|
افتتاح سایت لوتشناسی دکتر احمد مستوفی
تعداد بازدید : 0
به مناسبت هفتمین سالروز ثبت جهانی بیابان لوت، سایت لوتشناسی دکتر احمد مستوفی در هتل پایاب شهداد افتتاح شد. فریدون فعالی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان در ابتدای این مراسم بیابان لوت و ظرفیتهای گردشگری شهداد را برای استان با اهمیت خواند و گفت: شهداد یکی از مهمترین دروازههای ورودی به بیابان لوت و مقصد گردشگران داخلی و خارجی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش شهداد افزود: اعتبارات خوبی برای تکمیل زیرساختهای گردشگری شهداد و بیابات لوت در نظر گرفته شده که به زودی تامین میشود.
بررسی روند ۴ بازار در ۴ ماه ابتدای سال ۱۴۰۲
سرمایهگذاران کدام بازار بیشترین زیان را دیدند؟
تعداد بازدید : 0
کاهش ۱۰.۹ درصدی ارزش دلار، ۱۵.۷درصدی طلا، ۲۴.۸ درصدی سکه و ۲۸.۷ درصدی بورس، مسیری است که بازارها طی ۴ ماه گذشته طی کردند.
سرمایهگذاران در بازارهای طلا، سکه، ارز و حتی بورس در یک ماه اول تابستان زیان دیدند. کارشناسان اعتقاد دارند که ادامه روند ریزشی بازارها باعث شده تا احتمال خروج داراییها از بازارها افزایش یابد و این یعنی سمت و سوی جریان نقدینگی تغییر خواهد کرد. کارشناسان تاکید دارند که کاهش ۱۰.۹ درصدی ارزش دلار، ۱۵.۷درصدی طلا، ۲۴.۸ درصدی سکه و ۲۸.۷ درصدی بورس، فرمان خروج را به سرمایهگذاران این بازار میدهد تا مقصد دیگری را برای سرمایهگذاری انتخاب کنند.
ارزش دلار ۱۰.۹ درصد کم شد
۱۲۲۶ تومان، رقمی است که در طول یکماه گذشته از قیمت دلار افتاده است. در حال حاضر هر دلار آمریکا در بازار ۴۸ هزار و ۴۸۷ تومان قیمت دارد و این در حالی است که یک ماه قبل ۴۹ هزار و ۷۱۳ تومان بود.
اما این اعداد در حالی است که در ابتدای سال هر دلار آمریکا به قیمت ۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته میشود. این نشان از آن دارد که در ۴ ماه ابتدای سال از قیمت هر دلار آمریکا ۱۰.۹ درصد کاسته شده و ۵ هزار و ۳۱۳ تومان سقوط کرده است.
دارندگان طلا ۱۵.۷ درصد زیان دیدند
آخرین قیمتی که در بازار طلا ثبت شده، ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار تومان است. این در شرایطی است که بررسیها نشان میدهد هر گرم طلای ۱۸عیار یک ماه قبل و در ابتدای تابستان ۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان گرانتر بود و این یعنی سرمایهگذاران بازار طلا در طول یک ماه گذشته ۲.۳ درصد زیان دیدهاند.
اما نکتهای که در این میان اهمیت دارد، اینکه قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار از ابتدای سال تاکنون در حدود ۳۵۹ هزار تومان ریزش داشته است. هر گرم طلای ۱۸عیار در ابتدای سال ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان قیمت داشت و این یعنی دارندگان طلا در طول ۴ ماه گذشته ۱۵.۷ درصد ضرر کردهاند.
سکهبازان ۲۴.۸ درصد زیان دیدند
اما سکهبازان در طول یکماه گذشته چقدر زیان دیدهاند. رصد روند بازار سکه حاکی از آن است که در طول یکماه تیر یک میلیون و ۵۸۰ هزار تومان سکه و به عبارتی ۵.۵ درصد ریزش قیمت داشته است. در حال حاضر هر قطعه سکه امام در بازار ۲۷ میلیون تومان است.
