|
معرفی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان
تعداد بازدید : 0
با حکم استاندار کرمان، امیر حسنزاده به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری منصوب شد.
همچنین طی حکمی از سوی محمدمهدی فداکار،حسین مهرابی به عنوان مشاور اقتصادی استاندار و وحید حبیبیفر به عنوان سرپرست دفتر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری کرمان منصوب شد.
حسین مهرابی که عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان بود از نیمه مهر ۱۳۹۹ به عنوان معاون اقتصادی از سوی محمدجواد فدایی استاندار وقت کرمان معرفی شده بود
تازهترین آمار رسمی از خط فقر؛
محرومترین استانهای ایران کداماند؟
تعداد بازدید : 6
ترکیب اطلاعات سه نوع داده از خانوارهای ایرانی نشان میدهد بیشترین محرومیت در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد، استان کرمان در رده ششم محرومترین استان ها قرار دارد و عجیب تراینکه یزد در همجواری کرمان کمترین محرومیت را در کشور دارد.
گزارش پایش فقر سال ۱۴۰۰ که چندی پیش از سوی وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی منتشر شد، استانهای ایران را از نظر سطح فقر مقایسه کرده است. بنا بر دادههای هزینه و درآمد خانوار، هر چند نرخ فقر در کل کشور حدود ۳۰ درصد است، اما در استانی مانند سیستان و بلوچستان، این نرخ بالاتر از ۵۰ درصد است. یعنی بیش از نصف مردم این استان کمتر از خط فقر محاسبهشده برای آن مخارج داشتهاند.
ترکیب داده نامبرده با داده پایگاه رفاه ایرانیان و شاپرک به پژوهشگران کمک کرده تا یک شاخص ترکیبی برای محرومیت محاسبه کنند. با این شاخص هم استان سیستان و بلوچستان محرومترین استان کشور است. همچنین خراسان شمالی، هرمزگان و لرستان در رتبههای بعدیاند که همه از جمله استانهای مرزی کشور هستند. استانهای ناحیه مرکزی ایران غالباً جزو ده استان پایین جدول محرومیت محسوب میشوند؛ رتبه ۳۱ از آن استان یزد است و رتبه ۳۰ را تهران داراست. خانوارهای این دو استان بنا بر نتایج گزارش پایش فقر کمترین محرومیت را دارند.
تازهترین آمار رسمی از خط فقر
بر اساس گزارش رسمی پایش فقر در سال ۱۴۰۰، حدود ۳۰ درصد از مردم ایران دچار فقر مطلق هستند. خط فقر مطلق که نشان میدهد هر فرد چه میزان درآمد را برای تأمین حداقل نیازهای اساسی زندگی نیاز دارد، برای سال ۱۴۰۰ محاسبه شده که بر مبنای آن ۳۰ درصد از مردم ایران یا ۲۵.۶ میلیون نفر دچار فقر مطلق هستند. البته نرخ فقر در مناطق روستایی از ۳۵ درصد هم عبور میکند. نرخ فقر متوسط کشور که در چهار سال گذشته دچار افزایش از حول ۲۰ درصد به ۳۰ شده است، روشن میکند افت وضعیت اقتصادی متوسط ایران، با افتادن جمعیت بیشتری از ایران در دام فقر همزمان شده که لزوم بازنگری جدی در سیاستهای اقتصادی را یادآور میشود.
مقایسه خط فقر با حداقل دستمزد نشان میدهد در شهرهای بزرگ که هزینههای زندگی بالاتر است، حداقل دستمزد کفاف خط فقر یک خانوار سهنفره را هم نمیدهد. اما از سوی دیگر برای برخی مناطق خط فقر در ۱۴۰۰ پایینتر از حداقل دستمزد کشوری بوده است.
