|
هشدار پلیس آگاهی کرمان در مورد پروژه لاکسون
تعداد بازدید : 0
این روزها پروژه لاکسون بهعنوان پلتفرم ترید و سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال، سروصدای زیادی به پا کرده و مدعی است سود قابلتوجهی را در ازای سرمایهگذاری کریپتو برای کاربران به ارمغان میآورد؛ اما دست نگهدارید! رئیس پلیس آگاهی استان کرمان هم امروز در خصوص فعالیت این شرکت هشدار داده است. سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی در تشریح این خبر اظهار کرد: براساس گزارش پلیس آگاهی یکی از استانها، اخیراً یک پروژه هوش مصنوعی هرمی در قالب نرم افزاری با نام Laxsson اقدام به عضوگیری، جذب سرمایه و فعالیت غیرمجاز در فضای مجازی نموده، به نحوی که هر عضو باید ۱۰ عضو سطح اول را جذب و مجدداً هر عضو سطح اول ۱۰ عضو سطح دوم را جذب کند.
هند اول شد،ایران ششم؛
صادرات فرش ایران در کما
تعداد بازدید : 0
بازار فرش دستباف ایران دست رقبا افتاد و صادرات آن به کما رفت. افت صادرات فرش دستباف ایران در یک دهه گذشته موجب ورود رقبای جدید به این بازار پرطرفدار شد و با این شرایط ایران که در سال ۲۰۱۱ رتبه اول تجارت فرش دستباف را در اختیار داشت سال ۲۰۲۲ به جایگاه ششم بسنده کرد.
بررسی روند صادرات فرش دستباف ایران طی دهه گذشته (سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱) از روند نزولی صادرات این محصول حکایت دارد. بر اساس آمار گمرک ارزش صادرات فرش دستباف ایران از ۴۲۷.۳ میلیون دلار در سال ۱۳۹۱ به ۵۰.۷ میلیون دلار در سال ۱۴۰۱ رسیده است. بررسی روند صادرات فرش دستباف نشان می دهد متوسط رشد سالانه ارزش صادرات فرش دستباف ایران در بازه زمانی مورد بررسی منفی ۱۹ درصد بوده است.
سهم صادرات فرش دستباف ایران از کل صادرات غیرنفتی، از ۱.۳ درصد در سال ۱۳۹۱ به ۰.۰۹ درصد در سال۱۴۰۱ رسیده است. در بازه زمانی مورد بررسی کمترین رقم صادرات محصول مزبور مربوط به سال ۱۴۰۱ بوده و بیشترین رقم صادرات به سال ۱۳۹۶ اختصاص دارد. آمار حاکی از نابسامانی و تضعیف فرش دستباف ایران در بازار جهانی است. موضوع مهم و تاثیرگذار در روند کاهش سهم جهانی فرش دستباف ایران، نه رکود اقتصادی، بلکه به وجود آمدن رقبای جدید تولیدکننده و تبلیغات جهانی و گاهی توانمندی های تولیدی با داشتن هزینه تولید پایین برخی از کشورهای رقیب است. موضوعی که هم اکنون «هند»، «پاکستان»، «نپال» و «چین» از این مزیت نسبی برای تولید در مقابل ایران برخوردارند.
صادرات فرش دستباف در جهان
بر اساس آمار سازمان تجارت جهانی و به گزارش اتاق بازرگانی تهران، طی سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۲ در بازار تجارت جهانی فرش دستباف به صورت میانگین بیش از ۱۵۰ کشور صادرکننده وجود دارد. طی سال ۲۰۲۲ کشورهای «هند» با ۳۱۰ میلیون دلار و سهم حدود ۳۰.۳ درصد از کل صادرات فرش، «چین» با۹۳.۱ میلیون دلار و سهم حدود ۹.۱ درصد از کل صادرات فرش و «مصر» با ۸۹.۸ میلیون دلار با سهم حدود ۸.۸ درصد از کل صادرات سه کشور عمده در صادرات فرش دستباف طی سال های مزبور بوده اند. پس از این کشورها «نپال» با سهم حدود ۸.۳ درصد، «پاکستان» با سهم حدود ۷.۷ درصد و ایران با سهم ۷.۴ درصد از کل صادرات فرش دستباف جهان در رتبه های بعد ی قرار می گیرند . ۷۱.۵ درصد از کل صادرات فرش دستباف جهان توسط این شش کشور تامین می شود.
