|
«اونیکس» کیمیا شد
تعداد بازدید : 0
پذیرهنویسی واحدهای سرمایهگذاری صندوق سرمایهگذاری در اوراق با درآمد ثابت کیمیا با نماد «اونیکس» در فرابورس انجام شد و با استقبال سرمایه گذاران، تمامی واحدهای صندوق با ارزش ۱۰۰۰ میلیارد تومان در روز نخست فروش رفت.
تعداد ۹۹۰,۰۰۰,۰۰۰ واحد سرمایهگذاری صندوق سرمایهگذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت کیمیا با ارزش مبنای هر واحد ۱۰،۰۰۰ریال در نماد (اونیکس۱) امروز شنبه ۲۸ مردادماه پذیرهنویسی شد و درحالی که قرار بود این عرضه تا چهارشنبه یکم شهریور و به مدت ۵ روز کاری ادامه داشته باشد، اما تمامی واحدهای صندوق در روز نخست به فروش رسید.
نتیجه انتخابات هیاترئیسه 19 کمیسیون تخصصی اتاق ایران مشخص شد
درخشش اتاق کرمان در انتخابات کمیسیون های تخصصی اتاق ایران
تعداد بازدید : 0
انتخابات تعیین هیات رئیسه 19 کمیسیون تخصصی اتاق ایران برگزار شد و اعضای هر کمیسیون، رئیس و دو نایبرئیس کمیسیون متبوع خود را انتخاب کردند.
سهم هیات نمایندگان اتاق بازرگانی کرمان از این دوره تعیین تکلیف کمیسیون های تخصصی اتاق ایران، ریاست در کمیسیون فنی مهندسی و ساخت و نایب رییسی در سه کمیسیون صنعت، توسعه صادرات غیرنفتی و کشاورزی دیگر بود که دستاورد بزرگ و ارزنده ای برای اتاق کرمان به حساب می آید.
نقوی رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران شد
در انتخابات کمیسیون های تخصصی اتاق ایران که 29 مردادماه جاری برگزار شد،«علی نقوی» عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان به عنوان رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران انتخاب شد.
همچنین سهیل آل رسول، به عنوان نایب رئیس اول و حسین وثوقی تهرانی، به عنوان نایب رئیس دوم در این کمیسیون انتخاب شدند.
3 عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان نواب رئیس کمیسیون های تخصصی اتاق ایران شدند
3 عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان در انتخابات کمیسیون های تخصصی اتاق ایران که 30 مردادماه برگزار شد، به عنوان نواب رئیس سه کمیسیون انتخاب شدند.
بر این اساس «عباس جبالبارزی» نایب رئیس اول کمیسیون صنعت،«محمدعلی محمدمیرزائیان» نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی و«سیدمحمدرضا ترابی موسوی» نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی اتاق ایران شدند.
در کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی محمد لاهوتی به عنوان رئیس و صدرالله نیاوران به عنوان نایب رئیس دوم، در کمیسیون صنعت اتاق ایران نیز علیرضا کلاهی رئیس و شریف زاده نایب رئیس دوم و در کمیسیون کشاورزی علی رضوانی زاده به عنوان رئیس و هامان هاشمی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، در دوره دهم فعالیت هیات نمایندگان اتاق کرمان، جبالبارزی عضو هیات رئیسه، محمدمیرزائیان رئیس کمیسیون توسعه صادرات و نقوی رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امورزیربنایی هستند.
گل گهر پنجره ای به سوی آینده؛
شش استراتژی گل گهر در افق ۱۴۱۰
تعداد بازدید : 0
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با تدوین چشم انداز ۱۴۱۰ اهتمام آن را دارد نقش بیش از پیش موثری را در توسعه متوازن و پایدار گروه گلگهر فراهم آورد.
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با تدوین چشم انداز ۱۴۱۰ اهتمام آن را دارد نقش بیش از پیش موثری را در توسعه متوازن و پایدار گروه گلگهر فراهم آورد با این باور که هم تراز با توسعه سرمایه گذاریها کلانِ گل گهر در حوزه های معدنی و صنعتی کشور، توسعه زیرساخت های مدیریتی و تفکر استراتژیک نیز مورد توجه مدیران ارشد شرکت قرار دارد، تا در کنار توسعه فیزیکی و مشهود، توسعه سرمایه های فکری و نامشهود هم رقم زده شود و تضارب این دو امر گل گهر را تبدیل به یک الگوی توسعه پایدار ملی نماید.
