|
شکست رکورد ۲۷ ساله تولید ماهیانه کرمان موتور
تعداد بازدید : 0
شرکت کرمان موتور، با تلاش شبانه روزی کارکنان و بهرهمندی از امکانات و ظرفیت بالای زنجیره تامین، رکورد ماهانه تولید خودرو در این شرکت را جا به جا کرد. تولید شهریورماه خودروسازی کرمان موتور از مرز ۷ هزار دستگاه عبور کرد و افزایش تولید ۳۴ درصدی نسبت به متوسط پنج ماهه اول ۱۴۰۲ ثبت شد.
در شهریور ماه ۱۴۰۲، با تحقق تولید ماهانه ۷۰۱۵ دستگاه از انواع محصولات کرمان موتور، رکورد بی سابقه ای در طول تاریخ تولید کرمان موتور ثبت شد.
کرمان موتوردر ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ توانست افزایش ۵۵% را نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ ثبت کند.
افت ۷۳ درصدی صادرات پسته در سه سال اخیر؛
حبس پسته با حکم دولت
تعداد بازدید : 0
به گفته رئیس هیات مدیره انجمن پسته ایران، صادرات پسته در یکسال منتهی به مهر ۱۴۰۲، برابر با ۵۶ هزار و ۱۰۰ تن بود که نسبت به دو سال قبل افتی نزدیک به ۷۳ درصد را تجربه کرده است. افتی که ناشی از پیمان سپاری ارزی پسته است. سیاستی که دولت برای حفظ تعادل در بازار ارز، نیاز به اجرای آن دارد.
براساس دادههای گمرک ایران، در دوازدهه ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ صادرات پسته رقمی برابر با ۵۶ هزار و ۱۰۰ تن است. این درحالی که در دوازدهه ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۰، این رقم برابر با ۲۰۵ هزار و ۷۳۳ تن بود. به تعبیر بهتر ظرف سه سال اخیر صادرات پسته ایران ۷۲.۷ درصد افت کرده است.
شرایطی که به باور فعالان حوزه عمدتا ناشی از سیاست پیمان سپاری ارزی است. سیاستی که از ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ تاکنون برای مدیریت بازار ارز از سوی دولت اعمال شده است و به رغم آسیبهای جدی آن به پیکره صادرات حاضر به حذف آن نیستند.
محمد صالحی، رییس هیات مدیره انجمن پسته با اشاره به بهبود وضعیت تولید در سال جاری گفت: در سال ۱۴۰۱ تولید به دلیل سرمازدگی کاهش یافت. اما به رغم کاهش تولید ما پسته برای صادرات داشتیم؛ ولی صادرکنندگان رغبتی به صادرات نداشتند. آنها به دلیل سیاست رفع تعهد ارزی صادرات نکردند. به همین دلیل صادرات افت کرد. او افزود: سال ۱۴۰۱ موجودی پسته ما از سال قبل ۱۵ هزار تن بود و میزان تولید ۱۰۶ هزار تن بود. اما فقط ۵۶ هزار و ۱۰۰ تن صادر شد.
مهدی طبیبزاده رئیس اتاق کرمان با اشاره به محدودیتهای پیمانسپاری ارزی برای فعالان اقتصادی، گفت: با رفع تعهد ارزی و تصمیم بر تعلیق کارت بازرگانی صادرکنندگانی که ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات آنان کمتر از ۶۰ درصد است بالغ بر ۵۰ درصد کارتهای بازرگانی صادرکنندگان پسته تعلیق خواهد شد.
به گزارش اکو ایران،طبیبزاده افزود: امسال سال محصول پسته در کرمان است. ۱۰۰ هزار تن پسته تولید شده اما ظرف دو هفته گذشته صادرات پسته استان ۳۰ درصد افت داشته که بحران ایجاد کرده و دلیل اصلی آن مربوط به پیمانسپاری ارزی است.