محاسبه فقر از چه زمانی به طور رسمی اعلام شده است؟
گزارش پایش فقر برای دومین سال متوالی از سوی دفتر مطالعات رفاه اجتماعی (ذیل وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی) منتشر شده است. این گزارش را میتوان تنها گزارش رسمی و دولتی از وضعیت فقر و به ویژه محاسبه خط فقر دانست که قرار است برای اولین بار به صورت مرتب و سالانه اعلام شود. پیش از این مرکز پژوهشهای مجلس در مقاطعی دست به محاسبه خط فقر به شیوهای نسبتاً جامع و علمی زده بود که گزارشهای جدید پایش فقر هم برداشت تعدیلشدهای از همان روش محاسبه است. این گزارشها بنابر آییننامه وزارتخانه باید در ششماهه اول سال منتشر شوند؛ اما مشکل این است که معمولاً بین ۵ ماه تا ۸ ماه پس از آغاز سال، نتایج آمارگیری هزینه و درآمد خانوار از سوی مرکز آمار انتشار مییابد. زمان انتشار این داده که منبع اصلی محاسبه خط فقر و کلاً محاسبات رفاهی است، باعث شده در سال جاری گزارش پایش فقر در پاییز تهیه شود. سال گذشته این گزارش مطابق با آییننامه در تابستان منتشر شد اما نتوانسته بود عملاً از دادههای سال ۹۹ هزینه و درآمد خانوار بهره ببرد و در نتیجه خروجی چندان معتبری نداشت. از این رو، نتایج سال جدید را میتوان اولین گزارش بهروز مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه درمورد خط فقر دانست.
عدد خط فقر چه چیزی را نشان میدهد؟
عدد خط فقر بارها در ایران جنجال آفریده است. افراد مختلف با معیارهای متفاوت اعدادی را به عنوان خط فقر اعلام میکنند. اما واقعاً چه معیاری از خط فقر به تحلیل وضعیت فقر در ایران کمک میکند؟ یکی از سادهترین ابزارها، درآمد یک یا دو دلار در روز است که بانک جهانی بر مبنای سطح توسعه کشورها تعیین میکند. این معیار شاید برای مقایسه بین کشوری مناسب باشد اما برای فهم تغییرات فقر در ایران و همچنین مقایسه بین مناطق مختلف، نیازمند دادههای دقیقتر هزینهای هستیم. بر مبنای دادههای هزینه و درآمد خانوار که به صورت جزئی حتی مواد خوراکی مصرفی خانوارهای نمونه را میسنجد، میتوانیم از معیارهای بهتری استفاده کنیم. کسی که دچار فقر مطلق است، فارغ از وضعیت بقیه جامعه، نمیتواند حداقل نیازهای اساسیاش در زندگی را تأمین کند. در روش مورد استفاده مرکز پژوهشها و بعدتر وزارت رفاه، یک سبد خوراکی تأمینکننده ۲۱۰۰ کیلوکالری مدنظر قرار میگیرد. کسانی که نمیتوانند چنین سبدی را تهیه کنند، دچار فقر خوراکی محسوب میشوند. بر این مبنا نمودار زیر نشان میدهد در چهار سال گذشته بیش از نیمی از جمعیت ایران کمتر از حداقل کالری مورد نیاز را دریافت کردهاند. سپس به کمک سایر اطلاعات مثل تفاوت قیمتی مناطق مختلف و قیمت مسکن، خط فقر متوسط کشور به دست میآید. طبیعتاً خط فقر میان شهرها و روستا، میان شهرهای بزرگ و شهرهای کوچک و میان استانها متفاوت است که بعضاً این خطوط فقر هم اعلام میشوند.
خط فقر سال ۱۴۰۰
تخمین گزارش پایش فقر ادعا میکند خط فقر سرانه در سال ۱۴۰۰ برای کل کشور به یک میلیون و هفتصدهزار تومان (ماهانه) رسیده و با توجه به تورم تا شهریور ۱۴۰۱ احتمالاً به حدود ۲ میلیون و هشتصد هزار تومان افزایش یافته است. در سال ۱۴۰۰ خط فقر یک خانوار سه نفره حدوداً سه میلیون و هفتصدهزار تومان بوده که نسبت حداقل دستمزد به این مقدار، ۱.۱۱ میشده است. این اعداد احتمالاً برای ساکنان شهرهای بزرگ عجیب به نظر بیاید. به طوری که توقع اعداد بسیار بالاتری را برای خط فقر کشوری دارند. اما گزارش نشان میدهد بنا بر همین خط فقر هم، ۳۰ درصد از مردم ایران دچار فقر مطلق هستند.