اما روند منفی بازار سکه در تیرماه در حالی است که قیمت سکه از ابتدای سال نیز ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ریزش کرده است. در ابتدای سال هر قطعه سکه امامی ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت داشت و این یعنی در این بازه زمانی سکه ۲۴.۸ درصد سقوط کرده است.
سهامداران ۲۷.۸ درصد زیان دیدند
سهامداران در طول یکماه گذشته چقدر ضرر کردهاند؟ بررسیها از ریزش ۱۹۰ هزار و ۹۲۱ واحدی شاخص بورس حکایت دارد. در حال حاضر شاخص بورس روی عدد یک میلیون و ۹۸۲ هزار و ۹۷۱ واحد ایستاده است و این عدد، حاکی از زیان ۸.۷ درصد سهامداران در تیرماه است.
به گزارش خبر آنلاین، ریزش شاخص بورس در حالی است که در نیمه اردیبهشت رکوردهای قابل توجهی را ثبت کرده بود و به عدد ۲ میلیون و ۵۳۵ هزار واحد رسیده بود، اما تصمیمات ناگهانی دولت، بازار را در مسیر ریزشی قرار داد؛ به طوری که از آن تاریخ تاکنون شاخص ۵۵۲ هزار و ۲۶۵ واحد ریخته است. این یعنی در این بازه زمانی سهامداران ۲۷.۸ درصد زیان دیدهاند.
سهم فارغالتحصیلان از بیکاری رشد کرد؛
تراژدی اشتغال دانشگاهرفتهها
تعداد بازدید : 0
طبق نتایج آمارگیری نیروی کار در بهار ۱۴۰۲سهم بیکاران فارغالتحصیل آموزش عالی از کل بیکاران افزایش یافته است. به عبارت دیگر، در بهار امسال ۴۰.۸ درصد بیکاران را افرادی تشکیل دادهاند که در دانشگاه درس خوانده و فارغالتحصیل شدهاند. این در حالی است که در بهار سال گذشته سهم این افراد از کل بیکاران زیر ۴۰ درصد بوده است.
سهم زنان بیکار فارغالتحصیل شده از دانشگاه از کل بیکاران در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته تغییر نکرده اما سهم مردان بیکار فارغالتحصیل افزایش یافته است. آمارها نشان میدهد که در بهار ۱۴۰۲ تنها ۲۶.۵ درصد شاغلان کشور را افراد درس خوانده در دانشگاه تشکیل میدهد. سهم مردان شاغل فارغالتحصیل از کل شاغلان کشور در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته تغییر نکرده اما سهم زنان شاغل درسخوانده در دانشگاه از کل شاغلان کاهش یافته است.
سهم درسخواندههای دانشگاهی از بازار کار
یکی از شاخصهایی که میتواند نشاندهنده وضعیت بازار کار فارغالتحصیلان آموزش عالی باشد، سهم این افراد از کل شاغلان و بیکاران کشور است. برای محاسبه سهم شاغلان فارغالتحصیل آموزش عالی، تعداد افرادی که شاغل بوده و از دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند را بر تعداد کل افراد شاغل در کشور تقسیم میکنند. تمام افرادی که در دایره این محاسبات قرار میگیرند در سن اشتغال بوده و سنی معادل ۱۵ سال یا بیشتر دارند.
بر همین اساس، سهم بیکاران فارغالتحصیل آموزش عالی برابر با نسبت جمعیت بیکار فارغالتحصیل بر جمعیت کل بیکاران کشور است. در این محاسبات، بیکار فردی در نظر گرفته میشود که اگرچه شغل ندارد اما یا در جستجوی کار است و یا اگر شغلی برای او پیدا شود تمایل به کار کردن دارد. بنابراین اگر یک فارغالتحصیل دانشگاهی در جستجوی شغل نباشد یا تمایلی به کار کردن نداشته باشد، در این محاسبه قرار نمیگیرد.