چه کشورهایی پسته ایران را دریافت کردند؟
براساس اعلام انجمن پسته ایران ، در دوازده ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ (مهر ۱۴۰۱- مهر ۱۴۰۲)، بیشترین صادرات ایران به کشورهای مشترک المنافع با رقم ۲۰هزار و ۵۴ تن بود. هند دومین مقصد مهم ایران با ۱۱ هزار و ۱۱۶ تن است. در لیست صادراتی ایران، بازارهای صادرات مجدد با رقم ۶ هزار و ۶۰۵ تن سومین مقصد ایران هستند. برمبنای دادههای انجمن پسته، خاورمیانه چهارمین مقصد ایران با ۶ هزار و ۵۵۱ بود. اما پنجمین مقصد شرق دور با ۵ هزار و ۳۸۰ تن است. درحال حاضر اتحادیه اروپا ششمین مقصد پسته ایران با ۵ هزار و ۳۶۹ تن است.
۵ شرکت دانش بنیان به دایان ۸ راه یافتند؛
دو شرکت کرمانی در جمع نوآوران فلزات پایه
تعداد بازدید : 0
هیات داوری ایمینو در نشست پیشرویداد دایان ۸ از ۱۲ شرکت دانشبنیان فعال در عرصه فلزات پایه به ۵ شرکت نمره بالاتری دادند و این شرکت ها به مرحله ارائه در رویداد راه یافتند.شرکت «نانو ساختار شکوفا صنعت بنیان» و شرکت «تهیه و تولید فلزات نادر رفسنجان» در جمع منتخبان این رویداد قرار دارند که به مرحله بعدی راه یافتند.
شرکت هایی که در ارزیابی ها به مرحله ارائه توانمندی در دایان هشتم راه یافتند، شرکت «علوم و فناوری های نوین رهیافت» فعال در عرصه مهندسی معکوس ساخت قطعات، بررسی علت تخریب و تخمین عمر باقیمانده، شرکت «تهیه و تولید فلزات نادر رفسنجان» فعال در زمینه شیمی پیشرفته، شرکت «نانو ساختار شکوفا صنعت بنیان» با حوزه فعالیت ارتقا و تولید کیفی آند سربی به روش نانو کامپوزیت، شرکت «کانی فنآوران شاهوار» فعال در عرصه ژئومتالورژی و شرکت «ماشین آلات سنگین پارس زاگرس» فعال در عرصه های ماشین آلات و تجهیزات صنایع فولاد، تجهیزات و خطوط تولید لوله و پروفیل فولادی و گیربکس های صنعتی خاص هستند.
با توجه به اینکه فلزات پایه و گروههای آلیاژی این خانواده بزرگ فلزی در اقتصاد جایگاه ویژهای دارند، «ایمینو» درصدد است دایان ۸ را با محوریت فلزات پایه (آلومینیوم، مس، سرب، روی و...) برگزار کند. فلزات پایه (اساسی) معمولا بیشتر از فلزات گرانبها مانند طلا، نقره و پلاتین یافت می شوند و گاهی استخراج آنها نیز آسان تر است. این امر باعث می شود فلزات پایه نسبت به فلزات گرانبها بسیار ارزان تر برای استفاده در تولید باشند.
یکی از مهم ترین دلایلی که از فلزات آهنی بسیار زیاد در موارد مختلف صنعتی استفاده می شود، استحکام زیاد این فلزات و همچنین فراوان بودن آن ها در طبیعت است. گروههای بسیار مهمی مثل آلومینیوم، مس، قلع، سرب، روی، طلا، نقره، پلاتین و منگنز و آلیاژهای هر یک از آنها در این طبقه بندی قرار میگیرند.
«ایمینو» به عنوان مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ایران با برگزاری رویداد و انتشار فراخوان همواره درصدد است نوآوران و ایدهپردازان در حوزه فناوریهای نوین و High Tech در بخش معدن و صنایع معدنی از جمله هوش مصنوعی، رایانش ابری، کلان داده، بلاکچین، مدلسازی سه بعدی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، رباتیک، اینترنت اشیاء، اتوماسیون، واقعیت مجازی و … را حمایت کند.
