|
سرپرست جدید ایدرو منصوب شد
تعداد بازدید : 0
وزیر صمت اولین تغییر در مجموعه وزارت صمت و سازمان های تابعه وزارتخانه را کلید زد و مدیرعامل سابق گروه ریلی شرکت مپنا را به عنوان رئیس ایدرو منصوب کرد. عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت طی حکمی بابک احمدی را با عنوان سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) منصوب کرد.
بابک احمدی پیش از این، مدیرعامل گروه ریلی شرکت مپنا و قبل از آن هم معاون بهرهبرداری و سیر و حرکت شرکت راهآهن بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در حکمی «احسان آقائیملایری» را بهعنوان سرپرست دفتر رسانه این وزارتخانه منصوب کرد.
مرکز پژوهشهای مجلس بررسی کرد؛
شش مانع اصلاح بیلان آب
تعداد بازدید : 0
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به موانع اصلاح بیلان آب کشور پرداخته است. اولین مانع بر سر اصلاح بیلان آب کشور عدم وجود متولی مشخص و ارایه دادههای چندگانه است.
مرکز پژوهشهای مجلس، «عدم وجود متولی مشخص و ارایه دادههای چندگانه»، «عدم بهروزرسانی مناسب بیلان آب»، «پویا نبودن عدم کاربرد در اهداف کلان وسیاستگذاریهای موضوعه»، «عدم ساختار سازمانی مناسب در دستگاه متولی امر»، «مشخص نبودن مرز بین اندازه گیری تخمین و مدل سازی» و «تغییر رویکرد از روشهای سنتی بیلان به روشهای نوین حسابداری آب» شش مانع پیشروی اصلاح بیلان آب مطرح کرده است.
اولین مانع بر سر اصلاح بیلان آب کشور عدم وجود متولی مشخص و ارایه دادههای چندگانه است. تهیه آمار و ارقام مرتبط با منابع آب و اطلسهای منابع آب به عهده وزارت نیرو است. بر این اساس تهیه بیلان آب نیز از وظایف این دستگاه است.
به دلیل وجود چندین دستگاه تولیدکننده آمار و ارقام در ارتباط با منابع و مصارف آب در کشور و همچنین وجود ذینفعان مختلف، اجماع در مورد آمار و ارقام و بیلان آب ارایه شده وجود ندارد.
برای مثال موضوع میزان برداشت مصرف آب کشاورزی به عنوان بزرگترین مصرفکننده آب کشور همیشه محل اختلاف وزارتخانههای نیرو و جهادکشاورزی بوده است. همچنین به دلیل وجود ایستگاههای باران سنجی مستقل وزارت نیرو و سازمان هواشناسی کشور و برخی اختلافها در روشهای محاسبه، آمارهای اعلامی بعضا متفاوت است. اختلافهای یاد شده میتواند علت نپذیرفتن آمارهای اعلام شده از سوی برخی دستگاهها و درنهایت ایجاد نابسامانیهایی در مدیریت بخش آب شود.
به نظر میرسد که وجود یک شورای فرادستگاهی حاکمیتی برای ایجاد هماهنگیها در این زمینه و همچنین اتخاذ رویکرد مرجع واحد تولید و اعلام آمار و ارقام و بیلان آب ضروری باشد.
عدم بهروزرسانی مناسب بیلان آب
آخرین آماربرداری سراسری منابع و مصارف آب و پیرو آن آخرین بیلان آب تهیه شده در کشور مربوط به متوسط دوره ۴۵ ساله منتهی به سال آبی ۱۳۹۰-۱۳۸۹ است. باتوجه به گذشت بیش از یک دهه از آخرین سال این دوره و این موضوع که در سالهای اخیر به دلیل تغییرات اقلیم و خشکسالی، بارندگی کشور کاهش چشمگیری داشته، مشخص نیست که این بیلان تا چه حد با واقعیت فعلی بخش آب کشور تطابق داشته باشد. به دلیل کاهش چشمگیر آب تجدیدپذیر کشور و تغییر الگوی مصارف آب، استفاده از آخرین بیلان آب تهیه شده میتواند سبب سوء سیاستگذاریها در بخش آب شود.