۸۶۰ هزار بیکار دانشگاهی در بهار ۱۴۰۲
بررسیها نشان میدهد که اگرچه نرخ بیکاری کشور در بهار امسال یک واحد درصد کاهش یافته و به ۸.۲ درصد رسیده است اما سهم بیکارانی که از دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند از کل بیکاران کشور افزایش یافته است.
به عبارت دیگر، در بهار سال گذشته ۳۹.۷ درصد از بیکاران کشور را افراد درسخوانده در دانشگاه تشکیل میدادند در حالی که در بهار امسال ۴۰.۸ درصد از بیکاران، از دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند. طبق گزارش مرکز آمار تعداد افراد بیکار در بهار ۱۴۰۲ معادل ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر بوده که از میان آنها ۸۶۵ هزار نفر فارغالتحصیل آموزش عالی بودهاند.
سهم زنان بیکار فارغالتحصیل آموزش عالی از کل بیکاران در بهار امسال تغییری نکرده و ۶۹.۸ درصد باقیمانده است. در حالی که سهم مردان بیکار دانشگاهی از کل بیکاران ۰.۶ واحد درصد افزایش یافته و از ۲۷.۱ درصد در بهار سال گذشته به ۲۷.۷ درصد در بهار امسال رسیده است.
سهم زنان دانشگاهرفته از بازار اشتغال
به گزارش اکوایران،سهم شاغلان فارغالتحصیل آموزش عالی از کل شاغلان کشور در بهار امسال کاهش ناچیزی داشته است. به طوری که از ۲۶.۶ درصد در بهار سال گذشته به ۲۶.۵ درصد در بهار امسال رسیده است. این در حالی است که سهم زنان شاغل درسخوانده در دانشگاه از کل شاغلان کشور بیش از یک واحد درصد کاهش یافته است.
به عبارت دیگر، سهم زنان شاغل فارغالتحصیل آموزش عالی از کل شاغلان از ۴۶.۸ درصد در بهار سال گذشته به ۴۵.۷ درصد در بهار امسال رسیده است. در واقع، در بهار ۱۴۰۲ از میان ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار زن شاغل در کشور، تنها ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از آنها فارغالتحصیل آموزش عالی بودهاند. در مقابل، سهم مردان شاغل دانشگاه رفته از کل شاغلان در بهار ۱۴۰۲ نسبت به بهار ۱۴۰۱ تغییری نکرده و معادل ۲۲.۹ درصد باقیمانده است.
رئیس کمیسیون واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان، تشریح کرد
ظرفیتهای تجاری اثرگذار بر توسعه اقتصادی
تعداد بازدید : 0
رئیس کمیسیون واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان در نخستین نشست این کمیسیون در دوره دهم اتاق کرمان گفت: واردات صحیح کالا می تواند رقابت در داخل را افزایش دهد که این موضوع در سلامت مردم، استفاده از محصولات با کیفیت، حفظ محیط زیست و... تاثیرگذار خواهد بود.
مظفر محمدی در جمع اعضای این کمیسیون افزود: عمده محصولات وارداتی استان کرمان قطعات مورد نیاز سه کارخانه خودروسازی در بم است که می توان با حل برخی مسائل مربوط به واردات، در سایر حوزه ها نیز به واردات و ایجاد رقابت پرداخت. وی اظهار کرد: وضع عوارض مالیاتی، نوسانات ارزی، فقدان آشنایی کامل کارکنان برخی مجموعه های مرتبط با واردات، تحمیل تعرفه های بسیار و... باعث کم شدن رقابت و ایجاد مسائلی در واردات می شود.
