|
جریمه برداشت آب از چاههای غیرمجاز تعیین شد
تعداد بازدید : 0
براساس لایحه ۱۴۰۲ دولت، جریمه حفر چاه غیر مجاز در سال آینده، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ تومان به ازای هر متر مکعب آب است. برمبنای بند د تبصره ۸ احکام یکساله آب، کشاورزی و محیط زیست لایحه بودجه سال آتی جریمه چاههای غیرمجاز تعیین شد. این رقم برمبنای لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای سال جاری، در خصوص موضوع حفرچاه غیرمجاز، علاوه بر مسلوبالمنفعه شدن، جریمهای به ازای هر مترمکعب حداکثر ۳ هزار ریال متناسب با افت سفره و حجم کسری مخزن سفره، محاسبه میشد. این بند قانون اعلام میکند، معادل مبلغ واریزی بر مبنای قانون در محل برنامههای تعادل بخشی, آبخیزداری و اجرای طرحهای افزایش بهرهوری آب پرداخت شود. دادههای مرکز پژوهشهای مجلس نشان می دهد؛
نیمی از صادرات ایران «کالای بدون فناوری» است
تعداد بازدید : 3
دادههای مرکز پژوهشهای مجلس نشان می دهد که بیش از نیمی از ارزش صادرات ایران مربوط به کالاهای بدون فناوری و فاقد پیچیدگی بالا بوده و کالاهای برخوردار از فناوری بالا، کمترین سهم از صادرات کالاهای کشور را طی سالهای مورد بررسی به خود اختصاص دادهاند.
شاخص اکمال تجاری (TCI)یکی از اصلیترین شاخصها برای بررسی امکان گسترش همکاریهای تجاری است که نشان میدهد تا چه اندازه ترکیب کالاهای صادراتی یک کشور با ترکیب کالاهای وارداتی کشور شریک تجاری مطابقت دارد یا مکمل آن است. بالاترین اکمال تجاری در صادرات ایران طی سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۰ بهترتیب با کشورهای کرهجنوبی، عراق و چین بوده و کشورهای ترکیه و روسیه در رتبههای بعدی قرار دارند. نتیجه بهدست آمده نشان میدهد روند مناسب و رضایتبخشی در جهت افزایش میزان تطابق کالاهای متنوع صادراتی ایران با نیازهای متنوع وارداتی طرفهای عمده تجاری طی سالهای مورد بررسی شکل نگرفته است. هرچند این موضوع میتواند به روابط تجاری کشور مقابل نیز وابسته باشد.
همچنین بالاترین میزان پتانسیل تجاری ایران طی سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۰ بهترتیب در صادرات به کشورهای چین، کرهجنوبی و ترکیه بوده و کشورهای عراق و روسیه در رتبههای بعدی قرار دارند. تغییر در پتانسیل صادراتی حسب تغییر در تنوع و میزان نیازهای واردات کالایی بازار شرکای تجاری و همچنین افزایش تنوع و توان صادرات ایران به جهان حاصل میشود.
در سال ۲۰۱۸ میلادی بیشترین شدت تجاری ایران در زمینه میوههای خوراکی به عنوان نمونه، به ترتیب با کشورهای قزاقستان، بحرین، قطر، ترکمنستان و قرقیزستان بوده است. شدت تجاری صادرات میوههای خوراکی ایران در سال ۲۰۱۸ در سطح جهان نزدیک به صفر بوده است. جریان تجارت بین دو کشور و مقدار آن تا اندازهای تحت تأثیر اندازه اقتصاد دو کشور صادرکننده و واردکننده قرار میگیرد و به این دلیل ظرفیتهای اقتصادی کشورها متفاوت است؛ درنتیجه بهجای استفاده از حجم مطلق مبادلات میان آنها از شاخص شدت تجاری استفاده میشود.
در عین حال، نتایج بررسی شاخص تنوع و تمرکز کالاهای صادراتی حاکی از آن است که بهرغم متنوعتر شدن سبد صادراتی کشور طی ۱۷ سال مورد بررسی، متوسط رشد سالیانه این سبد حدود۱.۸ درصد رشد بوده است. مضافا اینکه با وجود ۴۰۶۲ نوع محصول صادراتی در سال ۱۳۹۹ ،ارزش صادرات اغلب کالاها ناچیز و زیر ۱۰ هزار دلار بوده است. لذا در کنار تنوعبخشی به محصولات صادراتی باید مقیاس صادرات این محصولات نیز افزایش یابد.