گسترش فقر طبق آمار رسمی
منظور از نرخ فقر، درصد جمعیت زیر خط فقر تخمینی است. نمودار اصلی در ابتدای گزارش نشان میدهد از سال ۹۶ نرخ فقر دچار یک صعود قابل توجه شده، به طوری که از سطوح بیست درصدی به حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. این اتفاق که نزدیک به یکسوم مردم ایران از تأمین حداقل نیازهای اساسی عاجزند، همزمان با کاهش رشد اقتصادی و مصرف سرانه رخ داده است. این افزایش جمعیت دچار فقر مطلق در ایران نشان میدهد سیاستهایی که با شعار حمایت از اقشار کمدرآمد اتفاق میافتند، از جمله قیمتگذاری دستوری در تمام حوزهها، نهتنها رشد اقتصادی را به عنوان وضعیت متوسط کشور دچار اختلال کرده، بلکه وضعیت اقشار پایین درآمدی را هم بدتر کرده است. رفع فقر مطلق از ۲۵.۶ میلیون نفر نیازمند تغییرهای اساسی در سیاستگذاری اقتصادی کشور است.
نرخ فقر تمام واقعیت فقر در ایران را نشان نمیدهد. آن ۳۰ درصدی که کمتر از خط فقر درآمد و هزینه دارند، ظاهراً دچار وضعیت بدتر شدهاند؛ یعنی فاصله آنها با خط فقر محاسبهشده افزایش یافته است؛ به طوری که شکاف فقرا با خط فقر که در سال ۹۷ حدود ۲۵ درصد بوده در دو سال اخیر به حدود ۲۷ درصد رسیده است. با وجود این که جمعیت فقرا در ۱۴۰۰ با کاهش اندکی -۷۰۰ هزار نفر- همراه بوده، اما شکاف فقر حدود ۰.۰۱ واحد درصد بیشتر شده، پس وضعیت زندگی فقرا بدتر شده است.
با وجود خط فقر پایینتر در روستاها، اما درآمد ساکنان این مناطق هم بسیار کمتر از مناطق شهری است. در نتیجه نرخ فقر در روستاهای ایران بالای ۳۵ درصد است و در شهرها کمی کمتر از ۳۰.
خط فقر استانی اشکال حداقل دستمزد کشوری را نشان میدهد
خط فقر برای شهر تهران در سال ۱۴۰۰، برای یک خانوار سهنفره ۷.۳۹۸ میلیون تومان بوده است؛ رقمی بسیار بیشتر از حداقل حقوق این سال که حدود چهار میلیون و صدهزار تومان بود. اما در همین سال، خط فقر در بسیاری از شهرهای کوچکتر مثل شهرهای استانهای یزد، اردبیل و کرمان خط فقر کمی بیشتر از ۳ میلیون تومان بوده است. اختلاف بالای سطح قیمت مسکن و تورم کل میان استانها و مناطق گوناگون کشور باعث میشود هزینههای زندگی تفاوتهای چشمگیری داشته باشند. در چنین شرایطی، تعیین یک رقم حداقل دستمزد برای کشور رویکرد کاملاً اشتباهی است. در شهر تهران این مبلغ یک خانوار سهنفره را به تأمین حداقل نیازهایش هم نمیرساند. از سوی دیگر در مناطق با سطح هزینههای پایین، ممکن است حداقل دستمزد کشوری منجر به کاهش تقاضای نیروی کار از سوی بنگاهها شود و در نتیجه به بیکاری دامن بزند. از طرف دیگر هم این اتفاق میتواند به اشتغال غیررسمی در این مناطق منجر شود.
محرومترین مناطق کشور
اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان هم در کنار داده هزینه و درآمد خانوار، منبعی برای محاسبات رفاهی وزارت رفاه است. گزارش پایش فقر شاخصی از محرومیت با توجه به این اطلاعات پایگاه رفاه درست کرده است؛ محرومترین استان کشور سیستان و بلوچستان است با نمره محرومیت ۵۸.۲۲ درصد. پس از آن هم خراسان شمالی، گلستان و کردستان قرار دارند. در پایین جدول استانها هم تهران با نمره محرومیت ۱۵.۴۴ درصد کمترین محرومیت را دارد. اوضاع استانهای اصفهان، یزد و البرز هم از منظر این شاخص خوب است.
