|
کاوش مجازی مقاصد برای تصمیم گیری سفر؛
کمک متاورس به رشد بازار گردشگری
تعداد بازدید : 0
یک نظرسنجی که توسط ۲۴۱۷۹ پاسخدهنده در ۳۲ کشور انجام شد، نشان میدهد که تقریباً نیمی از پاسخدهندگان، قصد دارند از واقعیت مجازی برای الهام بخشیدن به انتخابهای خود استفاده کنند.
نظرسنجی جدیدی که توسط Booking.com انجام شده نشان میدهد که با باز شدن مرزها به دنبال محدودیتهای طولانی مدت سفر ناشی از کووید، متاورس، یکی از جدیدترین اکوسیستمهای رمزارزی، قرار است به مسافران در مورد مقصدهایی که میخواهند شخصاً تجربه کنند، کمک کنند. این تحقیقات نشان میدهد که مسافران علاقمند به استفاده از کاوشهای مجازی برای تصمیمگیری در مورد مقاصد هستند. که نشان داد علاقه شدید مسافران به کاوش مجازی مقاصد هنگام تصمیم گیری در مورد سفر خود را نشان میدهد. بر اساس تحقیقات انجام شده بیشترین افرادی که تمایل به تجربه متاورس برای تصمیمگیری در مورد مقصد سفر را داشتند، متعلق به نسل z ( افراد متولد سال ۱۹۹۶ الی ۲۰۱۲) و میلنیالز ( متولد سال ۱۹۸۰ الی ۱۹۸۵) بودند. نسل z در حدود ۴۵ درصد و میلنیالز ۴۳ درصد این افراد را تشکیل میدادند. نزدیک به نیمی، یا ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان، تمایل خود را برای استفاده از واقعیت مجازی برای الهام بخشیدن به انتخابهای خود تایید کردند. در میان این گروه، حدود ۴۵۷۴ شرکتکننده به سفر به مکانهای جدید تنها پس از تجربه مجازی اعتقاد دارند. علاوه بر این، بیش از ۳۵ درصد از پاسخ دهندگان آماده هستند تا چندین روز را در متاورس بگذرانند تا از محیط اطراف در مقاصد محبوب استفاده کنند. به گفته Booking.com، پشتیبانی از فناوریهایی مانند بازخورد لمسی به بهبود این تجربه کمک میکند و به کاربران اجازه میدهد سواحل شنی و آفتاب استوایی را بدون بیرون رفتن تجربه کنند. با این حال، ۶۰ درصد از پاسخ دهندگان بر این باورند که تجربیاتی که متاورس و فناوریهای مجازی ارائه میدهند به تجربیات حضوری نزدیک نمیشود. برخی از محبوبترین مقاصد برای سال ۲۰۲۳ عبارتند از سائوپائولو (برزیل)، پوندیچری (هند)، هوبارت (استرالیا) و بولزانو (ایتالیا). پس از اینکه کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده (FTC) به دنبال جلوگیری از تصاحب اکتیویژن بلیزارد بود، طرح مایکروسافت غول فناوری برای قدم گذاشتن در تجارت متاورس با یک مانع بزرگ روبهرو شد. به گفته ساتیا نادلا، مدیرعامل و رئیس مایکروسافت، خرید اکتیویژن بلیزارد به مبلغ ۶۹ میلیارد دلار "نقش کلیدی در توسعه پلتفرمهای متاورس" ایفا میکرد. با این حال، FTC به اقدامات ضد رقابتی مایکروسافت اشاره کرد. بر اساس این اقدامات مایکروسافت پس از خرید شرکتهای بازی رقیب، توزیع بازیهای کنسول را محدود کرد.
استارتاپها سال سختی را پشت سر گذاشتند؛
معرفی کشورهای رتبهدار در توسعه استارتاپ
تعداد بازدید : 0
با توجه به اهمیت توسعه اکوسیستم استارتاپی این پرسش مطرح می شود که در سال ۲۰۲۲ اقتصاد کدام کشورها با رشد استارتاپها گتسرش پیدا کرده و در سال جاری میلادی جهت توسعه این کشورها از مسیر استارتاپها چگونه خواهد بود.
به گفته فعالان اقتصادی آینده اقتصادی کشورها، بیش از همیشه به توسعه اکوسیستم استارتاپی وابسته است. براساس ارزیابی اتاق بازرگانی تهران، رقابت اقتصادها در سال گذشته میلادی با پیشی گرفتن سنگاپور از دومین اقتصاد بزرگ جهان در توسعه استارتاپها همراه شده و بعید نیست در سال ۲۰۲۳، توسعه فناوری در کشورهایی مثل سنگاپور از نوسان در اقتصادهای بزرگ اثر بپذیرد.