نکته حائز اهمیت دیگر آنکه، تمرکز صادرات کالای ایران طی سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۹ بهرغم وجود نوسان، روندی کاهشی داشته است. بهعبارت دیگر بخش صادرات کشور از تمرکز بر تعداد معدودی کالا به سمت صادرات تعداد بیشتری از کالاهای جدید متمایل شده است.
نتایج محاسبه شاخص نفوذ در برخی از بازارهای صادراتی طی سالهای ۲۰۱۸-۲۰۱۳ نیز حاکی از سطح پایینتر این شاخص برای ایران در مقایسه با کشورهایی مانند چین، کره جنوبی، ترکیه و روسیه است، اما در مقایسه با عراق، ایران وضعیت بهتری در این شاخص داشته است.
همچنین تحلیلها نشان میدهد بیش از نیمی از ارزش صادرات ایران مربوط به کالاهای بدون فناوری و فاقد پیچیدگی بالا بوده است. به علاوه کالاهای برخوردار از فناوری بالا کمترین سهم از صادرات کالاهای کشور را طی سالهای مورد بررسی به خود اختصاص دادهاند.
از بعد ماندگاری نیز نتایج محاسبات این گزارش طی دوره ۱۴۰۰-۱۳۹۰ حکایت از آن دارد که از بین کل کدهای صادراتی کالایی طبقهبندی HS در سطح هشت رقمی، در تمامی سالها حدود ۱۹ درصد از کالاها در سبد صادراتی کشور به میزان۱۰۰ درصد ماندگار بودهاند؛ یعنی حدود ۹۶۷ کد کالایی از مجموع ۵۱۷۶ کد کالایی.
به گزارش ایسنا،با توجه به نتایج به دست آمده و در راستای افزایش اثربخشی موافقتنامههای تجارت ترجیحی، بازرگانی و گمرکی در سالهای آتی، پیشنهاداتی برای ارتقای کارکردهای مربوط به شاخصهای بازرگانی خارجی با هدف گسترش همکاری و مبادله تجاری و اقتصادی ایران با شرکای عمده تجاری ارائه شده که پوشش طیف وسیعتری از کالاها در موافقتنامههای تجاری و تدوین راهبرد دیپلماسی تجاری با شرکای عمده تجاری و همسایگان مبتنیبر شاخصهای تجاری از جمله شاخص اکمال، پتانسیل، ماندگاری صادرات و ... از جمله آنهاست.
عباس جبالبارزی مطرح کرد
غفلت وزارت صنعت از صنایع کوچک و متوسط
تعداد بازدید : 1
نایبرئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران میگوید: تمرکز اصلی وزارت صنعت در دو سال گذشته بر حمایت از صنایع روبنایی و غیرمولد بوده و از صنایع کوچک و متوسط که ۹۵ درصد بنگاههای کشور را تشکیل میدهند غافل شده است.
عباس جبالبارزی با انتقاد از بیتوجهی وزارت صنعت برای حل مشکل کمبود برق و گاز صنایع گفت: این وزارتخانه به جای رفع موانع تولید صنایع و بنگاهها، تولیدکنندگان و صنعت گران را درگیر موضوعات حاشیهای کرده است.
او با بیان اینکه انتظار ما این است که وزارت صنعت راه حلهای پایدار برای مشکل کمبود برق و گاز صنایع، مشکلات بانکی مالیاتی و ... بیاید تا صنایع مجبور به کاهش تولید و زیاندهی نشوند ادامه داد: وزارت صمت به جای این موضوع به مسائل کماهمیتتری مانند ایجاد سامانه جامع تجارت میپردازد که خودش مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است.
جبالبارزی افزود: در حالی که چند سال است که سامانه بهین یاب برای ارائه آمارهای تولید یا ثبت درخواست تسهیلات و ... فعال بود و به کار خود ادامه میداد وزارت صنعت از مقطعی سامانه بهین یاب را تعطیل کرده و اعلام کرد صاحبان بنگاهها در سامانه جامع تجارت اعلام کنند فروشنده هستند یا خریدار و تکتک کالاهایی که خریداری کرده و یا به فروش میرسانند در این سامانه ثبت کنند و در غیر این صورت مشکلاتی از جنس عدم امکان ترخیص کالا در گمرک و مانند آن برای آنها ایجاد خواهد شد.