رئیس کمیسیون واردات و تجارت داخلی اتاق کرمان ادامه داد: در امر واردات وجود مراکز زیاد تصمیم گیری مانند جهاد کشاورزی، صمت، توسعه تجارت، گمرک، آزمایشگاه ها و مراکز نمونه برداری و همچنین قوانین بسیار، موانعی را برای واردکنندگان ایجاد می کند که در فعالیت های این کمیسیون، رفع این مسائل را پیگیری خواهیم کرد. محمدی، در رابطه با فعالیت های این کمیسیون تصریح کرد: بزودی کمیته های کمیسیون، نواب رئیس و قائم مقام کمیسیون انتخاب و معرفی می شوند و قصد داریم ماهانه یک جلسه را برگزار و مسائل حوزه واردات و تجارت داخلی را با حضور مسئولان و فعالان این حوزه بررسی و راهکارهایی برای رفع آنها پیشنهاد دهیم و موارد را پیگیری نمائیم.
حمایت گمرکات استان کرمان از واردکنندگان
در ادامه این نشست مدیرکل گمرکات استان کرمان با اشاره به اینکه استان قطب تولید خودرو با ۹۵ هزار دستگاه خودرو تولیدی است و جایگاه ویژه ای در بخش واردات دارد، گفت: علاوه بر ترخیص کالاهای رایج، یکسری کالاها مانند ماشین آلات معدنی و راهسازی در گمرک سیرجان و قطعات خودرو در سه گمرک کرمان، سیرجان و بم ترخیص می شود و به تازگی مجور ترخیص خودرو در گمرک کرمان نیز صادر شده است. محمد دولتی تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰۰ هزار تن کالای وارداتی به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار داشتیم که عمده کالاها قطعات خودرو و کامیون، مواد اولیه واحدهای تولیدی، مواد تولیدی، ماشین آلات راهسازی و کشاورزی بود.
وی با اشاره به اینکه قطعات خودرویی ارزش زیاد و حجم بالایی از واردات را به خود اختصاص داده اند، بیان کرد: استان ۱۱ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ درآمد داشته که از این نظر جزو گمرکات پنجم یا ششم کشور از درآمدی هستیم. وی در ادامه به تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده برای واردات اشاره و بیان کرد: ضمانت نامه های بانکی، بیمه برای ترانزیت، در اختیار دادن انبارهای گمرک حداقل به مدت ۵ ماه از جمله این تسهیلات است و همچنان آمادگی خود را برای انجام هر گونه تشریفات گمرکی اعلام می کنیم.
دولتی افزود: گمرک مسیرهای سبز، زرد و قرمز را برای ترخیص کالا ایجاد کرده که در مسیر سبز مواد اولیه، کالاهای اساسی و مواد تولیدی حساس بدون ارزیابی فیزیکی و کارشناسی به مرحله درب خروج می روند و ترخیص صورت می گیرد. وی ادامه داد: همچنین در مسیر زرد کارشناسی اسناد گمرکی صورت می گیرد و در مسیر قرمز اسناد گمرکی و ارزیابی فیزیکی هر دو انجام می شود که موارد در این مسیر بسیار کم است.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، مدیرکل گمرکات استان کرمان بیان کرد: با صدور بخشنامه ای برای ترخیص کالاهای تحریمی با حداقل اسناد گمرکی، بسیاری از مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی برطرف شده است. وی افزود: گمرک کرمان در بحث کمک به واحدهای تولیدی و کمک به تجار و بازرگانان پیشرو است و سقف تسهیلات را برای واردکنندگان و صادرکنندگان در نظر می گیرد.
گفتنی است در این نشست جمعی از واردکنندگان به بیان مسائل خود مانند عدم حمایت در تسعیر ارز، عدم امکان ترخیص بعضی کالاها در گمرکات استان، مسائل مربوط به تعزیرات حکومتی، تخصیص و تامین ارز طولانی مدت برای واردات، رفع تعهد سختگیرانه برای واردات نسبت به صادرات و ... پرداختند.