تدوین چشم انداز ۱۴۱۰ و به تبع آن استراتژی های گل گهر از یک سو برخواسته از نگاه متوازنی مدیران ارشد شرکت و از سوی دیگر تجربیات گل گهر در امر تدوین و جاری سازی استراتژی است به طوری که می توان اطمینان داشت رویکرد تدوین استراتژی در گل گهر، مبتنی بر تفکر استراتژیک و راهکارهای مسئله محور یکی از اهرم های فراهم آورنده مزیت رقابتی در گروه گل گهر قلمداد می شود، بر اساس رویکرد استراتژیک مسئله محور مسائل اساسی گل گهر شناسایی و در جهت فائق آمدن بر آن راهکارهای استراتژیکی تدوین شده است که در ادامه به آن ها پرداخته شده است.
توسعه فعالیتهای اکتشافی و تامین سنگآهن
تامین سنگآهن بزرگترین و مهمترین چالش فعالان زنجیره فولاد از جمله گل گهر در آینده نزدیک است، منطقه گلگهر، ۱۲۰۰ میلیون تن برآورد شده است که از این مقدار تاکنون حدود ۴۰۰ میلیون تن برداشت و ۸۰۰ میلیون تن آن باقی مانده است. با این توضیح که نرخ برداشت ذخایر با توسعه کارخانجات و خطوط کنسانتره سازی و گندله سازی افزایش یافته و بنابراین تامین پایدار و مطمئن سنگ را در اولویت مسائل استراتژیک قرارداده است. با توجه به این مهم و لزوم بهرهبرداری صیانتی از معدن شماره یک به عنوان معدن ملکی گلگهر از یکسو و دسترسی بیشتر به ذخایر معدنی غنی و اقتصادی از سوی دیگر، موضوع اکتشاف را در گلگهر به یک ضرورت جدی تبدل کرده است. از سویی موضوع اکتشافات دهه هاست که در کشور چندان محل توجه و تمرکز نبوده و نیاز فعلی صنایع به ویژه در زنجیره فولاد، مسئله اکتشافات را به امری مهم تبدیل کرده است که عزمی ملی و جدی برای پرداختن به این موضوع را خواهد طلبید، از سوی دیگر دستیابی به منابع و ذخایر جدید بسیار سرمایه بر و زمانبر و نیازمند حضور و مشارکت موثر فعالان اصلی این زنجیره مانند گل گهر است و که در این خصوص در اولین گام تدوین نقشه اکتشافات کشور و گل گهر در دست اقدام قرار گرفته است.
توسعه زیرساختهای انرژی
انرژی دیگر مثل سابق در دسترس نیست، سهم انرژی در قیمت فولاد و روند افزایشی آن، در کنار محدودیتهای تامین برق در تابستان و گاز در زمستان و بحران دایمی آب ، به ما گوشزد میکند که باید در توسعه زیرساختهای انرژی بیش از پیش کوشا باشیم و مدیریت مصرف انرژی را جدیتر از گذشته دنبال کنیم. قیمت انرژی صنایع فولادی نیز در مسیر آزادسازی است. افزایش قیمت حاملهای انرژی در حالی صورت میگیرد که به احتمال بسیار قیمت فولاد تغییری نخواهد کرد و حتی برخی پیشبینیها از کاهش قیمت جهانی فولاد خبر میدهد. بنابراین باید برای حفظ سوددهی از یکسو بر مدیریت مصرف انرژی و حرکت به سمت فناوریهای بهرهورتر تولید فولاد گام بردارد و از سوی دیگر برای تامین پایدار منابع انرژی چارهای بیندیشد. از این میان تامین آب در گل گهر با اجرای پروژه شیرینسازی آب در خلیجفارس و انتقال آن به سیرجان، مشکل حادی نیست، اما برق و گاز موضوع دیگر استراتژیک زنجیره فولاد و به تبع آن گل گهر است.