پویا نبودن اهداف کلان و سیاستگذاریها
رویکرد جاری تهیه بیلان منابع و مصارف آب کشور، فارغ از چالشهای موجود آن رویکردی ایستا بوده و این بیلان در دورههای زمانی خاص به صورت ثابت تهیه میشود. این امر میتواند استفاده موثر و نزدیک به واقعیت از بیلان آب را با خلل مواجه سازد. به عبارت دیگر، عدم قطعیتهای یکسال مشخص را نمیتوان در آن لحاظ کرد و از این رو سیاستگذاریهای کوتاهمدت و در افق زمانی نزدیک با چالش مواجه خواهد شد. از طرف دیگر این موضوع امکان سناریوسازی و به کارگیری آنها را در تجزیه و تحلیل سیاستهای مدیریتی و درک واقع بینانه نسبت به چالشها، تاثیرات جانبی و عملکرد مورد انتظار از این سیاستها را کاهش میدهد. درضمن طولانی کردن دوره محاسبه متوسط بیلان آب، اگرچه عدد قابل اطمینانی را در درازمدت ارایه داده و برای افق سیاستگذاریهای بلندمدت مناسب است، ولی از طرف دیگر این دوره هر چقدر کوتاهتر باشد، امور آبی کوتاهمدت وجاری کشور را با واقع گرایی بیشتری میتوان پیش برد. بنابر این اصلاح دوره ارایه بیلان آب و لحاظ شکستهای هیدرو لوژیک در آن در کنار ارایه نسخه دراز مدت بیلان راهکار مناسبی میتواند باشد.
عدم ساختار سازمانی مناسب
عدم ساختار مناسب برای امور تصدیگری بیلان آب مانند جمعآوری و آماربرداریهای خرد و پایه یا رفع امورات شبکه پایش منابع و مصارف آب از دیگر عوامل عدم تهیه بیلان مناسب وقابل اطمینان آب در کشور است. وجود ساختار از بالا به پایین وعدم انگیزه برای مشارکت بخشهای مختلف در امور تصدیگری بیلان آب میتواند صحت پایهای بیلان را مخدوش سازد. امور تصدیگری بیلان آب با موارد حاکمیتی آن متفاوت بوده و عمدتا شامل امور اجرایی مرتبط با دادهبرداری، شبکه پایش و راهبرد آنهاست.
مشخص نبودن مرز بین اندازهگیری، تخمین و مدلسازی
اجزای مختلفی در معادله بیلان آب وجود دارد که صحت تخمین آنها، دقت معادله بیلان را به دنبال خواهد داشت. برای تعیین این اجزا از اندازهگیریها، تخمین و مدلسازی استفاده میشود. به عنوان یک اصل کلی، هرچه در تدوین بیلان آب از دادههای اندازهگیری مستقیم بیشتری استفاده شود، بیلان تهیه شده بیشتر به واقعیت نزدیک خواهد بود. از طرف دیگر، اندازهگیری همه اجزای معادله بیلان هزینه بر و مشکل بوده و به ناچار باید برخی از این اجزا را تخمین زده یا با استفاده از تکنیک مدلسازی محاسبه کرد.
این امر در نهایت به عدم قطعیتهای بیلان منابع و مصارف میانجامد. عدم قطعیتها میتواند ناشی از تصادفی بودن ذاتی پدیدههایی مانند بارش، ضعف و خطاهای شبکه پایش، تخمین اجزای معادله بیلان باشد. واضح است که در تهیه بیلان آب، یک حداکثر منطقی از عدم قطعیتها قابل پذیرش بوده و همچنین این مقدار باید مشخص باشد. برای مثال وجود کمی عدم قطعیت در تخمین جز تبخیر به عنوان ۷۲ درصد کل حجم بارندگی در نهایت به عدم قطعیت بیشتری درمحاسبه کسری مخزن منابع آب زیرزمینی منجر میشود. میزان کسری مخزن منابع آب زیر زمینی و مقدار تجمعی آن معمولا در امور سیاستگذاری کلان مورد توجه بوده و باید با دقت قابل قبولی در دسترس باشد.