تا پایان سالجاری انجام میشود؛
بهرهبرداری از فاز اول تقاطع «شهدای خلبان»
تعداد بازدید : 0
تا پایان سالجاری انجام میشود؛
بهرهبرداری از فاز اول تقاطع «شهدای خلبان»
معاون حملونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان گفت: تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» تاکنون، ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق قول پیمانکار، فاز یک پروژه تا انتهای سالجاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
محمدرضا یحییزاده، درخصوص پیشرفت پروژۀ «شهدای خلبان» با اشاره به معارض این پروژه در محوطۀ سازمان محیط زیست، افزود: کار تملک برای اجرای رمپ شرق به شمال پل، در حال انجام است و چون مالک، یک سازمان دولتی است، ازطریق استانداری و وزارت امور اقتصاد و دارایی جهت تملک زمین متعلق به محیط زیست، مکاتبه شده که رفع معارض شود و بتوانیم لوپ را اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه پل «شهدای خلبان» تاکنون، ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به تجمیع هزینههای اجرای تقاطع غیرهمسطح در سالجاری و تمرکز این بخش از بودجه بر اجرای پل «شهدای خلبان»، حدود ۲۴۸ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده و به همین دلیل، اجرای تقاطع غیرهمسطح دیگری را در سالجاری آغاز نکردیم.
معاون حملونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، پیشرفت تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» را مناسب ارزیابی کرد و افزود: براساس زمانبندی که پیمانکار داده، سه راستگرد در این پل باید اجرا شود؛ راستگرد کمیل به سمت اختیارآباد، راستگرد سهراه هوانیروز به سمت کمیل و راستگرد کمیل به سمت سهراه هوانیروز و دو چپگرد نیز اجرا خواهد شد.
یحییزاده بیان کرد: مشکلی که در ارتباط با پل «شهدای خلبان» داشتیم که اجرای آن را به تأخیر انداخت، موضوع تلاقی آن با تیرهای فشار قوی و ریل راهآهن است که برای نصب سگمنتها و قطعات پل باید برق قطع شود، اما بهدلیل قرار داشتن در فصل تابستان، شرکت برق نمیتواند هر زمانی اقدام به قطع برق کند.
وی ادامه داد: بازۀ یک ماههای طول کشید تا قطعی برق از طرف استانداری با شرکت برق هماهنگ شود و شرکت برق اعلام کرد نمیتوانند چند روز متوالی قطعی بدهند؛ بنابراین، مجبوریم در چند بازۀ سهچهارساعته در شب کار را انجام دهیم.
به گزارش کرنا،معاون حملونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان، خاطرنشان کرد: به این ترتیب، مشکل عبور عرشۀ پل «شهدای خلبان» از روی پل راهآهن و تلاقی با تیرهای فشار قوی حل میشود و طبق قول پیمانکار، فاز یک پروژه تا انتهای سالجاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
یحییزاده افزود: یکسری تملکها نیز از سمت خیابان «کمیل» به بلوار «شهید سلیمانی» باید انجام شود که واحد امور املاک شهرداری پیگیر آن است تا این محدوده همزمان با افتتاح فاز دو پروژه، بازگشایی شده و بلوار «شهید سلیمانی» به پل «شهدای خلبان» متصل شود.
بانک عامل بخش مسکن اعلام کرد؛
وام خرید املاک سالخورده چقدر است؟
بر اساس اعلام بانک عامل بخش مسکن، پرداخت سقف جدید تسهیلات خرید مسکن آغاز شد. تسهیلات جدید خرید مسکن در حالت انفرادی با سقف ۴۰۰ میلیون تومان در تهران، ۳۲۰ میلیون تومان برای مراکز استانها و شهرهای دارای بیش از ۲۰۰هزار نفر جمعیت و ۲۴۰ میلیون تومان برای سایر مناطق شهری صرفا برای خانههایی پرداخت میشود که سن بنای آنها حداکثر ۲۵ سال از تاریخ صدور پروانه ساختمانی باشد. برای املاک ۲۵ تا ۳۰ سال ساخت نیز پرداخت وام میسر است اما سقفهای آن برای سه دسته شهر مذکور به ترتیب ۳۲۰، ۲۴۰ و ۱۶۰ میلیون تومان در حالت انفرادی تعریف شده است. این تسهیلات در صورت تقاضا قابلیت پرداخت به صورت زوجین با مبلغ دو برابر را دارد. همچنین تسهیلات جعاله بدون هیچ قید و شرطی در همه مناطق و برای همه املاک، ۱۶۰ میلیون تومان خواهد بود.