از سوی دیگر باتوجه به احتمال بروز تورم بالا در اقتصادهایی مثل ایالات متحده آمریکا باید دید در سال ۲۰۲۳ تلاش کشورها برای توسعه هرچه بیشتر اکوسیستم استارتاپی به کجا می رسد. باید دید نوسان در اقتصاد کلان کشورهایی مثل سنگاپور به چالشی برای توسعه بیشتر اکوسیستم استارتاپی در این کشورها تبدیل می شود یا نه.
صندوق بین المللی پول سال جاری میلادی را با توجه به بیداد تورم، سالی سخت برای اقتصادهای جهان توصیف کرده است. آیا روند توسعه فناوری در کشورهای شگفتی ساز مثل سنگاپور امسال هم ادامه پیدا می کند؟
براساس ارزیابیهای صورت گرفته در سال ۲۰۲۲، «ایالات متحده آمریکا»، «انگلستان» و کانادا» به عنوان کشورهای نخست در رتبه بندی استارتاپ بلینک قرار گرفته اند. این کشورها توانستند فضای توسعه کسب وکارهای نوپا را برای اهالی نوآوری از سراسر جهان آماده کنند. پس از این، نام کشورهای دیگر مثل «سوئد» و «سنگاپور» قرار گرفته که در ۲ سال گذشته، با تلاش پیاده سازی ایده های نو، جایگاه خود در رتبه بندی موسسات مختلف را جابه جا کرده اند.
براساس این گزارش «سوئد» از رتبه ۱۰ در سال ۲۰۲۰ به رتبه ۵ در سال ۲۰۲۲ رسیده است. از سوی دیگر «سنگاپور» از رتبه ۱۶ در سال ۲۰۲۰ به رتبه ۱۰ در سال ۲۰۲۱ رسیده و در سال ۲۰۲۲ رتبه ۷ را در فهرست سال ۲۰۲۲ اشغال کرده است. «فرانسه» هم از رتبه ۱۲ در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، به رتبه ۹ در سال ۲۰۲۲ رسیده است. هم چنین «ایرلند» از جایگاه هجدهم در رتبه بندی استارتاپ بلینک، در سال ۲۰۲۲ در رتبه پانزدهم قرار گرفت.
در این گزارش به این نکته نیز اشاره شده است که در منطقه آسیا، «سنگاپور، «استرالیا» و «چین» به عنوان ۳ کشور نخست در توسعه استارتاپ ها رتبه بندی شده اند.
هشدار اکونومیست/منطق ویرانگری که جهانی شدن را تهدید میکند؛
چرا تفکر «مجموع صفر» اشتباه است؟
تعداد بازدید : 0
هفتهنامه اکونومیست در طرح جلد شماره جدید خود با عنوان «مجموع صفر» چرخش خطرناک جهان به سمت یارانهها، کنترل صادرات و حمایت گرایی را به مثابه گردابی میداند که اقتصاد و تجارت جهانی را به قعر فرو میبرد.
در سرمقاله شماره ۱۴ ژانویه ۲۰۲۳ مجله اکونومیست آمده است که آمریکا این جریان خطرناک را هدایت میکند و یک مارپیچ خطرناک به سمت حمایت گرایی در سراسر جهان به راه انداخته است.
پیشرفت علم و مسائل آن
در جستوجوی نظریهای در باب رشد علم
تعداد بازدید : 0
نویسنده: لری لاودن
مترجم: محمدمهدی هاتف
نظریهی ارائهشده در این کتاب را باید در ادامهی نظریههای بزرگ دربارهی چیستی علم فهمید؛ نظریههایی که مترصد تصحیح تصویر موجود از روش علم و نیز موضوعات انتزاعیتری همچون عقلانیت و پیشرفت علم بودهاند. از میان این مقولات اما تمرکز لاودن بیشتر بر مسئلهی پیشرفت است. دیدگاه فلسفی او دربارهی علم پیوند تنگاتنگی با تاریخ واقعی علم دارد، و کمتر ادعایی را میتوان در این کتاب یافت که بدون اقامهی شاهدمثالی از تاریخ علم عرضه شده باشد.
تعداد بازدید : 0
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
کمک متاورس به رشد بازار گردشگری
-
معرفی کشورهای رتبهدار در توسعه استارتاپ
-
چرا تفکر «مجموع صفر» اشتباه است؟
-
پیشرفت علم و مسائل آن


انتخاب هفته نامه :