به گزارش فردای اقتصاد، ترکیب این اطلاعات با داده و هزینه مرکز آمار و اطلاعات سامانه شاپرک، یک رتبهبندی جامع از استانها از نظر محرومیت را تشکیل داده که در آن هم سیستان و بلوچستان محرومترین استان است. اما استان یزد در این رتبهبندی کمترین محرومیت را در سال ۱۴۰۰ داشته است. شهرستان بشاگرد در هرمزگان و فنوج در سیستان و بلوچستان هم محرومترین شهرستانهای کشور محسوب میشوند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: در اقتصاد عدد ثابت نداریم
انتقاد مجلس از موضع دستوری رییس بانک مرکزی
تعداد بازدید : 1
محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به اظهارات فرزین، رئیس کل جدید بانک مرکزی درباره تعیین نرخ ثابت ارز نیمایی به رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان واکنش نشان داد و اعلام کرد که ثبات در سیاستگذاری با ثابت نگهداشتن و تعیین یک عدد ثابت برای نرخ ارز حتما متفاوت است و این مسئله مغایر با قانون است.
پورابراهیمی با بیان اینکه اظهارات رئیسکل جدید بانکمرکزی ابهام و ایراد جدی دارد گفت: « از نظر ما عدد ثابت است؛ زیرا در همین دو مصاحبهاخیر، فحوای کلام ایشان در اطلاعرسانی به مردم موید این است. در حوزه اقتصادی عدد ثابت حتما مبنای تصمیم دقیقی نیست و این، صراحتا مغایر قانون است و عدد ثابتی نداریم. بهنظرم اگر نگاه بانکمرکزی در حوزه سیاستگذاری و اتخاذ تصمیم در راستای مدیریت و تقویت ارزش پولملی است رئیسکل بانکمرکزی در موضع اعلامی باید تجدید نظر کند.»
این نماینده مجلس ادامه داد: «ما در اظهارات آقای فرزین ابهاماتی میبینیم و قراراست نشست مشترکی با حضور رئیسکل بانک مرکزی برگزار شود. صحبتهای ایشان را شنیدم. ما حتما ابهامات و ایرادات جدی هم به سخنان آقای فرزین رئیس کل بانک مرکزی داریم. الان هم قرار گذاشتیم که به کمیسیون اقتصادی مجلس بیایند و صحبت کنیم که بدانیم منظورشان از این صحبتهای که مطرح کردهاند چیست. ما با هم درجلسه شورای هماهنگی سران قوا بودیم از ایشان پرسیدم هدف و منظور شما از تثبیت نرخ ارز چیست. توضیحاتی دادند که با آنچه که در ذهن من و کارشناسان اقتصادی است؛ متفاوت است. صحبتهای اولیه ایشان با برداشتهایی که ما و بدنه کارشناسی داشتند متفاوت بود.»
پورابراهیمی تصریحکرد که در جلسه مذکور فرصت کوتاهی برای تبادل نظر با رئیسکل بانکمرکزی درباره تعین نرخ ثابت ارز داشتهاند و قراراست در اوایل هفته آتی درکمیسیون اقتصادی مجلس به طور مفصل در اینباره صحبت کنند.
وی افزود: «اگر منظور آقای فرزین تعیین نرخی مشخص در راستای ایجاد ثبات باشد؛ ما موافقیم اما ثبات با نرخ ثابت خیلی فرق میکند. سیاست ثبات، مبنایکار میشود اما نرخثابت حتما به معنای صحبت ما نیست. وقتی گفته میشود نرخ ارز شناور مدیریت شده یعنی این سیاست ایجاد ثبات میتواند در یک کانال حرکتی با درنظرگرفتن عوامل مشخص اجرا شود. این عوامل در کانال مشخص است و دیگران هم میتوانند برای آن برنامهریزی کنند. یعنی تغییرات مثبت و منفی را هم در نظر میگیرند و در یک برنامه دو تا ۵ ساله میتوانند برای اجرایش زمان در نظر بگیرند.»
به گفته وی، ثبات در سیاستگذاری با ثابت نگهداشتن و تعیین یک عدد ثابت حتما متفاوت است و این مسئله مغایر با قانون است. از نظر ما عدد ثابت است زیرا فحوای کلامایشان در اطلاعرسانی به مردم در همین دو مصاحبه اخیر ایشان نشاندهنده این امر است. در حوزه اقتصادی عدد ثابت حتما مبنای تصمیم دقیق نیست. عرضکردم این مغایر صریح قانون است و عدد ثابتی نداریم.