او گفت: مسئله مهم این است که وقتی قرار است از سامانه بهین یاب به سامانه دیگر منتقل شویم هر عقل سلیمی میگوید ابتدا سامانه دوم را طراحی کنید؛ تمام مواد اولیه و کالاهایی که قرار است تولید، وارد و صادر شوند را با کدهای IC تعریف کنند، آزمایش کنند و اگر سامانه مشکل نداشت آن را راهاندازی کنند. اما الآن این سامانه در حالی فعال شده که خیلی از بنگاهها برای وارد کردن محصولات و مواد اولیه خود مشکل دارند چرا که با کدها همخوانی ندارند. بنابراین چون نمیتوانند ثبت سفارش کنند در نتیجه نمیتوانند کالای خود را ترخیص کنند. با همین اقدام به ظاهر ساده یک سری مشکلات اساسی برای بنگاهها ایجاد کردهاند.
جبالبارزی با تأکید بر ضرورت ایجاد یک سامانه یکپارچه گفت: ما الآن در سامانه سازمان مالیاتی یک گزارش میدهیم. در سازمان تأمین اجتماعی، وزارت صنایع، جامع انبارها و ... هر کدام در یک سامانه باید گزارش بدهیم. در حالی که باید یک سیستم هوشمند بههمپیوسته یک سامانه جامع طراحی کند تا تولیدکننده و واردکننده و صادرکننده با یک کد همه اطلاعات خود را بارگذاری کند. بعد هم گمرک، وزارت صنعت، دارایی و ... هر کدام اطلاعات مورد استفاده خود را از این سامانه جامع بردارند.
او تأکید کرد: کار وزارت صنایع فقط سامانه درست کردن نیست. یکی از کارهایش این است که وقتی برق و گاز کم میشود از صنایع دفاع کند. مشکلات بانکی و مالیاتی و تأمین اجتماعی بنگاهها و ... برای این وزارتخانه چه اهمیتی دارد؟. متأسفانه ظاهراً صنعت کشور فقط شامل خودروسازها واحدهای دولتی است. صنایع کوچک و متوسط که ۹۵ درصد بنگاههای تولیدی کشور را تشکیل میدهند کاملاً مغفول ماندهاند و هیچ توجهی به آنها نمیشود. و روز به روز دچار بحران میشوند.
نایبرئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران در پایان با اعلام آمادگی این کمیسیون برای بررسی این مشکلات با حضور وزیر و معاونین وزارت صنعت گفت: ما آمادهایم روی تکتک این آیتمها بحث کنیم و نشان دهیم در این دو سال اتفاق عجیبی نیفتاده و در حالی که صنعت دچار مشکل شده اما این وزارتخانه فقط به صنایع روبنایی و غیرمولد توجه میکند.
همزمان با جشنواره ملی فولاد کشور صورت گرفت؛
رونمایی از خط تولید انبوه دامپتراک ۶۰ تنی گلگهر
تعداد بازدید : 1
همزمان با چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر از محصول تجاریسازی شده «بومیسازی دامپتراک ۶۰ تن ایرانی» با حضور رئیس هیات عامل شرکت ایمیدرو و جمعی از مدیران ارشد صنعتی معدنی کشور رونمایی کرد. در این رویداد تخصصی که در محل هتل المپیک تهران برگزار شد شماری از سرشناسترین شرکتهای صنعت فولاد کشور و شرکتهای دانشبنیان حضور داشتند. بومیسازی، افزایش توان ساخت داخل و توسعۀ تکنولوژی از جمله رویکردهای چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد بود.
رونمایی از دامپتراک ۶۰ تنی بومیسازی توسط شرکت گلگهر با همکاری شرکت دلتا راه ماشین و شرکت گهرهمکار، یکی از مهمترین اتفاقات این رویداد تخصصی ملی بود.
شرکت گلگهر در زمینۀ کوشش برای تحقق شعار مد نظر رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید داخل و خودکفایی در محصولات استراتژیک کار تحقیقاتی فشردهای را برای بومیسازی ماشینآلات و قطعات در دست انجام دارد.
با اجرای این پروژه صرفهجویی ارزی قابل توجهی برای کشور صورت میگیرد چنان که در نمونۀ خارجی قیمت هر دستگاه ۶۰۰ هزار یورو است اما برای ساخت نمونۀ داخلی ۲۰۰ هزار یورو اختصاص یافته که از صرفهجویی ۴۰۰ هزار یورویی در هر دستگاه حکایت دارد.
این دستگاه بر اساس دستورالعملهای وزارت صمت ۵۰ درصد داخلیسازی شده است و فقط قطعاتی که تولید آنها مزیت رقابتی ندارد برونسپاری شده است.
