|
متقاضیان خودروهای وارداتی تا کی برای ثبتنام فرصت دارند؟
تعداد بازدید : 0
وزارت صنعت، معدن و تجارت فهرست اسامی ۲۲ بانک را برای ثبت نام خودروهای وارداتی اعلام کرد.
از وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانکهای ملی، سپه، ملت، تجارت، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پست بانک، توسعه تعاون، دی، رسالت، رفاه کارگران، سرمایه، سینا، شهر، صادرات، صنعت و معدن، کارآفرین، کشاورزی، مسکن، موسسه اعتباری ملل و قرضالحسنه مهر ایرانیان به منظور فروش خودروهای وارداتی معرفی شدند.
با آغاز به کار سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی saleauto.ir از روز شنبه گذشته (۶ اسفند ۱۴۰۱) متقاضیان تا روز پنجشنبه (۱۱ اسفند) فرصت ثبتنام در این سامانه را خواهند داشت.
دستور ویژه وزیر صمت؛
جهت دهی جدید به ارز صادراتی معدنیها
تعداد بازدید : 0
سیدرضا فاطمیامین در جلسه ویژهای که با حضور مدیران شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی و مسوولان ارزی بانکمرکزی در وزارت صمت برگزار شد، تاکید ویژه دولت بر پیگیری بازگشت ارزهای صادرکنندگان بزرگ صنعتی و معدنی و عرضه آن در مرکز مبادله ارز و طلا را ابلاغ کرد.
بر اساس تاکید وزیر صمت، تمام شرکتهای صنعتی و معدنی صادراتمحور مکلفند در چارچوب بسته جدید ارزی بانکمرکزی، نسبت بهفروش ارز خود در مرکز مبادلات ارز و طلا طبق مکانیزم قیمتی آن اقدام کنند.
به گفته وزیر صمت، این شرکتها تاکنون نیز در زمینه بازگشت ارزهای صادراتی به کشور عملکرد مناسبی داشتهاند و از این پس باید همکاری کاملی انجام دهند.
بر اساس تاکید وزیر صمت، تمام شرکتهای صنعتی و معدنی صادراتمحور مکلفند در چارچوب بسته جدید ارزی بانک مرکزی، نسبت به فروش ارز خود در مرکز مبادلات ارز و طلا طبق مکانیسم قیمتی آن اقدام نمایند.
مرکزی که وزیر صمت به آن اشاره میکند، سیستم ارزی جدید بانکمرکزی است و در آن از تجربهای جدید برای بازگشت ارز بهره گرفته شدهاست. تجربهای که خبرگزاریهای دولتی ایران آن را مدل روسی تعبیر کردهاند.
البته این نسخه شباهتی هم به مدل روسی ندارد و در این نسخه، خبری از تکنرخیشدن ارز و افزایش نرخ بهره و نیز ارتباط با نهادهای بینالمللی نیست.
بر اساس این مدل، کل منابع ارزی حاصل از صادرات اصطلاحا زیر کلید بانکمرکزی قرار میگیرد. «ایرنا» در خبری نوشته است: «اجرای موفق این مدل به وسیله دولت روسیه موجب شد روبل پس از ریزش اولیه در قضیه جنگ اوکراین ظرف یک ماه، ارزش خود را بازیابی کند. در این مدل، ارزهای حاصل از صادرات بهخصوص در صنایع و معادنی که محصولات خود را بهواسطه منابع ارزان انرژی تولید میکنند و در بازارهای جهانی بهفروش میرسانند، تحتکنترل بانکمرکزی قرار میگیرد و این صادرکنندگان عمده (پتروشیمی، فولاد، مس و...) الزاما باید ارز خود را در بازار مبادله ارز و طلا، عرضه کنند.» برخی معتقدند در صورت اجرای موفق این مدل، امکان ریزشهای سنگین در بازار ارز و بازیابی ارزش پول ملی مشابه آنچه در روسیه اتفاق افتاد، وجود خواهد داشت.
تحلیل یک اقتصاددان در سومین کنفرانس اقتصاد آب؛
سیاستهای مولد بحران آب
تعداد بازدید : 0
به عقیده مسعود نیلی اقتصاددان،امروز کشور ما به مجموعهای متنوع و عمیق از مشکلات بزرگی تبدیل شده که از ابرچالش عبور کرده و هریک از چالشهای آن، بهصورت فاجعهای ظاهر شدهاست.