آمارها حاکی از این است که ایران در سال۲۰۱۱ حدود ۲۵.۵ درصد از عرضه فرش دستباف در بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده که بیشترین متوسط سهم سالیانه جهانی از بازار فرش را در دوره ۲۰۲۲-۲۰۱۱ دارا بوده است. سهم ایران از صادرات فرش دستباف در دوره زمانی مورد بررسی کاهش یافته و از ۲۵.۵ درصد به ۷.۴ درصد رسیده است. برعکس سهم رقبای ایران ازجمله هند، چین، نپال و پاکستان در حال افزایش بوده است. به طوریکه کشور هند توانست سهم خود را از ۱۵ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۳۰.۳ درصد در سال ۲۰۲۲ افزایش دهد و این امر می تواند زنگ خطری برای صنعت فرش دستباف ایران باشد. البته باید عنوان کرد که صادرات هند تغییر قابل قابل توجهی نداشته و دلیل افزایش سهم هند از بازار صادرات جهانی، کاهش قابل توجه صادرات ایران بوده است.
واردکنندگان برتر فرش دستباف ایران
براساس آمار گمرک در سال ۱۴۰۱ کشورهای «آلمان» با سهم حدود ۱۷.۶درصد، «امارات متحده عربی» با سهم حدود ۱۷.۲ درصد و کشور «چین» با سهم حدود ۱۶.۲ درصد و «پاکستان» با سهم حدود ۶ درصد از ارزش کل صادرات فرش دستباف عمده مقاصد صادراتی این محصول بوده اند. طی همین سال کشورهای «چین»، «استرالیا» و «هند» به ترتیب با سهم حدود ۳.۹ درصد، ۳.۸ درصد و ۳.۷ درصد از ارزش کل صادرات فرش در رتبه های بعدی عمده کشورها ی صادرات ی فرش ایران قرار میگیرند .
در مجموع میتوان گفت ۷۰ درصد فرش دستباف ایران از حیث ارزش به این هفت کشور صادر می شود. یکی از بهترین شیوه های ارتقای جایگاه فرش ایران در سطح بین المللی شناسایی بازارهای هدف این صنعت با هدف توسعه تجارت خارجی و صادرات است. چراکه فراتر از توانمندی ها و پتانسیلهای هر کشور در تولید و صدور کالاها نقش بازارهای صادراتی و بازارهای هدف حائز اهمیت فراوانی است. عدم درک پتانسیلهای یک کشور و عدم تشخیص بازارهای هدف مناسب، همواره فرصت های زیادی را از صادرکنندگان گرفته است. برخی از کشورهای هدف فرش دستباف ایران مانند آلمان و امارات طی سال های گذشته به عنوان محلی برای صادرات مجدد فرش های دستباف مطرح شده اند که بخش زیادی از واردات فرش خود را مجددا به کشورهای دیگر صادر می کنند.
سهم «کشاورزی» از کیک اقتصاد آب میرود؛
کشاورزان در راه «صنعت» و «خدمات»
تعداد بازدید : 0
واکاوی دادههای مرکز آمار نشان میدهد در بهار ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه در سال قبل، سهم بخش کشاورزی و صنعت و معدن (بدون نفت) از اقتصاد ایران کاهش یافته است. در مقابل، سهم بخش نفت و گاز و خدمات از کیک اقتصاد ایران بیشتر شده است. آیا این تغییر حجم، سهم بخشهای اقتصادی از اشتغال کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است؟.
در بهار ۱۴۰۲ نسبت به بهار ۱۴۰۱سهم بخش «کشاورزی» و «صنعت و معدن بدون نفت» از کیک اقتصاد کاهش یافته و در مقابل سهم بخش «نفت و گاز» و «خدمات» با افزایش مواجه شده است. این تغییر سهم به تولید اقتصادی محدود نشده و ترکیب بخشهای اقتصادی در بازار کار نیز دگرگون شده است. بررسیها نشان میدهد که در سه ماه نخست امسال نسبت به بهار سال گذشته سهم بخش «کشاورزی» از اشتغال کل کشور کاهش یافته در حالی که سهم بخشهای «صنعت» و «خدمات» بیشتر شده است. بنابراین به نظر میرسد که همزمان با کوچکشدن سهم بخش «کشاورزی» از تولیدات اقتصادی، کشاورزان نیز از بازار کار این بخش به «صنعت» و «خدمات» کوچ کردهاند.
