتقدند که روش تحلیل خودشان نسبت به دیگری بهتر است. مشابه همین امر، در این کتاب هم تقابل میان قصهگویان و اهالی عدد و رقم را میبینیم. همانجایی که شکاف میان این دو گروه، میتواند از ارزشمندی آمار و اعداد و ارقام کم کند. چرا که اعداد رسالتی دارند که از روایت پشتپردهشان ناشی میشوند. همچنین روایاتی که خالی از اعداد و ارقام باشند، عملا هیچ ارزشی ندارند. این دو در کنار هم معنا پیدا میکنند و این همان چیزی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
سه قانون سرمایهگذاری در عصر جدید تشریح شد
قوانین کسب سود از بازارها
تعداد بازدید : 1
اکونومیست در جدیدترین سرمقاله خود از فرارسیدن عصری جدید خبر داد که نیازمند تغییر در رویکرد سرمایهگذاران و وفق یافتن آنها با سه قانون است.
اکونومیست با بیان اینکه به پایان دوران پول ارزان خوش آمدید، نوید عصری جدید با بازده بالاتر، سرمایههای کمیابتر و البته سرمایهگذاران بیحوصلهتر را داد و تاکید کرد دوره جدید نیازمند تغییر در رویکرد سرمایهگذاران است و به نظر آنها باید خود را با سه قانون جدید شامل بازده مورد انتظار بالاتر، افق سرمایهگذاری کوتاهمدت و تغییر استراتژیهای سرمایهگذاری وفق دهند.
گزارش لایفوب؛
VPNها محبوبترین اپلیکیشن برای کاربران ایرانی
تعداد بازدید : 1
گزارش لایفوب نشان میدهد ۷۱ درصد از اپلیکیشنهای پرکاربرد برای کاربران ایرانی گوگلپلی VPNها و محبوبترین پیامرسانها نیز تلگرام و واتساپ هستند.
سامانه تحلیل دادههای لایفوب در گزارشی محبوبترین اپلیکیشنها را میان کاربران ایرانی گوگلپلی استور در پاییز ۱۴۰۱ تحلیل کرده و با ارائه آمارهایی نشان داده است که ۷۱ درصد از اپلیکیشنهای پرکاربرد در این پلتفرم VPNها هستند. پیامرسانها و شبکههای اجتماعی با ۱۴ درصد در رتبه دوم محبوبترین اپلیکیشنها کاربران ایرانی هستند. ابزارها، بازی، سرگرمی و سایر دستهبندیها هم در ردههای بعدی اپهای پرکابرد قرار دارند.
طبق گزارش روابطعمومی لایفوب، در میان اپلیکیشنهای ایرانی که جزو ۱۰۰ اپلیکیشن برتر این پلتفرم ارائه اپهای اندرویدی هستند، پیامرسان سروشپلاس با بیش از ۶۱ هزار نصب و امتیاز ۳.۲ رتبه اول را دراختیار دارد. دیوار نیز مجموعاً با بیش از ۱۰ میلیون نصب و امتیاز ۴.۶ در رتبه دوم و پیامرسان بله با بیش از ۶ هزار نصب و امتیاز ۳.۷ سومین اپ پرکاربرد در پاییز امسال بوده است. دو اپلیکیشن انتشار صوت و تصویر آنلاین یعنی «من» و «تلوبیون» نیز بهترتیب با بیش از ۱ میلیون و بیش از ۱۰ میلیون نصب در رتبههای سوم و چهارم قرار دارند.
در میان ۱۰ اپلیکیشن محبوب گوگلپلی از نگاه کاربران ایرانی، ۶ اپلیکیشن نخست VPNهایی ازجمله Argo VPN و Porton VPN و VPN proxy speed هستند. بهجز رتبههای هفتم و هشتم این فهرست که متعلق به پیامرسانهای تلگرام و واتساپ هستند، سایر رتبهها نیز به VPNها تعلق دارند که باتوجهبه تشدید فیلترینگ در ایران، افزایش نیاز به دانلود و نصب VPN بهوسیله کاربران داخل ایران طبیعی بهنظر میرسد.
نکته جالبتر درباره همین اپهای محبوب از نگاه کاربران ایرانی در پاییز ۱۴۰۱ این است که پیامرسانهای محبوب در این فهرست دهگانه هم پیامرسانهای فیلترشده خارجی هستند که کاربران آنها را از پلتفرم فیلترشده گوگلپلی جستوجو و دریافت کردهاند.
گزارش لایفوب اطلاعاتی درباره روند تغییرات جایگاه پلتفرمهای غیرایرانی نیز ارائه کرده است که نشان میدهد تلگرام و اینستاگرام و واتساپ که هر سه در شهریور سال جاری جایگاهی بین ۱ تا ۱۰ داشتهاند، در مهر و آبان ماه تا جایگاه ۴۰ تا ۸۰ از میان ۱۰۰ اپلیکیشن تنزل پیدا کرده بودند؛ اما در آذرماه باردیگر به همان رتبه اول تا دهم بازگشتهاند.
تعداد بازدید : 0
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
تداوم بلاتکلیفی رجیستری آیفون ۱۴
-
«اعداد و روایات»
-
قوانین کسب سود از بازارها
-
VPNها محبوبترین اپلیکیشن برای کاربران ایرانی


انتخاب هفته نامه :