با تولید انبوه این ماشین، بخش اعظمی از قطعات آن به دلیل افزایش مصرف توجیهپذیر خواهد بود و امکان ارتقای درصد داخلیسازی آن شکل میگیرد.
پیش از این نمونۀ اولیۀ دستگاه دامپتراک ۶۰ تنی تولید شده بود که پس از سه هزار ساعت کار و بررسیهای فنی و اصلاحیههای لازم، خط تولید انبوه این محصول آغاز به کار کرده است.
بنا به گزارش روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر،این تنها اقدام شرکت گلگهر در زمینۀ بومیسازی به شمار نمیرود چراکه این شرکت با داخلیسازی ۹۰ هزار قطعه، سالانه ۲۵۰ میلیون یورو صرفهجویی ارزی را برای کشور به ارمغان آورده است.
گفتنی است شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در بخش نمایشگاهی این رویداد هم با دایر کردن غرفۀ مشترک با شرکتهای جهانفولاد و توسعه آهن و فولاد گلگهر، حضوری فعال دارد و پذیرای کارشناسان و مدیران شرکتهای صنعتی و دانش بنیانهاست.
پیش بینی در لایحه بودجه؛
ریز بودجه «صمت» در سال ۱۴۰۲
تعداد بازدید : 0
پیش بینی در لایحه بودجه؛
ریز بودجه «صمت»
در سال ۱۴۰۲
مطابق لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۲ که توسط رییسجمهور تقدیم مجلس شد، بودجه ۱۲۱هزار و ۵۲میلیارد و ۳۳۸میلیون ریالی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر گرفته شد. این بودجه شامل ۴۲ هزار و ۵۰ میلیارد و ۳۳۸ میلیون ریال اعتبارات هزینهای و ۷۹ هزار و ۲ میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی های سرمایهای است. برپایه این گزارش، بودجه دستگاه اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ۹۵ هزار و ۲۲۵ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. همچنین بودجه سازمان توسعه تجارت ۱۷ هزار و ۶۵ میلیارد و ۴۵۶ میلیون ریال، سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ۱۸۴ میلیارد ریال، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ۴۰۰ میلیارد ریال و شرکت مادر تخصصی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران سههزار و ۱۶۹ میلیارد ریال تعیین شد.
در لایحه بودجه سال آینده، برای سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی ۲ هزار و ۵۴۱ میلیارد و ۴۱۱ میلیون ریال، موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی ۶۷۰ میلیارد و ۲۴۶ میلیون ریال، مرکز توسعه تجارت الکترونیک ۵۴۶ میلیارد و ۲۲۷ میلیون ریال، دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان یکهزار و ۲۱۴ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال در نظر گرفته شد.
با حضور کارشناس ارشد رتبه بندی اتاق ایران؛
فرآیند رتبه بندی تشکل های اتاق کرمان اجرا شد
فرآیند رتبه بندی تشکل های استانی اتاق کرمان طی سه روز با حضور نمایندگان تشکل های اتاق کرمان و کارشناس ارشد واحد رتبه بندی اتاق ایران اجرا شد.
کارشناس ارشد واحد رتبه بندی اتاق ایران، در حاشیه این ارزیابی با اشاره به اینکه پروژه رتبه بندی تشکل های استانی پیرو مصوبه هیات رئیسه اتاق ایران در سال ۱۴۰۱ اجرایی و عملیاتی شده است، گفت: اتاق کرمان بعد از اتاق های تهران و تبریز سومین اتاقی است که این فرآیند را با مشارکت امور تشکل ها و تشکل های عضو اتاق طی سه روز با برگزاری جلسات متعدد انجام داده است. دکتر مجیدی، هدف از اجرای این پروژه را ارتقای سطح توانمندی و عملکرد تشکل ها دانست و بیان کرد: مراحل اجرایی آن اینگونه است که تشکل ها ابتدا در سایت واحد رتبه بندی مدارک خود را بارگذاری می کنند، سپس ارزیابی های اولیه انجام و در ادامه با برگزاری جلسات حضوری در اتاق ها، فرآیند عملیاتی می شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، وی ادامه داد: پس از اینکه جمع بندی ها انجام شد، گزارش نقاط ضعف، نقاط قابل بهبود و نقاط قوت برای تشکل ها و اتاق های استانی ارسال می شود و در نهایت همه تلاش ما این است که عملکرد تشکل های استانی ارتقا یابند و در نتیجه عملکرد اتاق ها را نیز بهبود دهد. مجیدی بیان کرد: سطح مشارکت تشکل ها در فرآیند رتبه بندی بسیار خوب بوده و می توان گفت که احتمالا تشکل ها فعالیت هایی داشته اند که قابل ارائه هستند اما نتایج نهایی بعدا اعلام می شود. در مجموع امور تشکل های اتاق کرمان و تشکل های عضو اتاق در اجرای این فرآیند مشارکت خوبی با ما داشتند.