کمشدن سهم «کشاورزی» از کیک اقتصاد در بهار ۱۴۰۲
اگر کل تولید کالا و خدمات کشور را یک کیک در نظر بگیریم، بخشهای اقتصادی همان قسمتهای سازنده کیک محسوب میشوند. این بخشها شامل «کشاورزی»، «صنایع و معادن بدون نفت»، «نفت و گاز» و «خدمات» هستند. بنابراین سهم هر بخش از تولید اقتصادی نشان میدهد که چند درصد از تولید کالا و خدمات صورت گرفته در یک بازه زمانی مشخص مربوط به این بخش خاص بوده است. دادههای مرکز آمار نشان میدهد که در بهار ۱۴۰۱ تولید ناخالص داخلی ایران به قیمتهای ثابت سال ۹۰ برابر با ۱۹۸.۵ هزار میلیارد تومان (همت) بوده است. این رقم در بهار امسال به ۲۱۴.۳ همت افزایش یافته و نشان میدهد که حجم اقتصاد در این بازه زمانی بزرگتر شده است.
به تبع این تغییرات، از بهار ۱۴۰۱ تا بهار ۱۴۰۲ سهم بخشهای اقتصادی از کیک اقتصاد نیز دستخوش تغییر شده است. برای مثال، بخش «کشاورزی» در بهار سال گذشته ۵.۱ درصد از حجم اقتصاد را تشکیل میداده اما این نسبت در بهار امسال به ۴.۵ درصد کاهش یافته است. بخش «صنعت و معدن بدون نفت» هم از روند مشابهی پیروی کرده است. سهم این بخش از اقتصاد در سه ماهه نخست سال گذشته ۲۴.۶ درصد بوده اما در بهار امسال به ۲۲.۹ درصد رسیده است. بنابراین، تراکم تولیدات اقتصادی در بهار ۱۴۰۲ بیشتر در بخش «نفت و گاز» و «خدمات» بوده است.
افزایش سهم «نفت و گاز» از تولیدات بهاری اقتصاد
دراولین فصل از سال ۱۴۰۲ حجم تولیدات نفت و گاز کشور با افزایش روبرو شده است. رشد اقتصادی این بخش در بهار سال گذشته تنها ۱.۱ درصد بوده در حالی که در بهار امسال به ۱۹.۸ درصد رسیده است. به عبارت دیگر، اندازه بخش «نفت و گاز» در اقتصاد کشور به شکل قابلتوجهی افزایش یافته است.
اگر اقتصاد کشور را یک کیک هزار قسمتی در نظر بگیریم، در بهار سال گذشته ۱۳۷ قسمت از این کیک دستپخت «نفت و گاز» بوده در حالی که این نسبت در بهار امسال به ۱۵۲ قسمت رسیده است. این افزایش سهم برای بخش «خدمات» هم تکرار شده است. حال جای طرح این سوال است که آیا کوچک و بزرگشدن سهم هر بخش از کل اقتصاد چه ارتباطی با بازار کار داشته است؟
برای پاسخ به این سوال باید به دادههای مرکز آمار از وضعیت بازار کار رجوع کرد که در آن سهم هر بخش اقتصادی از اشتغال کل کشور ارائه شده است.
کشاورزان در راه بخش «صنعت» و «خدمات»
دادههای مرکز آمار از وضعیت بازار کار نشان میدهد که در سه ماه نخست امسال حدود ۲۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شاغل در بازار کار کشور وجود داشته است. بررسیها نشان میدهد که در بهار امسال ۱۵.۵ درصد از شاغلان کل کشور در بخش کشاورزی اشتغال داشتند در حالی که این نسبت در بهار سال گذشته ۱۶ درصد بوده است. بنابراین سهم کشاورزی از اشتغال کشور کاهش یافته است. در سمت دیگر ماجرا، سهم بخش صنعت و خدمات از بازار شاغلان با افزایش مواجه شده است. برای مثال، در بهار سال گذشته ۳۲.۷ درصد از شاغلان را فعالان بخش صنعت تشکیل میدادند در حالی که در بهار امسال این نرخ به ۳۳.۱ درصد رسیده است. سهم اشتغال در بخش خدمات نیز با افزایش ۰.۱ واحد درصدی مواجه شده است.