توسعه و تکمیل زنجیره ارزش فولاد
عدم توسعه توازن زنجیره فولاد کشور موضوعی است که چندین سال است گریبان گیر زنجیره فولاد است، در برهه ای از زمان زنجیره فولاد با کمبود گندله مواجه بود و این کمبود عرضه قیمت و حاشیه سود این محصول و به تبع آن سرمایه گذاری در این بخش را افزایش داد، پس از به انجام رسیدن سرمایه گذاریها، این قسمت دچار مازاد عرضه و کاهش قیمت و حاشیه سود گشت و قسمت بعدی زنجیره یعنی آهن اسفنجی دچار کمبود عرضه و افزایش قیمت و حاشیه سود و در نتیجه آن افزایش سرمایه گذاری شد، اگر تدبیری اندیشیده نشود این چرخه نامتوازن و سرازیر شدن سرمایهها نهایتا گریبانگیر تمامی بخش های زنجیره خواهد شد و در انتها زنجیره فولادی در کشور باقی خواهد ماند که قسمت قابل توجهی از ظرفیت تولید ایجاد شده مورد بهره بردای پایین تری نسبت به ظرفیت واقعی خواهد داشت. برای مدیریت این چرخه نامتوازنِ داخل کشور لازم است در گل گهر به عنوان یک موضوع استراتژیک از یک سو برنامه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش فولاد به موقع عملیاتی شود و از سوی دیگر با نقش حاکمیتی از تعریف و اجرای پروژههای متعدد و نامنسجمی که تعادل زنجیره فولاد را در منطقه گل گهر برهم زند، پرهیز شود تا پایداری و توازن زنجیره در گل گهر نهادینه شود .
تنوعبخشی به حوزههای کسبوکار
می دانیم که جهان به سمت برقی شدن میرود، به این معنا که سهم برق در مصرف انرژی نهایی بیشتر و بیشتر میشود. آنچه که بیش از همه چیز به افزایش سهم برق در مصرف نهایی دامن میزند، افزایش تعداد خودروهای برقی است. تا سال ۲۰۵۰، تعداد خوروهای برقی به بیش از ۱ میلیارد خودرو (۱۳۷ برابر امروز) میرسد و همین امر سهم برق از انرژی نهایی را از ۲۰ درصد به ۴۹ درصد میرساند.اگر قرار باشد که برق موردنیاز خودروهای برقی و دیگر مصارف همچون سابق از انرژیهای فسیلی تامین شود، نه منابع انرژی کافی خواهیم داشت و نه با آلودگی ناشی از آن، جهان جای زیستن خواهد بود. چاره کار استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است. پیش بینی می شود سهم انرژیهای تجدیدپذیر در تولید برق ۳ برابر و سهم برق بادی و خورشیدی ۶ برابر خواهد شد و به تبع آن پیش بینی شده است ایستگاههای ذخیرهساز ۳۰۰ برابر و باتریهای خودروها بیش از ۷۰ برابر امروز خواهد شد. چنین تغییری در پارادایم صنعت برق، نیازهای جدیدی در بخش معدن پدید میآورد. مقایسه مصرف مواد معدنی در خودروهای بنزینی و برقی و همچنین نیروگاههای فسیلی و اتمی با مولدهای تجدیدپذیر نشان میدهد که چه تقاضای بزرگی برای معادن در دل این تغییر پارادایم نهفته است، این کلان روند و الگو برداری از شرکتهای معدن بزرگ دنیا تنوع بخشی را به عنوان یکی دیگر از موضوعات استراتژیک شرکت رقم زده است.
توسعه فناوری معدنکاری
تحریم های ناعادلانه موجب آن شده شده فناوریها و روشهای مورد استفاده در بخش معدن به موقع به روز رسانی و نوسازی نشوند و عالب تکنولوژی های مورد استفاده متعلق به چند ده سال پیش باشد، .
این در حالی است که معدنکاری در دنیا متحول شده و فناوریهای دیجیتال در آن رسوخ کرده است.
با فرسودگی ماشینآلات معدنکاری، عدم دسترسی کامل به فناوری معدنکاری زیرزمینی و ... از مسائل پایه ای هستند که دغدغه معدنکاران کشور شده اند، در حالی که معدنکاران فعلی دنیا دغدغه استفاده از هوش مصنوعی و هوشمند سازی عملیات خود را دارند و تدبیری لازم است تا گسترش این شکاف تکنولوژی فرصت هر گونه مزیت رقابتی را بر فعالان این حوزه تنگ نیاورد، بنابریان یکی دیگر از دغدغه اصلی گل گهر در استراتژی ها توجه و تمرکز بر بروز رسانی تکنولوژی ها معدنکاری و همچنین نوسازی و جایگزینی تراکهای و ماشین آلات معدن کاری با ظرفیت بالا و تکنولوژی بروزتر، هوشمندسازی معدنکاری، دستیابی به تکنولوژی برداشت معادن زیرزمینی، تکنولوژی های اکتشافی روز دنیا و ... خواهد بود.