به همت طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی و با همکاری شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولادمبارکه پنجمین رویداد همرسانی «دایان» با محوریت توسعه بازار و تجاریسازی محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان حوزه «صنعت ۴» با حضور سیاستگذاران دولتی، بخش خصوصی و دیگر بازیگران این عرصه دوشنبه ۱۷ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
همرسانی و توسعه بازار برای نوآوران خانواده بزرگ فلزی
هشتمین رویداد همرسانی "دایان" با محوریت "زنجیره فلزات پایه" به همت ایمینو برگزار و در آن به فرصت ها و چالشهای نوآورانه و فناورانه این عرصه پرداخته شد.
مرکز نوآوری ایمینو وابسته به ایمیدرو به عنوان مجری طرح نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ایران این رویداد را در راستای حمایت از نوآوران و ایدهپردازان در حوزه فناوریهای نوین و در بخش معدن و صنایع معدنی ازجمله فلزات پایه( الومینیوم، طلا، روی و مس ) امروز صبح برگزار کرد.
مجید وفایی فرد مجری طرح زیستبوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با تاکید بر اهمیت کاربرد فلزات پایه و گروههای آلیاژی این خانواده بزرگ فلزی در صنایع مختلف عنوان کرد: «ایمینو» بر این اساس دایان ۸ را با محوریت فلزات پایه (آلومینیوم، مس، سرب، روی و...) برگزار کرد. زیرا فلزات پایه معمولا بیشتر از فلزات گرانبها مانند طلا، نقره و پلاتین شناسایی میشوند و گاهی استخراج آنها نیز آسان تر خواهد بود. حتی این موضوع باعث می شود فلزات پایه نسبت به فلزات گرانبها بسیار ارزان تر برای استفاده در تولید باشند و چرخه باطلههای معدنی متحول شود.
او افزود: در تلاش بودیم ظرفیت نوآوران و فناوران این عرصه را به بخش معدن کشور معرفی کنیم که جای خوشحالی دارد در هشتمین دایان فعالان این عرصه توانستند دانش و توانمندی خود را به عرضه بگذارند.
او با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اینوماین در زمستان بیان کرد: از همه ایده پردازان دعوت می کنیم تا ایده های نوآورانه خود را با ایمینو به اشتراک بگذارند و از طریق نشانی imino.ir طرح های نوآورانه معدنی خود را برای داوری در چهارمین جشنواره اینوماین ثبت کنند.
ارائه توانمندی دو شرکت دانش بنیان کرمانی زنجیره فلزات پایه
احمد شبانی بروجنی مدیرعامل شرکت «نانو ساختار شکوفا صنعت بنیان» با اشاره به فعالیت شرکت در حوزه ارتقا و تولید کیفی آند سربی به روش نانو کامپوزیت مطرح کرد: شرکت ما در سال ۱۳۹۹ در شهر کرمان توسط بخش خصوصی راهاندازی شد و تکنولوژی انحصاری در تولید آند سربی نانو کامپوزیتی دارد. لین مجموعه در تولید آند و خط نورد فلزات رنگین، تولید کاتد بلانکهای استنلس استیل مورد استفاده در صنایع الکتروریفاینینگ با تکنولوژی بومی سازی برندهای معتبر شرکتهای پیشرو دنیا و تکنولوژی نوآورانه فعال است.
در ادامه باقری مدیرعامل شرکت «تهیه و تولید فلزات نادر رفسنجان» با بیان اینکه ما فلزات گرانبها را از لجن اندی مس استخراج میکنیم، مطرح کرد: ما سلنات و سلنیت و سدیم را به عنوان جایگزینی برای سلنیوم به کارخانه های شیشهسازی پیشنهاد کردیم.