اتصال کارخانه خاتون آباد
به شبکه ی ریلی کشور؛
کنسانتره مس شهربابک
روی ریل افتاد
پس از اتصال کارخانه ی ذوب مس خاتون آباد به شبکه ی ریلی کشور،اولین محموله ی کنسانتره مجتمع مس شهربابک از طریق شبکه ریلی از سونگون به خاتون آباد رسید.
مدیر مجتمع مس شهربابک گفت:کنسانتره ی مورد نیاز کارخانه ی ذوب مس خاتون آباد در گذشته فقط با حمل ونقل جاده ای میسر بود اما در حال حاضر با بهره برداری از پروژه ی ریلی کارخانه ذوب مس خاتون آباد،انتقال کنسانتره از معدن مس سونگون طی یکی از طولانی ترین مسیرهای پیوسته باری ریلی کشور با قطار انجام خواهد شد.
مهندس حسین محمودی با اشاره به این مطلب که مسیر ریلی سونگون به خاتون آباد یکی از طولانی ترین مسیرهای ریلی پیوسته کشور محسوب می شود گفت:اتصال به شبکه ی ریلی کشور یک زیرساخت بسیار مهم و کاربردی به شمار می رود که ایمنی بسیار بالاتر،کاهش مصرف انرژی،کاهش هزینه ها وکوتاهی زمان انتقال کنسانتره جزو مهمترین مزیت های این نوع حمل ونقل نسبت به حمل ونقل جاده ای است.
به گزارش روابط عمومی مجتمع مس شهربابک، وی اظهار داشت:قطار در هر سفر ،تعداد ۵۰کانتینر کنسانتره ی مس از فاصله ی ۱۷۵۳کیلومتری سونگون را به کارخانه ی ذوب مس خاتون آباد شهربابک می رساند.پروژه ی اتصال کارخانه ی ذوب مس خاتون آباد به شبکه ی ریلی کشور جزو طرح های توسعه ای مجتمع مس شهربابک است که به طول ۱۷کیلومتر اجرا وبه بهره برداری رسیده است.
در جلسه شورای معاونان شرکت ملی مس عنوان شد
هدفگذاری راه اندازی اولین معدن هوشمند مس
تعداد بازدید : 0
در جلسه شورای معاونان شرکت ملی مس عنوان شد
هدفگذاری راه اندازی
اولین معدن هوشمند مس
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس در جلسه شورای معاونان این شرکت با اشاره به ضرورت ایجاد زیرساخت لازم و تأمین ماشین آلات معدنی بهمنظور تولید ۱ میلیون تن کاتد تا سال ۱۴۰۶، بر تعامل بیشتر با شرکتهای دانشبنیان برای تولید بهینه و پایدار و استقرار نخستین معدن هوشمند مس تاکید کرد.
در این جلسه، دکتر رستمی با تشکر و قدردانی از همکاری همه واحدهای شرکت ملی مس در ثبت رکوردهای جدید و عملکرد مطلوب در بخش تولید، بر اهتمام همکاران به تولید پایدار و پیشی گرفتن از برنامه مصوب تاکید کرد و عنوان داشت با توجه به نام گذاری سال جاری به سال" تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، توسط مقام معظم رهبری نتظار می رود مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه تولید، عملکرد خوب خود را تا پایان سال حفظ و توسعه دهد. دکتر رستمی همچنین بر اهتمام به اجرای پروژهای توسعه و تأمین ماشین آلات معدنی در راستای تحقق هدف دستیابی به تولید یک میلیون تن کاتد مس تا سال ۱۴۰۶، رسیدگی بر ایجاد زیر ساخت های تامین برق اضطراری با جدیت بیشتر و استقرار نظام ۵S در مجتمع های تولیدی تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین با توجه به مطالبه و تاکید وزیر محترم صمت در زمینه توریسم صنعتی، خواستار تهیه و ارائه گزارش جامعی از بازدید ها و ارزیابی اقشار و گروههای مختلف در خصوص صنعت مس و دستاوردهای آن شد.