قاعده درست را میگویم
پورابراهیمی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه هنوز رویکرد سیاستی رئیسکل جدید بانک مرکزی برای مجلس مشخص نیست گفت: «نمیتوانم درباره رویکرد و سیاست ایشان قضاوت کنم ولی قاعده را من میگویم و کاری به رئیسکل جدید بانکمرکزی ندارم. درحوزه اقتصادی اعتقاد داریم که هر گونه سیاستی که مغایر با حکم ماده ۲۰ قانون احکام دائمی کشور و مغایر با نرخ شناور ارز باشد خلاف قانون است و حتما به ضرر کشور است. پس ما با این موضوع کاملا مخالفیم که تصمیمات مغایر با قوانین بالادستی گرفتهشود اگر در آن زمان ما مخالفت میکردیم علت مخالفتمان همین بود. برای ما این سیاست یا سیاستی که مشابه این باشد و مغایر با اسناد بالادستی باشد تفاوتی نمیکند. مغایر مغایر است فرقی نمیکند از زبان رئیسکل پیشین و یا رئیسکل کنونی بانکمرکزی گفته شود. اما اگرسیاستهای بانکمرکزی به سمتی برود که با رعایت این قانون مسیر ثبات را فراهم کند حتما میتواند به نفع اقتصاد کشور باشد و این علامت را به اقتصاد میدهد که التهابات کنونی میتواند مدیریت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمان خبر داد
استانداردسازی ۱۲۰ واحد اقامتی و پذیرایی کرمان
تعداد بازدید : 0
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری
استان کرمان خبر داد
استانداردسازی ۱۲۰ واحد اقامتی و پذیرایی کرمان
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان از استانداردسازی ۱۲۰ واحد اقامتی و پذیرایی این استان با همکاری شرکت استانداردسازی هفتواد کویر خبر داد. فریدون فعالی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶ واحد پذیرایی و اقامتی شهر کرمان نیز استانداردسازی شده است، اظهار کرد: این واحدها شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر و سفرهخانه سنتی میشود. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان افزود: در فاز بعدی که از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز میشود، اقامتگاههای بومگردی و اقامتگاههای سنتی این استان مورد استانداردسازی قرار میگیرد. وی ادامه داد: طرح استانداردسازی در راستای ارتقاء کیفیت خدمات تاسیسات گردشگری انجام میشود که بسیار موفقیتآمیز بوده است.
به گزارش ایسنا، فعالی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان کرمان پس از گذر از دوران کرونا دوباره شاهد حضور گردشگران است و امیدواریم در نوروز پیش رو میزبان خوبی برای گردشگران و مردم خوب ایران باشیم.
سرپرست منابع طبیعی جنوب استان، اعلام کرد
هشدار برای مرگ
جنگلهای جنوب کرمان
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان می گوید بررسی نقشه های ماهواره ای پوشش گیاهی این منطقه تا ۲۰ سال پیش نشان می دهد که باید به داد این گیاهان و درختان برسیم.
قاسم رحیمی نیا بیتوجهی به حقابه رودخانه هلیل را از بحرآسمان تا جازموریان و خشک شدن این تالاب عامل مهمی در خشک شدن پوشش گیاهی منطقه خواند و تصریح کرد: این مهم سبب افزایش کانون های بحرانی فرسایش خاک نیز شده است.
وی بدون آنکه از نهاد خاصی در موضوع بی توجهی به حقابه رودخانه هلیل نام ببرد با اشاره به اینکه احتمال انتقال آب بین حوضهای هم بخشی از نگرانیهاست اظهارداشت: ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر حاشیه هلیل رود را گیاهانی از جمله بنه، بادام، کهور، کنار و گز پوشانده که می طلبد به داد این گیاهان برسیم زیرا اگر تصاویر ماهواره ای ۲۰ سال پیش تاکنون بررسی شود کاهش پوشش انبوه این گیاهان مشهود خواهد بود.
وی بر لزوم تجهیز، مرمت و فعالیت بیشتر کمپ تثبیت ماسه های روان در جازموریان تاکید کرد و گفت: نیروها در این کمپ ها برای مقابله و فعالیت مستمر حضور پیدا می کنند و همزمان به آموزش مردم درباره اهمیت کنترل کانون های بحرانی و لزوم نهال کاری می پردازند. رحیمی نیا با بیان اینکه دیدگاه ما بر این است که از فعالیت های بیولوژیک به جای مالچپاشی نفتی بهره گرفته شود اضافه کرد: مدیریت چرا و قرق مناطق، کنترل مراکز برداشت شن و ماسه، نظارت بر معادن و زمین های کشت رها شده برخی از راه های دیگر کانون های بحرانی فرسایش بادی است.