تداوم کوچکشدن بخش کشاورزی در اقتصاد ایران
طبق دادههای مرکز آمار، بخش کشاورزی از دو سال گذشته با رشد اقتصادی منفی روبرو بوده و همین باعث کاهش سهم این بخش از کیک اقتصاد شده است. در کنار این مسئله، سهم کشاورزی از اشتغال کل کشور نزولی شده است.
به گزارش اکوایران،همراهی این عوامل در کنار هم میتواند نشاندهنده کوچکشدن بخش کشاورزی هم از حیث تولید و هم از منظر اشتغال در یک سال منتهی به بهار امسال باشد. در صورت تداوم این روند، میتوان انتظار داشت که کشاورزان به صورت تدریجی به سایر بخشهای اقتصادی کوچ کنند و بخش کشاورزی با چالش تولید و نیروی کار مواجه شود.
با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان انجام شد؛
تأمین زیرساخت برق «صاروج پارس» کرمان
تعداد بازدید : 0
شهردار کرمان در اولین روز از ششمین جشنواره پروژههای شهری شهرداری کرمان، از اجرای پروژه تأمین زیرساخت برق «صاروج پارس»، با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان خبر داد.
سعید شعرباف، در آیین آغاز پروژۀ تأمین برق «صاروج پارس»، یکی از خلأهای مهم شهر کرمان را بیاعتمادی جریان سرمایهگذاری برای انجام کار سودده در کرمان دانست و افزود: پروژههای متعددی با اعتبار سرمایهگذاری در طول ادوار گذشته دچار آسیب شدند و تا امروز بهصورت نیمهکاره و با وضعیت حقوقی نامشخص باقی ماندهاند. وی با بیان اینکه این وضعیت باعث شده ازسوی اغلب سرمایهگذاران داخلی و خارجی درباره وضعیت سرمایهگذاری در گذشته کرمان تردید شود، افزود: این سوال همواره در تمام ادوار مدیریت شهری پرسیده شده و از مواردی است که باید درآن تأمل و آرامآرام به سمت یافتن پاسخی برای آن حرکت کرد. شهردار کرمان، به وجود چند پروژه شاخص، از نظر سرمایهگذاری داخلی و خارجی در کرمان اشاره کرد و شاخصترین آن را پروژه «صاروج پارس» دانست و گفت: این پروژه که با سرمایهگذاری خارجی تضمین شده، بیش از ۱۴ سال از آغار قرارداد و شروع بهکار آن میگذرد.
شعرباف، با تأکید بر اینکه «صاروج پارس»، باید در سال ۱۳۹۲ مورد استفاده مردم قرار میگرفت، ادامه داد: اولویت این است که روند پروژههای نیمهتمام بهنفع عموم تغییر کند و تا جای ممکن افتتاح شوند. شهردار کرمان، به آغاز پروژه از سال ۸۸ با مشارکت سرمایهگذار عمانی اشاره و بیان کرد: بعد از ۱۴ سال با کمک مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر کرمان، مهمترین تعهد شهرداری برای تأمین زیرساخت برق «صاروج پارس»، با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان، محقق شده است. شعرباف افزود: با ایجاد زیرساخت مناسب برق، سرمایهگذار قول مساعد داده که فاز اول پروژه تا انتهای سال محقق شود. شهردار کرمان، با تصریح این نکته که با این وضعیت، مسئولان شهر کرمان باید برای ظاهر نامناسب و نامطلوب پروژههای شهری، که منظر شهری را به همریخته فکر کنند، گفت: اگر قرار بود قرارداد این پروژه امسال نوشته شود، از منظر میراث فرهنگی، کاربری و نوع تأمین مالی، به شکل دیگری عمل میشد، اما این موضوع نباید باعث شود ۷۰ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی تضمینشده، معطل بماند.
شعرباف، با اشاره به اینکه در صورت معطلماندن پروژه، طبق مطالبه سرمایهگذار، شهرداری در هر دوره مدیریتی باید پاسخگوی تعهدات رسمی خود باشد و با از دستدادن اعتماد سرمایهگذار، تبعات اجتماعی ناشی از آن را نیز متحمل شود، گفت: شهرداری تلاش میکند تا این کار ادامه یابد.