دکتر رستمی در ادامه پس از استماع و بررسی گزارش عملکرد مدیران مجتمع های تولیدی در زمینه پیشرفت پروژه ها، برای رفع موانع دستورات لازم را صادر کرد.
با انتشار اوراق سلف موازی سنگ آهن
به ثبت رسید؛
تامین مالی ۵۰۰ میلیارد تومانی ماهان سیرجان
انتشار اوراق سلف موازی استاندارد کلوخه سنگ آهن شرکت توسعه فرآوری صنایع و معادن ماهان سیرجان به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان در بورس کالای ایران با موفقیت به پایان رسید تا روند تامین مالی تولید کشور از مسیر بورس کالا ادامه یابد. عرضه اولیه اوراق سلف موازی استاندارد کلوخه سنگ آهن شرکت توسعه فرآوری صنایع و معادن ماهان سیرجان، به تعداد ۴ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۲۷۵ قرارداد و با قیمت پایه یک میلیون و ۲۰۳ هزار ریال در هر قرارداد ۱۰۰ کیلوگرمی، به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان با موفقیت انجام شد و تامین مالی این شرکت در روز نخست به طور کامل به پایان رسید. معاملات ثانویه این اوراق نیز از ۵ دی ۱۴۰۱ آغاز و تا ۴ دی ۱۴۰۲ تداوم خواهد داشت.
برای اولین بار در صنعت سیمان کشور
صورت گرفت؛
تولید ترکیبات
سیمان استخوانی
در «سیمان کرمان»
برای اولین بار در صنعت سیمان کشور تولید نمونه آزمایشگاهی سیمان های استخوانی در سیمان کرمان صورت پذیرفت. مدیر عامل سیمان کرمان گفت: خوشبختانه با توکل بر خدا، همت والای فرزندان دیار کریمان و نقش موثر حمایتی هیات مدیره و هلدینگ سیدکو تولید ترکیبات آزمایشگاهی سیمان های استخوانی کلسیم فسفاته با موفقیت به ثمر نشست.
فریدون رحمانی افزود:سیمانهای استخوانی کلسیم فسفاتی بهترین جایگزین برای ترمیم توده سخت بدن می باشند.این مواد در اشکال مختلف نظیر گرانولی یا بصورت ذره، بلوکهای متراکم یا متخلل، و یا به شکل سیمان به عنوان جایگزین بافت استخوانی استفاده می شوند. وی اظهار داشت: کلسیم فسفاتها ترکیباتی اند که در فرآیند استخوان سازی بدن مورد استفاده قرار می گیرند. بدیهی ست ورود صنعت سیمان به عرصه محصولات پزشکی افق جدیدی در این صنعت رقم خواهد زد. رضا فرازمند مدیر کنترل کیفی سیمان کرمان هم اضافه کرد: اگر تولید سیمان های استخوانی را به دو گروه پزشکی و دندانپزشکی تقسیم کنیم؛ هر کدام از این گروه ها خود به چند شاخه زیرمجموعه تقسیم می شوند که در واحد تحقیق و توسعه سیمان کرمان بطور همزمان پژوهش ها در یک زیر شاخه ی سیمان پزشکی و یک شاخه سیمان دندانپزشکی آغاز شده است. تنوع محصولات تولیدی و کاربردهای متفاوت آنها شیوه های تولید مختلفی را پیش رو قرار داده است که دستیابی به آن ها کاملا تخصصی و دانش بنیان است. به گزارش روابط عمومی سیمان کرمان، در همین راستا تولید نمونه آزمایشگاهی ترکیبات سیمان استخوانی صورت گرفته است و واحد تحقیق و توسعه سیمان کرمان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال بررسی تست های تکمیلی، رفع نواقص و بهبود شرایط تولید بهینه این نوع محصولات ویژه است. شایان ذکر است محصولات تولیدی که از لحاظ تست های شیمیایی و فیزیکی نتایج قابل قبولی را داشته باشند با رعایت دستورالعمل های پزشکی جهت تست های زیستی به کار گرفته خواهند شد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
جریمه برداشت آب از چاههای غیرمجاز تعیین شد
-
نیمی از صادرات ایران «کالای بدون فناوری» است
-
غفلت وزارت صنعت از صنایع کوچک و متوسط
-
رونمایی از خط تولید انبوه دامپتراک ۶۰ تنی گلگهر
-
ریز بودجه «صمت» در سال ۱۴۰۲
-
هدفگذاری راه اندازی اولین معدن هوشمند مس


انتخاب هفته نامه :