او افزود: سلنات، سلنیت و سدیم در صنعت شیشه برای رنگ بری و رنگ دهی، در صنعت خوراک دام و طیور برای تولید مکمل، صنعت استخراج منگنز و صنایع الکترونیک کاربرد دارد.
شمارش معکوس برای افتتاح مس درهآلو؛
هدفگذاریهای قابل تحقق «فملی»
تعداد بازدید : 0
رئیس هیات عامل ایمیدرو در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مدیریت جدید شرکت ملی صنایع مس، مسیر تحولی را طی می کند و اهداف صنعت مس قابل تحقق است. خبر دیگری که از این نشست بیرون آمد، شمارش معکوس برای افتتاح مس دره آلو در کرمان بود.
محمدرضا موثقی نیا با بیان این مطلب اظهار داشت: گزارش های دریافتی از شرکت ملی صنایع مس، نویدبخش رویکرد مثبت این شرکت در تولید و توسعه است و برنامهها و اهداف پیش بینی شده قابل تحقق است. این روند، حاصل تلاش گروه مدیریتی جدید است. موثقی نیا ادامه داد: به رغم کاهش برق تابستانی، اما در تولید ۶ ماهه این شرکت خلل چندانی وارد نشد و حتی در برخی موارد همچون استخراج ماده اولیه و تولید (کنسانتره مس،کنسانتره مولیبدن،کنسانتره طلا و نقره، مفتول و ...)، با افزایش محصول مواجه شد.
برنامه افتتاح درهآلو تا پایان آبان
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به برنامه افتتاح طرح تجهیز معدن مس دره آلو تا پایان آبان گفت: ظرفیت تولید سالانه این طرح، ۱۰۰ هزار تن کنسانتره با عیار ۲۶ درصد مس است که در آن حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: این شرکت ۱۶ طرح توسعه ای، ۴۹ طرح نوسازی و بهسازی، ۲۱ طرح زیرساختی و ۱۸ طرح مسئولیت اجتماعی با مجموع سرمایه گذاری ارزی و ریالی به ترتیب ۳.۱ میلیارد یورو و ۴۲ هزار میلیارد تومان در حال اجرا دارد.
احداث نیروگاههای خورشیدی و بادی با ظرفیت ۱۰۵۰ مگاوات
امیر خرمی شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این نشست با اشاره به اقدامات این شرکت طی ۲ ماهه مدیریت جدید، تصریح کرد: برنامهریزی برای تولید صنایع پایین دستی با هدف بالا بردن ارزش افزوده در تولید محصولات، پیگیری امور صندوق بازنشستگی مس (ذیل ماده ۱۷ قانون جامع رفاه) از طریق نهادهای بالادستی و ایجاد نظم در روند تامین نیازمندی های بازرگانی، از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: تعیین تکلیف معادن کوچک مس تا پایان امسال، ایجاد کمیته مدیریت نقدینگی، توجه ویژه به سرمایه انسانی، پیگیری برای تاسیس ۲ شرکت سهامی عام پروژه و غیره، از مهمترین اقدامات ۲ ماه اخیر شرکت مذکور است.
خرمی شاد با اشاره به طرحهای توسعه برق شرکت ملی صنایع مس بیان داشت: طبق گزارش ارائه شده، ۸ طرح به ظرفیت ۱۰۵۰ مگاوات برق در برنامه این شرکت است که در قالب احداث نیرگاه خورشیدی و بادی تدوین شده است.
وی افزود: از این تعداد پروژه، طرح ۵ +۲۵ مگاواتی خورشیدی مس شهر بابک با پیشرفت بیش از ۱۱ درصد در حال اجراست. ۳ طرح دیگر (نیروگاه های خورشیدی ۱۵۰ مگاواتی میمند، ۲۵۰ مگاواتی هریس و ۳۲۰ مگاواتی سرچشمه) در مرحله مناقصه است.