وی، اولویت مدیریت شهری در دورانهای گذشته را، سروساماندادن به وضعیت گودال خشتمالها دانست و ادامه داد: امروز نمیتوانیم بهدلایل مختلف ازجمله مخالفتها، از ادامۀ پروژه سر باز بزنیم و با ایجاد وضعیت مبهم، آن را درگیر فرایندهای حقوقی کنیم. شهردار کرمان گفت: خوشبختانه با ادامۀ پیگیریها و با کمک شورای اسلامی شهر، مهمترین زیرساخت پروژه، یعنی تأمین برق محقق شده و امیدواریم با این امکان، بخش اول از فاز اول این پروژه افتتاح شود. شعرباف تأکید کرد: شهرداری کرمان، عایدی مالی قابل توجهی از این پروژه ندارد و انتفاع اجتماعی و عمومی برای ایجاد اعتماد سرمایهگذار، ارجحیت بیشتری دارد؛ بنابراین، در کنار این پروژه از طریق کارگروه بافت تاریخی شهرداری، سعی دارد زمینۀ رونق بازار مرکزی کرمان را فراهم کند. وی افزود: بهدنبال آن هستیم تا گردشگر از نزدیکترین فاصله، وارد بازار کرمان شده و فضای خوبی برای مسیر پیادهروی در حاشیهها فراهم شود. شهردار کرمان اظهار داشت: قصد داریم آرامآرام از طریق پارکینگ این پروژه، طرح پیادهمدار میدان «توحید»(ارگ) را اجرا کنیم؛ چراکه این میدان، باید پیادهراه شود و این این اقدام مستلزم افتتاح پروژه در بخش اول فاز اول است.
شعرباف، از تعهد پیمانکار برای اجرای برق «صاروج پارس» در بازه زمانی کمتر از چهارماه خبر داد و یادآور شد: تأمین زیرساختهای دیگر ازجمله فاضلاب نیز در دستور کار است. به گزارش کرنا، وی ادامه داد: فاز دوم هنوز شروع نشده؛ بنابراین، میتوان در فضای منطقی با حضور نخبگان، درخصوص ادامه کار فکر کرد و این فرصت وجود دارد تا رسانهها بهعنوان ناظر بر پیشرفت پروژه، پیشنهادات خود را برای بهبود ادامه کار ارائه دهند.
با حضور شهردار کرمان؛
اجرای پروژۀ «ساماندهی مشاغل مزاحم» آغاز شد
تعداد بازدید : 0
با حضور شهردار کرمان؛
اجرای پروژۀ «ساماندهی مشاغل مزاحم» آغاز شد
در سومین روز از جشنوارۀ پروژههای شهری شهرداری کرمان،فاز نخست پروژۀ «ساماندهی مشاغل مزاحم» آغاز شد.شهردار کرمان در این آیین گفت: جمعآوری کارگاهای ضایعاتی یکی از موضوعاتی است که بهشدت در افزایش امنیت و کاهش سرقت بهویژه سرقتهای خرد، مؤثر است.
سعید شعرباف افزود: تجمیع کارگاهای ضایعاتی، امکان نظارت را فراهم میکند و باعث میشود خریدوفروش اموال مسروقه، کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه در ششماهۀ نخست سالجاری بیش از ۱۴۰ کارگاه ضایعاتی غیرمجاز در سطح شهر پلمب شده، اظهار داشت: همزمان که نیروهای معاونت خدماتشهری شهرداری، کارگاههای ضایعاتی غیرمجاز را در سطح شهر پلمب میکنند، کارگاههای مجاز هم باید به محدودۀ خارج از شهر منتقل شوند.
شهردار کرمان بیان کرد: در فروردینماه، یک سایت ۴۸ هکتاری برای تجمیع کارگاههای ضایعاتی شهر کرمان، در اختیار شهرداری قرار گرفت و طراحی آن انجام شد، تا بهعنوان یک پارک بازیافت و محلی برای تجمیع کارگاههای ضایعاتی، با بیش از ۳۴۱ کارگاه در ابعاد ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ متر راهاندازی شود.