به گزارش ایرنا، وی یادآور شد: کانون های فرسایش بادی و گرد و خاک موجب کاهش کیفیت هوا، بروز بیماری ها، مهاجرت روستاییان، خسارت به کشاورزی و پوشش گیاهی و نیز آسیب به جاده های مواصلاتی می شود.
رودبار جنوب مهد کشت حنا در ایران؛
جشنواره حنا در رودبار جنوب برگزار میشود
نماینده ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان در شهرستانهای جنوبی گفت: جشنواره حنا به زودی با همکاری دستگاههای مرتبط در رودبار جنوب برگزار میشود.
کمالالدین ضیاکمالی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان رودبار جنوب مهد کشت حنا در ایران به شمار میرود بنابراین برگزاری این جشنواره میتواند به جذب گردشگران و رونق اقتصادی این شهرستان کمک شایانی کند. نماینده ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان در شهرستانهای جنوبی افزود: تاکنون از ظرفیت این نوع محصول برای برگزاری جشنواره و جذب گردشگران استفاده نشده بود که خوشبختانه با موافقت دستاندرکاران به زودی این جشنواره برگزار میشود. او در ادامه از برگزاری جشنوارههای متعدد و متنوع در شهرستانهای جنوبی استان کرمان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این جشنوارهها با همکاری دستگاههای مرتبط و به صورت بسیار وسیع برگزار شد که توانست تعداد زیادی از گردشگران و مردم شهرستانهای همجوار را به سوی این استان سوق دهد. به گزارش ایسنا، ضیاکمالی بیان کرد: شهرستانهای جنوبی این استان هرکدام دارای ظرفیتهای خاصی برای برگزاری جشنواره هستند که برگزاری جشنواره خرما در عنبرآباد، جشنواره بادبادکها در شهر قدیم جیرفت، جشنواره غذاهای بومی و محلی در اسفندقه، جشنواره گویشهای محلی در رودبار و جشنواره نینوازی در جیرفت دلیلی بر این ادعاست و اخیرا هم جشنواره مرکبات جیرفت به بهترین شکل ممکن برگزار شد که برآنیم در سال آینده به دلیل استقبال مردم مدت آن را افزایش دهیم.
تعیین روسای کمیتههای ستاد اجرایی خدمات سفر؛
برنامه حضور کرمان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری
تعداد بازدید : 0
تعیین روسای کمیتههای ستاد اجرایی
خدمات سفر؛
برنامه حضور کرمان
در نمایشگاه بینالمللی گردشگری
معاون امور عمرانی استاندار کرمان در گروه کاری گردشگری استان کرمان بر حضور فعال و موثر استان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تاکید کرد. در این نشست، کتاب الکترونیک راهنمایی گردشگری شهر ماهان از سوی شهرداری و مشاور طرح ارائه گردید. در این پلتفرم تهیه شده، نقاط و جاذبههای گردشگری، هتلها، رستورانها و تمام مواردی را که یک گردشگر نیاز دارد، مشخص شده و برای زبانهای مختلف امکان استفاده دارد. برگزاری نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران در ۲۳ بهمن ماه امسال و حضور فعال و موثر استان کرمان برای معرفی جاذبهها، صنایع دستی و فرصتهای سرمایهگذاری در این بخش نیز در این گروه کاری مطرح شد. استان کرمان ۵۰۰ مترمربع فضای نمایشگاهی را در این دوره خواهد داشت که با تاکید معاون عمرانی استاندار مقرر شد تا اطلاعرسانی به تمام شهرداریهای استان جهت حضور انجام گیرد. سیدمصطفی آیتاللهی موسوی با اشاره به اعلام آمادگی بم، رفسنجان و سیرجان برای نمایشگاه بینالمللی گردشگری افزود: شهرداریهای کرمان، زرند، جیرفت، قلعهگنج هم حتما باید حضور داشته باشند. مجتبی اسدیزاده مدیرکل روابط عمومی استاندار کرمان، یکپارچه بودن غرفهها و معرفی کامل از گردشگری استان را مورد تاکید قرار داد و تدوین و ارائه مجموعه اطلاعرسانی از کرمان برای مخاطبان نمایشگاه و معرفی مفاخر استان را پیشنهاد داد. گفتنی است در این جلسه، روسای کمیتههای دوازدهگانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان در سال ۱۴۰۲ مشخص شدند.
معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان خبر داد
اخذ ۷۰۰ سند ثبتی
از ادارۀ ثبت اسناد کرمان
معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان، از اخذ ۷۰۰ سند ثبتی از ادارۀ ثبت اسناد کرمان خبر داد و گفت: اسناد دریافتشده در حال انتقال به شهروندان است.
رامین امیرمداح، با اشاره به اینکه تا پیش از این، هیچ سند و سابقهای از این ۷۰۰ سند ثبتی نداشتیم، افزود: در این دوره، آسیبشناسی املاک را در دستور کار گذاشتیم و مسئله اصلی در املاک، اخذ اسنادی بود که شهرداری در تعهدات سالهای گذشتۀ خود داشته است؛ برای مثال، املاکی را به اشخاص واگذار کرده و بعد از چندین سال هنوز سندها را بهصورت رسمی به آنها انتقال نداده بود. وی ادامه داد: همچنین در زمینۀ سرمایهگذاری، در سالهای گذشته، شهرداری در پروژههایی با سرمایهگذار وارد کار شده که اسناد آن گرفته نشده و این مسئله، مشکلات متعددی برای کسانی که هزینه کردند و نتوانستند سند دریافت کنند، ایجاد کرده بود. معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان بیان کرد: با رایزنی و تشکیل جلسات متعدد با اداره ثبت اسناد، برای سرعتبخشی رسیدگی به سندهایی که متعلق به شهرداری است، مذاکره کردیم و اکنون این مشکل برطرف شده است. وی با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ سند از اسناد دریافتی، مربوط به پاساژ «ستاره» و بقیه مربوط به سایر نقاط شهر بوده است، خاطرنشان کرد: برخی از این اسناد مربوط به املاکی است که برخی از شهروندان در مزایدۀ شهرداری برنده شدهاند یا واگذاری لچکی بوده که سندها را جهت انتقال به صاحبان آنها دریافت کردیم تا مشکلی متوجه شهرداری نباشد. معاون مالی و اقتصادی شهردار کرمان افزود: جهت اخذ اسناد املاک متعلق به شهرداری هم اقدام شده که امیدواریم بتوانیم با همکاری و تعامل خوب اداره ثبت اسناد، دیگر اسناد مورد نیاز شهرداری، هرچه سریعتر اخذ شود.
مدیرعامل آب منطقهای استان کرمان خبر داد
آب سد نساء تا پایان امسال به بم میرسد
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان از تکمیل طرح انتقال آب سد نساء به شهر بم و بروات خبر داد. علی رشیدی در حاشیه مانور تمرینی و آموزشی صنعت آب و برق منطقه جنوبشرق کشور در بم در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از پروژه انتقال آب از سد نساء اظهار کرد: یکی از اهداف این سد بهره مندی مردم شهرهای بم و بروات از آب ذخیره شده در بخشهای کشاورزی، شرب و صنعت است و اجرای کامل خط انتقال آب از سد به این شهرها از اهمیت بالایی برخوردار است. وی اجرای این خط انتقال را یکی از پروژههای مهم آب منطقهای استان کرمان دانست و بیان کرد: ۵۶ کیلومتر از پروژه خط انتقال به طور کامل اجرا شده است. رشیدی گفت: ۴۸ کیلومتر از خط برق پروژه به طور کامل و همچنین ۹۵ درصد از ایستگاه پمپاژ انجام شده و امیدواریم تا پایان اسفندماه امسال انتقال آب به شهر بم و بروات صورت گیرد. به گزارش ایسنا،وی بیان کرد: متأسفانه کمبود بارندگی در سال جاری موجب بروز مشکلات جدی برای تأمین آب شرب در استان شده و باید با اجرای طرحهای مناسب و استحصال آبهای در دسترس مشکلات را کاهش داد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
معرفی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان
-
محرومترین استانهای ایران کداماند؟
-
انتقاد مجلس از موضع دستوری رییس بانک مرکزی
-
استانداردسازی ۱۲۰ واحد اقامتی و پذیرایی کرمان
-
برنامه حضور کرمان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری


انتخاب هفته نامه :