پیاده سازی نظام برنامه ریزی و ارزیابی عملکرد
غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه و بودجه شرکت ملی صنایع مس در این نشست با اشاره به تغییر و اصلاح ساختار شرکت ملی صنایع مس گفت: در مدیریت جدید، با هدف پیاده سازی نظام برنامه ریزی و ارزیابی عملکرد شرکت، شاخص های برنامه ریزی و ارزیابی عملکرد از همه معاونت ها و شرکت های ۱۰۰ درصدی احصا شد.
وی ادامه داد: تدوین فرآیند کمیته سرمایه گذاری و سیاستگذاری و برنامهریزی برای بازمهندسی فرآیندهای شرکت، گام دیگری بود که طی این مدت صورت گرفت. این امر موجب شد تا از افزایش قیمت ها روی طرح ها و به هم ریختگی فرآیند تصویب و اجرای طرحهای توسعه جلوگیری شود.
برای سومین دوره متوالی؛
تندیس زرین مدیریت دانشی به میدکو رسید
تعداد بازدید : 0
برای سومین دوره متوالی؛
تندیس زرین مدیریت دانشی به میدکو رسید
تندیس زرین جایزه بینالمللی مدیریت دانشی (KM۴D) برای سومین بار متوالی به میدکو رسید.
ششمین کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی KM۴D (با رویکرد سرمایه دانشی) به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری دانشگاه خاتم برگزار شد.
این کنفرانس در روز چهارشنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۲ با حضور رئیس انجمن مدیریت ایران، جمعی از استادان، فرهیختگان و دانشپژوهان این حوزه در دانشگاه خاتم برگزار شد.
در پایان این کنفرانس بینالمللی که در ششمین دوره خود اهدافی چون توسعه و اعتلای سرمایه انسانی سازمان، بهبود بهرهوری سرمایه انسانی از طریق کسب تجارب برتر و تعمیق کارکردهای سرمایههای دانشی در اقتصاد دانشبنیان را دنبال میکرد، هلدینگ میدکو به همراه ۱۴ شرکت تابعه خود موفق به کسب جوایز و گواهینامههای مختلف شدند.
در این میان میدکو،موفق به کسب بالاترین امتیاز و دریافت تندیس زرین این جایزه بینالمللی شد و مدیر توسعه مدیریت میدکو به نمایندگی از مدیرعامل هلدینگ، این جایزه را دریافت کرد.
به گزارش روابط عمومی میدکو،همچنین شرکتهای تابعه میدکو نیز موفق به دریافت جوایز شدند که شامل فولاد زرند ایرانیان تندیس سیمین، فولاد سیرجان ایرانیان تندیس سیمین، فولاد بوتیای ایرانیان تندیس سیمین، مهندسی معیار صنعت خاورمیانه تندیس سیمین، بابک مس ایرانیان تندیس بلورین، فروسیلیس غرب پارس تندیس بلورین، فراوران زغال سنگ پابدانا تندیس بلورین، گسترش و نوسازی صنایع ایرانیان (مانا) تندیس بلورین، گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) تندیس بلورین، کاراوران صنعت خاورمیانه گواهینامه سه ستاره، سمنگان ترابر ایرانیان گواهینامه سه ستاره، شرکت تامین آتیه سرمایه انسانی توسعه معادن و صنایع معادن خاورمیانه گواهینامه دو ستاره، شرکت توسعه ساخت و نصب صنایع بتنی و فلزی گسترش مانا ساز آبیک گواهینامه یک ستاره و شرکت بازرگانی آفتاب درخشان خاورمیانه گواهینامه یک ستاره بود.
همکاری گروه صنعتی بارز و شرکت مپنا؛
امضای تفاهمنامه تولید تایر خودروهای برقی
تفاهمنامه همکاری گروه صنعتی بارز و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا برای طراحی و تولید تایر خودروهای برقی امضا شد. در جلسه مشترک با حضور مهندس میرزایی مدیرعامل گروه صنعتی بارز ودکتر رفان مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)، تفاهمنامهای جهت همکاری مشترک به امضا رسید. افزایش تعاملات در جهت طراحی و تولید تایر خودروهای برقی یکی از مهمترین جنبههای تفاهمنامه منعقدشده است.