روشهای سنتی بیلان
استفاده از چارچوبهای حسابداری آب به جای رویکرد سنتی بیلان برای تحلیل نتایج و تفسیر یکپارچه تغییرات منابع آب و بخشهای مصرفکننده میتواند بسیار کارآمد باشد. حسابداری آب فرآیند سازماندهی و ایجاد ارتباط بین اطلاعات منابع آبی و خدمات حاصل از استفاده مصرفکننده در یک مقیاس مکانی معین مانند یک حوضه آبریز است. رویکردهای مختلف حسابداری آب با هدف استانداردسازی روش گزارش دهی اطلاعات مرتبط با آب ارایه شدهاند. انتخاب و بومیسازی این چارچوبها، با توجه به اهداف کلان و خرد مدیریتی و همچنین زیرساختهای اطلاعاتی و فنی ازجمله مواردی است که باید در بازنگری روششناسی مرتبط محاسبات و سازماندهی اطلاعات بیلان آب مورد توجه واقع شود.
تحلیل مصارف به جای برداشتها، تفکیک مصارف، بررسی کارایی بخشهای مصرفکننده، ارایه شاخصهای مدیریتی مرتبط با بخش آب امکان تلفیق اطلاعات بین بخشی و تحلیلهای چندجانبه ازجمله مزایای رویکرد حسابداری آب نسبت به روش سنتی بیلان است.
مشتری پروپاقرص محصول خودروساز کرمانی؛
خودروی J۴ کرمانموتور راهی بازار عراق شد
تعداد بازدید : 0
گروه خودروسازی «کرمانموتور» به عنوان نخستین شرکت خصوصی خودروسازی ایران، صادرات محصولات تولیدی خود را با صادرات محصول J۴ به کشور عراق آغاز کرد و اولین محموله صادراتی این خودرو به مقصد بغداد ارسال شد.
طبق اعلام این گروه صنعتی، سامان فیروزی - مدیرعامل شرکت کرمانموتور - ضمن اعلام خبر صادرات محصول J۴، اظهار کرد: خودروی J۴ نخستین خودرویی است که از محصولات شرکت کرمان موتور به عراق صادر میشود. کشور عراق، مقصد اول کرمانموتور برای صادرات هدف قرار گرفت و کشورهای روسیه، کشورهای مستقل مشترکالمنافع و شمال آفریقا مقصدهای بعدی خواهند بود.
وی صادرات خودرو توسط شرکت کرمانموتور را دستاوردی قابل توجه برای بخش خصوصی صنعت خودروسازی ایران دانسته و گفت: بهرغم وجود رقابت شدید با برندهای خارجی و تحریمهای اقتصادی، این امر با پشتوانه توانمندیهای صنعت قعهسازی کشور به ثمر رسیده است.
فیروزی اعلام کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده، در سال جاری ۴۰۰۰ دستگاه شامل عمدتا محصول J۴ به همراه سایر خودروها به کشورهای مختلف صادر خواهد شد. این خودرو (J۴) با استفاده از فناوریهای پیشرفته و با رعایت استانداردهای کیفیت و ایمنی بالا، طراحی و تولید شده است؛ بنابراین به راحتی میتواند نیازهای مشتریان کشورهای منطقه را برآورده کند.