نیلی در سومین کنفرانس اقتصاد آب، افزود: بحران آب، فرونشست، مشکلات بزرگ در تامین انرژی موردنیاز کشور، بیثباتی فزاینده اقتصاد کلان، ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی، کسری پایدار بودجهعمومی، بیکاری جوانان و در نهایت انعکاس همه این چالشها در جامعه بخشی از این مشکلات را تشکیل میدهد. در شرایطی که دست ما به ابزارهای سیاستگذاری نمیرسد، با این مشاهدات چه میتوان کرد؟
او گفت: یک رویکرد آن است که انگشت شکوه بالا ببریم که سازنده نیست. رویکرد دیگر که سازنده است، آن است کهدرصدد پاسخ به این سوال مهم باشیم که چرا به این روز افتادهایم. در این نکته تردیدی نیست که سر بازکردن این همه زخم، جامعه را به واکنشهایی برخواهد انگیخت، اما اگر در مسیر اجتنابناپذیری که جامعه طی میکند، پاسخ سوال را نیابیم، فاجعه بسیار بزرگتر خواهد بود.
نیلی ادامه داد:گروهی بر این عقیده هستند که ریشه مشکلات ما نبود عزم ملی برای حل مشکلات است. گروهی دیگر نیز میگویند مشکلات کشور ما اساسا مدیریتی است. برخی مشکل را مدیریت سازمانی میدانند و برخی مدیریت رفتاری. آنها که مدیریت رفتاری را منشأ مشکلات میدانند، معتقدند که مدیران دلسوز اگر بر سر کار بیایند، مشکلات حل خواهند شد. گروه دیگر ریشه مشکلات را فرهنگی میدانند و معتقدند مشکلات به دلیل فرهنگ ایرانی است و تا کار فرهنگی درست انجام نشود، به نتیجه نخواهیم رسید. گروهی مشکلات را مرتبط با میزان مشارکت سیاسی مردم میدانند و معتقدند هرچه مشارکت مردم بیشتر بوده، مشکلات کمتر بودهاند. برخی نیز ضعف سرمایهگذاری را منشأ مشکلات میدانند. گروهی هم میگویند عدمتعیین الگوی کشت مشکلات را ایجادکردهاست. اصولا در نگاه عدهای راهحل همه مشکلات از ارز گرفته تا تورم، با عزم ملی حل خواهد شد.
او گفت: ما در علم اقتصاد کالاها و خدمات مورداستفاده جامعه را به دو دسته تقسیم میکنیم:کالاهای خصوصی و کالاهای عمومی. کالاهای عمومی دو ویژگی دارند. این کالاها اشتراکی هستند. امنیت یک مثال بارز در اینباره است. امنیت برای همه مردم است. ویژگی دوم کالاهای عمومی آن است که مصرف آن استثناپذیر نیست و همه به میزان یکسانی از آن استفاده میکنند. کالاهای خصوصی درست برعکس کالاهای عمومی است. به دلیل ویژگیهای بازار عمومی، امکان تشکیل بازار برای کالاهای عمومی نیست، اما برای بازار خصوصی میتوان بازار ایجاد کرد. آب هیچکدام از این دو کالا نیست؛ یعنی نه خصوصی است و نه عمومی. به این کالاها منابع مشترک گفته میشود. نیلی گفت: منابع مشترک، کالاهایی هستند که در یک ویژگی با کالای عمومی و در ویژگی دیگر با کالاهای خصوصی مشترکند. آب زیرزمینی مثالی برای این مورد است. در علم اقتصاد تاکید میشود که در مورد این گروه کالاها امکان بروز رویهای تحتعنوان تراژدی منابع عمومی بسیار بالا است؛ در واقع از میان دو ویژگی ذکر شده، آنچه باعث میشود در منابع عمومی با بحران مواجه شویم، ویژگی استثناپذیری است که زمانیکه فردی از این منابع استفاده میکند، امکان استفاده سایرین از آن منبع کاهش خواهد یافت. فرض کنید مخزن آبی در ساختمان داریم و قرار نیست هیچ آبی به آن اضافه شود. تنها عاملی که میتواند مانع بروز بحران شود، اعمال سیاست قیمتی از سوی دولت است، لذا اقتصاد آب بهمعنای اعمال یک سیاست قیمتی علمی بهمنظور جلوگیری از بروز تراژدی منابع عمومی است. دولت و نظام حکمرانی نقش کلیدی در این ماجرا ایفا میکنند.این اقتصاددان گفت: علت فاجعه آبی در کشور را باید در راهبردهای اصلی حکمرانی جستوجو کرد. متاسفانه سیاستهای ما همواره ملزم بوده تا خود را با دو اصل مهم در هر شرایطی تطابق دهد. اول خودکفایی خصوصا در محصولات غذایی. کارشناسان باید توجه کنند محدودیت آب نباید خدشهای به این موضوع وارد کنند. اصل دوم تامین ارزانقیمت نهادههاست خصوصا آب. نتیجه این دوسیاست تراژدی منابع خصوصا در حوزه آب و... است، بحران آب نتیجه تصمیمات اشتباهی است که خودمان گرفتهایم.