به گزارش روابط عمومی و برندینگ گروه صنعتی بارز، در این تفاهمنامه همچنین تمرکز ویژهای بر استفاده از زیرساختهای کارخانه بارز و میدان تست این شرکت، بهعنوان بزرگترین و استاندارترین میدان تست خاورمیانه، برای تست خودروهای الکتریکی وجود دارد.
صادرات ۱۳۷ میلیون دلاری پسته به روسیه؛
روسیه مشتری اول
طلای سبز ایران
طبق اعلام گمرک، صادرات پسته با سه درصد افزایش در نیمه اول امسال به ۱۳۷ میلیون دلار رسید.میزان وزنی صادرات پسته در شش ماهه سال جاری ۲۰ هزار تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هفت درصد افزایش را نشان میدهد.
بر اساس این گزارش، ۱۱ درصد از ارزش کل صادرات محصولات کشاورزی و ۰.۵۷ درصد ارزش کل صادرات غیر نفتی در شش ماهه سال جاری به صادرات پسته اختصاص داشت. در این مدت بیشترین میزان صادرات پسته به مقصد کشورهای فدراسیون روسیه با ۲۸ میلیون دلار، آلمان با ۱۳.۱ میلیون دلار، امارات متحده عربی با ۱۳ میلیون دلار، هند با ۱۲.۸ میلیون دلار و قرقیزستان با ۱۲.۵ میلیون دلار بوده است.
در مجموع ۵۷.۷ درصد از ارزش کل صادرات پسته در شش ماهه سال جاری به این پنج کشور صادر شده است. همچنین گمرکاتی که آمار بیشترین میزان صادرات پسته در شش ماهه سال جاری را به خود اختصاص دادند، گمرکات مشهد با ۳۳ میلیون دلار، منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با ۲۶ میلیون دلار، منطقه ویژه اقتصادی سیرجان با ۲۱ میلیون دلار، غرب تهران با ۲۰ میلیون دلار، کرمان با ۱۱ میلیون دلار، شهید رجایی و جلفا هر کدام با ۹ میلیون دلار و گمرک تبریز نیز با چهار میلیون دلار میزبان صادرات این محصول کشاورزی بوده اند.
در حوزه حمایت و ایجاد طرحهای اشتغالزایی انجام شد؛
اهدای نشان عالی برکت به مدیرعامل گل گهر
تعداد بازدید : 0
در حوزه حمایت و ایجاد طرحهای اشتغالزایی انجام شد؛
اهدای نشان عالی برکت
به مدیرعامل گل گهر
بنیاد برکت در راستای قدردانی از زحمات و اقدامات شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در حوزه حمایت و ایجاد طرحهای اشتغالزایی، تندیس نشان عالی برکت را به مدیرعامل این مجموعه عظیم معدنی اهدا کرد.
بنیاد برکت در راستای قدردانی از زحمات و اقدامات شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در حوزه حمایت و ایجاد طرحهای اشتغالزایی، تندیس نشان عالی برکت را به مدیرعامل این مجموعه عظیم معدنی اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر تاکنون با بنیاد برکت به صورت مشترک، یک هزار و ۳۴۲ طرح اشتغالزایی با اشتغال بیش از چهار هزار و ۲۶ نفر را در ۵۳ روستای هدف اجرا کرده است.
در سال ۱۴۰۰، تفاهمنامهای بین بنیاد برکت در قالب طرح شمسا با شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، منعقد و در قالب این تفاهمنامه به متقاضیان اشتغال و کارآفرین تسهیلات پرداخت شد.
طی قراردادهای منعقد شده، بنیاد برکت چند برابر آورده مالی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، حمایت مالی از طرحهای اشتغالزایی را انجام میدهد. این اقدامات با هدف مردمیسازی اشتغال با کمک خیرین حقیقی و حقوقی در مناطق محروم و کمبرخودار برای اشتغال کارآفرینان صورت گرفته است.