تولید و صادرات اولین خودروی ملی بخش خصوصی
مدیرعامل کرمانموتور ضمن اشاره به برنامه تولید اولین خودرو ملی بخش خصوصی در آینده نزدیک توسط شرکت کرمانموتور، تاکید کرد: برنامهریزی برای صادرات این خودرو از اولویتهای کرمانموتور است و پس از عراق، صادرات خودرو به سه مقصد صادراتی دیگر در منطقه طی ماههای آینده عملیاتی خواهد شد. کرمانموتور قصد دارد با بهرهگیری از توانمندیهای داخلی، برنامههای صادراتی خود را گسترش داده و با ارائه محصولات باکیفیت در بازارهای جهانی حضور پیدا کند تا از این طریق، به توسعه صنعت خودرو کشور کمک کند.
فیروزی سرمایهگذاری قابلتوجه برای ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی و تطبیق با استانداردهای بینالمللی را در راستای تحقق اهداف عالیه این مجموعه در افق ۱۴۰۵ و رشد شرکت دانسته و گفت: پلتفرم خودروی J۴ متعلق به شرکت کرمانموتور است و هم اکنون با ۷۰ درصد داخلیسازی و همکاری ۱۲۰ قطعهساز داخلی به تولید میرسد.
وی رویکرد کرمانموتور را خلق برند ملی خودرو در بازارهای بینالمللی، کسب سهم بازار بیشتر برای خودرو ایرانی در بازار جهانی، ارزآوری به کشور و افزایش نرخ رشد ایجاد اشتغال عنوان و تاکید کرد: تلاش برای نزدیک شدن به استانداردهای جهانی و ارائه محصولات با کیفیت و قابل رقابت با دیگر کشورها، امری حیاتی است که میتواند به توسعه صادرات خودرو کمک کند؛ برای این منظور، شرکتهای خودروسازی بایستی به پیشرفت فناوری، بهبود فرآیندها، دستیابی به استانداردهای روز دنیا و تحقیق و توسعه تمرکز کنند. به گزارش ایسنا،مدیرعامل کرمانموتور در تشریح اهداف و برنامههای آتی این گروه خودروسازی در زمینه صادرات، اظهار کرد: اهداف آینده شرکت کرمانموتور در زمینه صادرات خودروها شامل افزایش حجم صادرات به کشورهای جدید و توسعه بازارهای صادراتی، افزایش توان رقابتی خودروهای تولیدی ایرانی، بهبود کیفیت و تکنولوژی خودروهای تولیدی و افزایش توان تولید است. صادرات محصولات کرمانموتور با J۴ به عنوان پرتیراژترین محصول این شرکت آغاز شده است؛ اما در زمینه صادرات خودروهای ایرانی، به دنبال ایجاد روابط تجاری بلندمدت با شرکتهای بینالمللی و توسعه همکاریهای فنی و تکنولوژیک با آنها هستیم.
حضور ۹۱ درصدی سهامداران؛
مجمع سیمان ممتازان چقدر سود تقسیم کرد؟
تعداد بازدید : 0
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سیمان ممتازان کرمان با حضور ۹۱ درصدی سهامداران تشکیل شد. در پایان این مجمع،سیمان ممتازان به ازای هر سهم ۴۸۰۰ ریال سود تقسیم کرد.
درآمد عملیاتی شرکت در سال گذشته
مدیرعامل شرکت سیمان ممتازان در مجمع این شرکت گفت: درآمد عملیاتی شرکت نسبت به سال قبل ۷۴ درصد و بهای تمام شده آن با ۷۲ رشد همراه بوده است که به دنبال آن سود ناخالص شرکت ۷۵ درصد رشد داشته است. سود عملیاتی ۹۶ درصد و به تبع آن ما شاهد رشد ۱۱۳ درصدی در سود خالص سیمان ممتازان کرمان بوده ایم.
شرکت طی مقایسه ای با ۱۸ شرکت بورسی دیگر به مقایسه سود ناخالص به فروش پرداخته است که نشان از کنترل بیشتر این شرکت در بهای تمام شده محصول نسبت به سایر رقبا داشته است.