با حضور ۱۱۹ ناشر برتر کشور
دومین نمایشگاه کتاب گلگهر در سیرجان افتتاح شد
تعداد بازدید : 0
دومین نمایشگاه بزرگ کتاب گلگهر سیرجان با حضور امام جمعه، معاون استاندار، فرماندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیر مجتمع، معاونین و مدیران شرکت گلگهر، افتتاح شد.
این نمایشگاه با حضور ۱۱۹ ناشر برتر کشور و با ارائه بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی و بهره مندی عموم مردم از خدمات فرهنگی است، با ۴۰ درصد تخفیف برای عموم برگزار شده است.
جلالی معاون سیاسی اجتماعی استاندار کرمان، حجت الاسلام مسلمیزاده امام جمعه سیرجان، روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فریدونی معاون پشتیبانی گلگهر در آئین افتتاحیه این نمایشگاه سخنرانی کردند.
محسن روحی در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا و تبریک اعیاد شعبانیه بیان کرد: از شرکت صنعتی معدنی گلگهر به دلیل پشتیبانیهای خوب در برگزاری رویدادهای فرهنگ و هنر استان تشکر میکنم و امیدوارم با تعامل بتوانیم رویدادهای خوبی در عرصه فرهنگ و هنر سیرجان و استان رقم بزنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به اهمیت انس با کتاب، اظهار کرد: اگر کتاب نبود پیوندی با گذشته نداشتیم و از تجربیات گذشتگان محروم میماندیم. لذا باید از این فرصت استفاده کرده و با مطالعه کتاب از تجربیات دیگران استفاده کنیم.
او با بیان اینکه هر کاری که دانش و آگاهی را بالا ببرد قطعاً ارزشمند است، گفت: نقش برپایی نمایشگاههای کتاب در بالابردن سرانه مطالعه قابل انکار نیست و نمایشگاهها به دلیل ایجاد نشاط در بین مردم برای انس با کتاب بسیار تاثیرگذار هستند و امیدواریم مردم از این نمایشگاهها استقبال کنند.
در چهارمین آگهی انجمن نظارت بر انتخابات اعلام شد؛
تقویم جدید انتخابات اتاق بازرگانی
تعداد بازدید : 0
در چهارمین آگهی انجمن نظارت بر انتخابات اعلام شد؛
تقویم جدید انتخابات
اتاق بازرگانی
جدیدترین تقویم انتخاباتی اتاق بازرگانی منتشر شد. انجمن نظارت بر انتخابات، زمانبندی جدیدی اعلام کرد که شامل دوره بعد از برگزاری تا زمان صدور اعتبارنامهها میشود. در این تقویم، زمانی برای رسیدگی به اعتراضات نیز دیده شده است و در نهایت ۲۰اردیبهشت۱۴۰۲ اعضای اصلی هیات نمایندگان مشخص خواهند شد.
چهارمین آگهی انجمن نظارت بر انتخابات منتشر شد که حاوی اعلام جدول زمانبندی تا آخرین روز انتخابات و اعلام اعتبارنامهها است.