بنا بر اعلام رسمی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به شدت پیگیر ایجاد اشتغال به ویژه برای جوانان، کارآفرینان و بانوان سرپرست خانوار است.
به همین منظور بنیاد برکت در راستای قدردانی از زحمات و حمایتهای این شرکت در حوزه حمایت و ایجاد طرحهای اشتغالزایی، تندیس نشان عالی برکت را به ایمان عتیقی، مدیرعامل این شرکت اهدا کرد.
از سوی شرکت شهرکهای صنعتی کرمان
ارایه شد؛
ایزو ۹۰۰۱ برای خودروسازان شکوفا صنعت پویا
شرکت خودروسازان شکوفا صنعت پویا از شرکتهای تابعه گروه صنعتی پویان،موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان شد. شرکت خودروسازان شکوفا صنعت پویا به دلیل پیادهسازی موفقیتآمیز استاندارد بینالمللی برای سیستمهای مدیریت کیفیت (QMS)، از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان موفق به دریافت ایزو ۹۰۰۱ شد. عباس شریفآبادی معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان با حضور در این شرکت، این گواهینامه را به دکتر دهقانی مشاور شرکت خودروسازان شکوفا صنعت پویا به نمایندگی از گروه صنعتی پویان اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی پویان؛این گواهینامه، استانداردی است که به موضوع مدیریت کیفیت در سازمانها میپردازد. همین موضوع باعث شده است تا اخذ ایزو ۹۰۰۱ بهعنوان محبوبترین سیستم و استاندارد مدیریت کیفیت در سطح جهان شناخته شود. این استاندارد معروفترین، کاربردیترین و مهمترین استاندارد ایزو به شمار میرود.
معاون برنامه ریزی و توسعه ایمپاسکو:
معدن تیتانیوم کهنوج
آماده افتتاح است
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به بازدید اخیر خود از پروژه تیتانیوم کهنوج گفت: با پیشرفتی که روند کار در پروژه تیتانیوم کهنوج داشته، معدن تیتانیوم آماده افتتاح است.
محمدرضا کریمی معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران عنوان کرد: این معدن دارای ۲۴۰ میلیون تن ذخیره احتمالی است و تاکنون ۲۰ هزار متر حفاری اکتشاف و ۴۳۰۰ متر حفاری انفجاری در آن انجام شده است.
وی افزود: با استخراج سالانه ۲ میلیون تن ماده معدنی از معدن تیتانیوم کهنوج، خوراک ورودی کارخانه فرآوری این پروژه تامین خواهد شد.
کریمی تصریح کرد: پس از بازدید از روند اجرا و میزان پیشرفت پروژه کارخانه تیتانیوم کهنوج، افتتاح این پروژه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: با تلاش سرمایهگذار بخش خصوصی و دست اندرکاران پروژه، تا به امروز پیشرفت پروژه طبق برنامه زمانبندی شده، انجام شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه ایمپاسکو در پایان خاطرنشان کرد: افتتاح بخش معدن میتواند روند پیشرفت بخشهای دیگر پروژه را تسریع بخشیده و در بازه زمانی سه ماهه پایانی سال جاری تا سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ شاهد افتتاح بخشهای دیگر این پروژه مهم و در نهایت کل پروژه در شهرستان کهنوج خواهیم بود.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
عناوین اصلی
اقتصاد آنلاین
پربیننده ترین
-
شکست رکورد ۲۷ ساله تولید ماهیانه کرمان موتور
-
حبس پسته با حکم دولت
-
دو شرکت کرمانی در جمع نوآوران فلزات پایه
-
هدفگذاریهای قابل تحقق «فملی»
-
تندیس زرین مدیریت دانشی به میدکو رسید
-
اهدای نشان عالی برکت به مدیرعامل گل گهر
انتخاب هفته نامه :