از دیگر نکات مهمی که مهندس ربانی به آن پرداخت، رشد ۱۷۷ درصدی در درآمد غیرعملیاتی شرکت است، که حاصل از سود حاصل از سرمایه گذاری در اوراق با درآمد ثابت، سود حاصل از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار، سود حاصل از افزایش نرخ ارزهای منشا داخلی، سایر درآمدها است.
وی اضافه کرد: شرکت توانسته است ۴۹.۸ درصد بازدهی بر پرتفوی سرمایه گذاری داشته باشد.
مدیرعامل سیمان ممتازان گفت: خرید مواد اولیه شرکت مازاد بر مصرف که باعث ۱۱۱ درصد سود اقتصادی شده است زیرا قیمت مواد اولیه افزایش قیمت گرفته است .
وضعیت تولید و فروش کلینکر و سیمان
مقدار تولید کلینکر و سیمان در مقایسه با سه سال گذشته کمتر بوده است اما فروش سیمان داخلی ۸.۳ درصد افزایش داشته است .
صادرات سیمان شرکت
مدیرعامل سمتاز گفت که علت کاهش صادرات سیمان به چند دلیل است :
۱) وجود بازار مناسب برای فروش سیمان در داخل کشور .
۲) محدودیت های مرزهای شرقی .
۳) مشکلات حمل و نقل .
۴) ایجاد موانع توسط برخی سازمان های نظارتی .
عدم صادرات کلینکر شرکت
وی در ادامه افزود: علت عدم صادرات کلینکر، به دلیل ایجاد ذخیره استراتژیک برای تولید سیمان و عدم توجیه اقتصادی فروش کلینکر نسبت به سیمان است و همچنین احتمال قطعی برق در تابستان وجود دارد، از دلایل دیگر آن حذف معافیت مالیاتی است .
مدیر عامل در ارتباط با مصرف انرژی الکتریکی هر تن سیمان در مقایسه با سال گذشته گفت: میزان آن کاهشی بوده و علت افزایش مصرف انرژی حرارتی در تولید کلینکر به سه علت است :
۱) تغییر شاخص های ترکیب مواد .
۲) کاهش نرخ ساعتی خوراک کوره .
۳) افزایش تعداد توقفات .
پروژه شرکت در سال ۱۴۰۲
پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی که تاریخ شروع پروژه ۱۵/۰۱/۱۴۰۲ و پیش بینی تاریخ بهره برداری ۳۱/۰۳/۱۴۰۳ است دوره بازگشت سرمایه ۷.۲۴ سال ارزیابی شده است و مبلغ سرمایه گذاری برای این پروزه حدودا ۲.۵۴۵.۰۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است. تامین مالی این پروژه از نقدینگی شرکت است.
در انتها، مجمع شرکت سیمان ممتازان کرمان ، به ازای هر سهم ۴۸۰۰ ریال سود تقسیم کرد.
دومین تغییر هیاتمدیره فباهنر در هفتههای اخیر؛
معرفی عضو جدید هیئت مدیره مس باهنر
تعداد بازدید : 0
دومین تغییر هیاتمدیره فباهنر
در هفتههای اخیر؛
معرفی عضو جدید
هیئت مدیره مس باهنر
طی حکمی از سوی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، سیدحسین صابری به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان منصوب شد.
به گزارش «اقتصاد کرمان» سیدحسین صابری اناری متولد ۱۳۳۴ است. وی در سال ۱۳۵۷ مقطع لیسانس را در مدرسه عالی مدیریت در رشته مدیریت بازرگانی – مدیریت مالی گذراند؛ در سال ۱۳۶۸ در مقطع کارشناسی ارشد، رشته مدیریت را در دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رساند و اکنون دارای مدرک تحصیلی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در مقطع دکتری است.
وی در سال ۱۳۶۸ به عضویت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درآمد و مدیریت اجرایی شهرداری کرمان، مدیریت اجرایی بنیاد مسکن، مدیرعاملی نمایندگی آستان قدس رضوی در استان کرمان و مدیرعاملی موسسه خیریه مسجد و مجتمع رفاهی امام رضا، از دیگر سوابق کاری اوست.