توسعه زیرساختهای توسعهای و مدیریتی
توسعه سریع گلگهر در دهه گذشته، بخش زیادی از اهتمام و منابع گلگهر را صرف ساخت زیرساختهای فیزیکی کرده است و لازم است موج بعدی توسعه در گروه گل گهر به زیرساختهای نرم متمرکز گردد؛ زیرساختهایی که اگر به آنها بپردازیم زمینه را مزیت رقابتی پایدار فراهم خواهد آورد، با توجه به آن که گلگهر در حدود ۴۰ شرکت به صورت مستقیم و غیرمستقیم سرمایهگذاری کرده است توسعه نظام های مدیریت و ارتقا شایستگی متخصصین هم تراز با استانداردهای تراز اول داخلی و بین المللی به عنوان یک موضوع استراتژیک قلمداد می شود تا به پشتوانه این سرمایه، مدیریت شرکتها و هماهنگی آنها با یکدیگر بر اساس زیرساختی شفاف برای پایش عملکرد و هم افزایی بین آنها فراهم آید و همچنین راهکاری باید ایجاد نمود تا از انطباق و همسویی فعالیتهای شرکتها در جهت توسعه پایدار گروه گل گهر اطمینان کامل حاصل کرد، بنابراین دو زیرساخت مهمی که در استراتژی شرکت محل تمرکز و توجه ویژه است، از یک سو حاکمیت شرکتی برای همسویی و هم افزایی شرکتهای گروه گل گهر است و از سوی دیگر توسعه مدیران آینده است تا سکان دار هدایت بهرهور شرکت ها باشند.
در مجمع عمومی عادی سالانه مطرح شد
افزایش سرمایه ۴ هزار میلیاردی خکرمان
تعداد بازدید : 0
در مجمع عمومی عادی سالانه مطرح شد
افزایش سرمایه
۴ هزار میلیاردی خکرمان
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری آرمان گستر پاریز در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام از افزایش سرمایه ۴ هزار میلیارد تومانی در آینده خبر داد.
حامد شادکام در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت ضمن تشریح اقدامات سال گذشته و برنامههای آتی این مجموعه گفت: برای کسب رضایت سهامداران و مشتریان اقدامات متنوعی صورت گرفته است. یکی از این اقدامات تاسیس استارتآپ مانا بود که در طی دو سال گذشته انجام شده بود. همچنین ایجاد بازار ثانویه برای خودروهای کرمانموتور، طرح تعویض خودرو، نقدی یا لیزینیگ به صورت آنی از از جمله موارد دیگری است که در راستای منافع مشتریان و سهامداران پیگیری و انجام شد. همچنین دو بانک اقدام به سرمایهگذاری در هلدینگ مانا کردند.
وی در مورد مهمترین فعالیتهای شرکت در سال مالی گذشته، گفت: شرکت سرمایهگذاری آرمان گستر پاریزدر سال گذشته اقدامات و فعالیتهایی از جمله اتمام فرآیند انتقال به بازار دوم فرابورس، اتمام فرآیند تبدیل شدن به نهاد مالی و دریافت مجوز از سازمان بورس اوراق بهادار، بهینهسازی پرتفوی سرمایهگذاری شرکت در بازار سهام، افزایش سهم داخلیسازی شرکت فرعی آرمان موتور، تبدیل پروژه استارتآپ مانا به شرکت جذب سهامدار برای آن و بررسی و انجام مقدمات تکمیل پروژه زنجیره خدمات خودرو در قالب شرکت مانا، درخواست درج در بازار بورس شرکتهای تجارت خودرو، واسپاری کرمان موتور، خرید ۵۰ درصد سهام شرکت گروه توسعه آینده کرمان (سهامی عام) و افزایش سرمایه آن به ۴ هزار میلیارد ریال و خرید ۲۰ درصد سهام شرکت اشکو پارس (سهامی عام) را به پایان رساند.