مدیرکل امور عشایر جنوب استان کرمان خبر داد
۱۳۰۰ کیلومتر ایلراه جنوب نیازمند بهسازی
مدیرکل امور عشایر جنوب استان کرمان گفت: در مناطق عشایری این منطقه سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر ایلراه وجود دارد که سالانه بیش از یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر این راهها نیازمند مرمت و بهسازی است.
ناصر احمدیوسفی افزود: در هشت شهرستان جنوبی استان کرمان نیاز به ایجاد ۱۱۹ کیلومتر راه جدید نیز برای عشایر وجود دارد. به گزارش ایرنا،وی اظهار داشت: ۶۱ کیلومتر راه عشایری در جنوب کرمان از طریق اعتبارات امور عشایر تاکنون زیرسازی شده و آماده آسفالت است که امیدواریم با مساعدت و مشارکت بسیج سازندگی و محوریت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و اداره کل راهداری جنوب کرمان بتوانیم نسبت به آسفالت این محورها اقدام کنیم.
در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، تشکیل شد
۱۵ پرونده قضایی برای ساختمانهای ناایمن کرمان
تعداد بازدید : 0
در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، تشکیل شد
۱۵ پرونده قضایی برای ساختمانهای ناایمن کرمان
قاضی ویژه رسیدگی به پرونده های مرتبط با ساختمان های ناایمن، سازههای غیرمقاوم و مخاطره آمیز در استان کرمان از تشکیل ۱۵ پرونده در راستای صیانت از حقوق عامه در خصوص ساختمانهای نا ایمن شهر کرمان خبر داد.
سینا بنی اسد افزود: پس از حادثه تأسف بار متروپل و متعاقب ورود دستگاه قضایی و دستورالعملی که از سوی دادستان کل کشور صادر شد، دادسرای مرکز استان از باب مدعی العمومی و حقوق عامه به موضوع بررسی ساختمانهای نا ایمن ورود کرد.
به گفته وی، وگدر این زمینه بلافاصله کارگروه ویژه و مرتبط با آن متشکل از سازمان نظام مهندسی، شهرداری کرمان، سازمان آتش نشانی و نهادهای مرتبط مثل بنیاد مسکن و اداره کل راه و شهرسازی تشکیل شد.
قاضی ویژه شناسایی، نظارت و بررسی ساختمانهای نا ایمن بیان کرد: این موارد توسط شهرداری و سازمان نظام مهندسی بررسی و مصادیق ساختمانهای نا ایمن به دادستانی گزارش شد و این شعبه به عنوان شعبه ویژه به موضوعات ورود پیدا کرد.
وی با تاکید بر اینکه ایمنسازی ساختمانها به طور ویژه در دستور کار دادستانی مرکز استان قرار دارد، بیان کرد: اگر ساختمانی در حال ساختوساز باشد عملیات ساختمانی و توقیف ساخت و ساز را صادر میکنیم و در صورتی که ساختمان ساخته شده و در حال بهره برداری باشد اما نا ایمن تشخیص داده شود حسب مورد قسمتهای ناایمن یا حتی کل ساختمان پلمب میشود تا نظر کارشناسی صادر و به فراخور آن تصمیمات بعدی اتخاذ شود.
بنی اسد به دستورالعمل ابلاغی از سوی وزیر کشور خطاب به استانداران سراسر کشور در خصوص بررسی پرونده تخلفات ساختمانهای در حال ساخت اشاره کرد و گفت: در خصوص وظیفه رسیدگی به لزوم رعایت مقررات ملی ساختمان، ضوابط شهرسازی، ایمنی و اصول فنی که موضوعات را به عهده کمیسیونهای ماده ۹۹ و ۱۰۰ شهرداری قرار دادهاند، تأکید شده در بررسی پرونده تخلفات ساختمانهای نا ایمن از پرداخت جریمه برای جبران خسارت جلوگیری شود.