دبیرکل اتاق بازرگانی کرمان تاکید کرد؛
حمایت اتاق کرمان
از توسعه «مهارت آموزی»
دبیرکل اتاق کرمان با اشاره به مغفول ماندن مهارت در فارغ التحصیلان، گفت: یکی از مهمترین برنامه ها و اهداف اتاق کرمان در پویش کرمان دانا موضوع مهم مهارت آموزی است.
حسن امیری در نشست با مدیر و معاونان دبیرستان علامه حلی کرمان افزود: مهارت اموزی را می توان به صورت عملی با ایجاد کارگاه های اموزشی در محل مدارس دنبال کرد. وی در پاسخ به درخواست مدیر دبیرستان علامه حلی مبنی بر بازدید دانش آموزان از صنایع و معادن استان، گفت: اتاق از این اقدام استقبال می کند و واحد اموزش این مجموعه برای بازدید دانش آموزان از صنایع و معادن و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی و دوره های مدیریتی برای معلمان و مدیران مدرسه برنامه زمانبندی ارائه می دهد.
همچنین مدیر دبیرستان علامه حلی در این نشست گفت: بازدید از صنایع و معادن استان می تواند در انتخاب رشته و دید بهتر و واضح تر دانش آموزان نسبت به شرایط و اقتصاد استان بسیار موثر باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، محمدرضا حسن زاده ادامه داد: امیدواریم اتاق کرمان در راستای قرار دادن دبیرستان علامه حلی به عنوان پایلوت "آموزش های مهارت محور" موافقت و همکاری نماید.
فرصت ساختن از تحریمها در خاتون آباد؛
داخلیسازی پروانه پمپهای کارخانه اسید
مهندسان شرکت ملی صنایع مس موفق شدند تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کرده و پروانه جهت بلید پمپهای ناحیه ۱۰۰ کارخانه اسید را داخلیسازی کنند.
این پروانه که از جنس PE۱۰۰۰ و یک نوع تفلون فشرده مقاوم به سایش و خردایش است توسط کارکنان واحد تعمیرات مکانیک کارخانه اسید خاتون آباد ساخته شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی مجتمع مس شهربابک، دلیل این بومی سازی تنشین شدن غبار موجود در گاز در هنگام شستشوی الکتروفیلترها در کف مخزن اریگیشن و ورود آن به پمپ به همراه سیال می باشد که این امر در نهایت منجر به سایش پروانه و خرابی پمپ می گردید.
کارکنان واحد تعمیرات مکانیک کارخانه اسید خاتون آباد با عنایت به این که عدم تامین این قطعه به علت تحریمها و عدم ساخت آن در داخل کشور باعث توقف تولید میشود، به منظور جلوگیری از وقوع این اتفاق، با تکیه بر خداوند متعال و علم و دانش نسبت به ساخت این قطعه از جنس استنلس استیل L۳۱۶ اقدام کردند.
در مراسم روز ملی صنعت و معدن اعلام شد؛
در مراسم روز ملی صنعت و معدن اعلام شد؛
تعداد بازدید : 0
در مراسم روز ملی صنعت و معدن اعلام شد؛
«کرمان موتور» واحد برتر
در گروه صنایع خودرو
در مراسم سالروز ملی صنعت و معدن و در حوزه صنایع خودرو، شرکت «کرمان موتور» با اشتغال زایی بیش از ۵ هزار نفر، از طرف ستاد گرامیداشت دهه تولید و تجارت با استناد به ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱، به عنوان واحد برتر تولیدی در گروه صنایع خودرو انتخاب شد.
مراسم سالروز ملی صنعت و معدن در آخرین روز دهه گرامیداشت تولید و تجارت،با حضور ابراهیم رئیسی رییس جمهور، علی آبادی وزیر صمت و اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و جمعی از صنعتگران کشور، در سالن اجلاس سران برگزار و به ۵۸ واحد نمونه ملی و برتر در سال ۱۴۰۱ در صنایع مختلف، لوح تقدیر و تندیس یادبود اهدا شد.