شادکام افزود: تجهیز منابع در راستای اهداف بلندمدت، شناسایی فرصتها و اقدام به سرمایهگذاری در بازار سرمایه و افزایش بازدهی منابع، شناسایی فرصتها و اقدام به سرمایهگذاری در بازار اولیه در حوزه انرژی، صنایع و معادن به منظور دستیابی به سرمایهگذاریهای متنوعتر وکاهش ریسک تمرکز، شرکت در افزایش سرمایههای جدید شرکتهای سرمایهپذیر(کرمانموتور، خدمات و تجارت خودرو، واسپاری کرمانموتور و آرین مهتاب گستر)، پرداخت تعهدات سرمایهای شرکت مانا، توسعه سرمایهگذاری در استارتآپها و تاسیس و تبدیل شرکتهای دانشبنیان جهت تکمیل زنجیره ارزش تولید و خدمات خودرو، توسعه خدمات شرکت مانا در قالب در قالب اپلیکیشن اختصاصی خدمات خودرویی و درج و پذیرش سهام شرکت کرمان موتور در بازار سرمایه را از جمله مواردی برشمردکه شرکت در دستور کار برنامههای آتی خود قرار داده است.
علاوه بر این مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده این شرکت با حضور بیش از ۵۸ درصد سهامداران برگزار شد و اساسنامه طبق اعلامیه سازمان بورس و اوراق بهادار مورد تصویب سهامداران قرار گرفت. همچنین در مجمع عادی این مجموعه، از در دستور کار قرار گفتن افزایش سرمایه ۴ هزار میلیارد تومانی خبر داده شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان خبر داد؛
ایجاد شهر صنایع پاییندستی مس در کرمان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در نشست مسئولان جنوب استان کرمان در سالن اجتماعات معاونت بهرهبرداری مجتمع مس سرچشمه از ایجاد «شهر صنایع پایین دستی مس» در استان کرمان خبر داد. امیر حسن زاده تکمیل اکتشافات معادن در جنوب استان را متذکر شد و گفت: در جنوب استان، آموزش مهارت را نیز باید دنبال کنیم. فرمانداران جنوب، بحث مهارت معدنی را جدی بگیرند چراکه فنی و حرفهای در این زمینه پای کار است.
حسنزاده در پایان گفت: انتظار داریم با توجه به پتانسیل استان در صنعت مس، شهر صنایع پاییندستی مس در استان کرمان ایجاد شود.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این نشست گفت: معدن مس سرچشمه معدنی در ابعاد جهانی با ذخیره ۹میلیون تن است که سبب اشتغال و آبادانی برای منطقه شده است.
حسین محققی با اشاره به گذشت ۱۵سال از زمان اکتشاف معدن مس کرور در جنوب کرمان، خاطرنشان کرد: این معدن با ذخیره ۵۰۰میلیون تنی یکی از معادن مهم مس در کشور محسوب میشود که کارخانه تغلیظ ۸۵هزارتنی برای آن پیشبینی شده و اگر برداشت ۲میلیون در سال داشته باشد، ۱۰۰۰تن کاتد میتوان از آن برداشت شود. وی کمک استانداری و مسئولان منطقه را برای آغاز بهکار معدن کرور ضروری دانست و گفت: کار اکتشافی در این معدن لازم است و باید شرایط منطقهای مهیا شود تا فعالیت صورت گیرد. مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همچنین از احیای صنایع پاییندستی مس و کار تحقیقاتی در این زمینه خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان نیز با اشاره به بازدید از مجتمع مس سرچشمه، گفت: همه ما باید سفیرانی برای کمک به سرمایهگذاری و توسعه اشتغال در جنوب استان کرمان باشیم.
در جداول قانون بودجه سال جاری؛
حقالسهم حقوق دولتی معادن استانها آب رفت
تعداد بازدید : 0
در جداول قانون بودجه سال جاری؛
حقالسهم حقوق دولتی معادن استانها آب رفت
حقالسهم حقوق دولتی معادن به استانهای محل وصول در جداول قانون بودجه سال جاری آب رفت.