وی به برگزاری کارگروههای ویژهای در معاونت عمرانی استانداری به منظور تعیین مصادیق ساختمانهای نا ایمن نیز اشاره و اظهار داشت: مصادیق زیاد و حادی در خصوص این ساختمانها به دستگاه قضایی گزارش نشده و ۱۵ پرونده تشکیل شده که بلافاصله ورود و ایمن سازی صورت گرفته است به گونهای که از عملیات ساخت و ساز برخی ساختمانها ممانعت به عمل آمده و ساختمانهایی هم پلمب شده است.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان،قاضی ویژه شناسایی، نظارت و بررسی ساختمانهای نا ایمن، ایمن سازی ساختمانها را به عنوان یکی از اصلیترین عوامل در پیشگیری از بروز خسارت در هر حادثهای دانست و از شهروندان تقاضا کرد در صورتی که در محلههای خود مصادیقی که حس میکنند میتواند جزو ساختمانهای ناایمن باشد یا فرد مالک ساختمان با تخلف از قوانین در حال ساخت و ساز است را به شهرداری کرمان، سازمان نظام مهندسی یا دادستانی کرمان گزارش دهند تا با ورود به موقع از وقوع حوادث تلخی همچون ساختمان متروپل جلوگیری به عمل آید.
بسته اقدام مشترک وزارت میراث فرهنگی
و بنیاد مسکن؛
احیای ۱۰۰ روستای تاریخی
و گردشگری ابلاغ شد
بسته اقدام مشترک وزارت میراث فرهنگی و بنیاد مسکن به منظور حفاظت و احیای ۱۰۰ روستای تاریخی و گردشگری و حمایت و توانمندسازی مردم در این روستاها برای اجرا ابلاغ شد.
بر اساس تفاهمنامه منعقده چارچوبهای اجرایی بسته اقدام مشترک، تدوین شده و در دستور کار مشترک مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری، صنایعدستی و بنیاد مسکن در استانها قرار گرفته است.
در افق دوساله این طرح، ۱۰۰ روستای تاریخی، فرهنگی و گردشگری کشور با اقدام مشترک طرفین، حفاظت و احیا شده و از حداکثر ظرفیتهای صنایعدستی و گردشگری برای توانمندسازی مردم و ایجاد و توسعه اشتغال بهرهگیری میشود.
انجام حمایتهای لازم از مردم و بخش خصوصی به منظور نقشپذیری در حفاظت و احیای میراث فرهنگی و توسعه گردشگری از دیگر ویژگیهای این طرح به شمار میآید. در همین راستا اقدامات مشترکی همچون مشارکت و همکاری در شناسایی و انتخاب روستاهای واجد شرایط؛ حفاظت و احیا از طریق مشارکت در تهیه، تدوین و اجرای طرحهای مرتبط؛ همکاری در ایجاد زیرساختهای لازم و توسعه گردشگری؛ همکاری در توسعه و ترویج صنایعدستی و افزایش ضریب اشتغال بر پایه صنایع دستی و ترویج الگوی بومی مسکن و کیفیتبخشی به ساخت و سازهای روستایی در دستورکار دو نهاد مذکور قرار گرفته است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
افتتاح سایت لوتشناسی دکتر احمد مستوفی
-
سرمایهگذاران کدام بازار بیشترین زیان را دیدند؟
-
تراژدی اشتغال دانشگاهرفتهها
-
ظرفیتهای تجاری اثرگذار بر توسعه اقتصادی
-
بهرهبرداری از فاز اول تقاطع «شهدای خلبان»
-
۱۵ پرونده قضایی برای ساختمانهای ناایمن کرمان
انتخاب هفته نامه :