شعرباف، با بیان اینکه فاز نخست پروژۀ «ساماندهی مشاغل مزاحم» در کمتر از دوماه آینده با امکان واگذاری ۵۰ مکان به کارگاههای ضایعاتی سطح شهر، اجرا میشود، افزود: همزمان برای فاز دوم و سوم این پروژه، برنامهریزی شده و سرمایهگذاران و کسانی که قرار است کارگاههای ضایعاتی خود را منتقل کنند، میتوانند اقدام به اجارۀ مکان کنند. وی یادآور شد: در حال پیگیری برای تأمین آب و برق این مجموعه توسط شرکتهای خدمترسان هستیم. شهردار کرمان با اشاره به برنامهریزی برای تکمیل پارک بازیافت در بازۀ کمتر از یکسال در قالب چهار فاز، افزود: بودجهای که در سالجاری برای این پروژه در نظر گرفته شده، بالغ بر هفت میلیارد تومان است و بخشی از کار هم توسط صاحبان کارگاههای ضایعاتی انجام خواهد شد.
به گزارش کرنا،شعرباف خاطرنشان کرد: اگرچه کار بیش از یکماهونیم است که بهصورت عملیاتی آغاز شده و در حال انجام است، اما امروز بهطور رسمی، آغاز بهکار کرد.
در نشست عمومی شورای شهر کرمان
تصویب شد؛
ساختِ بازارچه محلی
در شهرک مطهری
بنا به اعلام دبیر شورای شهر کرمان،در کمیسیون خدماتشهری، بهداشت و محیطزیست این شورا مصوب شده براساس اعتبار موجود، ساختِ بازارچه محلی در شهرک مطهری در سالجاری آغاز و با در نظر گرفتن بودجه، در سال آینده تکمیل شود.
یکصدوچهاردهمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، با حضور رییس و سایر اعضای شورا و شهردار کرمان برگزار شد.
در این نشست، دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، به درخواست شهرداری کرمان درخصوص اعزام گروهی از نوجوانان محلههای شهر کرمان به شهر مقدس قم اشاره کرد و گفت: شهرداری پیشبینی کرده این اعزام، در سه دوره انجام شود و هزینهای درخواست کرده که درمجموع مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است.
سیدمحمد موسوی ادامه داد: این اعزام در راستای اجرای برنامههای فرهنگی است که در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر کرمان، با چهار رأی موافق تصویب شده است. محمود بابایی، رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر کرمان نیز در توضیح این درخواست گفت: این اعزام در راستای افزایش هویت محلهای و جذب نوجوانان و تشویق به استفاده از برنامههای فرهنگسراهاست که البته سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان در هزینه هم بسیار صرفهجویی کرده و بخشی از هزینه را افرادی که در این دوره شرکت میکنند، پرداخت خواهند کرد. رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایهگذاری شورا نیز گفت: اعزام نوجوانان به قم، یکی از نکات مثبت ارتباطات فرهنگیِ فرهنگسراهای شهرداری است. حسین چناریان، با بیان اینکه شهر قم، بهترین مکان برای اردوهای فرهنگی، بصیرتی و آموزشی است، گفت: در این شهر، علاوه بر فضای معنوی خاص، امکان استفاده از اساتید مجرب در همۀ حوزهها وجود دارد؛ هرچند باید مراقبتهای ایمنی برای سفر نوجوانان صورت گیرد. در ادامه، این درخواست شهرداری با ۹ رأی موافق و دو رأی ممتنع به تصویب رسید. به گزارش کرنا،دبیر شورای اسلامی شهر کرمان، به ساختِ بازارچه محلی در شهرک «شهید مطهری» نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری در پاسخ اعلام کرده ملکی در شهرک «شهید مطهری» موجود است؛ ضمن اینکه در اعتبارات امسال سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری، بودجه آن پیشبینی شده است.
وی افزود: در کمیسیون خدماتشهری، بهداشت و محیطزیست شورا مصوب شد براساس اعتبار موجود، ساختِ بازارچه محلی در این شهرک در سالجاری آغاز و با در نظر گرفتن بودجه، در سال آینده تکمیل شود.
در ادامه، این پیشنهاد با ۱۰ رأی موافق و یک رأی ممتنع به تصویب رسید.
در اتاق بازرگانی کرمان؛
کمیته ویژه خدمات بازار سرمایه ایجاد شد
تعداد بازدید : 0
در اتاق بازرگانی کرمان؛
کمیته ویژه خدمات
بازار سرمایه ایجاد شد
پیرو سفر هیئت بلندپایه مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت فرابورس ایران به استان کرمان در اردیبهشت ۱۴۰۲ و پیگیری های کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان، کمیته ای متشکل از نمایندگان بورس تهران، شرکت فرابورس، بورس انرژی، بورس کالا و اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شد.