براساس قانون بودجه کل کشور دولت موظف است ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده از استانها را هر سه ماه یکبار به خزانه معین استان واریز کند و با اولویت شهرستانی که معدن در آن قرار دارد جهت توسعه زیرساختهای آن و رفع آسیبهای محیط زیستی اختصاص دهد مطابق تبصره (۶) ماده (۱۴) قانون معادن هزینه کند و گزارش آن را به مجلس ارائه کند، سهمی که به گفته معاون امور معدن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت به استانهای محل وصول نمی رسد بطوریکه بالاترین سهم بازگردنده شده تاکنون ۲.۴ درصد بوده است. به گفته رضا محتشمی پور تا سال ۱۴۰۰ به طور متوسط ۲ درصد حقوق دولتی معادن به استانهای محل وصول بازگشت داده شد که تفاوت معنا داری با حقالسهم پیشبینی شده در برنامه بودجه دارد. معاون امور معدن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت معتقد است، در بودجه کشور بجای ۱۵ درصد برای سال جاری پنج درصد بازگشت حقوق معادن لحاظ شده است و این در جداول قانون بودجه رعایت نشده است. معاون امور معدن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص اینکه چند درصد از درخواست مجوزها منجر به صدور پروانه بهرهبرداری می شود گفت: کمتر از یک درصد درخواست مجوز حوزه اکتشافات معادن در کشور منجر به صدور پروانه بهره برداری می شود.
به تصویب هیات مدیره رسید؛
افزایش سرمایه «کگهر»
و «فجهان»
افزایش سرمایه ۴۰۰ درصدی گهرزمین و ۴۷ درصدی جهان فولاد سیرجان به تصویب هیاتمدیره این شرکتها رسید. هیأت مدیره شرکت سنگ آهن گهر زمین افزایش سرمایه ۴۰۰ درصدی این شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی را به تصویب رساند. هیأت مدیره شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان افزایش سرمایه ۴۷ درصدی این شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی را به تصویب رساند.
با حکم مدیرعامل ملی مس؛
مدیرکل حراست شرکت مس معرفی شد
مراسم تکریم و معارفه مدیر کل حراست شرکت ملی مس با حضور مسئولان حراست کل کشور و دکتر امیر خرمیشاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد. در این مراسم که در محل شرکت ملی مس با حضور جمعی از معاونان و مدیران شرکت مس همچنین مدیران مجتمعهای تولیدی ۳ گانه برگزارشد، دکتر امیر خرمی شاد مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران، با اشاره به جایگاه مهم این شرکت بزرگ صنعتی و معدنی در کشور و ضرورت حضور افراد متعهد و متخصص، گفت: حراست پشتیبان و کمککننده در هر سازمانی است و مجموعهای است که میتواند با همراهی کمک شایانی به رشد شرکت داشته باشد. وی ضمن تشکر از زحمات آقای مهدی رضائی مقدم مدیرکل پیشین حراست و آرزوی توفیق برای ایشان، به سوابق اجرایی آقای عباس اشراقی بهعنوان مدیر کل جدید حراست اشاره کرد و افزود: ایشان از تجربه خوبی در حوزه معدن و صنایع معدنی برخوردار هستند و حضور موثری در این شرکتها داشتهاند؛ امیدواریم بتوانند با وجود داشتن ویژگیهایی نظیر تعهد، تسلط بر حوزه حراست و هوش بالا در این مسیر موفق شوند و این مسئولیت خطیر را به نحو احسن انجام دهند.
۱۳۷۰ مگاوات برق وارد شبکه سراسری می شود؛
ثمره مشارکت صنایع معدنی در تولید برق
تا پایان امسال، حدود ۱۳۷۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو به شبکه سراسری متصل می شود.
به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، طی تفاهم نامه انجام شده میان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو و ایمیدرو در تاریخ ۱۹ مهر ۱۴۰۰، تاکنون موافقت اصولی۱۵۴۰۰ مگاوات نیروگاه توسط شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی دریافت شده است.
از این میزان، در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۶۶ مگاوات (با سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از لیست اولیه تفاهم نامه و نیروگاه فولاد بوتیا از لیست الحاقی تفاهم نامه) و در ۸ مرداد امسال، نیروگاه ۲۵ مگاواتی فولاد غرب آسیا به شبکه سراسری پیوست. همچنین، ۲ واحد گازی کلاسF نیروگاه فولاد مبارکه (مجموع ظرفیت ۶۱۴ مگاوات) در تابستان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد. ۲ واحد گازی نیروگاه گل گهر (مجموع ظرفیت ۳۶۶ مگاوات) نیز در پاییز سال ۱۴۰۲ به شبکه سراسری متصل می شود.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
«اونیکس» کیمیا شد
-
درخشش اتاق کرمان در انتخابات کمیسیون های تخصصی اتاق ایران
-
شش استراتژی گل گهر در افق ۱۴۱۰
-
افزایش سرمایه ۴ هزار میلیاردی خکرمان
-
حقالسهم حقوق دولتی معادن استانها آب رفت
انتخاب هفته نامه :