پیرو آگهیهای چاپ و منتشرشده در شمارههای۵۶۵۲، ۵۶۵۶، ۵۶۶۰ و ۵۶۷۲ شنبه ۱/ ۱۱/ ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰/ ۱۱/ ۱۴۰۱ و چهارشنبه ۲۶/ ۱۱/ ۱۴۰۱ روزنامه «دنیایاقتصاد» درخصوص برگزاری دهمین دوره انتخابات اتاقهای بازرگانی سراسر کشور در روز شنبه مورخ ۲۰/ ۱۲/ ۱۴۰۱ و با استناد به بند۵/ ۶ ماده۵ آییننامه تشکیل و نحوه فعالیت اتاق ایران و اتاقهای شهرستان، مصوب شورایعالی نظارت و اصلاحات جلسه ۲۰/ ۱۰/ ۱۴۰۱ شورای مذکور، موارد زیر جهت اطلاع انتخابشوندگان و رایدهندگان عزیز اعلام میشود.
۱) فرصت رای دهندگان اشخاص حقیقی تا ساعت ۲۳:۵۹روز یکشنبه ۱۴/ ۱۲/ ۱۴۰۱ تمدید میشود. نامزدان با مراجعه به آدرس اینترنتی و تکمیل فرمهای مربوطه و درج توضیحات لازم و بارگذاری اسناد مرتبط، نسبت به ثبتنام جهت احراز اهلیت رایدادن اقدام کنند.
۲) اشخاص حقوقی به شرط «دارابودن حداقل دو سال سابقه عضویت پیوسته یا ناپیوسته و معتبربودن کارت عضویت تا روز رایگیری (۲۰/ ۱۲/ ۱۴۰۱) بدون هیچگونه ثبتنام مجاز به رایدادن هستند.
۳) اعضای حقیقی که علاوهبر کارت عضویت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران دارای کارت بازرگانی معتبر تا تاریخ ۲۰/ ۱۲/ ۱۴۰۱ هستند نیز بهطور سیستمی فرآیند احراز اهلیت انجام خواهد شد و نیاز به ثبتنام در سامانه فوقالاشاره را ندارند و در صورت عدماحراز اهلیت، مراتب از طریق پیامک به اطلاع ذینفعان خواهد رسیدتا نسبت به ثبتنام اقدام کنند. در غیراینصورت اهلیت نامبردگان محرز تلقی میشود.
۴) در اتاقی که گروههای چهارگانه به حدنصاب لازم نرسیدهاند داوطلبان در اجرای مقررات بند۳/ ۴ ماده۳ اصلاحی آییننامه و بند۲۶ پاسخ به استفساریه شورایعالی نظارت مجازند بر اساس انتشار این آگهی منطبق با اطلاعیه هیات نظارت مربوطه تا مورخ ۱۰/ ۱۲/ ۱۴۰۱ نسبت به تغییر گروهها اقدام کنند.
۵) افزون بر ذینفعان بند۴ دارندگان کارتهای بازرگانی که واحد بهرهبرداری صنعتی، معدنی، کشاورزی هستند از تاریخ ۷/ ۱۲/ ۱۴۰۱ لغایت ۹/ ۱۲/ ۱۴۰۱ میتوانند در اجرای مصوبه مورخ ۱۶/ ۱۱/ ۱۴۰۱ انجمن نظارت به گروهی که دارای پروانه بهرهبرداری در گروههای موصوف هستند تغییر گروه دهند، ضمنا دارندگان کارتهای عضویت در گروههای صنعتی، معدنی، کشاورزی در صورت داشتن کارت بازرگانی میتوانند در گروه بازرگانی در بازه مذکور تغییر گروه دهند.
۶) نامزدهای انتخاباتی صرفا در چارچوب شیوهنامه تبلیغات انتخابات مصوب جلسه ۳/ ۱۲/ ۱۴۰۱ انجمن که در سامانه اطلاعرسانی انجمن بارگذاری شدهاست مجاز به انجام امور تبلیغاتی هستند.