به گزارش کمیسیون سرمایه گذاری و امور زیربنایی اتاق کرمان،کمک به ترویج و توسعه خدمات قابل ارائه از طریق بازار سرمایه در استان، پذیرش شرکت ها در بورس و فرابورس، معرفی انواع روش های تامین مالی از طریق بازار سرمایه و... از مهمترین ماموریت های این کمیته خواهد بود. اشخاص حقیقی و حقوقی و اعضای اتاق در صورت نیاز به دریافت هرگونه خدمات در این خصوص می توانند با مراجعه به اتاق کرمان، واحد دبیرخانه کمیسیون ها درخواست خود را مطرح نموده تا در اسرع وقت توسط این کمیته بررسی و پاسخ داده شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۴۴۱۰۵۹ تماس حاصل نمائید.
در روستای علی آباد جیرفت؛
مدرسه کرمان دانا ۶
افتتاح شد
دبستان دخترانه ۱۲ کلاسه کرمان دانا ۶ با نام خیر زنده یاد «محمدرضا اویسی» در آئینی با حضور رئیس و دبیرکل اتاق بازرگانی کرمان و معاون برنامه ریزی و مشارکت های سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور در روستای علی آباد جیرفت افتتاح شد.
این مدرسه با زیر بنای هزار و ۴۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید. رئیس اتاق کرمان در این آئین گفت: اتاق کرمان در راستای انجام وظایف مسئولیت های اجتماعی خود قرار است در پویش کرمان دانا ۱۲۰ مدرسه احداث کند که فعلا ۹ مدرسه با ۹۱ کلاس در منطقه جنوب استان در نظر گرفته شده است. به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان،سیدمهدی طبیب زاده، افزود: این مدرسه به نام مرحوم اویسی از نخبگان کشور نامگذاری شده که ایشان داروساز و عضو هیات علمی دانشگاه تهران بودند و از مفاخر کشور به شمار می روند. وی ادامه داد: اویسی کرمانی نبوده اما هر گاه از"حمیدرضا اویسی" فرزند ایشان درخواست کردیم که در کرمان به ما کمک کنند، همواره همراه ما بوده اند. رئیس اتاق کرمان بیان کرد: در احداث این مدرسه ۱۲ کلاسه موسسه مهر گیتی تلاش های بسیاری انجام داده و این موسسه تاکنون بیش از ۵۰۰ مدرسه را در نقاط محروم کشور ساخته است.
به زبانهای فارسی، انگلیسی و اسپانیایی؛
وبسایت پایگاه میراث جهانی میمند راهاندازی شد
مدیر پایگاه میراث جهانی منظر فرهنگی میمند از راهاندازی وب سایت رسمی پایگاه میراث جهانی میمند به زبانهای فارسی، انگلیسی و اسپانیایی خبر داد و گفت: این وب سایت اطلاعات جدیدی را در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
رضا ریاحیان افزود: وبسایت پایگاه میراث جهانی میمند با هدف اطلاع رسانی به مخاطبان متخصص و غیرمتخصص طراحی و راهاندازی شده و هم اکنون در حال تکمیل شدن است. مدیر پایگاه میراث جهانی منظر فرهنگی میمند با بیان اینکه این سایت در یک ماه گذشته دوره آزمایشی خود را سپری کرده و از ابتدای ماه جاری به بهرهبرداری رسیده است اظهار داشت: این سایت علاوه بر معرفی مجموعه میراث جهانی میمند، شامل بخشهایی همچون خدمات گردشگری، چشمانداز، بایگانی و غیره میشود.
وی خاطرنشان کرد: علاقمندان میتوانند برای بازدید از سایت اینترنتی پایگاه میراث جهانی میمند به نشانی Visitmaymand.ir و
Visitmaymand.com مراجعه کنند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
هشدار پلیس آگاهی کرمان در مورد پروژه لاکسون
-
صادرات فرش ایران در کما
-
کشاورزان در راه «صنعت» و «خدمات»
-
تأمین زیرساخت برق «صاروج پارس» کرمان
-
اجرای پروژۀ «ساماندهی مشاغل مزاحم» آغاز شد
-
کمیته ویژه خدمات بازار سرمایه ایجاد شد
انتخاب هفته نامه :