در حوزه صنایع خودرو، شرکت کرمان موتور با اشتغال زایی بیش از ۵۰۰۰ نفر، از طرف ستاد گرامیداشت دهه تولید و تجارت با استناد و ارزیابی عملکرد در سال ۱۴۰۱، به عنوان واحد برتر تولیدی در گروه صنایع خودرو انتخاب شد. سامان فیروزی مدیرعامل شرکت کرمان موتور به نمایندگی از این مجموعه با حضور در جایگاه ویژه مراسم، لوح یادبود و تندیس تولیدکننده برتر ملی را از دست وزیر صنعت، معدن و تجارت دریافت کرد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم اعلام کرد
هدف گذاری تولید ۳۰۰ هزار خودرو در ۱۴۰۲
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم گفت: با توجه به سیاستها برای استفاده از زیرساختهای موجود که جوابگو است، تولید بیش از ۳۰۰ هزار خودرو در دستور کار قرار دارد.
هادی شهسوار پور اظهار کرد: سال گذشته با توجه به افزایش تولید خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم رکورد تولید خودرو شکسته شد.
وی افزود: از تولید ۶۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۰ به تولید ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۱، یعنی دو برابر تولید رسیدیم.
شهسوارپور بیان کرد: سال گذشته با توجه به افزایش تولید در شش ماهه دوم سال قریب به ۴۰۰۰ نفر استخدام در سطح منطقه داشتیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم گفت: با توجه به سیاستهای منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید برای استفاده از زیرساختهای موجود که جوابگوی تولید بیش از ۳۰۰ هزار خودرو است، امسال در نظر داریم نسبت به سال گذشته رقم تولید به بیش از دو برابر برسد.
وی اظهار کرد: برای افزایش تولید خودرو قطعا باید نیروی انسانی بیشتری را جذب کنیم که جزء الزامات بوده و در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایسنا، شهسوارپور گفت: امیدواریم خودروسازانی که در ابتدای تحریمها دچار مشکل شدهاند با پیگیریهایی که در سطح استان و شهرستان در حال انجام است، به چرخه تولید بازگردند تا بتوانیم امسال به برنامه هدفی که برای تولید در نظر گرفتهایم، برسیم.
رئیس اداره صمت شهرستان اعلام کرد؛
اشتغال ۲۰ هزار رفسنجانی در واحدهای صنعتی
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان میزان افراد شاغل در واحدهای صنعتی این شهرستان را ۱۹ هزار و ۴۷۰ نفر اعلام کرد.
مهدی حسینیاسماعیلزاده اظهار کرد: در حال حاضر ۱۹۷ واحد صنعتی فعال در شهرستان رفسنجان وجود دارد و میزان افراد شاغل در این واحدها ۱۹ هزار و ۴۷۰ نفر است.
به گزارش ایسنا،وی میزان سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی رفسنجان را ۸۳ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۶۵ فقره جواز تأسیس صادر شده، تعداد پیشبینی شده برای اشتغال جوازهای تاسیس صادره ۶۸۴۶ نفر، پیشبینی سرمایهگذاری جوازهای تأسیس صادر شده ۲۵۴ هزار و ۶۸۸ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه ۷۶ معدن در رفسنجان فعال است، تصریح کرد: تعداد ۶۸۸۰ نفر در معادن شهرستان رفسنجان مشغول بهکار هستند و در این معادن ۱۶۵۴ میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام شده است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین

-
سرپرست جدید ایدرو منصوب شد
-
شش مانع اصلاح بیلان آب
-
خودروی J۴ کرمانموتور راهی بازار عراق شد
-
مجمع سیمان ممتازان چقدر سود تقسیم کرد؟
-
معرفی عضو جدید هیئت مدیره مس باهنر
-
در مراسم روز ملی صنعت و معدن اعلام شد؛


انتخاب هفته نامه :