۷) بر اساس مصوبه مورخ ۲۴/ ۱۱/ ۱۴۰۱ انجمن نظارت بر انتخابات مقرر است، انتخابات بهصورت الکترونیک و با استفاده از پایانههای ثابت و مشخص رایگیری مستقر در ایستگاههای رایگیری بهصورت رایانهای برگزار شود، لذا لازم است رایدهندگان حقیقی ثبتنام و احراز اهلیت شده و دارندگان کارت عضویت شخص حقوقی شخصا با همراه داشتن کارت ملی و اصل کارت عضویت به محلهای اخذ رای که متعاقبا از طریق سامانه انجمن و اطلاعیههای هیاتها به اطلاع میرسد حضور بههم رسانند.
هیچگونه وکالتنامه از اشخاص حقیقی و حقوقی پذیرفته نخواهد شد.
۸) تقویم فرآیند انتخابات تا مرحله صدور اعتبارنامه به این شرح است: روز انتخابات، به تاریخ ۲۰/ ۱۲ ۱۴۰۱، شمارش آرا و اعلام نتایج انتخابات، بلافاصله پس از پایان مهلت اخذ رای و پس از اخذ صورتجلسه و تایید انجمن، به تاریخ ۲۱/ ۱۲/ ۱۴۰۱، اعتراض به سوءجریان یا نحوه انتخابات، ظرف ۳ روز از تاریخ اعلام نتایج، به تاریخ ۲۴/ ۱۱/ ۱۴۰۱، رسیدگی و اعلام نظر هیات به معترضین، حداکثر ظرف ۳ روز از وصول اعتراض به تاریخ ۲۸/ ۱۱/ ۱۴۰۱، مهلت اعتراض به تصمیم هیات نظارت، ظرف ۳ روز اداری از وصول رای هیات به تاریخ ۱۶/ ۱/ ۱۴۰۲، اعتراض به رای انجمن در دبیرخانه شورایعالی نظارت، ظرف ۳ روز اداری به تاریخ ۲۸/ ۱/ ۱۴۰۲، رسیدگی دبیرخانه شورا به اعتراض، حداکثر ظرف ۳ روز اداری از زمان وصول اعتراض به تاریخ ۴/ ۲/ ۱۴۰۲، اعلام نظر قطعی و لازمالاتباع شورایعالی نظارت، ظرف مدت ۴ روز اداری به تاریخ۱۰/ ۲/ ۱۴۰۲، انتشار اسامی قطعی نتایج انتخابات در وبگاه اتاق ایران و روزنامه «دنیایاقتصاد»، ظرف مدت یک روز اداری به تاریخ ۱۱/ ۲/ ۱۴۰۲ و صدور اعتبارنامه ظرف مدت یک هفته به تاریخ ۲۰/ ۲/ ۱۴۰۲.
پایان اردیبهشت ۱۴۰۲؛
مهلت ارسال ایده نوآورانه معدنی به «اینوماین ۴»
تعداد بازدید : 0
مجمع عمومی فوقالعاده
شرکت معدنی و صنعتی گلگهر برگزار شد:
موافقت سازمان بورس
با افزایش سرمایه کگل
مجمع عمومی فوقالعاده شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، با دو دستور کار اصلی تصمیمگیری در خصوص افزایش سرمایه و تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس، با حضور بیش از ۸۰ درصد سهامداران در محل هتل لاله تهران برگزار شد.
ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مجمع عمومی فوقالعاده شرکت معدنی و صنعتی گلگهر بیان کرد: «کگل» افزایش سرمایه از ۲۰ هزار میلیارد تومان به ۳۶ هزار میلیارد تومان را درخواست داده است و بخش عمدهای از این افزایش سرمایه در شرکتهای زیرمجموعه، مشارکت این شرکتها و تامین مالی لازم جهت خرید سنگ است.
وی گفت: شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در چند بخش مختلف همچون گهر انرژی، توسعه آهن و فولاد گلگهر، آب خلیج فارس، شرکت سرمایهگذاری گلگهر، کاوند نهان زمین، ستاره سیمین هرمز که با مشارکت فولاد مبارکه در بندر عباس به فعالیت میپردازد، نیز افزایش سرمایه خواهد داشت.
وی افزود: میزان تولید آهن اسفنجی در شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر به چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تن در سال ۱۴۰۲ خواهد رسید.
ایمان عتیقی بیان کرد: مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر اشاره به بحث زیرساخت ها و حمل ریل جاده ها کرد و گفت: خوشبختانه در زیرمجموعه این موضوع امروز در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: شرکت گل گهر در حال حاضر ۵ میلیون تن گندله تولید میکند که در سال ۱۴۰۵ به ۷.۵ میلیون تن تولید گندله خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر گفت:امیدواریم در سال ۱۴۰۳ تمام برنامههای شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در بخش فولادسازی عملیاتی شود، به طوری که شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در سال ۱۴۰۲ افزایش تولید خواهد داشت که تنها هدف گلگهر نیست و تولید آهن اسفنجی در شرکتهای زیرمجموعه رقم خواهد خورد.
در پایان مجمع عمومی فوقالعاده شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، سهامداران این شرکت با افزایش سرمایه ۲۰ میلیارد تومان و رسیدن آن به ۳۳ هزار میلیارد تومان موافقت کردند.
پایان اردیبهشت ۱۴۰۲؛
مهلت ارسال
ایده نوآورانه معدنی به «اینوماین ۴»
مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) فراخوان داد: ارسال ایده های نوآورانه معدنی به دبیرخانه دائمی جشنواره «اینوماین ۴» تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ امکان پذیر شد.
ایمیدرو با هدف افزایش ظرفیتهای دانشبنیان کشور در بخش معدن و صنایع معدنی، به ایمینو ماموریت داد تا جشنواره ایده های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین) را در ۱۰ محور فناورانه برگزار کند.
از جمله این محورها، اقتصاد چرخشی معدن و صنایع معدنی، معدنکاری، اقتصاد و بهره وری سبز، انرژی های پاک، فناوری ها یا روش های نوین اکتشاف، فناوری های نوین بهره برداری و استخراج، فناوری های نوین فرآوری مواد معدنی و مرتبط با تکمیل زنجیره ارزش فلزات، عناصر استراتژیک و توسعه صنایع پایین دستی و فناوری های نوین در بومی سازی و تعمیق ساخت داخل تجهیزات، قطعات و ماشین آلات پیشرفته زنجیره معدن و صنایع معدنی است.
همچنین، فناوری های نوین در عارضه یابی، افزایش بهره وری و کاهش مصارف (آب، انرژی مواد اولیه )، بهبود فرآیندهای تولید در معادن و صنایع معدنی به خصوص در صنایع فولاد، آلومینیوم، سرب و روی و طلا و فناوری های نوین در حوزه صنعت نسل ۴ معدن و به کارگیری فناوری ها و تجهیزات نوین در صنایع معدنی به خصوص در صنایع فولاد، آلومینیوم، سرب و روی و طلا، زغال سنگ و عناصر نادرخاکی و استراتژیک و دیگر ایدههای نوآورانه و فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی، بخش دیگری از محورهای جشنواره اینوماین ۴ است.
این جشنواره با هدف شناسایی نوآوران و فناوران بخش معدن و صنایع معدنی، فرصتسازی برای صاحبان ایدههای معدنی و صنایع معدنی، تجاریسازی ایده های برتر، حل مسائل ملی مبتنی بر اندیشه ایرانی، جلب و هدایت سرمایهگذاری، همگرایی صاحبان صنعت و پژوهشگران فناور، توسعه فضای تعامل، همفکری و خلاقیت برگزار می شود.
مخاطبان این فراخوان و چهارمین جشنواره ایده های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی اینوماین از سه گروه دانشگاهیان، فعالان صنعت و شرکتهای دانش بنیان تشکیل میشوند و براساس برنامه ریزی های که توسط بخش رویدادهای واحد ارتباطات «ایمینو» انجام شده، تابستان سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. علاقهمندان میتوانند برای ثبت و ارسال ایدههای خود به نشانی imino.ir اقدام کنند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
متقاضیان خودروهای وارداتی تا کی برای ثبتنام فرصت دارند؟
-
جهت دهی جدید به ارز صادراتی معدنیها
-
سیاستهای مولد بحران آب
-
دومین نمایشگاه کتاب گلگهر در سیرجان افتتاح شد
-
تقویم جدید انتخابات اتاق بازرگانی
-
مهلت ارسال ایده نوآورانه معدنی به «اینوماین ۴»


انتخاب هفته نامه :